![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wojna nuklearna
Widzicie, Putin też kontroluje pogodę i straszy sąsiadów wstrząsami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
o wlasnie szukalam takiego watku, zeby poznac wasze opinie ...
Masakra, niby kazdy z nas mysli, ze nic sie nie wydarzy a to wszystko zalezy od jednego slowa 29letniego Kima ... Ja wybralam sobie najgorszy czas na wycieczke na zachod USA ...Za tydzien mam zaplanowane San Francisko i Los Angeles czyli 2 najwieksze miasta na zachodzie ehhh mam nadzieje, ze sytacja sie jakos zalagodzi bo nie chce zwiedzac w stresie A tak w ogole, 2 dni temu pisali, ze wojna "wybuchnie dzis albo jutro" a teraz ambasady moge sie czuc bezpiecznie tylko do 10 kwietnia .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
No od jednego słowa? Ma rakietki biednego zasięgu ledwo Japoni dosiegną, wystrzeli na wyspe gdzie stacjonują Amerykanie i?
I w ciągu doby kraj zniknie z map ![]() Nikomu nie zależy na zjednoczeniu obu Korei, przepaść która je dzieli jest zbyt wielka - Południe wysoko rozwinięte gospodarczo z wysokim PKB a Północ gdzie... no jak jest, każdy wie. Niby Południe miałoby charytatywnie jak wolontariusz wykarmić cały kraj podać sobie rękę z przywódcą i narazić własnych obywateli na pogorszenie ich sytuacji? Gdzie tam. Nic się nie stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
ee tam, jutro skoczę bo alkohol i zapałki i nie będzie tak źle
![]() alko jako odtrutkę a zapałki po to żeby móc zapalac tealighty do kominka z woskami ![]() potem niech się dzieje co chce. a tak poważnie to ja się nie boję, schizę miałam jak miała być wojna w Iraku - wtedy byłam w liceum i jakoś tak inaczej się to wszystko odczuwało. Teraz się bardziej obawiam szaleńców którzy mogą wpaść do sklepu/banku/kościoła z pistoletem lub inną maszyną do zabijania, wariatów drogowych którzy mogą wjechać na chodnik, stalkerów, wyłudzaczy, itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Drabineczka, rozumiem że Ty jesteś w naczelnych państwowych urzędach w Rosji itd. bo widzę sypiesz przykładami jak z rękawa i wielką pewnością co do tych suchych faktów, którymi karmią nas media. Szkoda, ze nie bierzesz pod uwagę tego, że wojsko i sprawy militarne są nam szarym śmiertelnikom praktycznie wcale nie znane, a tym bardziej różne zawiłe powiązania między państwami itp. itd. Przepraszam, ale na prawdę trzeba być po prostu głupim aby wierzyć w to czym karmią nas media i z wielką pewnością się na ten temat wypowiadać.
Jestem daleka od węszenia wielkich podstępów czy przekonania, że wojna wybuchnie już teraz i rozpierdzieli pół świata, ale mam wrażenie, że podobne konflikty mogą się przyczynić do wydarzeń, o których nikt nie powie na czas w TVN24. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hardgirl123 ja pamiętam, że raz w życiu się bardzo bałam wojny - jak byłam dzieciakiem w sumie jeszcze i był atak 11 września na WTC ![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
damn good coffee
|
Znaczy wiesz - to co jest tam opisane, ten przeraźliwy głód - działo się w latach 90tych, teraz podobno jest ciut lepiej... Ale mimo wszystko - wspomnienia tej nauczycielki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2013-04-05 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
damn good coffee
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zarzuć jeszcze jakimiś mądrymi hasełkami, chętnie poczytam. Szkoda tylko, że nie zrozumiałaś o czym pisałam w poście, który cytujesz. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
No wkleiłam. Ale skąd pomysł ze całą wiedzę stamtąd czerpię?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
7 kwietnia w programie TVN24 o 12.20 będzie reportaż z cyklu Ewa Ewart poleca "Ucieczka do wolności"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
sante, wyjdź, bo już cię media manipulują.
dobrze, obejrzałam dzisiaj ukrytą prawdę - ale nie wiem jak się skończyła historia przystojnego ratownika i jego dziewczyny po przeszczepie serca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Idąc tropem rozumowania Vision to ta wojna nuklearna to też bujda bo przecież z mediów się o tym dowiedzieliśmy.
Stałem w nich niczym pies, w zębach niosąc bukiet ściem. Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk. Choć rację masz, że nie znasz mnie, jak mogłaś tak dać wkręcić się. Edytowane przez Gofrzyca Czas edycji: 2013-04-05 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Boże Ukryta Prawda też jest zmanipulowana : o.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
damn good coffee
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wiesz, ja się w pewnym stopniu zgadzam z tym co pisze Vision, ale po co od razu dawać "przeciwnikowi" w dyskusji do zrozumienia, że jest debilem
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
No, ta dziewczyna, co zmarła to była ta Asia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
Bo masz zamknięty umysl. Otwórz umysł na manipulację i poczuj ten chłodny powie machiny telewizyjnej.
Ohhh aż mnie dreszcze przeszły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
No co ty, to jest lepsze niż niejedna komedia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.