![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: perfumiarskie nowosci 2005
Cytat:
A próbkę zapachu mam, rzeczywiście jest bardzo esencjonalny, korzenno-słodki, lekko orientalny, choć początkowo zabawnie przebijają te jabłuszka, wnoszą jakiś chłodek. Pod koniec wyraźnie czuć drzewo sandałowe (si, w składzie jest, jak podają różne źródła). Bardzo trwały. Ale czy to aż tak wiekopomne dzieło perfumiarskie, by brać za nie pięć stów? E-e. ![]() Edytowane przez pixie7 Czas edycji: 2005-09-22 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dziś wąchałam Esprit, tylko nie pwoiem Wam jakie, bo nie pamietam
![]() Wąchałam również jeszcze jakies, ale za cholere nie pamiętam nazwy ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
ja wachałam Promisses Charchel-jakos przypominaja mi babciowe perfumy
W kazdym razie to jest jakby kopia czegos ale nie wiem jakich perfum .Kiedys juz podobny zapch wachałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam te co mi się podobają
![]() PIERRE CARDIN "EMOTION" ihih ![]() ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65352397
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Wąchałam w ten weekend kilka nowości. Opiszę wszystko po kolei.
![]() My Queen- najbardziej ze wszystkich nowości mi się spodobał jak na razie.Jest subtelny i "przestrzenny" jak to mawiam. ![]() Euphoria CK- najpierw uderza niesamowitą słodyczą, oblepiającą.Trochę wyczuwam jakąś czarną porzeczkę chyba...Uderzenie jest naprawde mocne (chyba dlatego go zapamiętałam), potem zapch się uspokaja, ale tez robi się nudny.Nic specjalnego. City Glam Armaniego- nuuuuuuda i nijakość do potęgi. Obsession Night- już chyba Smoczyca pisała, że on wcale nie jest night, tylko day. ![]() ![]() Omnia nowa- kwaskowaty zdaję się że jest odrobinę.Zupełnie przyzwoity, ale bez szału. Jedyną godna uwagi propozycją jest dla mnie na razie MyQueen. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
![]()
Dziś przetestowałam Obsession Night...W stosunku do swojego poprzednika to jak ogień i woda...
![]() Obsession skutecznie powodował u mnie odruch wymiotny... A tu.. tak przyjemnie... ![]() Z poczatku swieży...po jakimś czasie powiało mi Lolitą EDT...przeplata sie swiezosc ze słodkoscia...zapach spokojny,łagodny,zdecydow anie dzienny... ![]() ![]() Śmieszy mnie skategoryzowanie zapachu jakoby był dla młodych i wyrafinowanych ![]() "Obsession Night to seksowny, wyrafinowany zapach. Nowa wersja Obsession powstała z myślą o młodych, wyrafinowanych i pełnych życia kobietach. Calvin Klein stworzył Obsession Night dla ryzykantek, które nie boją się eksperymentów. Owocowa mieszanka cytrusów oraz świeżych kwiatów, odzwierciedla osobowość zuchwałej i zabawnej kobiety. Połączenie zmysłowej wanilii i słodkiej ambry, symbolizuje ciepło i namiętność nocy. Nuty korzenne dodają kompozycji otoczkę tajemniczości. Nuty zapachowe: bergamotka, gorzka pomarańcza, mandarynka, białe kwiaty, dzięgiel, gardenia, róża, konwalia, jaśmin, wanilia, bób Tonka, ambra, poziewnik polny, drzewo sandałowe i drzewo kaszmirowe."
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.