Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-23, 23:34   #61
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

No wiem wiem wrąbali tam dzika ale normalnie jest świnia
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 23:35   #62
koglus
Rozeznanie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Witam , na nowym watku,
Wczoraj przyjechali znajomi i zrobilismy impreze.Troche popilam Poszlam spac o 3ciej a o 6tej synek juz byl glodny, potem corcia sie przebudzila na chwile , zaczeli sie bawic i poszli znowu spac. Tak wiec troche sie nie wyspalam, ale myslalam ze bede bardziej nieprzytomna. Fajnie powspominac stare czasy. Mam nowy telefon Iphona i teraz siedze i go obczajam bo zawsze mialam htc na androidzie a Iphone na apple, boze jak ja sie przyzwyczaje , siedze i glowkuje

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 23:42   #63
P0P70
Zakorzenienie

Bao - niestety ale chyba nic nie zrobisz z rozstępami. Możesz je tylko rozjaśnić i ujędrnić troch skórę.

Zaletą 6 miesięcznej ciąży jest brak rozstępów

Libra - Miko w przeciwieństwie do mamy kocha zimę i śnieg.

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
P0Piku - wy to szczęście macie, a nawet dwa szczęścia
Zdecydowanie mamy dwa szczęscia.

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
a może w wakacje się spotkamy w jakąś sobotę czy niedzielę u popika? ja mam do opola z 80km, iza i machaj to nie wiem ile, ale może też by dojechały?
co pop na to?
Zapraszam

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Aha- Pop, kusisz coraz bardziej tymi odwiedzinami. Teraz jeszcze mi moją wizję z marzeń przytoczyłaś to zaraz zacznę sprawdzać ile km mam do Ciebie
Kuszę, kuszę a na Ciebie to nie działa. A i jeszcze zapomniałam że w imieniu Libry mogę Tobą potrząsnąć a nawet życiowego kopniaka odpalić.

My dzisiaj spędziliśmy dzień w Czechach na nartach. Dzieci zostały z sąsiadką i wcale za nami nie tęskniły. Jak wróciliśmy wieczorem to nawet radości z ich strony nie było. Oliwka powiedziała "Cześć mama" i tyle było jej zainteresowania.
A w domu było przedszkole bo oprócz naszej dwójki była jeszcze córka tej sąsiadki co pilnowała nasze dzieci i jeszcze jedna dziewczynka.
A na nartach było zimno bo śnieg strasznie śnieżył. Pełno muld. Nóg nie czuję. trzy razy leżałam.

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Co do horoskopu to ja jestem przyjacielem człowieka czyli Pies.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 23:48   #64
monka23
Zakorzenienie

Aaaa , juz myślałam ze ja mam jakieś haluny . To jutro mojemu powiem z kim tak naprawdę jest , to sie chlopina zdziwi teraz mnie nawet kijem nie dotknie

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Koglus oczywiście w samej rzeczy raz od czasu trza sie skuc .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-23, 23:57   #65
libra777
Zakorzenienie

P0P jak będziesz jej kopniaka dawała to z nartą na nodze żeby dobrze poczuła
To się odchamiliście

Monka no zdziwi się zdziwi
Stary 2013-02-24, 00:32   #66
monka23
Zakorzenienie

Buty kupiłam http://www.modainpelle.com/voila-in-Black taka przecena to żal nie brac . Weszlam tylko na facebooka i trafiłam na sklep . Wiecej nie wchodzę
Stary 2013-02-24, 09:03   #67
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Buty kupiłam http://www.modainpelle.com/voila-in-Black taka przecena to żal nie brac . Weszlam tylko na facebooka i trafiłam na sklep . Wiecej nie wchodzę
Świetne!!!! Takie mrau. Ty to chuda musisz być. Cholera, no.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 10:07   #68
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Monka- tos zaszalala. Buty niezle choc zupelnie nie w moim stylu nad czym tz ubolewa a ty to widze zalezy od nastroju. Kiedys chyba wklejalas takie ciezkie z cwiekami

