|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Musze Ci powiedzieć, że rozglądałam sie za lekkimi push upami ale nie wiem od kiedy można takowe zakładać
![]()
#62 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Stosowałam taką lampę po pierwszej cesarce i powiem szczerze , ze miałam później okrutnego bliznowca. Potem stosowałam różne zabiegi typu jonizację , bo mi strasznie rana ciągnęła Na koniec wylądowałam u chirurga plastyka w Wawie i mi wpuszczał lek od reumatyzmu Tak mnie to bolało , ze operację piersi, którą już wtedy chciałam zrobić odłożyłam pawie o 10 lat. Po kolejnych cesarkach nie miałam już bliznowca. Ja bym chyba nie stosowała ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Wklejam jeszcze raz pytanie, od wczoraj nie moge znaleźć odpowiedzi....
![]() Klikając na nick użytkownikna na forum pojawia się opcja Znajdź więcej postów użytkownika.... Czy można to ustawić jako niewidoczne? Chodzi mi o to aby osoby spoza tego wątku nie widziały że się tu udzielałam, poprzez ta funkcję Wie ktos ja to zrobić?
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta funkcja wogóle mi się nie podoba bo co z tego ze edytujemy sobie podpis jak tam można wszystko przeczytać :/
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
To chyba napiszemy do wizazu co?
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak amorcio zrobie foty i wstawie ![]() ![]()
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A sprawdzalas czy dobrze leza teraz? Kupilam dzis farbe do wlsow dla tesciowej a ostatnio z panem sprzedawca rozmawialam o olejowaniu wlosow i tak go zainteresowal temat, ze dzis mi opowiadala ile sie dowiedzial i pisze na wizazu z dziewczynami na ten temat i, ze w ogóle ile mozna sie dowiedziec z wizazu nt pielegnacji wlosow ![]() Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-05 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
A ja mam ostatnio jakieś rzuty na swój kolor włosów-ciągle mi coś w nim nie pasuje...już sama nie wiem chyba o co mi chodzi...albo nie potrafi mój fryzjer tego zrozumieć
![]() Znowu mam iiść do niego,ale się zastanawiam czy nie czas na jakąś zmianę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No...ja tez o olejowaniu dowiedzialam sie z wizazu wlasnie ![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Ja również witam się w nowej części
![]() ![]() Ja również się podpisuje pod tym listem ![]() Droga Pani Katrinko!!! Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku, poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności... Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście.... iloona79 Myadiva belseno Krystel13 Ania2003 tomatti jusi84 margo50100 foamclene123 Zabulek1 dreamer365 przedpo kicia_nh
#72 |
Rozeznanie
|
Droga Pani Katrinko!!!
Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku, poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności... Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście.... iloona79 Myadiva belseno Krystel13 Ania2003 tomatti jusi84 margo50100 foamclene123 Zabulek1 dreamer365 przedpo kicia_nh celina777
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2013-02-05 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Ja też się podpiszę, mimo że do op jeszcze sporo miesięcy
![]() Droga Pani Katrinko!!! Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku, poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności... Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście.... iloona79 Myadiva belseno Krystel13 Ania2003 tomatti jusi84 margo50100 foamclene123 Zabulek1 dreamer365 przedpo kicia_nh celina777 maja 2013 Edytowane przez maja2013 Czas edycji: 2013-02-05 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Witam się ze wszystkimi w nowej części
![]() ![]() Może teraz nie będzie juz problemu z logowaniem ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
amorcio o niebo lepiej lezy i bede je teraz nosic ale nie moge doczekac sie stanika takiego idealnego. Narazie dobrze mi sie nosilo triump trophy ale juz go nie mam nosic. Szukac usztywnianego bez fiszbin co bedzie zbieral do srodka i do gory juz nie mam sily bo chyba takiego nie ma poprostu. Moze wpadnie mi taki przypadkiem w rece ale przestatalm szukac bo fortune wydam na staniki .
