![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zmieniamy oponki z zimowych na letnie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
ladyasia- oj tak, rozstępy potrafią dać w kość
![]() ![]() Znam ten ból gotowania się w lecie w długich spodniach...ja dodatkowo noszę bluzy lub, jak jest bardzo ciepło, tylko bluzki z długim rękawem- ludzie dziwnie się patrzą zawsze, ale ja już się przyzwyczaiłam (lubię) ciepło) ![]() Z ''wspomagaczy odchudzania'' osobiście mogę polecić jeszcze: 1. Wszystkim znaną i lubianą czerwoną herbatkę ![]() 2. Herbatę Yerba Mate 3. Ananasa (ma podobne działanie do grejpfruta) 4. Majeranek (wspomaga trawienie) 5. Karczochy (również podobne działanie do grejpfruta ![]() 6. Migdały ![]() 7. Jabłka! (bardzo niedoceniane przez ludzi, są niezwykle zdrowe i idealne jako przekąska, bo hamują głód) I z grejpfrutem ostrożnie! Nie polecam jedzenie go samego lecz wyciśnięcie i picie przez rurkę, gdyż kwas w nim zawarty powoduje nadwrażliwość zębów, niszczenie szkliwa i odsłonięcie szyjek zębów. Moja mama przez jedzenie grejpfrutów nabawiła się tych dolegliwości.
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Tak, drugie zdjęcie przedstawia moją osobę. Moja waga jest dość burzliwa waha się od 45-48kg zależy jak wyglądają moje dni, czy ćwiczę często, a mam 155cm wzrostu. Na szczęście udało mi się powstrzymać mój apetyt wieczorem, także po powrocie z pracy nie ruszam już nic. W walce z cellulitem pomaga też picie dużej ilości wody z cytryną-sprawdzone na sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() jutro zrobię sobie dzień oczyszczający z Allevo, muszę mieć jakiś szok, żeby potem się trzymać... w czwartek idę z TŻ na koncert dżemu a w sobotę jego urodzinki, impreza ![]() a co do pomocy w odchudzaniu, ja piję czerwoną herbatkę z grejfrutem, ziółka mnicha na odchudzanie ( skład jest ok, zioła wspomagające trawienie, bo ogólnie nie ufam takim specyfikom) i dużo wody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczeta!!
![]() Nie wiem czy pisalam o moim problemie z wlosami. Zbadalam sie i mam silna anemie stad takie straszne wypadanie wlosow... Lekarz zabronil mi stosowac jakakolwiek diete. Dal mnustwo tabletek i mam sie kurowac. Takze ja z moja dieta zerwalam bo tylko na zle mi to wyszlo. Dziewczyny uwazajcie na siebie, bo nie warto narazac zdrowie dla szbszego efektu... Od dzis zaczelam 6 weidera i godzinka steperku z ciezarkami. Mam nadzieje ze to mi da dobre efekty. Przed wyjazdem do Polski mialam dosc skapa dietke i balam sie ze mi wroca zgubione kg, ale jest ok. takze do mojej wymarzonej wagi zostaly 3 kg. Musze to wypocic cwiczeniami.Tylko wez i wez... Hehe Trzymajcie sie Kochane!! ![]()
![]() |
#66 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Potem kupiłam sobie Bio Oil, ale chyba nie jest warty swojej ceny. Trudno mi powiedzieć bo w pewnym momencie smarowałam tymi dwoma na zmianę, ale żaden hit. Tylko tyle że ciekawie pachnie, ale zużywa się tego dużo i szału nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() a tak w ogóle to też jestem wegetarianką ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
Poradzę Ci tak, przymierz jakieś letnie spodnie/spodenki/sukienkę/bikini szczena ci tak opadnie, że jutro już nic nie będziesz chciała zjeść xDDD (wiem po sobie ![]() a to Allevo często stosujesz? reklamy nęcą, zastanawiam się czy to działa i jest warte pieniędzy ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
ale gratulacje, TYLKO 3 kg no fantastycznie ![]() ![]() ![]() ja po Wielkanocy nie przytyłam, za to po przyjeździe tutaj tak. Nie ma to jak zajadanie smutku, że się nie jest w Polsce... Wczoraj wróciłam do wagi sprzed jakiejkolwiek diety (!!!) więc wszystko na marne, ale przy nadziei trzyma mnie fakt, że bez diety to już bym pewnie miała z 5 kg więcej! ;D |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Widzę że uda są nie tylko moją zmorą.. znacie jakies sprawdzone ćwiczenia na te nasze udka?