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 10:34   #69
monka23
Zakorzenienie

Megi kopną cie w ten chudy zad ? przecież ty szczypior jesteś , po porodzie do 10 kg sie traci , dziecko , wody plodowe, lozsko , woda z organizmu , sam poród . Potem raz dwa wrócisz do stanu wczesnego bo ci kilka kg zostanie. To przy cycku ci zleci . Tak dla ciekawości w dniu porodu sprawdź ile wazysz i odrazu po sama zobaczysz .
Buta narazie tylko jednego wsadze bo mam dalej problem z noga i za Chiny nie wcisne prawej stopy bo boli przy odchylaniu i gulka wystaje .

Asiulek a ja wlasnie nie mam ulubionego , bardziej kupuje pod dany strój . Na codzień chodzę w innych . Teraz w tych naginam http://www.allsaints.com/women/footw...5&category=331 ( kolor z deka inny) albo tych ala sportowych na koturnie .

U mnie ostatni dzien syfu od jutra wielkie sprzątanie ,jeszcze w środę wpadną dokończyć prysznic , nie wiem czemu nie jutro , zajęci chyba . Tydzień będę wszystko szorowac
Stary 2013-02-24, 11:44   #70
libra777
Zakorzenienie

Monka te pierwsze to tylko kapelusz ,maska zorro i poszła , na oklep (bez urazy )
ale fajne
A te drugie to bardziej w moim stylu ,od kostki w górę spoko ale dół trochę za delikatny tam powinien być bucior z blachą i traktorem porządnym.
Rozglądam sie za jakimiś buciorami
Stary 2013-02-24, 11:58   #71
monka23
Zakorzenienie

My w sklepie tz sie kapie a ja czekam na swoją kolej . Kurde rzecznika na lepetyne nie wzięłam

Libra hehe ee no ja sie nie obrazam wiem o co chodzi . A kupilam bo przy okazji znalazlam i mega tanie . skusila mnie ta promo .
Te moje twarde są z przodu ale usztywniane w srodku jakos, to raczej takie pod wygląd , a nie typowo ciężkie buty .
Wiem o jakie ci chodzi , mam cos w tym stylu ale delikatniejsza wersje . Długie do kolan , na sznurowkach , przód twardy ale blachy tez ni ma i podeszwa normalna maja z 3-4 lata i dalej twarde bez wgniecenia.
A jakie konkretnie ci chodzi , długie do kolan? Za kostki ? Blacha i traktor ??
Stary 2013-02-24, 12:17   #72
libra777
Zakorzenienie

Chciałabym takie http://moda.allegro.pl/steel-135-136...979311678.html
takie miałam ,w ogóle to chciałabym martensy ale musiałabym dać prawie 2 razy tyle za nie

Lepiej z mokrą głowa nie wychodź jeszcze zatoki zaziębisz
Stary 2013-02-24, 12:25   #73
gianna
Wtajemniczenie

Cześć

Wczoraj byliśmy na kontroli z małym i jest OK, odstawiliśmy już antybiotyk. Niestety wczoraj walczyliśmy pół dnia z bólem brzuszka i biegunką spowodowaną antybiotykiem i mamy odparzoną pupę Mieliśmy też wczoraj nalot teściów - oczywiście nasłuchałam się lamentów nad pupą małego i wiele cennych rad
Teściowa poszła do toalety na piętro i coś długo jej nie było, idę, a ona mi kwiatki podlewa

Monka pisałaś kiedyś, żebym pomyślała o kasku dla Małego - mamy kask do nauki chodzenia, rozpracował odpinanie i zdejmowanie go w dwa dni, więc leży i czeka na wystawienie na all

Megi co do Arnoldowych ramion, to ja noszę tylko jednego dziecia ale praktycznie cały czas po jednej stronie i pokazywałam tż mięśnie na obu rękach do porównania i zgadł na której noszę - to działa

