![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych
My też mamy malutki balkon, jak rozłozę 2 suszarki, to już nie ma po co wchodzić
![]() Sznurki mam rozwieszone, ale w zasadzie nie używam. Co do kawy, to u mnie odrzucenie było pierwszym z objawów ciąży. Wypiłam kawę i jakoś dziwnie mi smakowała, myślałam, że moze mleczko zepsute, ale wypiłam. Na drugi dzień - to samo. Więc przestałam pić. W lecie 2 czy 3 razy piłam jedynie delikatną kawę mrożoną na samym mleku i z bananem ![]()
#62 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Hejka kochane
![]() Chwilkę mnie nie było a tu już nowy wątek ![]() Ostatnio nie miałam czasu zaglądać za co przepraszam ![]() Witam wszystkie nowe AM, szkoda tylko ze w takich okolicznosciach... Może ktoś ma ochotę streścić co się działo ![]() miłego dnia wszystkim ![]()
#63 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40746565]Tzn. w Twoim wypadku faktycznie można mówić o zagrożeniu porodem przedwczesnym, ale Maga też ma rację - w szpitalu zawsze wypisują przed 20 tc poronienie zagrażające, a po 20tc - poród przedwczesny zagrażający. Leżałam 3 razy w tamtej ciąży i za każdym razem to samo i dziewczyny na mamusiowym też to pisały, że zawsze tak samo piszą.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] No to może...ale to chyba trochę bezsensu ![]() Zresztą czytając wypis mam wrażenie, że ktoś z kosmosu brał informacje tam zawarte ![]() Cytat:
![]() Co do sprzątania to nie robię nic.. leże jak kłoda... Nawet 100 m do Biedronki mąż mnie zawiezie w poniedziałek ![]() Monia jak z mężem??? ![]() Przysięgam, że nic nie robię..ale to był chyba sygnał alarmowy dla wszystkich, że jestem w ciąży i nie wolno mnie denerwować ![]() Przepisali clotrimazolum bo cos mi się tam robi i nic więcej.. We wtorek idę do swojego lekarza i sama na własną rękę łykam magnez ![]() Cytat:
![]() ![]() Kocham Twój awatar ![]() Cytat:
Błagam Cię....bez takich głupot proszę ![]() Dawaj zdjęcia młodego ![]() ![]() I pisz! pisz choćby co u Was!!! [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40752899]Pani ale Ci zazdroszczę tej kawy... [/QUOTE] Ja ostatnio sobie pozwalam na mega, mega, mega słabą z kropla mleka i cynamonem... ![]() Dziewczyny wiecie co u Kundzi słychać??? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio
![]() U mnie też odrzucenie od kawy to był jeden z pierwszych objawów. Nie piłam prawie całą ciążę, bo mi śmierdziała. jedynie pod koniec czasem wypiłam z Mcdonalda, jedynie tam mi podchodziła ;-) Wczoraj byliśmy u alergologa i na badaniach, niestety alergia na mleko pogłębiła się, do tego jajko wyszło więc przez kolejny rok na pewno musimy tego unikać :/ no i z nowości, wyszła mu spora alergia na drzewa, trawy, psy i koty ![]() Miałyście kiedykolwiek kontakt z homeopatią. Ja jestem sceptycznie nastawiona, ale chyba spróbujemy (mamy polecanego, podobno dobrego homeopatę) bo nie uśmiecha mi się faszerować Julka przez kilka lat wiosną i latem lekami :/ a to jest w tym momencie jedyna droga. Idę sprzątać, jeść a potem z mamą na festiwal modowy ![]() Kocoorku to prawda z tymi wypisem, ja też tak miałam, mimo, że zagrożenia żadnego nie było. Po prostu 'procedury'. Ale u Ciebie akurat tak jest. Zostaw sprzątanie komuś innemu ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2013-05-11 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Idac takim tokiem myslenia to ani dziewczyny z dziećmi ani w ciąży nie powinny sie tu odzywać, bo mamie zaraz po stracie dzieckA czy starającej sie moze być przykro... Ja odbieram to wręcz przeciwnie, taki model tego wątku, ze udzielamy sie tu na rożnych etapach daje NADZIEJE, ze i będę potrafiła przeżyć te stratę, żałobę, ze powoli uda sie wrócić do w miarę normalnego życia, ze zajde w ciążę, ze i ja będąc w ciąży mogę ja donosić i cieszyć sie kiedyś takim szczęściem jak np. Ty, Cytat:
A kawę uwielbialam, nie w dużych ilościach, 1-2 dziennie, pyszna arabicę, z ekspresu, z mlekiem. I cieszę sie, ze nie musi to być kolejnym wyrzeczeniem, tylko rzucenie jej przyszło samo. U mnie tez pogoda byle jaka, chłodno, pochmurno, mokro. Tylko ptaki pieknie śpiewają! Chyba im taka aura pasuje ![]() A szkoda bo mieliśmy sie na dłuższy spacer wybrać. A tym czasem zmykam na zakupy. Musze kupić m.in. biustonosz, bo moje dotychczasowe są za małe ![]() Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-05-11 o 09:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Co robi ciężarna nie mogąca wychodzić z domu???
