![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Silveksik jakiś? ;)
No dobra, to co z tymi oprawkami 9mm? Cos zwolnic, czy nie? Faktycznie wzoelam cala paczke, ale jak cos, to moge z czegos zrezygnowac. Ja pokojowo nastawiona jestem ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Mari ja mogę jeszcze 6 sztuk perełek kropelek 15mm dobrać. One tu faktycznie mają bardzo dobrą cenę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Mari to mnie też dodaj jeszcze 10 pereł krople 15 mm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Jeżeli jeszce jakies krople zostana to tez moge je lyknac
Moje zabawy z sutaszem: http://multanka.blogspot.com/ Mój wątek - zapraszam do odwiedzin: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630606 Pereferki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=351 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Marisella, dopiero odzyskalam haslo do Wizaz, dawno mnie tu nie bylo... To ja Monika
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, nie bylam na Wizaz ze sto lat... Marisella, przepraszam, ze dopiero teraz odpowiadam, ale walczylam z haslem... To ja M.R.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Dziewczynyyyy...! Dogadujcie się w sprawie tych oprawek, bo ja coraz intensywniej i pilniej pożądam srebrnych kuleczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ona chciała wziąć 4 sztuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Przygarniać ściereczki! Bo się ostatnie dziewczyny ściereczkowe obejdziecie smakiem gdyż albowiem nie zostanie uzbierane i zamówione zostanie 10 zamiast 20. Gdyby każda z Was wzięła po 1 dodatkowej to się dozbiera bezproblemowo
![]()
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Dziewuchy, tak tak, walcie co ze ściereczkami, bo inaczej będę brać jedną paczkę i losować, komu zostanie
![]() Oprawki są już dogadane, Monika-Taja zrezygnuje ze trzech i gitarka ![]() Więc czekam do dziś do południa co ze ściereczkami, bo se za ten czas rozmrożę lodówkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Proszę o dopisanie 1 ściereczki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
.
.. ... Została 1 ściereczka do przygarnięcia!!! Komu? Komu? ![]() ... .. .
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Hurra, mamy 20 ściereczek
![]()
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Dobra, to mamy wszystko, uffff
![]() Miałam słać wszystkim numery konta, ale się zreflektowałam, że w sumie prawie wszyscy mają z poprzednich zamówień, bo mi się nie zmieniało ![]() ![]() Chciałam tylko prosić, żeby osoby, które biorą fakturę na razie NIE PŁACIŁY. Ja za Was założę, bo potem jest problem z fakturami przy dopłacaniu/oddawaniu, Iwogg i Lianna już wiedzą ![]() ![]() Natomiast dziewczyny, które nie chcą faktur, niechaj płacą już teraz, paragony mogę wbijać po pół grosza tysiąc razy nawet ![]() Multanka, Monika R - Wy chcecie fakturę? (pytam, bo chyba jeszcze nic razem nie zamawiałyśmy i nie wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Aha, Monika, Ty pytałaś, czy coś jeszcze można przygarnąć, więc oto dla Ciebie spis tego, czego ja się mogę z przyjemnością zrzec na Twoją (albo czyjąś) rzecz, jeśli coś z tego będziesz chciała ![]() ![]() - kuleczki 1,8 rodowane (wyglądają jak srebrne, ale nie ciemnieją, ładniej błyszczą) - 5 gram mogę oddać ![]() - Bigle angielskie rodowane - 1 pary mogę się pozbyć - Bigle lira rodowane - też 1 para ew. do oddania - Bigle do Swarów rodowane - 1 para - Sztyfty z kulką rodowane - mogę oddać tak do 5 par (brałam zdaje się, żeby na pewno zamknęła się paczka ![]() - łapaczki - 6 sztuk mogę spokojnie przekazać w dobre ręce ![]() - Swary bicony Crystal 4 mm - do 200 szt. - Swary bicony Golden Shadow 4 mm - do ok. 100 sztuk - Krople 15 mm Crystal - ze 4-6 szt. mogę oddać ![]() - Perły białe 4 mm - z 50 szt. mogę oddać, - Perły białe 5 mm - 60 szt ![]() - Perły białe krople 15 mm - z 6-8 sztuk mogę przekazać ![]() - Perły krople 11 mm - tu mogę oddać z 10 powiedzmy ![]() No i to tyla, jeśli coś Ci podpasuje to daj znać ile i przepiszę Ci w tabelce ![]() ![]() Edytowane przez marisella Czas edycji: 2013-03-17 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edit: Już znalazłam i przelałam. Edytowane przez Roxy80 Czas edycji: 2013-03-17 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Mari, nie chcę faktury.
