![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czyszczenie magazynów w CZERWCU
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() La petite chciałabym oddać raczej za Coco edt, bo najsilniej za mną chodzi, także podziękuję ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Hej, raczej szukam wishów, ale nie wykluczam, że zachwyci mnie coś spoza listy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
mogę prosić zdjęcie Addicta? byłabym chętna
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- mam jeszcze miniaturkę lady million mogłabym wtedy prosić o 10 ml 20th Century Fox ? ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- ok to czekam na fotkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
spodobało mi się parę próbek może coś z moich w zamian Cię zainteresuję :
*Dolce&Gabbana Pour Femme 2ml(to ta nowa wersja?) * Lancome Midnight Rose 1,5ml * Prada Candy 1,5ml Flowerbomb EDP do 2ml Guerlain Le Petit Robe Noire do 2ml Jimmy Choo EDP do 3ml Lalique Amethyst do 2ml Givenchy Ange ou demon le secret do 2ml Gucci Guilty do 2ml ja posiadam : Oriflame Amber Elxir,Mirage 4ml miniaturki guerlain Idylle edp 4/5ml miniaturka DKNY pure 4/8 M. Jacobs perfume 4ml Hermes:eau claire dem merveilles 4/15; 4ml;mandarine ambre 1ml ;narcisse bleu 0,7,pampemousse rose 0,7ml;3ml 24 faubourg edp Dior J'Adore Absolue 4/5ml Samsara edp 6-8ml ? Juicy couture couture couture 6-8ml? YSL Champagne 2ml Chanel Cristale eau Verte 1,5/2ml JPG Classique edt 1,2/2 Naf naf edp 1/2ml alien żółty 1/1,2 DKNY be delicious intense 1/1,2 mischa badgley 0,4ml ale moge dolać do 2 Valentino Valentina edp 1,2/1,5 Angel violette 1/1,2? Signorina 1,1,2? Soleil de Rochas ok 2ml Bijan Vip 0,7 Womanity EDT 1ml/1,2 code edp 1/1,5 B.Spears Radiance 1,2 Diamonds Armani edp 2ml l'eau de chloe 1ml Jil Sander Eve 1,2ml Laura Biagiotti due donna 2 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Witaj, niestety, ale niz z wymienionych flaszek nie dla mnie. Wyczytałam za to, że masz Addicta Eau Fraiche sprzed reformy, na to bym się skusiła.
Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2013-09-27 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za :
Escada Marine Groove Escada Incredible me 1,2ml Lancome Midnight Rose 1,5ml Prada Candy 1,5ml Gucci Flora Gracious Tuberose 2ml Dior Dolce Vita do 2ml Marc Jacobs Daisy do 2ml Flowerbomb EDP do 2ml Guerlain Le Petit Robe Noire do 2ml Jimmy Choo EDP do 3ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za kolagen Colyfine? ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wieczne Kutango
|
Hej
![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Maty juz niestety nie mam.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.