![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: wstyd w łożku
Cytat:
---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic dziwnego, że się wstydzisz skoro to Twój pierwszy partner. Powinnaś małymi kroczkami przekonywać się do inicjatywy. Najważniejsza jest szczera rozmowa z facetem, jesli bedzie Ci prawił morały, daj sobie z nim spokój, widocznie zależy mu tylko na dobrej zabawie. Powinien zrozumieć i cieszyć się, że ma taką dziewczynę i wspólnie dochodzić do kompromisów w tej delikatnej dla Ciebie kwestii. Radziłabym poczytać troszkę lektury na ten temat. Proponuję poradniki Starowicza. Ładnie opisuje aspekty życia seksualnego. W sieci również jest wiele materiałów na ten temat. Może kieliszek wina na przełamanie wstydu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie, może przez to jego zachowanie autorka ma blokadę.
![]() |
#65 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Poważna rozmowa z chłopakiem to też jednak wymóg żeby w końcu zaczął myśleć o kimś innym niż tylko o sobie i swojej przyjemności. Może niech to potraktuje jako takie wyzwanie - żeby dziewczynę kompletnie zieloną 'wyszkolić' na taką która lubi przejmować inicjatywę. Ona się będzie spokojnie uczyć bez stresu, a on sie nie będzie wkurzać cały czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Daj sobie trochę czasu i tego samego wymagaj od faceta. I myśl też o swojej przyjemności, nie tylko o jego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Kurna, jakby mi sie facet poryczał, bo on byłą rzekomo skrzywdził i pierdzielił z miną cierpiętnika, że ona chciała mieć z nim dzieci to bym normalnie wyszła i nie wróciła.
I jeszcze dodatkowo dochodzi popędzanie w sprawach seksu. Bo on Ci mówi ,,kocham Cię". Każdy głupi to potrafi powiedzieć. Mój mi jeszcze nie mówi, a jest najbardziej wyrozumiałym facetem jakiego znam i dodatkowo okazuje, ze byłe mi do pięt nie dorastają. Gdyby Autorka nagle powiedziała mu, ze chce póki co wstrzymać się ze współżyciem na bank zaczęłoby się wypominanie i żal ze strony owego pana, bo przecież z byłą był seks na każde zawołanie. Swoją drogą niezły teścik na faceta, ale Autorka pewnie się boi, że misiu będzie miał większe zażalenia i im nie wyjdzie ![]() Edytowane przez skrywana_fantazja Czas edycji: 2013-04-24 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Autorko, facet jest niestety kiepskim materiałem na partnera życiowego ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Ja chyba źle zrozumiałam wątek ale odniosłam wrażenie,że facet nie chce by była boginią seksu,tylko by czasem SAMA wykazała inicjatywe.Ja to rozumiem w ten sposób,że za każdym razem to on się do niej zaleca i chciałby by czasem ona PIERWSZA wykazała ochotę na seks.On chce czuć się przez nią POŻĄDANY a teraz wygląda to tak,że ona sama nie jest chętna nigdy.
Do tego by namiętniej pocałowac faceta jak leżą trzeba się przełamywać? Przecież napalonemu facetowi nie trzeba wiele sygnałów by "wziął sie do roboty" . On nie każe jej wykonywać akrobacji w łóżku,tylko prosi by czasem to ona zaczeła się do niego "dobierać" - zacząc całowac faceta przed pójściem spać,gdy już leżą na łóżku to jakaś akrobacja?Jak wy uważacie to za zarezerwowane tylko dla doświadczonych dziewczyn to ja chyba żyje w innym swiecie. Dziewczyna ma 23 lata i nie jest już dzieckiem by to było poza jej zasięgiem... Jak dają sobie czułości to też zawsze on musi wychodzić z nimi? Jesli zrozumiałam źle to prosze by mnie poprawiła autorka o co naprawde facetowi chodzi.
![]() |
#74 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.