![]() |
#61 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostre cięcie
Cytat:
![]() Powiem Ci,że ja chętnie pokusiłabym się na eksperyment koloryzacji u Tomasza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niemniej na farbowanie to bym się do nich wybrała. Przynajmniej w każdym odcinku super kolory dobierają.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Z tych wszystkich salonów które do tej pory odwiedzili to jestem ciekawa jak radzi sobie hmm Bufolus.
Bardzo smutna historia właściciela i na dodatek całej tej żałości i współczucia nadał ten kotek w jego cóż mieszkaniu,a raczej pokoju. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Odkopię wątek
![]() ostatnio wciągło mnie oglądanie Ostrego Cięcia, oglądam na tvnplayerze ![]() oglądałam kilka odcinków pod rząd i co rzuciło mi sie w oczy to to, że włascicielki albo są jak baranki, niemoty, co to ich własne pracownice rozstawiają po kątach, ale jak gestapowcy, którzy "wszystko wiedzą lepiej" (przykład: chemiczka z 20-letnim doświadczeniem nie potrafi podac numeru farby - i jeszcze się kłóci..). Szczególnie zapadła mi w pamięć pannica, która nie potrafiła opowiedzieć o tym, co robi (włosy pod kątem poziomym :mdleje) ). A tak dla rozluźnienia: odcinek z Legionowa, dwóch panów właścicieli - zauwazyłyscie, że na zakończenie i odwiedziny gwiazdy panowie kupili sobie nowe koszule, ale widocznie nie wiedzieli, że takie też trzeba prasować ![]() nie pamiętam totalnie, co mówili, bo ciągle uwagę odwracały te niewyprasowane koszule ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Mnie również wciągnęło i tez oglądam na tvnplayer.
Program ogólnie fajny,ale jedynie co mi przeszkadza,że Ci styliści-profesjonaliści brzydko robią fryzury tym fryzjerką ![]() Jakoś większości one nie passują a niby tacy znawcy ![]()
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Ja na bieżąco już 3 sezon
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
tak, tak, dopiero pierwszy odcinek trzeciego był - jak uważacie? właścicielka zajmie sie w końcu salonem, czy jednak znowu zamknie się w domu?
i w ogóle - czemu ona się dziwi? salon prowadzony przez niedoświadczoną osobę, młodą, bez "fachu w ręku". I wielkie zdziwienie, że nie ma klientów..
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli kobitka, która ma się zając fryzjerkami jako kierowniczka będzie potrafiła to robić w należyty sposób - to myślę, że salon da radę. Chociaż ta ruda pulchna fryzjerka bardzo strachliwa
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę,że kobita wydawała się w miarę rozsądna i nie będzie już popełniać z tym aż tyle błędów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Na koloryzację u Tomasza, to sama bym się skusiła.
Co do fryzur.. z odc na odc mam wrażenie, że wszystkie są na jedno kopyto.
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Ja szczerze mówiąc, bałabym się oddać w ich ręce
![]() po prostu wydają mi się bezkompromisowi, jak te fryzjerki siadają na ich fotele, nie wszystkie metamorfozy się podobają, opinie właścicielek fryzur są mówione często z fałszywym uśmiechem. Bałabym się, ze oni powiedzą: 'tak ci będzie lepiej' i zetną tak, jak im się podoba ![]() wiem, że pewnie idealnie dobiorą fryzurę do kształtu twarzy czy kolor do cery, ale zauważyłam, że oni preferują ścięcie na boba - ja lubię chodzić we włosach rozpuszczonych, ale czesto rano nie mam czasu układać tych włosów - wtedy związuję ję w konski ogon i wio, do pracy ![]()
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Jeżeli chcesz wziąć udział w programie "Ostre cięcie" pisz na adres: gontarz.ela@gmail.com
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
dokładnie, jak on to robi?? ![]() w ogóle dziewczyny jak ogladam ten serial, to mi się czasami mrozi krew w żyłach, ale niestety w większości salonów tak jest ![]() pamiętacie odcinek, w którym 'modelka' chciala wyrównac kolor włosów, a 'fryzjerka' zaproponowała jej kąpiel rozjaśniającą- niestety odzwierciedla to poziom 'zawodu'wielu fryzjerów ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
biegam dla Zabawy
|
Obejrzałam ostatni odcinek(na tvn player - s.3, odcinek 5) i jestem w szoku. Mam nadzieję, że to było wyreżyserowane, bo nie chce mi się wierzyć, że można być aż tak sfochowanym i nawet nie próbować tego ukryć przed kamerą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jesli chodzi o farbowanie, to.. zabiłabym fryzjerkę, która tak załatwiła by mi bluzkę.. po to są ręczniki, po to są folie, żeby klientka wyszła czysta, a nie z plamami po farbie na ubraniu..
