|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
No wiem wiem wrąbali tam dzika ale normalnie jest świnia
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Witam , na nowym watku,
Wczoraj przyjechali znajomi i zrobilismy impreze.Troche popilam Poszlam spac o 3ciej a o 6tej synek juz byl glodny, potem corcia sie przebudzila na chwile , zaczeli sie bawic i poszli znowu spac. Tak wiec troche sie nie wyspalam, ale myslalam ze bede bardziej nieprzytomna. Fajnie powspominac stare czasy. Mam nowy telefon Iphona i teraz siedze i go obczajam bo zawsze mialam htc na androidzie a Iphone na apple, boze jak ja sie przyzwyczaje , siedze i glowkuje
|
#63 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bao - niestety ale chyba nic nie zrobisz z rozstępami. Możesz je tylko rozjaśnić i ujędrnić troch skórę.
Zaletą 6 miesięcznej ciąży jest brak rozstępów ![]() Libra - Miko w przeciwieństwie do mamy kocha zimę i śnieg. Zdecydowanie mamy dwa szczęscia. Cytat:
Cytat:
.My dzisiaj spędziliśmy dzień w Czechach na nartach. Dzieci zostały z sąsiadką i wcale za nami nie tęskniły. Jak wróciliśmy wieczorem to nawet radości z ich strony nie było. Oliwka powiedziała "Cześć mama" i tyle było jej zainteresowania. A w domu było przedszkole bo oprócz naszej dwójki była jeszcze córka tej sąsiadki co pilnowała nasze dzieci i jeszcze jedna dziewczynka. A na nartach było zimno bo śnieg strasznie śnieżył. Pełno muld. Nóg nie czuję. trzy razy leżałam. ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Co do horoskopu to ja jestem przyjacielem człowieka czyli Pies.
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa , juz myślałam ze ja mam jakieś haluny
. To jutro mojemu powiem z kim tak naprawdę jest ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Koglus oczywiście w samej rzeczy raz od czasu trza sie skuc .
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
P0P jak będziesz jej kopniaka dawała to z nartą na nodze żeby dobrze poczuła
![]() To się odchamiliście ![]() Monka
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Buty kupiłam
http://www.modainpelle.com/voila-in-Black taka przecena to żal nie brac . Wiecej nie wchodzę
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Monka- tos zaszalala. Buty niezle choc zupelnie nie w moim stylu nad czym tz ubolewa
a ty to widze zalezy od nastroju. Kiedys chyba wklejalas takie ciezkie z cwiekami
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Megi kopną cie w ten chudy zad ?
przecież ty szczypior jesteś , po porodzie do 10 kg sie traci , dziecko , wody plodowe, lozsko , woda z organizmu , sam poród . Potem raz dwa wrócisz do stanu wczesnego bo ci kilka kg zostanie. To przy cycku ci zleci . Tak dla ciekawości w dniu porodu sprawdź ile wazysz i odrazu po sama zobaczysz Buta narazie tylko jednego wsadze bo mam dalej problem z noga i za Chiny nie wcisne prawej stopy bo boli przy odchylaniu i gulka wystaje . Asiulek a ja wlasnie nie mam ulubionego , bardziej kupuje pod dany strój . Na codzień chodzę w innych . Teraz w tych naginam http://www.allsaints.com/women/footw...5&category=331 ( kolor z deka inny) albo tych ala sportowych na koturnie . U mnie ostatni dzien syfu od jutra wielkie sprzątanie ,jeszcze w środę wpadną dokończyć prysznic
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Monka te pierwsze to tylko kapelusz ,maska zorro i poszła , na oklep
(bez urazy )ale fajne ![]() A te drugie to bardziej w moim stylu ,od kostki w górę spoko ale dół trochę za delikatny tam powinien być bucior z blachą i traktorem porządnym. Rozglądam sie za jakimiś buciorami |
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
My w sklepie tz sie kapie a ja czekam na swoją kolej
. Kurde rzecznika na lepetyne nie wzięłam Libra hehe ee no ja sie nie obrazam wiem o co chodzi . A kupilam bo przy okazji znalazlam i mega tanie . skusila mnie ta promo .Te moje twarde są z przodu ale usztywniane w srodku jakos, to raczej takie pod wygląd , a nie typowo ciężkie buty . Wiem o jakie ci chodzi , mam cos w tym stylu ale delikatniejsza wersje . Długie do kolan , na sznurowkach , przód twardy ale blachy tez ni ma i podeszwa normalna maja z 3-4 lata i dalej twarde bez wgniecenia. A jakie konkretnie ci chodzi , długie do kolan? Za kostki ? Blacha i traktor ??
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym takie http://moda.allegro.pl/steel-135-136...979311678.html
takie miałam ,w ogóle to chciałabym martensy ale musiałabym dać prawie 2 razy tyle za nie ![]() Lepiej z mokrą głowa nie wychodź jeszcze zatoki zaziębisz |
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Wczoraj byliśmy na kontroli z małym i jest OK, odstawiliśmy już antybiotyk. Niestety wczoraj walczyliśmy pół dnia z bólem brzuszka i biegunką spowodowaną antybiotykiem i mamy odparzoną pupę Mieliśmy też wczoraj nalot teściów - oczywiście nasłuchałam się lamentów nad pupą małego i wiele cennych rad ![]() Teściowa poszła do toalety na piętro i coś długo jej nie było, idę, a ona mi kwiatki podlewa ![]() Monka pisałaś kiedyś, żebym pomyślała o kasku dla Małego - mamy kask do nauki chodzenia, rozpracował odpinanie i zdejmowanie go w dwa dni, więc leży i czeka na wystawienie na all ![]() Megi co do Arnoldowych ramion, to ja noszę tylko jednego dziecia ale praktycznie cały czas po jednej stronie i pokazywałam tż mięśnie na obu rękach do porównania i zgadł na której noszę - to działa Sara ja też niestety z cellulitem mam problem, ale u mnie to raczej genetyczne. Moja mama ma cell+żylaki pociążowe na nogach. Ja na szczęście mam po ciążach mam tylko 2 małe żylaki na wew stronie uda, mało widoczne. Także u mnie cellulit to chyba wina krążenia ![]() Z moim ciałem ciąże obeszły się łagodnie. Ważę troszkę mniej niż przed pierwszą ciążą, rozstępów pociążowych nie mam, tylko cycki beznadziejne, ale to można poprawić, a doraźnie upchnąć w ładnym biustonoszu. Generalnie cycki zmniejszyły mi się znacznie, z czego akurat się cieszę Co do ćwiczeń przy dwójce maluchów to da się Do fitness clubu niestety na razie nie dam rady się wybrać, a uwielbiam
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z lepetyna mokra wyszłam nie miałam wyjścia , kaptur na głowę i szybko do domu. Gianna dupke wietrz i powinno przejść , szkoda ze go odparzylo bo tk boli . Woda dupke przemywaj . . Ja ten kask wyczailam po fakcie , moj miał pare razy sliwy na głowie , skórze i bym mu tego oszczedzila jakbym w porę znalazła i kupiła. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-02-24 o 12:49 |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Monka te buty to takie ... Sexi. U kogoś mi sie podobają ja nigdy bym ich nie ubrala. Ale dziewczyna musi do nich być wysoka i zgrabna i ubrana najlepiej w sama bieliznę
.
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
A to moja roczna zaplakana kruszyna.
Moje słońce 16.12.2009 (28 tc. 900 gr) Moja stokrotka 21.02.2012 (27 tc. 700 gr) Edytowane przez P0P70 Czas edycji: 2013-06-19 o 23:24 |
|
|
|
#77 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra,zeznawaj gdzie mieszkasz ![]() Cytat:
![]() A co sie stalo temu misiu ladnemu? Jaka hulajnoge kupic:dwa kolka z tylu czy dwa z przodu?
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Nina ma dwa z tyłu i od samego początku śmiga jakby się z nią urodziła w zestawie.Ja też się nie raz na niej bujnęłam i fajowa
Pop,a Ty co dziecku ślicznemu zrobiłaś?
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Ma zastawione przejście i nie może iść do kuchni więc płacze a właściwie to krzyczy
|
#81 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to za słowa były? Cytat:
![]() pięknie, kochany łobuziak Cytat:
piżamki jakie pokupiłaś? długi rękaw? Cytat:
jak się broni przed tą świnią Cytat:
oj..... czemu tak płacze ta ślicznotka, a te geterki ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- ania p jak autka?? było coś ciekawego? |
||||||
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
jejku ile Was się naszukałam,nie znalazłam wogóle linka do nowego wątku
![]() PoP jaka ona boska nawet taka płacząca i jaaaka już duża Miko jak zwykle superowe fotki Bardzo dziękuje za wszystkie życzenia dla Danielka ![]() Monka fajnie napisałaś obiad na szybko:gulasz z kluskami ![]() U nas imprezka się udała świetnie,Danielek do tej pory bawi się z kuzyneczką zapominam,że dziecko mam. Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2013-02-24 o 14:00 |
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
A co ja takiego napisalam,bo juz nie pamietam????