Sara ja też niestety z cellulitem mam problem, ale u mnie to raczej genetyczne. Moja mama ma cell+żylaki pociążowe na nogach. Ja na szczęście mam po ciążach mam tylko 2 małe żylaki na wew stronie uda, mało widoczne. Także u mnie cellulit to chyba wina krążenia

Z moim ciałem ciąże obeszły się łagodnie. Ważę troszkę mniej niż przed pierwszą ciążą, rozstępów pociążowych nie mam, tylko cycki beznadziejne, ale to można poprawić, a doraźnie upchnąć w ładnym biustonoszu. Generalnie cycki zmniejszyły mi się znacznie, z czego akurat się cieszę

Co do ćwiczeń przy dwójce maluchów to da się – sama udowadniam to sobie od ponad pół roku. Chociaż wiadomo, dużo zależy od stopnia uciążliwości dzieciaków. Ja ćwiczę praktycznie codziennie, jak mały padnie na przedpołudniową drzemkę. Wiem, że jak wtedy nie poćwiczę, to później może być cieżko z czasem i chęciami. Więc spinam się i ćwiczę. Jula na ogół układa wtedy puzzle lub mozaiki, albo ogląda bajki Do fitness clubu niestety na razie nie dam rady się wybrać, a uwielbiam

gianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 12:48   #74
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Chciałabym takie http://moda.allegro.pl/steel-135-136...979311678.html
takie miałam ,w ogóle to chciałabym martensy ale musiałabym dać prawie 2 razy tyle za nie

Lepiej z mokrą głowa nie wychodź jeszcze zatoki zaziębisz
Takie typowe glany, ja żałuje ze nie kupiłam podobnych a juz ich nie ma, były w wersji delikatniejszej ,i podeszwa zwykła, czarne do łydki , cos podobnego do tyg męskich http://www.allsaints.com/men/footwea...9&category=315 ale dłuższe , z wygludu ciut inne i czarne. No ale ten styl.
Z lepetyna mokra wyszłam nie miałam wyjścia , kaptur na głowę i szybko do domu.

Gianna dupke wietrz i powinno przejść , szkoda ze go odparzylo bo tk boli . Woda dupke przemywaj .
teściowa the best , rady wypuszczaj i wypuszczaj jak cie drażnią .
Ja ten kask wyczailam po fakcie , moj miał pare razy sliwy na głowie , skórze i bym mu tego oszczedzila jakbym w porę znalazła i kupiła.

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-02-24 o 12:49
Stary 2013-02-24, 12:56   #75
P0P70
Zakorzenienie

Monka te buty to takie ... Sexi. U kogoś mi sie podobają ja nigdy bym ich nie ubrala. Ale dziewczyna musi do nich być wysoka i zgrabna i ubrana najlepiej w sama bieliznę .

Stary 2013-02-24, 13:07   #76
P0P70
Zakorzenienie

A to moja roczna zaplakana kruszyna.

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2013-06-19 o 23:24
Stary 2013-02-24, 13:28   #77
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

Kuszę, kuszę a na Ciebie to nie działa. A i jeszcze zapomniałam że w imieniu Libry mogę Tobą potrząsnąć a nawet życiowego kopniaka .

Dobra,zeznawaj gdzie mieszkasz

Cytat:
P0P jak będziesz jej kopniaka dawała to z nartą na nodze żeby dobrze poczuła
Ej no, to juz spisek jest

Cytat:
A co sie stalo temu misiu ladnemu?