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Też obejrzałam ten odcinek i jestem w szoku.
A to jak one wobec siebie postępują to śmiech na sali. I ten tekst na koniec "mam wszystko w d..pie". Ciekawa jestem czy szefowa je wywaliła czy nie. Dla mnie na nic innego nie zasługują. Tu niby wszystko już okej, pomagają sobie, a potem jedna drugą znowu obgaduje. O metamorfozie nie wspomnę, chociaż do tej pory wydawało mi się, że jest ona obowiązkowa. No i bluzka tej pani choreograf - a niech im wystawi rachunek za pralnię... Szefowa się nauczy, że trzeba mieć dobry, wykwalifikowany i przede wszystkim umiejący współpracować ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Dlaczego nigdzie nie ma odcinków z 3 sezonu
![]()
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Tez lubie ten program
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
biegam dla Zabawy
|
Wrzucają na tvn player, sama tam oglądam. Niestety każdy odcinek wrzucają tylko na tydzień, więc trzeba oglądać na bieżąco.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Fajnie wiedziec, dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie obejrzałam 6 odcinek. Jezu co tej blondynce fryzjerce zrobili
![]() Toż to sama krzywda, same wady się uwidoczniły. Bez kitu ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Mi się ta fryzura akurat podobała, może ze względu na to, że u mnie w mieście gdzie nie pójdę to fryzjerki - blondynki obcięte na jedno kopyto
![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Po obejrzeniu 3 sezonów mam pewien problem, jak idę do fryzjera. Mam taką nadzieję, że fryzjer mi coś doradzi. Już nawet nie konkretną fryzurę, ale chociaż - robić grzywkę czy nie robić ? Na prosto czy na skos? A tu no jak Pani woli to obetnę ...
Odnośnie farbowania to samo - proszę sobie wybrać kolor ... Chyba mam za duże wymagania ![]()
Zakochaliśmy się w sobie mimo dzielących nas różnic, a gdy już to się stało, zrodziło się coś wyjątkowego i pięknego. Moim zdaniem w ten sposób kocha się tylko raz i dlatego każda nasza wspólna minuta jest na trwałe wyryta w mej pamięci. Nigdy nie zapomnę ani jednej chwili. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie sie nigdy taka sytuacja nie zdarzyla,zawsze pomagaja,dobieraja i odradzaja fryzure jaka sobie upatrzylam oraz kolor.
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
A ja mam podobnie jak urfeuszka. Ma dużo racji... W mniejszych miastach, ale nie tylko, trudno znaleźć dobrego fryzjera, który doradzi Ci kolor, fryzurę...
Pamiętam jak przed studniówką chciałam ściąć trochę włosy i zrobić pasemka blond i czarne, mieszkam w mieście gdzie jest około 50 tyś mieszkańców... Od jednej fryzjerki usłyszałam - to niech Pani kupi farbę... Zatkało mnie... Poszłam do drugiej - poprosiłam o lekko wycieniowane włosy i jasne pasemka, ale żeby ich nie było za dużo... Z włosów do łokci zrobiły mi się włosy do ramion, a pasemka wyglądały jakbym była blondynką z ciemnymi pasemkami... porażka... ![]() Od tamtej pory nie chodzę do fryzjerów, teraz głównie dlatego że postanowiłam zapuszczać włosy ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Niestety wyprobowałam wszystkich fryzjerów w moim mieście dzamatasi. I tych tańszych i tych droższych. Szczerze mówiąc to oprócz ceny nie zauważyłam żadnej róznicy między nimi. A salonów fryzjerskich w moim mieście jest koło 10-12. W końcu skończyło się na tym, że fryzura jest mega prosta - na tyle że włosy podcina i maluje mi moja 16letnia siostra
![]() ![]()
Zakochaliśmy się w sobie mimo dzielących nas różnic, a gdy już to się stało, zrodziło się coś wyjątkowego i pięknego. Moim zdaniem w ten sposób kocha się tylko raz i dlatego każda nasza wspólna minuta jest na trwałe wyryta w mej pamięci. Nigdy nie zapomnę ani jednej chwili. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, a co powiecie o ostatnim odcinku?
jak podobała wam się końcowa fryzura Mariety Żukowskiej? bo wg mnie to słaba ta fryzura była - bardziej dla dziewczynki do sukienki komunijnej, a nie na wyjście...
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Akurat oglądałam ten odcinek w Tv i niestety to wyglądało jak kok weselny
:p Wysyłane z mojego HTC Desire C za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Mi tam tylko welonu brakowało
![]() A o wiele bardziej podobała mi się wcześniejsza fryzura tej ciemnej fryzjerki (Marty?) niż po ich ingerencjach.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
odcinek z Hyży; zrobili z chłopaka gwiazdę disco polo. Tragedia.
Ona też nie zbyt widać było po niej zadowolona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.