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochane kobitki- dziękuję za piżamkowe porady (jeszcze w 8 części) ![]() ![]()
14.LUTY 2013- Wrocław dr.M.W ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Krystel13 Czas edycji: 2013-02-05 o 17:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny juz 3 strony jak tak dalej pojdzie to za miesiac kolejna czesc bedzie trzeba zakladac, gaduly z nas
![]() Ciekawe jak tam nasza dzisiejsza cycolinka sie ma ![]() ![]() Lauren raczej tamtej opcji nie da sie zlikwidować ![]() ![]()
#78 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój dr pozwolił mi nosić normalne staniki już po miesiącu ale gąbkowych chyba nie wymieniał a mi wyleciało z głowy i się nie dopytałam ehhh W kazdym razie do tej pory chodzę w miękkim
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Widzę, ze jesteście w sprawie powiększania biustu specjalistkami więc mam nadzieję , że mi doradzicie. Otóż ja biustu nie mam praktycznie wcale. Nie jest to nawet miseczka A. Jest to dla mnie duży problem, dyskomfort i największy kompleks. Od dawna zastanawiałam sie nad operacja i jestem pewna że jej chce. Mam jednak dopiero 20 lat i nie wiem czy jest to przeciwwskazaniem. Wiem że mozna operować od 18 ale ponoć najlepiej po 21 r. życia. Myślicie że moge sie zdecydować na to już teraz? Czy lepiej czekać ? Zastanawia mnie także cena taka orientacyjna ale w lepszej klinice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Mam nadzieję, że dzisiejszym dziewczynom wszystko pięknie się powiodło.
![]() Kupiłam dziś piżamę rozpinaną, a jutro mam USG piersi. ![]()
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a apropos USG cos mi sie przypomniało- jak ja byłam na badaniu to 2 razy doznałam miłego zaskoczenia: po pierwsze PAN dr radiolog się rozchorował i na zastępstwo przyjechała PANI radiolog-co juz mnie ucieszyło (jednego wstydu mniej! ![]()
![]() |
#85 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przedpo ja bym się nie pogniewała jakbym się znalazła w wyliczance ![]() Bardzo chętnie hałasu bym narobiła, ale jeszcze czas na mnie ![]() Cytat:
![]() ja też mam jutro usg i mam stresiaka ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Witam się w nowej części ![]() Coś ostatnio coraz trudniej tu się dostać, wiecznie jakieś problemy z zalogowaniem ![]() Co do piżamki - ja kupiłam, ale góry ani razu nie włożyłam, tylko dół - spodenki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- ![]() ![]() ![]() Droga Pani Katrinko!!! Bardzo nam się tu nie spodobał odcinek Rozmów w Toku, poświęcony operacjom plastycznym,a konkretnie powiększaniu biustów!! Program okazał się bardzo tenedncyjny, sprowadzał nas-kobiety-często z kompleksami-do jakichś pustaków,co to mają fanaberię zrobienia z siebie Barbie, upewniając w tym resztę społeczenstwa,ze tylko cizie robią sobie cycki!! A faceci,ktorzy tam robili za publikę,to z góry mieli chyba przykazane,zeby kibicować naturalkom!! A w którym momencie wiszący cycek,tudzież jego brak jest seksowny?! Z jednej strony robicie program o tym,ze operacje pomagają ludziom wyjsc z kompleksow a z drugiej naśmiewacie się ze takie osoby chodzą po ulicach?! Dwie skrajności... Jak Pani zrobi program o tym,ze zwykła,normalna kobieta, po ciąży i karmienu chce PO PROSTU zrobic sobie biust i nie ubliża to jej inteligencji,to na pewno się zgłosi nie jedna chętna-póki co to nas odstraszyliście.... iloona79 Myadiva belseno Krystel13 Ania2003 tomatti jusi84 margo50100 foamclene123 Zabulek1 dreamer365 przedpo kicia_nh celina777 maja 2013 buziol04 katarzynka00 anika75 Poprawiłam, bo buziol gdzieś się zagubił ![]()
Szamanka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2013-02-05 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
po 14 zadzwoniła do mnie pani z przedszkola mały miał 39,5 gorączki masakra mówił, że go ucho boli w przychodni to mnie z łaską przyjęła pani dr ale urodziny syn miał
![]() do juterka ![]()
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A usg mi doktor nie zlecil ![]()
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Jutro mam konsultacje, wiec jesli nie zapomne z wrazenia to podpytam mojego dr
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.