|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Luxuria Astaroth
Po raz pierwszy zobaczyłam ją w teledysku, gdzie ubija masło i stwierdziłam, że bardzo ciekawa uroda..
Potem doznałam szoku, gdy przeczytałam gdzieś, że ona ma 17 lat Kolejny szok - nagranie z koncertu, gdzie oblizuje ten drążek (?) od maselnicy. Wrzucony wyżej filmik z zapowiedzi teledysku - jest nieźle zjarana. Już nie szok, ale w sumie .. opadły mi ręce. Mam wrażenie, że ci goście traktują ją jak swoją małą, nastoletnią, cycatą, głupią panienkę, a ona wierzy, że stanie się .. gwiazdą Zastanawia mnie tylko czy jej rodzice naprawdę nie mają na nia wpływu? |
|
|
|
|
#62 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Jak pierwszy raz zobaczyłam teledysk pomyślałam, że jest rzeczywiście piękna.
Potem się dowiedziałam , że ma 17 lat i byłam w szoku ciężkim ![]() Ona nie musi być mądra, wystarczy, że ma piękną urodę na zdjęciach nie widać jej intelektu.
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Po raz pierwszy zobaczyłam ją w teledysku do "Niespokojnej duszy" [btw. w pierwszej chwili pomyślałam, że to ta aktorka, która grała Dziwę w Starej Baśni
] i w takim wydaniu najbardziej mi się podoba . Abstrahując od wyglądu, to cóż...spodziewałam się, że jest choć odrobinę inteligentniejsza, ale te wszystkie filmiki rozwiały moje wątpliwości .
Edytowane przez Lisciolaz Straszliwy Czas edycji: 2013-05-17 o 11:57 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się tak wydaje. Laska nie ma 27 lat, tylko ponoć 17. Nie kupuję tekstu o mamie, która "śledzi jej poczynania i załamuje ręce". To niech nie załamuje tylko zgarnie małolatę do domu, jak tak się o nią obawia, proste
|
|
#66 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyna poszaleje i może dojrzeje, a jeśli nie to co nam do tego? |
||
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że nic mi do tego i teraz, Luxuria nie wywołuje u mnie bezsennych nocy
![]() Po prostu nie wierzę, ze nastolatki (bo 17 to ma teraz, wydaje mi się, że cały ten szemrany szołbiznes się dla niej zaczął odrobinę wcześniej) nie da się ogarnąć, mnie się dało. Nie wiem dokładnie, jak to wszystko funkcjonuje w jej przypadku, ale przecież robi jakieś sesje, klipy i te sprawy... No w normalnym świecie: jest praca=jest umowa, jeśli ta umowa obejmuję małolatę, to ktoś musi za nią stanąć. Ona coś tam w dd tvn mówiła, że cała sprawa zaczęła się dla niej 3 lata temu? (mogłam coś pomylać) Jasne, ze teraz to ona powie: mam osiemnastkę za 3 miechy, możecie mi w sumie naskoczyć
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Górną część twarzy ma niemal identyczną, Marina Aleksandrowa ma trochę drobniejszą i delikatniejszą dolną część, jeśli dobrze pamiętam. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
ładna na zdjęciach, nie podoba mi się na żywo.
i przypomina mi wodziankę http://img.sadistic.pl/pics/0c6f56e55f3e.jpg LOL
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Urodę ma ciekawą, to trzeba przyznać, ale pięknością bym jej nie nazwała. Na wyfotoshopowanych zdjęciach z toną tapety większość z nas wyglądała by jak piękności. Mnie nawet osobiście bardziej się podoba, gdy jest zrobiona na jakieś straszydło jak w "Niespokojnej duszy" czy " Z samym sobą".
