![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2okg mniej
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
WItamy!
![]() Dziulka89 po to tu jesteśmy właśnie żeby wymieniać się doświadczeniami i wspierać ![]() ![]()
![]() |
#63 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Właśnie zrobiłam skalpel z Ewa Chodakowską
![]() ![]() A jak u Was dziewczyny?
![]() |
#66 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() a na kolację był twaróg z rzodkiewką i szczypiorem, pyyycha jutro rano muszę się zważyć, bo sama już nie wiem czy mój podpis po ostatnim pofolgowaniu jest nadal aktualny
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Lili 83;39865655]
![]() Brak formy ![]() Kochana ja kiedyś miałam podobnie, ważna jest zmiana diety, ja przeszłam cały trening bo wcześniej troszkę ćwiczyłam i biegałam. Wszystko pomału i pamiętaj nic na siłe ![]() Czuję się super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- lysiak a od dawna ćwiczysz z ewą? zmieniasz treningi?
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie mam cierpliwość do ćwiczeń z Ewką. Szybko mi się nudzą ![]() Dziewczyny, może będziemy pisać jak wyglądają nasze jadłospisy? Może mnie zainspirujecie swoimi, bo moje jedzenie jest straszne monotonne ![]() Mój dzisiejszy jadłospis: Śniadanie: 2 kromki chleba razowego z szynką, pomidorem, sałatą, rzodkiewką Drugie śniadanie: Jabłko Obiad: Kasza gryczana z warzywami Podwieczorek: Jogurt Kolacja: 3 małe kromki chleba razowego z jajkiem, szynką, serem i warzywami. Oprócz tego mnóstwo wody, kilka szklanek czerwonej herbaty, 2 kawy. No i dzisiaj niestety nic nie ćwiczyłam, cały dzień w biegu, a teraz mi się nie chce, mam lenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
witam. czy mogłabym też się przyłączyć? poszukuję przede wszystkim porządnej motywacji...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() a z chodakowską cwicze juz w sumie 2 tydzień, starałam się co 2 dni, ale zafundowałam sobie ostatnio kilkudniową przerwę.. teraz zaczęlam znow choc pewnie na efekty przez brak systematycznosci poczekam dłuzej - ale trzymam postanowienie ![]() i tylko skalpel bo przez 'przeuroczych' sąsiadów z dołu nie mogę robić nic co wymaga jakichś podskoków czy cos...
63 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lysiak Czas edycji: 2013-03-19 o 23:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
dzieńdoberek
widzę, że więcej się nas zrobiło chudzielców- fajnie- będzie raźniej wczoraj nie miałam nawet czasu zaglądnąć- no byłam u endokrynologa i wyobraźcie sobie, że okazało się , że żeby mnie leczyć należy mnie hormonami wpędzić w nadczynność tarczycy- a to oznacza, że będę miała tendencję do spadku wagi- jupi co do eksperymentu z czerwoną herbatą- muszę powiedzieć, że na przemianę materii działa - przynajmniej na razie- rewelka twister doszedł i jest super - a efekty się zobaczy na śniadanie wypiłam kubek maślanki zmiksowany z połową pomidora i jestem pełna miłego dnia chudzielce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() mój jadłospis z wczoraj: Płatki owsiane na mleku, 2kromeczki chleba razowego żytniego ze szprotem, pół worka suchej kaszy gryczanej ( nie miałam czasu na nic innego), pierś z kurczaka, jogurt ![]() Pomierzyłam się dzisiaj i zobaczymy czy będą faktyczne efekty, ale czuję mięśnie po wczorajszym treningu z Ewą ![]() A dzisiaj zjadłam 2kromki cheba razowego z szynką drobiową i 2 jaja ![]() a później sama nie wiem, podrzućcie jakieś pomysły
Edytowane przez Ania0303 Czas edycji: 2013-03-20 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
pierś z kurczaka pokrojona w kostkę i przysmażona z curry na odrobinie oliwy, drobno posiekana kapusta pekińska, pomidor, ogórek, opcjonalnie papryka i calość mieszam z sosem: jogurt naturalny z suszonym koperkiem (uwielbiam!) i czosnkiem w proszku ![]() poki co jestem po omlecie i kawie, a zaraz idę skubnąć coś na drugie śniadanie
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Cześć, przyjmiecie mnie?