Ja jutro zamierzam udać się na poranny jogging ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
sprawdzone to za dużo powiedziane, bo nigdy mi się nie udało utrzymać chęci i motywacji przez jakiś dłuższy czas
![]() ![]() Jest to "Killer buns and thighs" Jillian Michaels. Na youtube nigdzie nie ma pełnej wersji, ale na pewno znajdziesz jakiś link do torrenta ![]() ![]() ... jak tylko mi się znów będzie chciało, to zacznę to ćwiczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Sciągne i popatrze :P Obawiam się jednak, że i w moim przypadku będzi to chwilowe.. nie umiem ćwiczyć w domu. Jedyne do czego jestem w stanie się przyzwyczaić, to codziennie robienie 8minute legs z Panem w obcisłych spodenkach
![]() Mam nadzieję, że zacznę regularnie biegać i to da mi zamierzone efekty.
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Monisia to uważaj na siebie! Zdrowie zawsze najważniejsze!
Aza takie komentarze potrafią poprawić humor ![]() Brawo że widać efekty! Jabluuuszko ja też nie potrafię ćwiczyć w domku ![]() jedyne co robię w domu to kręcenie hh, a już widzę efekty ![]() a nie masz możliwości chodzić na siłownię? tam napewno będą efekty... a dziś biegałaś? ja wczoraj wieczorem nażarłam się chipsów a potem dla złamania smaku 2 łyżeczki nutelli ![]() mężuś mnie skusił a ja nie potrafiłam powiedzieć nie ![]() ale na szczęście na wadze nie ma dziś wzrostu ![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Moim dużym problemem jest to, że mam sportową sylwetkę, po tatusiu :P Więc moje uda, przy minimalnym obciążeniu stają się ogromne no. Mam normalnie mięśnie jak u faceta. Dlatego jak chodziłam na siłownie, to w większej mierzy korzystałam z bieżni, więc teraz pogoda robi się coraz lepsza więc nie ma sensu płacić na siłownie, jak to samo mam na polu, za darmo
![]() Dziś nie poszłam biegać, idę jutro. Muszę przywieź adidasy od TŻ, bo dziś nie miałam w czym biegać ![]() I w ogole moje BingoSpa jeszcze nie dotarło i zaczynam się wkurzać delikatnie.. ileż można czekać!
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Jabluuuszko no to rzeczywiście głupotą byłoby chodzenie na siłownię
![]()
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Dokładnie Mysia. Boje się tylko trochę o stawy, u mnie w okolicy brak parku więc czeka mnie bieganie po asfalcie. No ale czego się nie robi żeby być piękną
![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Zawsze można skorzystać z basenu zamiast biegać, jeżeli się boimy o stawy
![]() ![]() ![]() Aproposik ćwiczonek na uda... Moim najgorszym problem jest ich wewnętrzna część, mam takie bułeczki jakieś, cellulit mi sie zbiera straszny i już w tak młodym wieku stosuję różne ujędrniacze i specyfiki przeciwcellulitowe. Dobra do rzeczy ![]() Połóż się na plecach, między nogi w kolanach włóż sobie jakąś piłkę (ja wkładałam do koszykówki bo mam pod ręką ![]() ![]() Jeszcze jest takie jedno: Połóż się na plecach, nogi unieś wyprostowane w kolanach pod kątem prostym do tułowia i rozchylaj maksymalnie jak możesz i przyciągaj z powrotem. Podczas tego przyciągania pracują mięśnie wewnętrzne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Jabluuuszko uwielbiam Wasze krakowskie "na polu"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- odrobina motywacji ![]() ![]() PS. zobaczcie jakie ta większa ma powykręcane kości u dołu nóg! ałć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
monisia230186- też miałam kiedyś silną anemię. Brałam tylko specjalne żelazo (do ssania o smaku czekoladowym
![]() ![]() Takim sposobem wyleczyłam się z anemii w ciągu 6 tygodni ![]() aza- to gratuluję widocznych już efektów ![]() ladyasia- zazdroszczę tego -0,5 kg ![]() A te zdjęcia są bardzo ciekawe. Widać jak kości nóg są cieńsze i wręcz powykrzywiane. Tylko albo mnie się wydaje, albo ta grubsza ma chudsze łydki ![]()