Zakupy przez neta: http://www.agatahome.pl/15-Gazetka/2...sla.html?lp=46 Mój tż mnie zabije...bo mamy deficyt finansowy, ale to co mamy w jadali woła o pomstę do nieba...już się napaliłam na taki komplet od dłuższego czasu. A cena... ![]() Tylko wcisnąć kup.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane!
I witam się w nowym wątku.....u mnie pogoda pod chmurką....zachmurzone całe niebo ![]() Wczoraj szwagierka zdawała prawko i w końcu zdała... ![]() ![]()
#69 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() a co u nas? ciężko jest, bo Jakub dalej prawie nie śpi, tylko trochę na spacerze, więc nie mam czasu na nic, mąż często w pracy, mama coraz więcej na działce i zostaję sama, do tego kolki na które znowu nic nie pomaga. ostatnio polecono nam wodę koperkową, której nigdzie nie można kupić ![]() a z przyjemniejszych rzeczy: nad ranem spał z nami, oczywiście przy cycku. jak się przebudziłam w pewnym momencie patrzył na mnie swoimi wielkimi oczami i walnął takiego cudnego banana na buzi ![]() ![]() ![]() no i zdjęcie z wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Co do homeopaty to ja osobiście nie wierzę w takie czary-mary, ale obiektywnie rzecz biorąc kilku osobom z mojego najbliższego otoczenia kozie bobki pomogły. Synkowi koleżanki właśnie na alergię... heh... u mnie doszło do tego, że nawet w sklepie u brafitterki nie ma rozmiaru i szyłam na miarę u gorseciarki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() no i w końcu fotka ![]() ![]() ![]() Agatka, i co kupiłaś coś???