Jeżeli jeszcze możesz, dopisz mi, proszę: 3 gramy kuleczek srebrnych rodowanych 1,8 5 sztuk sztyftów z kulką, swary bicony Crystal 50 szt. swary bicony Golden Shadow 50 szt. Krople 15mm crystal - 4 szt. perły białe 4 mm - 30 szt. perły białe 5 mm - 30 szt. perły białe krople 15 mm - 2 szt. perły krople 11 mm - 5 szt. Nie dostałam jeszcze od Ciebie numeru konta i danych do płatności. A przydałoby się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Kasa już popłynęła mTransferem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Yhhh... coś mi się zdaje, że jednak muszę poprzesyłać te numery
![]() EDIT: Przesłałam już, jak ktoś (oprócz fakturowych, bo płacą później ![]() ![]() Edytowane przez marisella Czas edycji: 2013-03-17 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, wpisałam do tabelki te przelewy, które na razie przyszły, jeśli kogoś nie ma w wierszu 106 wpisanego, a robił przelew tak, że powinien już dojść, to niech da znać, sprawdzę jeszcze raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Jakby ktoś miał za dużo łapaczek to chętnie ze 6 przygarnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Mari, przepisz mi proszę 6 szt łapaczek od Roxy
![]() I jak tam ma się zamówienie? Bo nie wiem czy sobie łapaczek nie zamawiać w detalu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Przepisane
![]() Monika - Tobie jeszcze dopisałam te dodatkową wpłatę, a na maila odpiszę wieczorem, bo powoli wybywam z chałupki na dziś. Tolinka - zamówienie jest złożone, ale czekam na odpowiedź od Silveksu, czy przywidują, że coś z niego będzie nierealizowalne. Teraz jest tak, że całość zamówienia trzeba opłacić z góry, a jak się okaże, że czegoś nie ma i nie będzie, to nadpłatę zwracają w postaci bonu towarowego do nich, ważnego rok. Z przyczyn oczywistych raczej nie bardzo nam to leży (zdaje się, że nie będziecie chciały zwrotu nadpłat w postaci kawałków takiego bonu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Cwaniaki.
ALE z tego co wiem to do Ciebie nalezy decyzja czy taki bon chcesz, pewnie wyssylaja z automatu ale nie moze to zostac narzucone w syt. sprzeciwu, tj. mozesz zazadac zwrotu nadplaty i musza to zrobic. Nieladna polityka, powiem szczerze.
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Bardzo nieładna polityka, do tego chyba wbrew prawu. Pierwszy raz spotykam się z wymuszaniem powrotu do sklepu (za pomocą bonów) w takiej sytuacji.
Kurczę, pożądam kuleczek srebrnych... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
No ja też już raczej powoli pożądam wszystkiego... Będę do nich jutro dzwonić i zobaczymy, a jak się nie uda, to najwyżej opłacę jutro całość no i zobaczymy, może się uda, że wszystko (prędzej czy później) będzie.
Ja jak przeczytałam o tych bonach w regulaminie to też sobie pomyślałam, że coś tu mocno nie halo, ale to nie pierwszy taki numer Silveksu, oby kiedyś im się za to nie bekło. Nie pamiętam jak teraz, ale kiedyś mieli zapis, że przy zwrotach pobierają jakieś 20 zł opłaty manipulacyjnej czy coś w ten deseń (albo to był jakiś procent, a mnie wyszło 20 zł, pamiętam, że chodziło o jakieś ogniwka, które źle zamówiłam), a to też niezgodne z prawem. No ale, co im zrobić, drzeć kotów nie będę, bo mi nie zależy, żeby im ktoś zrobił pod górkę, tylko żebyśmy my miały z górki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.