![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Może jakieś kwietniowe odchudzanie? I odliczanie do wakacji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Ale pogoda...
Ja od dziś zaczynam: Posiłek I- 3 malutkie kromki chleba żytniego + sałatka z białej kapusty, marchewki i kukurydzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pani_Budowlaniec-ten avatar to będzie moja motywacja, będę się na niego patrzeć aby trwać w celu i zrzucić co nieco do lata, a przy okazji zadbać też o wygląd(nauczyć się malować ![]() ![]() Na śniadanie wypiłam kubek niesłodzonego kakao i zjadłam kawałeczek małosłodkiego ciasta. W szkole mandarynka i kanapka z chudą szynką, z odrobinka masła. Teraz jeszcze zjadłam kawałeczek ciasta. Niestety przez następne dni będę musiała nieco zjeść tych ciast, bo mój mały brat jest w szpitalu, ma cukrzycę i do jego powrotu musimy zjeść to co narobiliśmy na święta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
[1=e19c5719f6a7940d002dc7b 15b591184dc08028e_5f8782f 23d7b5;40100219]Hej girls, jak tam wasze odchudzanie?
Ja przemilczę dzisiejszy dzień... ![]() ![]() Na stronce fitappy są filmiki, dziewczyna ustawia timer i robi po kolei 42 dni, ostatni dzień to ok 36min ![]() Moja 6niestety się przedłużyła, nie miałam warunków do jej skończenia dzis ;/ Cały dzień w biegu, dopiero się ogarnęłam,a wstaje o 6...[/QUOTE] O super, może te filmiki pomogą mi się zmieścić w czasie. Dzięki ![]() Dzisiaj zaczynam ćwiczyć ![]() I nawet z dietą się postarałam, nie zjadłam nic słodkiego, tylko musli x2, ryż z warzywami i banana, a na kolacje coś z razowym chlebem. O której najpóźniej jecie?
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Ja jestem chora i odpuszczam ćwiczenia....
Dzisiaj na 2 śniadanie zjadłam 2 kanapki (ciemne pieczywo) z szynką i sałatką Wychodzi na to że na obiad 2 kawałki keksu z bakaliami A przed chwila rosół.. Najpóźniej jem ok. 20 i nigdy pieczywo, zazwyczaj omlet, bądź serek wiejski z warzywami, czasem makrelę ![]() Dołączyłam też do wątku o niejedzeniu słodyczy i od jutra się zabieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
U mnie dzień w miarę, Jadłospis: śniadanie 2 kromki razowca z łososiem + jajko na miękko , II śniadanie truskawki i trochę jogutru , III śniadanie banan , obiad : pół piersi z kurczaka w warzywami z piekarnika , podwieczorek naturalny z ogórkiem, kolacja ? Chyba juz nic nie zjem bo za godzine uciekam do łóżka , chociaż może pół wiejskiego zjem bo podobno bialko mozna nawet do godziny przed snem . Mój problem jest taki, ze wstaje wcześnie o 4 rano , bo do pracy przed 5 wychodzę i musze zjeść ok śniadanie , zebym miala energię i wlasnie nie mam pomyslu co moge jesc , bo nudno jesc codziennie kanapke i jajko. Daradzicie cos? Co robicie sobie na obiad? Ile posilkow jecie ? Myślcie , że z racji tego , że tak wcześnie wstaje to powinnam jeść 6 posiłków? Dzisiaj bez ćwiczeń ale miałam dodatkowo popołudnie w pracy to trochę kalorii spalone ![]() Piszcie jak tam u Was dzień minął? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Cześć, mogę dołączyć?
![]() Jestem wybitnie obłudna, bo średnio co miesiąc "przysięgam" sobie, że teraz już na pewno wyeliminuję słodycze, dieta etc. Nigdy mi się to nie udaje! Mam tego dość. Siebie i swojej silnej woli. Przez ostatni miesiąc pochłaniałam takie ilości jedzenia (moja zmora: słodycze), że wciąż dziwię się, że potrafię jeszcze się wcisnąć w swoje ubrania ![]() Nie mam konkretnego celu - chcę być szczuplejsza i wysportowana, mieć ujędrnione ciało. Mam 170 cm wzrostu i ważę jakie 65 kg (wolę się nie ważyć ![]() Na ćwiczenia nie mam czasu, ponieważ najważniejsza jest dla mnie matura i całe dnie uczę się... Więc aktywność = 0. Dlatego nie mogę przynajmniej tyle jeść. Jedyne co mogłabym robić, to a6w. Czy któraś dziewczyna jest chętna robić to ze mną od jutra? ![]()
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Ja już właśnie dzisiaj zaczęłam
![]() Ale kurcze jeszcze bym coś pojadła
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
cały dzień dobrze mi szło, a przed chwilą zjadłam prince polo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
hej Wam!
ja dzis srednio, tzn do poludnia dobrze, sniadanie i obiad spoko ale pozniej wpadl 1,5 kawalka pizzy (caly dzien bol glowy i sie zlamalam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a czy któraś z was ćwiczy z Jillian Michaels?
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
Ja mobilizuję się i będę robić brzuszki, rowerek, wymachy nóg... Kiedyś je robiłam i pamiętam, że nieźle sobie podrobiłam kondycję
![]() ![]() Chociaż jak patrzę za okno to do wakacji się nie doczekam ![]() Dziś 3 kanapki z odrobiną masła i kapką dżemu oraz kubek niesłodzonego kakao. Boże, ale na tym kakao jadę cały czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
Ja ćwiczę, ja!
