![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bruneci i ciemna karnacja.
To też, ale akurat miałam na myśli wygląd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Marszałkini II RP
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Arabowie mi się nie podobają,nie ma dla mnie znaczenia czy facet ma ciemną czy jasną karnację.Nie lubię niebieskich oczu,szarych też nie,są dla mnie strasznie zimne.Nie mogę się patrzeć za długo takiej osobie prosto w gałki.
Mój jest szatynem,ma średnią karnację,zielono-piwne oczy,rudawy zarost. Smiejemy się,że ma urodę środkowo-europejską z domieszką człowieka z północy. Nie odziedziczył urody po żadnym rodzicu,nie jest do nikogo podobny,dziwne to,ale nie wnikam ![]() Mi np. podoba się Joakim Broden-wokalista zespołu Sabaton,a mojej koleżance np. Damian Ukeje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak naprawdę to, czy ktoś mi się podoba czy nie, jest uzależnione też od zachowania, charakteru i innych tego typu "zmiennych". Może się zdarzyć tak jak wcześniej - poznaję kogoś, i z początku nie bardzo, jednak w miarę upływu czasu pewne rzeczy stają się dla mnie pociągające. Lubię na pewno wyrazistych facetów (nic pośrodku, nic "kartoflanego" i nijakiego), a fetyszem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.