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domyślam się, że jest ciężko- trzeba to przetrwać. Może popróbuj rożnych smoczków?? Mój chrześniak tak miał i dopiero któryś z kolei mu podpasował. Boże.. ale bym schrupała tego cukiereczka ze zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() Jakoś do mnie nie dociera, ze i ja takiego będę mieć ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() ![]()
#73 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
do mnie też nie docierało. oglądałam na wątku mamusiowym zdjęcia i mimo, że byłam już w terminie, albo i po terminie nie mogłam pojąć że taką istotkę mam w sobie. dopiero jak zobaczyłam. ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- a jeszcze co do męża to wzięłam go ostro w obroty. już zmienia pieluchy, jak jest przed południem w domu to wysyłam obu na spacer żeby mieć chwilę na ogarnięcie mieszkania, czasem wychodzę i zostawiam ich samych. ostatnim razem zmienił pampersa jak mnie nie było, podgrzał mleko (trochę za mało i Jakub nie chciał jeść), jakieś postępy robi. najwyższy czas. kąpieli i przebierania dalej się boi, ale i tak jest lepiej. jutro jadę na zakupy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() heh... a gdzie byłaś?! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w kuchni mamy rozkładany stół pożyczony od teściowej. Kiedyś trzeba będzie kupić. Najlepiej, żeby też był rozkładany na 10 osób. A jak nie rozkładany to własnie taki większy
![]() |
#76 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jaki przystojniak ![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
witam się sobotnie
![]() ![]() Hosenka znam to uczucie - najchętniej robiłabym testy codziennie kiedy zbliża się @ ![]() Kocurku dobrze, że już wszystko pod kontrolą ![]() Perse a może zbożowa z mleczkiem - ja piłam kiedy byłam w ciąży ![]() Inutil moja siostra leczy dzieci i siebie tylko homeopatią i pomaga na wszystko ![]() ![]() Monia prześliczny ![]() ![]() ![]() Agatka kupuj tą niebieską - wczoraj wkleiłaś zdjęcie - jest śliczna ![]() Iza jak samopoczucie?? _________________________ ____ dziś znów się przekonałam, że nie wypali u mnie pomysł z mierzeniem temperatury. Mój pies obudził mnie 5:30 żeby go na dwór wypuścić więc przy okazji zrobiłam siusiu no i temperatura znów zakłócona - o 6:30 (kiedy mierzę) była 36,3 a później jak się obudziłam o 9:30 była 36,6 i w sumie to nie wiem czy dalej się w to bawić ![]() ![]() ja chyba też zaraz sobie zrobię kawusię i trochę posprzątam ![]() ![]() miłego dnia kochane ![]()
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek ![]() ![]() Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-11 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Rena zbożowa nie bardzo przy cukrzycy :/
Ja też dziś kupiłam coś a'la stanik, bo mam obecnie jeden dobry, który przez nadmierną eksploatację zaczyna się pruć i jeden prawie dobry, jak dołączę dodatkowe haftki ![]() I przez głupią apkę nie widzę zdjęć Waszych dzieci :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszcze grilla ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
#81 |
Zakorzenienie
|
w BONARCE....
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- byłam właśnie ją zobaczyć i zmierzyć....jednak odpada....tzn jeśli nic nie znajdę to ją kupię ale nie przemawia za mną jej materiał....moim zdaniem za gruby jest ;/ ![]()
#82 |
Konto usunięte
|
Agatka jesteś z Krakowa? do jakiego lekarza chodzisz? możesz jakiegoś polecić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40755517]Rena zbożowa nie bardzo przy cukrzycy :/[/QUOTE] nie wiedziałam, ale pamiętam, że moja bratowa piła słabiutką kawę z mlekiem - lekarz jej pozwalał od czasu do czasu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Swoje odciagam czasami jak planuje jakies wyjscie. Jakub jeszcze nie zna mm ale nie wiem jsk dlugo bo od poczatku slysze o dokarmianiu i ze glodny bo placze a ja czasem sama nie wiem czy glodny czy brzuszek boli czy chce przy mnie lezec czy chce cokolwiek ciagnac byle lecialo... mam mm na czarna godz kupione poki nie musze nie dam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
ale bym wbiła...
![]() bo lekarze wcale nie zabraniają. z rozsądkiem - jak wszystko (lub prawie wszystko). mój doktorek mówił że dwie - spokojnie - można.
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dzięki dzięki, to czyjaś pupa także muszę wstawić swoją bo wstyd ![]() kurka noooo, na prawdę nic nie było??? ostatnio kupowałam sukienkę w sklepie na allegro Illuminate i wszystko było ok, sukienka na prawdę piękna i z bardzo dobrego materiału uszyta, także może u nich spróbuj?? po 15 maja mają nowe sukienki rzucić i właśnie przymierzam się do kupna sukienki właśnie u nich na wesele szwagierki nie wiem czy kogoś to interesuję ale się pochwalę, a co ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do gina chodzę do Katowic jeśli Cie interesuje to i też urządza powiem do kogo chodzę ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i super Kochana! Czyli jeden problem mniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#90 | ||
Zakorzenienie
|
i po kiełbasce
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.