Wybieraj kosmetyki wolne od okrucieństwa! ![]() veganees.blogspot.com/ Mój blog kulinarny www.facebook.com/groups/healthomania/ Żyj i daj żyć innym- czyli jedz, nie krzywdź, kochaj! ![]() ![]() http://empatia.pl/str.php?dz=117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() nie zrobiłam tego dnia z Allevo, bo nie dałam rady. to jest okropne !!! po prostu nie do wypicia... na śnaidanie zrobiłam czekoladowego shake, wypiłam z 3 łyki, więcej nie dałam rady. Zrezygnowałam, potem koło 12 zjadłam kanapkę z serem zółtym, sałatą, pomidorem, ogórkiem i koło 16 smażoną pierś z indyka z surówką. Asia, staram sie,własnie tak sobie pomyślałam o wyjazdach, bikini i swoim brzuchu :P i się przeraziłam i już dietkuję ![]() ![]() Monisia, właśnie to jest złe w odchudzaniu - można wpaść w chorobę... teraz lecz się, jedz zdrowo dużo warzyw owoców wszystkiego ![]() i jeszcze sok z buraków- najlepszy lek - z podłużnych buraków i jablka zrobić sok. Moja koleżanka miała zaawansowaną anemię, piła codziennie 2 szklanki przez 2 tygodnie - po tym czasie jej wyniki były idealne, lekarze byli w szoku. ja dzisiaj trochę poćwiczę, zrobię rozgrzewkę, pupę i abs z Mel. jeśli zdążę to jeszcze brzuchol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Czyli jednak to Allevo naprawdę jest ohydne :P
Ja z takich wspomagaczy odchudzania to używam SlimFiguraDieta z Herbapolu (co jakiś czas, jako przekąska- jest w formie takiego al'a kisielu) i herbatkę ''Sposób na Figurę'' z Herbaven (w Rossmannie kupiłam, ma bardzo fajny skład ![]() A o soku z pokrzywy też słyszałam, że jest świetny ![]() Dzisiaj chyba znowu zacznę 1 miesięczną kurację herbatką z pokrzywy. Sok z buraków jest też super do oczyszczania organizmu, ale nie mogą go pić osoby mające problemy z żołądkiem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
ja od tygodnia piję pokrzywę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Zamiast łykania skrzypu polecam herbatkę krzemionkową
![]() ![]() Mam do Was małe pytanko (troszkę offtop, bo nie związane z odchudzaniem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
na razie wybiorę te tabletki, a potem zacznę pić tą herbatkę, już na razie nie dałabym rady :P bo obowiązkowo codziennie piję czerwoną, zieloną, pokrzywę, bratek + butla wody, więc już więcej nie dam rady :P
co do aparatu, ja posiadałam ![]() ![]() ![]() Katie też stosuję rycynowy, ale tylko na brwi i rzęsy i niestety zapomina mi się czasem... a na włosy jak stosujesZ? tylko końcówki? nie tłuszczą Ci się? są jakieś efekty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
A to te kilka dni jakoś wytrzymam
![]() ![]() Też stosowałam olejek rycynowy- jak miałam krótsze włosy- wcierałam go w skalp i całe włosy. Uratował mnie od zwariowania po tym jak ścięłam włosy do ramion i mocno wycieniowałam z grzywką na bok...nigdy więcej ![]() Rosły mi po nim jak na drożdżach ok. 3 cm na miesiąc, były gładziutkie i takie...milusie w dotyku ![]() Teraz również stosuję, ale w połączeniu z innym olejem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
może za miesiac, jak zaczną mi się wakacje (najdłuższe
![]() ![]() ja kiedyś miałam też żółtawą kość, ale po zdjęciu aparatu byłam na wybielaniu zębów u dentysty i były niesamowite efekty, którze trzymają się już 2 lata tak naprawdę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Ja wybielać nie mogę, bo mam bardzo wrażliwe zęby- niedawno byłam na zdjęciu kamienia (w ramach przygotowania do aparatu). Pani mi wyszlifowała, potem robiła jakąś różową pastą i taką śmieszną malutką szczoteczką polerowała i na koniec nałożyła specjalną piankę przeciw nadwrażliwości i co? Na drugi dzień ledwo zjadłam sałatkę z sosem mojej roboty (na bazie oleju i octu) :c Do tej pory mnie zęby bolą kiedy pije coś ciepłego lub w temp. pokojowej ; /
Dzisiaj musiałam z sałatki na kolacje zrezygnować i nie widziałam za bardzo co mam zjeść. Skończyło się na miseczce jogurtu naturalnego z otrębami i piegrzą, 2 kromkach chlebka chrupkiego Fit z biedronki (jedna z serkiem białym i dżemem porzeczkowym, druga z masłem orzechowym) i 3 rzodkiewkach. Wydaje mi się, że zjadłam za dużo jak na kolacje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
oo współczuję wrażliwych ząbków.. to rzeczywiście, wybielanie odpada... ja mam bardzo mocne, a i tak 2 dni po zabiegu je lekko czułam.
moja mama też kiedyś kupiła cambridge, ale było to tak niesmaczne i śmierdziało, ze nie wyjadła tego nawet :P więc allevo to jest rzecz podobna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.