![]()
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Jakie dokładnie i który dzień ;>
Ja dzisiaj zaczęłam: 30BS (początkująca) i nie czuję nóg ![]() i dziś drugi dzień a6w.
![]() |
#76 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
JA byłam dziś u lekarza, czuje sie... fatalnie, ale jutro i w weekend czeka mnie praca... no niestety...
Muszę się zmobilizować i zacząć ćwiczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Jestem z Wami
![]()
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Ja od poniedziałku przechodzę na dietę kopenhaską... Wiem jaka ona jest rygorystyczna ale "tonący brzytwy się chwyta" podobno.
Miałam problemy z żołądkiem, nie mogłam właściwie nic jeść, schudłam wtedy kilka kilogramów, a, że teraz powiedzmy'' jest trochę lepiej to potrafię się rzucić na jedzenie, aż zjem wszystko... ![]() I choć stawiam sobie za cel ograniczanie jedzenia to za nic mi nie wychodzi. Nie mogę na siebie patrzeć, sporo ludzi zauważyło przybranie na wadze, rodzina, chłopak... któremu z tego co powiedział to nie przeszkadza, bo niby ma co przytulać... ale chodzi o mnie, chcę mu się podobać, nie chcę się go wstydzić... chcę być taka jaką mnie poznał. Ważyć ledwie ponad 50 kg a nie 60! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
Ja mam własną siłownię-mieszkam na wsi i pomagam w gospodorstwie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I robię tamilee webb, też daje w kość i schudłam na tym programie parę fajnych centymetrów ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Ha, zrobiłam ten 3 dzień, a już myślałam że nie dam rady. Nie wiem dlaczego ale ćwiczenia na nogi idą mi o niebo lepiej, a do tych na brzuch nie potrafię się zmusić. A kiedyś było na odwrót, robiłam po sto brzuszków dziennie i fajnie później wyglądał. Chyba się zapuściłam
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Hej!
Dawno tu nie zaglądałam, więc witam wszystkie nowe dziewczyny! ![]() W grupie raźniej! ![]() Również zaczęłam a6w, dziś dzień 5! Mam nadzieję, że wytrwam i Wam też tego życzę ![]() ![]() ![]() Po świętach trochę przytyłam ![]() ![]() Mój cel: zrzucić 7kg, wymodelować sylwetkę - a szczególnie brzuch! [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;40128131][...] Dziś 3 kanapki z odrobiną masła i kapką dżemu oraz kubek niesłodzonego kakao. Boże, ale na tym kakao jadę cały czas ![]() Kakao jest o tyle dobre, że po nim nie czuję głodu i jest taakie smaczne! Ciężko się odzwyczaić od niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
Ja zawsze zaczynam i kończę dzień kubkiem kakao. Oczywiście bez cukru. Teraz mam w domu dwóch cukrzyków, będzie się pilnować tego co jemy, więc z dietą mam trochę łatwiej
![]() ![]() Ja za cel obrałam stracić 6kg, nie wiem w jakim czasie-chcę po prostu lepiej poczuć się w swoim ciele. Dla mnie nie liczy się jak szybko, dla mnie liczy się to, żebym po prostu ważyła mniej, pozbyła się tego brzuszka i zrobiła uda-moim marzeniem jest założyć szorty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;40159946][...]
Ja za cel obrałam stracić 6kg, nie wiem w jakim czasie-chcę po prostu lepiej poczuć się w swoim ciele. Dla mnie nie liczy się jak szybko, dla mnie liczy się to, żebym po prostu ważyła mniej, pozbyła się tego brzuszka i zrobiła uda-moim marzeniem jest założyć szorty ![]() Mam dokładnie ten sam cel! ![]() ![]() I właśnie o to mam pytanie: lepsze są brzuszki, czy półbrzuszki? Po brzuszkach miałam bóle pleców, więc zaczęłam robić półbrzuszki i czuję się o wiele lepiej? Dobrze robię? Jak myślicie co daje lepsze efekty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj będzie mój 4 dzień a6w i 3 Day Shreda od Jillian Michael
![]() ![]() Najbardziej zależy mi, aby wyszczuplić nogi, bo zamieniają się w takie balerony ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Przez 1,5 miesiąca jeździłam na rowerku (prawie codziennie) i stosowałam zdrową dietę (nic rygorystycznego, dużo zieleniny, wody, co trzy godziny, 5 posiłków, nic wieczorem) i zleciało mi po 5 centymetrów z każdego uda. Wizualnie efekt był wow
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
Ja robię pełne. Wprawdzie tylko tyłek boli od twardej podłogi, ale podkładam jakiś koc i jest ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;40167050]Ja robię pełne. Wprawdzie tylko tyłek boli od twardej podłogi, ale podkładam jakiś koc i jest ok ![]() ![]() Ja robię tak, że tyłek akurat mam na dywanie i też przestał boleć ![]() Moje pół brzuszki robię w seriach 4x20, z ok. 1-2 min. przerwą między seriami. Staram się je robić 2 razy dziennie - w miarę możliwości. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja planuję zacząć biegać po maturach ![]()
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.