Jaka hulajnoge kupic:dwa kolka z tylu czy dwa z przodu?
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:40   #78
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo Bosze jaka bidulka
Stary 2013-02-24, 13:41   #79
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Jaka hulajnoge kupic:dwa kolka z tylu czy dwa z przodu?
Nina ma dwa z tyłu i od samego początku śmiga jakby się z nią urodziła w zestawie.Ja też się nie raz na niej bujnęłam i fajowa

Pop,a Ty co dziecku ślicznemu zrobiłaś?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:48   #80
P0P70
Zakorzenienie

Ma zastawione przejście i nie może iść do kuchni więc płacze a właściwie to krzyczy

Stary 2013-02-24, 13:54   #81
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Wiem, wiem. Może jak już wiosna będzie, a Igor dalej uparty, to następny. Chociaż powiem w tajemnicy, że dzisiaj kilka krótkich słów spontanicznie wypowiedział
no proszę
co to za słowa były?
Cytat:
Taaaa pyrkalo se . Na poczatku doprowadzilam do wrzenia a potem na pyrkanie dałam . Robiłam wg przepisu jakiegoś kolesia niby oryginalna wersja gulaszu węgierskiego .

Megi to fajne zajęcia . A mała jak sie urodzi to na balet zapiszesz . Wiem ze u nas jest , kiedyś widziałam przy okazji oddawania krwi , fajna zabawę miały. Jakbym miała core to bym ja zapisała .
ja moją zapiszę, ma parcie na balet
Cytat:
No nie wiem jak to się zrobiło
Zima u nas

pięknie, kochany łobuziak

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Ja dziś dzień zakupowy miałam . Koleżanka mi na FB wysłała że się przenoszą ( pracuje w triumphie ) i magazyn wyprzedają . No to pojechałam z przyjaciółką na zakupy . Nie pałam jakąś wielką miłością do tej firmy ale takie ceny były że żal by było nie kupić .
Piżamy sobie kupiłam po 19 zł , staniki po 15 zł , podkoszulki po 15 za dwupak i masę gaci po 8 zeta .
Reklamówka zakupów może humor poprawić .
Potem na serwis pojechałam na krótki test auta bo mi się trzy kontrolki pokazały w tym jedna od run flata na szczęście to nie koło , tylko jakiś czujnik ześwirował .
Potem sąsiad do nas przyszedł ( SZymka kolega ) więc dzieci nie miałam , bo się bawili i tak dzionek zleciał .
Z rana autko idziemy oglądać .
no to zakupy udane...
piżamki jakie pokupiłaś? długi rękaw?
Cytat:
Pije sobie pifka z syropem , wujek tez chciał sok. Zlukal na datę a tam 01.2012 . Kupiłam sobie kiedyś ten syrop do tequily zeby drinka zrobić i tak mi zlecialo . Najwyżej mnie przeczysci jutro .
nic Ci nie będzie
Cytat:
Ja tam świni nie widzę . Normalnie aż fotkę zrobiłam
jak się broni przed tą świnią
Cytat:

My dzisiaj spędziliśmy dzień w Czechach na nartach. Dzieci zostały z sąsiadką i wcale za nami nie tęskniły. Jak wróciliśmy wieczorem to nawet radości z ich strony nie było. Oliwka powiedziała "Cześć mama" i tyle było jej zainteresowania.
A w domu było przedszkole bo oprócz naszej dwójki była jeszcze córka tej sąsiadki co pilnowała nasze dzieci i jeszcze jedna dziewczynka.
A na nartach było zimno bo śnieg strasznie śnieżył. Pełno muld. Nóg nie czuję. trzy razy leżałam.

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Co do horoskopu to ja jestem przyjacielem człowieka czyli Pies.
Dobrze,że nie płaczą za Wami, możecie spokojnie sobie wyjeżdżać częściej, a przyda się takie odpoczynek od dzieci

Cytat:
oj.....
czemu tak płacze ta ślicznotka,
a te geterki

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Ma zastawione przejście i nie może iść do kuchni więc płacze a właściwie to krzyczy
no tak... bidulka.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

ania p jak autka??
było coś ciekawego?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 13:58   #82
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

jejku ile Was się naszukałam,nie znalazłam wogóle linka do nowego wątku

PoP jaka ona boska nawet taka płacząca i jaaaka już duża

Miko jak zwykle superowe fotki

Bardzo dziękuje za wszystkie życzenia dla Danielka doczytałąm i uśmiałam się z Mrowak

Monka fajnie napisałaś obiad na szybko:gulasz z kluskami

U nas imprezka się udała świetnie,Danielek do tej pory bawi się z kuzyneczką zapominam,że dziecko mam.