Poza tym to jak zachowuje się na swój wiek i jaki ma imidż całkowicie mnie do niej zniechęciło. A filmik z zapowiedzi z koncertu... no cóż dziewczyna w swoim świecie, po prochach lub jaraniu na pewno, ledwo tam kontaktuje przecież.
|
|
|
#71 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
http://youtu.be/giuoYKwqqow
Ona jest dobrym materiałem na gościa u Kuby Wojewódzkiego. Hahah |
|
|
|
|
#73 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
Miejmy nadzieje, że na tyle ma we łbie, żeby unikać takich rozmówców
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.
|
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczę w widoczny sposób dąży do sławy i popularności. Myślisz, że przegapiłaby okazję żeby wystąpić w takim programie. Leciałaby do studia w podskokach. A tak poza tym to dołączam do osób które były zaskoczone jej wiekiem, myślałam, że ma co najmniej z 24 lata
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrz: ta o Ukrainkach. Nawet poniekąd w temacie, uwzględniając stylizację LA.
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
W świetle prawa to jeszcze dziecko zależne od rodziców, więc gdyby tylko chęci były, to bardzo łatwo by się ją dało ogarnąć.
|
|
#78 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Myślę, że jej rodzice liczą na to, że dzięki temu będzie trzepać grubą kasę. I ja myślę, że tak będzie.
|
|
#79 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mimo wszystko szkoda mi troche tej dziewczyny, nie wiadomo jaka była przed rozpoczęciem kariery modelki, przed 15 rokiem życia mogła być zwyczajną nie wyróżniajacą się nastolatką być może przez tak wczesną pracę w specyficznym środowisku, przez towarzystwo może nieodpowiednie dla niepełnoletniej stała się osobą wręcz wulgarną w zachowaniu i wyglądzie. Kto wie do czego to doprowadzi, może dziewczyna zniknie bo "opatrzy się" a moze wpadnie w kłopoty. |
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ehh...nie znam się na showbiznesie, mam też mieszane uczucia co do zatrudniania nieletnich modelek do sesji czy pokazów "dorosłych ubrań", to chyba dla większości przypadków nie moze być "zdrowe". Nie rozumiem dlaczego tą kariere trzeba zaczynać w tak młodym wieku. |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Grała w jeszcze jednym teledysku Donatana- niespokojna dusza. wygląda tam fenomenalnie, byłam zachwycona. tak mrocznie i horrorowo.
|
|
#84 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://youtu.be/OTU5xUsRO8o?t=50s także nie naskakujcie tak na nią polecam obejrzeć cały filmikA moim zdaniem na zdjęciach i w teledyskach wygląda cudownie, straaaasznie podoba mi się jej uroda. Zdjęć z oblizywaniem kija wcześniej nie widziałam - faktycznie trochę niesmaczne. Ale niech robi co jej się podoba, ja chętnie pooglądam jej dobre zdjęcia i teledyski z jej udziałem, reszta średnio mnie obchodzi.
|
|
|
#85 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
ale o co chodzi z tym filmikiem? ![]() Jak on się ma do Luxurii?
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
bo ponoć sparodiowała Araba
on mówi "nie mam w sobie energii znów" i ona to samo powiedziała.
|
|
#87 |
|
Konto usunięte
|
Weszłam na jej fejsa kiedyś. Posty w stylu 'Ku**y mi zazdroszczą!'. Ktoś jej kazał w komentarzach zjeść snickersa bo gwiazdorzy. Potem widziałam jej filmik z planu teledysku, wyglądała na mocno 'pod wpływem', nie mogła sklecić zdania. Szkoda trochę, to niepotrzebne zupełnie. Ten tekst, że jest personifikacją grzechów, za które umierał Chrystus też trochę niepotrzebny.
http://www.youtube.com/watch?v=vRTLlsLVNLE |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
odnosi się do filmiku który zacytowałam
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy obiektywnie jest ładna czy nie, ale gdy zobaczyłam ją po raz pierwszy, to przez ponad pół godziny oglądałam te teledyski i szukałam zdjęć. W jej oczach jest coś hipnotyzującego i niezwykłego, co nie pozwala oderwać od niej wzroku.
Myślę, że jej twarz jest miłą odmianą od wszystkich celebrytek ze słodkimi buźkami w stylu Żmudy-Trzebiatowskiej czy Kasi Tusk. |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
oczy ma nieziemskie, to fakt.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

.