![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: na ile lat wyglądam?
No nie wiem...
![]() Prawdę mówiąc to ja tez mam problem z określeniem wieku ![]() Daje Ci 26 latek... i również uważam że powinnaś zapuścić włosy. A co do fryzurki to w burgundzie wyglądasz atrakcyjniej ![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2013-03-10 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Miałam napisać 30, więc moim zdaniem wyglądasz na swój wiek
![]() Jak dziewczyny Ci pisały, że 22-24 to myślałam, że spadnę z krzesła, chyba ktoś nie wie jak się wygląda w wieku 24 lat ![]()
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie co do koloru włosów to mój naturalny to ciemny brąz aktualnie mam brąz, ale zastanawiałam się nad jasnym brązem ewentualnie jakiś odcień z czerwieni od prawie 13-14 lat mam krótkie włosy-powiedzmy, że bardzo krótkie raz przez ten okres udało mi się zapuścić włosy do ramion ( miałam trwałe) więc nawet fajnie wyglądały ale niestety później już nie ...... a powrót do dłuższych włosów jest na prawdę trudny- dodatkowo ja mam proste włosy, które są trudne do układania...,............ ...........na razie próbuję je trochę zapuścić( coś takiego jak na zdjęciu chciałabym mieć....ale nie wiem czy wytrzymam) ......a mam asymetryczną fryzuję więc zobaczymy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
wychodzi na to, że postarzyłam Cię o 3 lata
![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem wyglądasz na trochę więcej niż 29 lat, ale to już dziewczyny napisały - zmień fryzurę, postaraj się zapuścić włosy
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie dziewczyna z twarzy wygląda bardzo młodo dlatego dawałam jej ok 24 lat, a na ile wygląda z fryzura jaką ma? na 30, więc nie rozumiem sensu tego wątku skoro ma te 29 lat.
![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Nie mogę się powstrzymać - spojrzałam szczególnie na drugie zdjęcie, i myślę: Billie Joe Armstrong.
![]() Ale, żeby nie było, że przyszłam się przyczepić - masz ładną skórę, więc tak, jak dziewczyny mówią - w dłuższych włosach możesz wyglądać dużo młodziej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Masz ładną młodą buzię, ale:
a) zapuść włosy b) zmień makijaż, wg mnie bardzo Cię postarza. Zrezygnuj z kresek, postaw na coś lżejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Irenosława Pierwsza
|
Masz ładną cerę, drobną twarz, kolor włosów pozostaw ciemne, w brązie, żadne tam burgundy...
Ta wystrzyżona fryzura z boku ![]() Jeśli zapuścisz troszkę włosy, to nie ważne czy będziesz wyglądać młodziej czy starzej, ważne aby fryzura była bardziej kobieca, dziewczęca, delikatniejsza ![]()
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do długości włosów zobaczymy czy wytrzymam je zapuszczać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
29 za chiny bym ci nie dała.
góra 25-26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
no właśnie maiłam zapuścić włosy i jestem na udanej drodze do idealnej fryzury jaką chcę, jeszcze jakiś miesiąc i będą idealne...w chwili obecnej jeszcze nie zmieniłam koloru i raczej nie zrobię jak na razie zostają naturalne...
a teraz właśnie tak obecnie wyglądam ![]() Edytowane przez kotka07 Czas edycji: 2013-04-16 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Już teraz jest lepiej. Trzymam kciuki i życzę wytrwałości w zapuszczaniu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z trzy tony jasniej, dluzej, moze cos takiego: (za rok bedzie, jak nie zetniesz!), uwadatni Twoje zalety: Edytowane przez Black_Rose Czas edycji: 2013-04-17 o 07:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Na zdjęciach z pierwszego posta to 30-35, na tym które pokazałaś teraz 30+, niestety tak jak juz pisały dziewczyny fryzura i kolor włosów ciebie postarza, bo jak się tobie dobrze przyjrzeć nie masz zmarszczek i twarz masz młodą. Tak że na pewno masz mniej lat niz 30.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Pod czterdziechę. Starsznie staro, teraz po zmianie fryzury wcale nie lepiej. Weź idź do jakiegoś dobrego salonu i przede wszystkim ROZJAŚNIJ WŁOSY, bo ten czekoladowy hełm zaj☠☠☠iście ci szkodzi. Makijaż też do zmiany, jakiś taki tandetny, zwłaszcza to podkreślenie oka, widać, że marnej jakości kosmetyków używasz.
Edytowane przez na_debecie Czas edycji: 2013-04-17 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
nie każdemu musi się podobać moja obecna fryzura czy tam kolor...
tym co się podoba to się cieszę co do rozjaśnienia włosów, nie mogę i nie będę nigdy blondynką raz byłam i to był koszmar, w jaśniejszych włosach także mi nie do twarzy, ten kolor jest naturalny i raczej go nie zmienię jestem typową zimą, więc jasne włosy mi nie pasują |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
ladnie Ci w ciemnym kolorku
![]()
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Niestety lub "stety" masz bardzo poważny typ urody (w tej stylizacji) - dla mnie z wyglądu nadal 30+ (ale dobrze trzymająca się). Inny kolor włosów (a przynajmniej refleksy rozjaśniające całość), inne okulary i mniej ostry makijaż - nie masz go na twarzy dużo, ale bardzo wyostrza rysy. Brwi również robią swoje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.