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2013-02-24 o 14:00
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 14:05   #83
mrowak
Zakorzenienie

A co ja takiego napisalam,bo juz nie pamietam????
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 14:22   #84
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe to ładnie wam na psyche chce wjechać

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
ja moją zapiszę, ma parcie na balet

nic Ci nie będzie

jak się broni przed tą świnią

Twoja to akurat do baletu pasuje , taka mała baletnica .
Nic nie bedzie nic nie bedzie a juz dziś dwa posiedzenia miałam
Chrum chrum

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

Monka fajnie napisałaś obiad na szybko:gulasz z kluskami

U nas imprezka się udała świetnie,Danielek do tej pory bawi się z kuzyneczką zapominam,że dziecko mam.
No wlasnie , ręczny czas przygotowania to raz dwa , ale czas duszenia i oczekiwania aż ziemniaki wystygna juz dłuższy
Wyrobilam sie , dziś tz gotuje .
To moze jakieś fotki z urodzin nieskromnie zapytam
Stary 2013-02-24, 14:30   #85
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
biedlula mała

Cytat:
no tak,dziecko chce jeść, idzie do kuchni a tu zabarykadowane wejście

Miko jaki już dorosły 3 latek i uroczo mu w tych okularkach

Buty jakie wstawiacie nie w moim stylu, te glanowate to już wogóle...takimi sobie w ogólniaku załatwiłam stopy, były twarde jak cholera, nabawiłam sie krzywych kości na piętach przez nie teraz już jest ok, ale kupę lat mi zajęło doprowadzenie stóp do normalności po glanach Ja wolę delikatne szpileczki, nie za wysokie, eleganckie, czasem koturny, ale też takie zgrabne, nie uryngoły no i kocham ładne balerinki i japoneczki na lato

Wrócilismy ze spacerku ponad godzinnego, chlapa straszna, mega kałuże i olbrzymie dziury na drogach! Gdyby nie wiatr to rzekłabym, ze jest wiosennie isia jak zwykle spała (nadal w gondoli - mam wrażenie, ze wzrostowo chwilowo stoi w miejscu, nadal jest na styk), kubeł kałuże zaliczał

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-24, 14:43   #86
monka23
Zakorzenienie

Bao ja szpileczki tyz lubię ale przy dzieciach nie noszę , tzn. przy małym bo młody juz duzy więc to co innego .
Stary 2013-02-24, 15:27   #87
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Twoja to akurat do baletu pasuje , taka mała baletnica .
Nic nie bedzie nic nie bedzie a juz dziś dwa posiedzenia miałam
Chrum chrum
moja to śpiewa tańczy i recytuje, sama nie wiem na co ją posłać

oj czyli jednak przeczyściło...
miejmy nadzieje,że to koniec

Cytat:
Bao ja szpileczki tyz lubię ale przy dzieciach nie noszę , tzn. przy małym bo młody juz duzy więc to co innego .
ja też lubię szpileczki...

ale z małą wychodząc najczęściej wybieram coś na niskim obcasie

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

o np tak śpiewa,
ale najleszego nagrać się nie da bo nie zdążę włączyć nagrywania

https://plus.google.com/photos/11617...20198809957090

wyświetla się coś?

