|
|
#61 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy zaryzykować i wejść w związek z podrywaczem?
Cytat:
Nie napisałam nigdzie,ze chodzi o zaliczenie. Napisałam,że on głębokiej relacji z Tobą nie chce.
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w podobnej sytuacji. Spróbuj. Zawsze to jakas przygoda
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo nie lubie takiego zachowania podoba mi sie, odmawiam zawsze ale wina faceta bo on nie staral sie wystarczajace ![]() Takie gierki sa meczace i nie dziwie sie ze facet dal noge. A co do pytania...kto nie ryzykuje ten nic nie ma. Edytowane przez paulinka1128 Czas edycji: 2013-04-28 o 09:52 |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
facet dał nogę? A powiedz mi przy jakiej kobicie taki facet się utrzyma? Nie mogę po nim oczekiwać że będzie skakał, przynosił mi kwiatki, zapraszał do kina. Jedyne co może mi zaproponować to randkę w towarzystwie kumpli. To taki typ. Wielokrotnie jak rozmawialiśmy mówił: moja była chciała mnie zmienić. Myślałam że się uda, na początku było słodko a potem przestaliśmy się dogadywać. Myślała to co ja, że mu przejdzie po jakimś czasie, dlatego była miła i słodka, a potem jej się odwróciło stała się opryskliwa, przestała wszystko akceptować. Próbowali do siebie wrócić. Chyba zerwała ona..i. I okazuje się, że to chyba jedyna dziewczyną jaką kochał, pomimo ogromu ich wszystkich, ma jeszcze jej zdjęcie na fc, czasem o niej wspomni, laska go wypierniczyła po prostu, rozkochała i wypierniczyła i on nie może tego do teraz przeboleć. |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nisko siebie cenić? hmmm... jestem chyba jego damskim odpowiednikiem. Wielu ludzi, którzy znają mnie i jego mówią, że pasowalibyśmy do siebie, te same temperamenty, oboje jesteśmy zwariowani. Tylko żadne z nas nie umie ustąpić. A ja raz gram delikatną dziewczynę, raz tą złą. Raz go chcę, innym razem jednak nie. Tak na prawdę pewnie ta sytuacja nie została do końca przeze mnie przemyślana. A skoro nie jestem pewna? Powinnam odpuścić. |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama chcesz tak o sobie myśleć. Szkoda tylko, że aż kwiczysz o moment zainteresowania, zrobiłabyś wszystko, żeby tylko na Ciebie spojrzał. No nie ma co, ostra podrywaczka z Ciebie![]() ![]()
|
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty mimo wszystko zmieniasz siebie aby mu się przypodobać/rozkochać go. Dużo myślisz o tym wszystkim więc wynika z tego,że mimo wszystko jesteś już jakoś w całą tą sytuację wkręcona.
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Już pewnie ryczy, bo przecież cały czas myśli, kombinuje, mota, a w nocy przychodzi poczucie porzucenia i odrzucenia.
|
|
#71 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a podrywaczka...nie...kobie ta podrywacz nie pasuje. Ja nie podrywam.---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Gdyby mi tak bardzo zależało..to od piątku odpisałabym na jego smsa a do teraz tego nie zrobiłam. |
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
ludzie trzymta mnie...jak niektóre dziewczęta (punkcik?
potrafią być gupie wcale się nie dziwię ze faceci nas* nie ogarniają ja sama niektórych niewiast też nie ogarniam; z ich bazylionem przemyśleń i problemów, i rozpamiętywaniem ,i rozkminaniem typu'ja powiedziałam a on powiedział' *bo to rzutuje niestety na wszystkie |
|
|
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
podobał Ci sie chłopak ,nadazyła się okazja i pod pretekstem % (bo oczywiście na trzeżwo to oczywiście nigdy
teraz rajasz się z tymi dwoma sms-ami od gostka.bo innym przecież nie wysłał.ba.prawda jest taka ze tylko -jak któraś napisała-kwiczysz by teraz szanowny podrywacz stał pod Twym balkonem.a z tym moze być róznie ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- a proszę |
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Kwiczę?
