|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: w marcu: zapachy, colorstay, pędzle, telefon BB i inne
coś u mnie za:
21. Masło shea nierafinowane, nieotwierane, 50g, ważne do końca grudnia 2013
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Jedyne co mi się podoba to cienie Inglota (3 i 4). Peletkę Sleeka wolę dostać kompletną z wszystkimi cieniami.
Dodatkowo priorytetem są inne kremy BB albo odlewki Naturia Siberica (żeby wymianka się cenowo bilansowała). Za maskę drożdżową podziękuję. Robię sobie swoją z biedronkowych drożdży wtedy kiedy potrzebuję ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Spoko, ja tez ich jakoś strasznie nie potrzebuję ![]() Ja wiem co ma ta maska w składzie. Przeglądałam go ![]() Dla mnie zwyczajnie bardziej ekonomiczne jest zrobienie swojej z drożdży i dodanie swoich olejków (używam Alterrowych) i innych dodatków. Moim włosom pasuje, robie ją tylko raz na tydzień bo są w doskonałej kondycji, więc nie widzę potrzeby posiadania takiej sklepowej ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Przepraszam, ja tak czasem brzmię, bo głupia nie potrafię do końca od razu wyjaśnić o co mi biega ![]() W chwili obecnej paletki nie są mi niezbędne do życia, ale jak coś to dam znać odnośnie Sleeka
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Witaj,
Eveline 3d extreme serum Olej macadamia bio L`Biotica regenerujący krem do rzęs Odżywka 8w1 Czy coś za to? PS Szukasz jasnego czy białego pudru? |
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Hej, przepraszam Cię najmocniej, że dopiero teraz odpowiadam, ale coś mi się ubzdurało i czekałam na Twoją odpowiedź ;p Zapomniałam, że miałam "zmierzyć" to Kenzo... Mogę oddać 20 ml
Dopinamy wymianę? ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Na pewno bym chciała Ocean Lounge, to co Ci zostało I podkład GG A dziś lub jutro będę robić sporą dokładkę, być może coś jeszcze Cię z niej zainteresuje. Wtedy byśmy mogły powiększyć wymianę o te odlewki jaśminu i Lolity
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, dziękuję za propozycję w wątku nic nie znalazłam, z lakierów szukam - wszystko co mi się spodoba, zielenie,beże, turkus, pastele na wiosne
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład revlon?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

Dopinamy wymianę?