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

a mi się takie podobają buciki

http://moda.allegro.pl/botki-rylko-y...975557281.html

monka te Twoje fajne, ale cienka szpilka, nie na nasze chodniki, hehe ja bym się zabiła
Stary 2013-02-24, 15:46   #88
nataszka25
Zakorzenienie

dla tej Pani
Stary 2013-02-24, 16:10   #89
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwona45654 Pokaż wiadomość
Witam
Poradzcie mi jakiś dobry balsam ujędrniający do piersi

Tutaj zdjęcia moich piersi są klapnięte

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Fotka_Magdalena76

I oceniajcie i doradzajcie

Turlaj dropsa

Nataszka tez fajne , moze nie ten konkretny model ale cos w tym stylu tyz lubię . A wogole to uwielbiam buty Alexander Mcqueen , jakby mnie było stać na nie to lekka ręka kilkanaście par był odrazu kupiła, a potem dokupywala . Pomijam te całkowicie odjechane ale szpile , botki , kozaki ma w moim stylu . Kiedyś napalilam sie na jedne kozaki ale cena 3 tys f , nawet pilnowalam na przecene ale juz ich nie widzę , zato znalazłam inne jego kozaki i tez mi sie podobają .
Stary 2013-02-24, 16:22   #90
megi-megi
Zakorzenienie

Iza i Nataszka - Igor jakieś takie proste słowa powiedział typu: daj, tam, to, tata - ale zaczął werbalnie komunikować swoje potrzeby... od czegoś trzeba zacząć.
Cytat:
Monka te pierwsze to tylko kapelusz ,maska zorro i poszła , na oklep (bez urazy )
ale fajne
No ba - wg mnie są piękne. Seksowne i do seksu Jakbym jeszcze kiedyś miała z nim coś wspólnego.

Cytat:
Napisane przez gianna Pokaż wiadomość
Megi co do Arnoldowych ramion, to ja noszę tylko jednego dziecia ale praktycznie cały czas po jednej stronie i pokazywałam tż mięśnie na obu rękach do porównania i zgadł na której noszę - to działa

Z moim ciałem ciąże obeszły się łagodnie. Ważę troszkę mniej niż przed pierwszą ciążą, rozstępów pociążowych nie mam, tylko cycki beznadziejne, ale to można poprawić, a doraźnie upchnąć w ładnym biustonoszu. Generalnie cycki zmniejszyły mi się znacznie, z czego akurat się cieszę

Co do ćwiczeń przy dwójce maluchów to da się – sama udowadniam to sobie od ponad pół roku. Chociaż wiadomo, dużo zależy od stopnia uciążliwości dzieciaków. Ja ćwiczę praktycznie codziennie, jak mały padnie na przedpołudniową drzemkę. Wiem, że jak wtedy nie poćwiczę, to później może być cieżko z czasem i chęciami. Więc spinam się i ćwiczę. Jula na ogół układa wtedy puzzle lub mozaiki, albo ogląda bajki Do fitness clubu niestety na razie nie dam rady się wybrać, a uwielbiam
Ja jeszcze mam od Igora lewe ramię naprawdę nieźle zbudowane. Póki co nie mam rozstępu ani jednego - tfu, tfu... no ale 14 kg gdzieś się upchnęło.
Mam nadzieję, że jakoś doprowadzę się do porządku później, ale cycki to na mur beton będą żałosne... wiszące skórki.

Cytat:
Jej - jak ona tu biednie wygląda. Oj Chociaż naprawdę powiedziałabym, że to Oliwka. Myślałam, że Nataszka nie płacze...

Wyszła ode mnie Gmyrelka z dzieciakami. Igor padł. Ja też padam. Ech.. taki lachon z naszej Gmyrelki, że hoho. A Marcel jaki fajny chłopak. No nie wspominając o Hani - naprawdę piękna będzie z niej kobieta. Pewnie z 45 kg będzie ważyła jak podrośnie - takie dziecko chude.
Dzieciaki objadły wszystkie słodycze, które ciocia im przyniosła (dziwne, że pawia nie było) i zajął się nimi A. Zabawiał, grał. Chwilę nawet mogłyśmy jak ludzie pogadać.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości