![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: ON ma pretensje, że mam ciągłą ochotę na sex
Kochane!
Mam całkiem podobny problem, tj 21 lat i podwyższone libido. Kiedy jest okazja -dostaję od mojego chłopaka, czego chcę i po wielokroć (3-4 razy). Niestety nie mieszkamy razem, więc okazja trafia się 2-3 razy w tygodniu, (co daje średnio 9 stosunków na tydzień). Przeraża mnie fakt, że moje potrzeby przy takiej częstotliwości nie są zaspokojone i nic nie zapowiada zmiany, co więcej, od kiedy rzuciłam palenie, czuję się jak kotka w rui (strasznie brzmi, ale nie potrafię tego inaczej opisać). Myślałam o stosowaniu antykoncepcji doustnej, która podobno często "wysusza", ale szczerze mówiąc trochę się boję hormonów... Mój chłopak zawsze ma na mnie ochotę, w co włożyliśmy niemało wysiłku. Rok temu byliśmy u lekarza, który zalecił uzupełnienie diety Mojego w żelazo i żeń-szeń oraz dużo ruchu -najlepiej na świeżym powietrzu. Nie wskazana jest dieta bogata w nasycone tłuszcze, czy nadmiar alkoholu. Po paru tygodniach zauważyliśmy zmianę, czyli zaczęłam kończyć przed nim, a raczej on po mnie. Piszę to, bo myślę, że w niektórych przypadkach obniżone libido u mężczyzn może wynikać ze źle dobranej diety. Może wystarczy podsunąć ukochanemu danie doprawione kminkiem, jakieś otręby, czy szpinak i codziennie rano suplemencik z żeńszenia :p Mój chłopak jest zachwycony, kiedy proszę o seks. "Dostał mnie" po 12 miesiącach umawiania się na kawę i pół roku właściwego związku. Długo, ale dokładnie wtedy, kiedy byliśmy na to gotowi. Dziś rozmawiamy o wszystkim: o naszych potrzebach i obawach, o naszej fizyczności... Powtarzam mu często, że dobrze wygląda, że mi się podoba, etc. Czuje sie atrakcyjny przy mnie, co daje mi satysfakcję ![]() Wszystkim Wam szczerze polecam taki "trik", bo na prawdę dobrze wpływa na tzw życie łóżkowe. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Popieram post koleżanki powyżej odnośnie diety. Sam zmieniłem dietę na bardziej tłustą i jestem dużo "spokojniejszy". I mam jeszcze jedno pytanie. Jak mógłbym jeszcze bardziej zmniejszyć moje "potrzeby"? Przeszedłem inicjację seksualną kilka miesięcy i miałem do końca lutego stałą partnerkę seksualną. Ale teraz gdy już nie mam staje się to bardzo uciążliwe :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pierdoły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Co ty czytasz kobieto ? hahah
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Boże jak można mieć pretensje ;] ja zazdroszczę wszystkim mężczyznom jak kobieta ma ciągle ochotę na sex ;] normalnie to jest coś kapitalnego ja kocham sex i nigdy nie miał bym pretensji o to że partnerka lubi cały czas się kochać. wręcz przeciwnie nosił bym ją na rękach i nie tylko..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie, nawet najlepsza rzeczy zbrzydnie jak jest ich za wiele. Lubię pomidorową ale jakbym miała jeść ją 3 razy dziennie codziennie to szybko nie mogłabym na nią patrzeć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jedni lubią dużo seksu a inni wolą jabłka, mnie dziwi że kogoś to dziwi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
masz dwadzieścia lat i mówisz że bardzo długo szukałaś ideału? trochę mnie to rozbawiło.
![]() Wydaje mi się że Twój partner nie powinien narzekać na to że masz ciągle ochotę na seks. Ale może daj mu trochę czasu, ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
A potem wszyscy narzekają, że to ja odkopuję wątki
![]() Co do pomidorowej to się zgadzam, w końcu i tak zbrzydnie częste jej jedzenie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.