![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: zerwane zaręczyny
Zgadzam się. Ja w tym roku rozstałam się z narzeczonym i chociaż wydawało mi się, że to koniec świata tak po czasie stwierdziłam, że zrobił mi przysługę. Na wszystko potrzeba czasu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;6906581 1]Zgadzam się. Ja w tym roku rozstałam się z narzeczonym i chociaż wydawało mi się, że to koniec świata tak po czasie stwierdziłam, że zrobił mi przysługę. Na wszystko potrzeba czasu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] To racja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;6906581 1]Zgadzam się. Ja w tym roku rozstałam się z narzeczonym i chociaż wydawało mi się, że to koniec świata tak po czasie stwierdziłam, że zrobił mi przysługę. Na wszystko potrzeba czasu.
[/QUOTE] Tak samo uważam! W pierwszych chwilach było mi ciężko, ale po pewnym czasie poznałam fantastycznego faceta i dopiero wtedy tak naprawdę zobaczyłam, że ex wyświadczył mi najlepszą przysługę na świecie. Ex jest już po ślubie, z kobietą, dla której mnie zostawił, btw 6 lat od niego starszą, a miesiąc przed swoim ślubem pisał do mnie, że ze mną było mu najlepiej, jestem taka dobra itp... Cóż, niektórzy faceci to totalni frajerzy tyle mogę powiedzieć! ![]() Dziewczyny trzymam za WAS kciuki i pamiętajcie: najpiękniejsze dopiero przed WAMI ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.