![]() Oliwia, 19 lat, 174cm, 85kg ![]() Próbuję się odchudzać od 3 albo 4 lat, na początku swoich 'diet' ważyłam 74kg, a najwięcej rok temu- 87kg. Teraz mam dodatkowy problem z kolanem- mogę ćwiczyć tak, aby nie obciążać kolana, czyli odpada skakanka, Chodakowska, bieganie.. Chciałabym zacząć chodzić na basen ale mam straszny problem z wyjściem w stroju do ludzi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Ja mam ten sam problem z kolanem ![]() ![]() ![]() Życzę Ci wytrwałości ![]()
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() witam nowe dziewczyny ![]() ja niestety w nocy wylądowałam na pogotowiu z zanikiem głosu, dostałam zastrzyki, głos wrócił ale skrzecze jak żaba. Ogólnie jakieś wirusy skumulowały mi się naraz w organizmie, na po zapalenie gardła i krtania no i początek grypy ![]() nie mogę nic przełykać ewentualnie coś czego nie trzeba gryźć ![]() Dla Was ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=majka5908;39876703]
![]() ![]() witam nowe dziewczyny ![]() ja niestety w nocy wylądowałam na pogotowiu z zanikiem głosu, dostałam zastrzyki, głos wrócił ale skrzecze jak żaba. Ogólnie jakieś wirusy skumulowały mi się naraz w organizmie, na po zapalenie gardła i krtania no i początek grypy ![]() nie mogę nic przełykać ewentualnie coś czego nie trzeba gryźć ![]() Bidulka ![]() Ja dziś zaliczyłam trening z Ewka do południa, teraz miałam zamiar iść biegać ale jest straszna chlapa- błoto posniegowe- swoją drogą kto by uwierzył ze jutro WIOSNA ![]()
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
ja dzisiaj dzień zaczęłam dobrze, bo na śniadanko zrobiłam omlet, pózniej wzięłam się za sprzątanie i podjadałam do obiadu marchewkę z jabłkiem
na obiad była sałatka z kurczakiem ![]() a później zawaliłam bo przed moją kolacją przyszedł TŻ, więc raz, że nie moglam pocwiczyć, a dwa, ze jestesmy ze sobą od niedawna to w ogóle całkowicie zapominam przy nim o wszystkim, więc obudziłam się o 22 kiedy on poszedl do kuchni zrobić kolację, ze w sumie to jestem potwornie głodna a przeciez nie będę jadła tuż przed snem ![]() więc zasługuję na lanie, bo zjadłam za mało, ale takie lekkie proszę ![]()
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też powinnam dostać lanie za zawalenie już pierwszego dnia ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
te gofry... co one z nami robią, ja pożeram je tonami nad morzem co lato
![]() a ja mam do was pytanie też związane w sumie z dietą: Jak tabletki antykoncepcyjne dzialają na masę ciała? czytałam, że to zależy od organizmu i lekarz dobiera najodpowiedniejsze zeby zniwelowac skutki uboczne. Ale jak wasze doświadczenia? Przytyłyście, schudłyście, cellulit się pojawił? I czy biorąc anty można być na diecie ok 1200-1400kcal? - to moze glupie pytanie, bo podejrzewam, że tak, w koncu wiele kobiet je bierze, ale kto pyta nie błądzi ![]()
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczyny
![]() od razu się przedstawię 81,2kg 177 cm :P haha majka mam ten sam problem, góra prawie idealna, a dół... dużo do życzenia ale ćwiczę! ![]() nikita ja niestety gotuję dwa obiady, dla siebie i mamy i dla facetów, może i utrudnienie ale nie będę jadła tego co oni. ja odchudzam się z dietetykiem więc jeśli chcecie jakieś jadłospisy to mogę napisać dziś na śniadanie miałam jajecznice z 1 jajka, 2 białek pomidora i z szynką drobiową, do tego kanapka z chleba razowego na drugie śniadanie sałatka owocowa z kiwi, pomarańczy i mandarynki z dodatkiem jogurtu naturalnego to co jest najgorsze(?) to to, że muszę wszytko ważyć jeszcze :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() biore tabsy od 4 lat...na poczatku przytylam troche-cycki mi urosly sporo...ale tera sa tabletki nowej generacji od ktorych ponoc sie nie tyje...ja przytylam po slubie ale nie wiem czy to wina tabletek...wiele czynnikow sie na to slozylo...celulit...to pewnie z wiekiem przyszedl(28 latek) ale jak cwicze po pol godzinki na rowerku od grudnia to ladnie znika-wiec wszystko zalezy od dbania o siebie... co do diety to mozesz jesc nawet 100 kalorii i ci tablety nic nie zrobia(choc nie polecam tyle jesc ![]() tylko jak bedziesz brala to np. woda w organizmie moze choc nie musi sie zatrzymywac...ale i na to sa sposoby-ograniczenie soli, wiecej wody, czerwone zielone herbatki... bedziesz musiala uwazac z ziolami i antybiotykami-bo przy niektorych maja mniejsza skutecznosc... w kazdym razie ja uwazam ze to dobry sposob na brak bejbusia ![]() powodzenia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
agafisia dzięki za wszystkie info
![]() w ogole co tu tak cicho? ![]() i zabierzcie ten snieg!!! ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
próbuję się zebrać do nauki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
dzień dobry chudzinki
na lanie to ja zasłużyłam - i to porządne- wczoraj od południa miałam gości- a więc żarcie , żarcie , żarcie , piwko i żarcie, drinek i żarcie i tak do północy- no dieta cud- ale dziś odpokutuję i mam zamiar przeżyć dzień na zsiadłym mleku, bo głowa troszkę boli |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no właśnie szkoda że jak spada to nie równomiernie tylko np. dużo z górnych partii a dół masakra ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak siedzę sama to się pilnuje, ale jak mam gdzieś wyjść albo ktoś mnie odwiedza to masakra jakaś ![]() ![]() U mnie ogólnie kiepsko. Dziś znowu nie mogę mówić, jem bardzo mało, bo nie mogę przełykać za to pije jak smok i chyba woda zaczęła mi się zatrzymywać w organizmie, bo waga podskoczyła do góry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
majka musimy coś wymyślić żeby się dołu pozbyć, choć gruszkom trudno (wnioskuję, że nią jesteś)
zdrowia życzę! ![]() hipcia ale zjedz coś jednak oprócz tego mleka, nawet jak wczoraj przesadziłaś bo to tym bardziej nie zdrowo, wczoraj dużo a dziś nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na du.pe to tylko ćwiczenia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
już ok- gdzieś czytałam, że jeśli się jest na bardzo ścisłej diecie to raz w tygodniu należy się objadać, żeby organizm reagował spalaniem- jak będę miała chwilę to to odszukam i wkleję link
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.