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Troszkę żałuję, że nie pamiętam wszystkich jego słów, całej rozmowy z nim, ale mam takie dziwne wrażenie, że on...że on na prawdę kochał tamtą panienke, bo już tyle razy z nim o niej rozmawiałam. Raz mi się żalił, że nie potrafi go zrozumieć blebleble, chcieli dać sobie szansę, ona nie chciała. Innym razem gadał na nią, że chce go zmienić, a on szuka kogoś kto "da mu wolną rękę", tzn. nie będzie starał się mu coś na siłę wmówić jaki ma być, że on się nie zmieni, że lubi kobiety no...same widzicie. Chociaż nie powiem jak jest z panienką to jest stały z niego facet. Zaprosiłam go na studniówkę. Nie wiedziałam że ma dziewczyne wtedy. I napisał, że zapyta dziewczyny nie pozwoliła mu i nie poszedł.---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Zresztą moje drogie. Gdybym wam opisała co było rok temu. Rok temu pisaliśmy na gadu dzień w dzień. Zagadywał zawsze jak był rano w pracy pisaliśmy po 3, 4 godziny, potem tradycyjnie zapraszał mnie na na kawe wieczorem przez miesiąc tak było...za każdym razem odmówiłam. Niedawno jak się widzieliśmy powiedział mi: Ty zawsze miałaś 100 różnych spraw na głowie, tyle razy pisałem, zagadywałem. A Ty nic, bo to ważne bo to...miał racje..ale mógł pisać jeszcze
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak a propos: ja rozumiem, że to forum, szuka się tu porad, dzieli się (głównie) smutkami, ale ostatnio ludzie zaczynają 'myśleć' na forum, przelewać swoje myśli, rozmowy z kimś tam...Załóżcie sobie dziennik i tam przelewajcie swój strumień świadomości!!! Generalizuję być może, ale zauważyłam, że ludzie mają coraz większą alergię na samodzielność i niezależność: weźcie za mnie odpowiedzialność, powiedzcie mi, przemyślmy każde jego słowo razem blablabla. (Widzę, że jeszcze kilkadziesiąt lat i powitamy na nowo autorytaryzm/totalitaryzm w tym kraju. Widać nie dorosło społeczeństwo do wolności i wynikającej z tego odpowiedzialności za swoje życie i czyny. Masa bezwolnych kukiełek.) |
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie napisałam, że zauważyłam, że WIĘKSZOŚĆ się powoli zwalnia z myślenia. Nie mam zamiaru się przyzwyczajać do takiej NORMY. Zaśmiecasz forum, bo problem jest wałkowany i wałkowany, dostajesz rady, opinie, analizy, i ile można odpowiadać na Twój strumień świadomości teraz?...
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Sugeruję, że to wygląda inaczej niż w Twojej głowie i jesteś śmieszna w tych swoich rozkminach. Dostałaś kosza, koniec pieśni.
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
o borze...Nie, ona sugeruje, że Twoje rozkminy są nic nie warte w tej chwili, bo świat już dawno ruszył do przodu, a Ty myślisz, i myślisz i myślisz (nad przeszłością, teraźniejszością i pewnie Waszą ewentualną przyszłością z gromadką dzieci), a tu nie ma nad czym myśleć!!! Facet się Tobą pobawił, jak każda inną, bo UWAGA! - jest podrywaczem (z definicji wynika już, jak możesz sobie tę całą Waszą historię wytłumaczyć).
tu synonimy, może więcej wyjaśnią: http://megaslownik.pl/slownik/synoni...5563,podrywacz |
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
BAN stały
|
Autorko, ale o co ci tak naprawdę chodzi? Bo namieszałaś tak, że już nie wiadomo? Czego oczekujesz lub się spodziewasz? Do czego zmierzasz?
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że skoro taki jest to się nie zmieni, ale powodzenia. Ja nie wierzę w nagłe cudowne przemiany, najpierw niech się zmieni, a później wchodzi w związki. Nie chcę generalizować, ale później będzie płacz jak sobie znajdzie nową.
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Laski odezwał się wczoraj. Pisaliśmy chwile. Pod pretekstem sobotniej imprezy na której nie byłam
zaprosił mnie do siebie (sam na sam) wczoraj, ale się nie zgodziłam. Poczekam jeszcze co będzie dalej.
|
|
|
|
|
#89 |
|
Konto usunięte
|
Nic nie będzie, bo on po prostu bada teren, czy z Tobą można łatwo, szybko i przyjemnie. Nie bój, znajdzie inną chętną.
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Doris, Ty to jednak życia nie znasz. Nikt Cię chyba nigdy nie kochał, bo jesteś taką sceptyczną szczotą. Przecież wiadomo, że koleś teraz wypłakuje oczy, bo ona mu "póki co odmówiła", a on już świąteczną wstążkę uwiązał na pindolu. Będzie teraz leżał krzyżem, aż mu antenka uschnie, bo w inną niż księżniczka już nigdy nie włoży. Bo to nie podrywacz, tylko nieszczęśliwy dobry chłopak, który kochał raz, ale zraniony czekał na swoją prawdziwą wybrankę.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

on pisał bo chciał być ze mną i intrygowało go to jak postępuję z nim, raz piszę raz nie. Miałam jechać na impreze nie jadę jednak.

Sama chcesz tak o sobie myśleć. Szkoda tylko, że aż kwiczysz o moment zainteresowania, zrobiłabyś wszystko, żeby tylko na Ciebie spojrzał. No nie ma co, ostra podrywaczka z Ciebie
potrafią być gupie