![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Zemsta po zdradzie
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
mam starą znajomą w jego firmie, umowilam sie z nią na kawę i wszystko opowiedzilalam. Dostała moje blogosławieństwo by opowiedziec o tym komu tylko chce
![]() Co do widzeń z corką, to różnie to bywa. Do tej pory z reguly przyjeżdżał raz w tygodniu i zabierał ją na godzinny spacer, bo nie mial moralnej odwagi wejsc do mojego domu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
No cóż godzinny spacer raz w tydz czyni z niego cudownego ojca
![]() Ciekawa jestem jaką mine miała ta jego kochanka i on jak się o tym dowiedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
też jestem ciekawa
![]() jak się czegoś dowiem to skrobnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Skoro czujesz sie lepiej to gratulacje ;-)
Tylko pamiętaj, że jest czas na gniew i czas na przebaczenie. Szczególnie w Twojej sytuacji jesteście ze sobą związani malutką osobą i już zawsze tak będzie. Kiedy emocje opadną warto postarać się o zbudowanie jakieś "poprawnej" relacji dla dobra maleństwa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Thalie_ Czas edycji: 2014-03-15 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle zastanawiam się nad tymi kobietami, które wiążą się z tzw. młodymi ojcami, czy facetami mającymi za moment zostać tatusiami. Tzn. rozumiem wpadkę i sytuację, gdy RODZICE nie są razem, ale starają się potomka wspólnie wychowywać. Ok. Tatuś ma zobowiązania, ale jest solo. Ale kurczę… Kobieta wie o sytuacji, a mimo tego pcha się w taki układ. Ja chyba bałabym się zaufać mimo wszystko, bo skoro chłop był w stanie olać kobietę w ciąży, czy też tuż po porodzie, choć wielce niby ją kochał, to zastanawiałabym się, czy ze mną czegoś podobnego nie zrobi. W końcu odpowiedzialność zna tylko ze słownika. Aż mi się przypomniała sytuacja pewnego AKTORA, który olał swoją długoletnią partnerkę i ich malutkie bliźniaki dla innej AKTORKI. I jak tu decydować się na rodzinę z takim typem? Ok, każdemu może odwalić i może pójść w tango, ale jest to założenie… Ale brać się za gościa, który krzywą akcję ma już na koncie?
![]() W ogóle związki z facetami, o których wiadomo, że coś odwalili, są ryzykowne. Skoro wiem, ze typ zdradził dziewczynę ze mną, czy też go ODBIŁAM innej, to na co ja mogę liczyć? 2 razy wpakowałam się w taki układ. Raz ja ODBIŁAM, raz związałam się z facetem, który po rozejściu się NIE ZNA byłej i dodatkowo obrabia jej równo tyłek ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9105P Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2014-03-15 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
A ja po wczorajszej rozmowie z nim i uslyszeniu ze uwaga uwaga: on ma silne serce i nie placze czy nawet NIE JEST SMUTNY gdy ktos go zostawia( mial na mysli mnie po ty jak zapytalam sie czy boi sie zranienia z mojej strony) .No to miarka sie przebrala! Teraz zaczelam myslec o odwecie i udowodnieniu mu ze bedzie czul sie jak smiec po moim odejsciu
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Boze co za pa...ant! Nie bylo zdrady ale jestem wsciekla tak ze tylko mysle o tym by mu udowodnic jak sie myli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Jednak nie. Pomyslalam na spokojnie o tym i zemsta to tyle nienawisci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
demoralizator
|
Dot.: Posluchajcie mojej historii...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.