|
#84 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nic nie bedzie nic nie bedzie a juz dziś dwa posiedzenia miałam ![]() Chrum chrum Cytat:
![]() Wyrobilam sie , dziś tz gotuje . To moze jakieś fotki z urodzin nieskromnie zapytam
|
|||
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
biedlula mała
![]() Cytat:
![]() Miko jaki już dorosły 3 latek Buty jakie wstawiacie nie w moim stylu, te glanowate to już wogóle...takimi sobie w ogólniaku załatwiłam stopy, były twarde jak cholera, nabawiłam sie krzywych kości na piętach przez nie teraz już jest ok, ale kupę lat mi zajęło doprowadzenie stóp do normalności po glanach no i kocham ładne balerinki i japoneczki na latoWrócilismy ze spacerku ponad godzinnego, chlapa straszna, mega kałuże i olbrzymie dziury na drogach! Gdyby nie wiatr to rzekłabym, ze jest wiosennie isia jak zwykle spała (nadal w gondoli - mam wrażenie, ze wzrostowo chwilowo stoi w miejscu, nadal jest na styk), kubeł kałuże zaliczał
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Bao ja szpileczki tyz lubię
|
|
|
|
#87 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj czyli jednak przeczyściło... miejmy nadzieje,że to koniec ![]() Cytat:
![]() ale z małą wychodząc najczęściej wybieram coś na niskim obcasie ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- o np tak śpiewa, ale najleszego nagrać się nie da bo nie zdążę włączyć nagrywania ![]() https://plus.google.com/photos/11617...20198809957090 wyświetla się coś? ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- a mi się takie podobają buciki http://moda.allegro.pl/botki-rylko-y...975557281.html monka te Twoje fajne, ale cienka szpilka, nie na nasze chodniki, hehe ja bym się zabiła
|
||
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
dla tej Pani
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Turlaj dropsa Nataszka tez fajne , moze nie ten konkretny model ale cos w tym stylu tyz lubię . A wogole to uwielbiam buty Alexander Mcqueen . Pomijam te całkowicie odjechane ale szpile , botki , kozaki ma w moim stylu . Kiedyś napalilam sie na jedne kozaki ale cena 3 tys f |
|
|
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Iza i Nataszka - Igor jakieś takie proste słowa powiedział typu: daj, tam, to, tata - ale zaczął werbalnie komunikować swoje potrzeby... od czegoś trzeba zacząć.
Cytat:
No ba - wg mnie są piękne. Seksowne i do seksu Jakbym jeszcze kiedyś miała z nim coś wspólnego.Cytat:
Mam nadzieję, że jakoś doprowadzę się do porządku później, ale cycki to na mur beton będą żałosne... wiszące skórki. Jej - jak ona tu biednie wygląda. Oj Wyszła ode mnie Gmyrelka z dzieciakami. Igor padł. Ja też padam. Ech.. taki lachon z naszej Gmyrelki, że hoho. A Marcel jaki fajny chłopak. No nie wspominając o Hani - naprawdę piękna będzie z niej kobieta. Pewnie z 45 kg będzie ważyła jak podrośnie - takie dziecko chude. Dzieciaki objadły wszystkie słodycze, które ciocia im przyniosła (dziwne, że pawia nie było) i zajął się nimi A. Zabawiał, grał. Chwilę nawet mogłyśmy jak ludzie pogadać.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Poszlam spac o 3ciej a o 6tej synek juz byl glodny, potem corcia sie przebudzila na chwile , zaczeli sie bawic i poszli znowu spac. Tak wiec troche sie nie wyspalam, ale myslalam ze bede bardziej nieprzytomna. Fajnie powspominac stare czasy. Mam nowy telefon Iphona i teraz siedze i go obczajam bo zawsze mialam htc na androidzie a Iphone na apple, boze jak ja sie przyzwyczaje
, siedze i glowkuje

Mieliśmy też wczoraj nalot teściów - oczywiście nasłuchałam się lamentów nad pupą małego i wiele cennych rad 

Do fitness clubu niestety na razie nie dam rady się wybrać, a uwielbiam 

nieskromnie zapytam