|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Polecam dr Marcina Michalaka, przyjmuje w Klinice pro-homini na Jackowskiego, to nie tylko bardzo dobry lekarz ale i człowiek. Prowadził dwie moje ciąże, nie wyobrażam sobie innego położnika.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ginekolog Poznań
Ja z kolei polecam dr. Przemysława Szkudlińskiego przyjmuje prywatnie na Św. Wojciecha ( ale nie wiem ile kosztuje wizyta) oraz na NFZ w Kiekrzu i Rokietnicy. Chodzę do niego od lat i prowadził tez moja ciążę. Jestem bardzo zadowolona, USG miałam na kazdej wizycie robione.
Razem od 31.12.2008r ![]() Zaręczeni 31.12.2011r Nasz ślub 06.09.2013r Nasza córcia Hania 24.08.2014r "Jeśli chcesz otrzymywać od innych coś wartościowego, dawaj najpierw innym szczerze to co masz w sobie najpiękniejszego." |
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was wie może gdzie przyjmuje na NFZ lek. Inga Przybylska (Głów)?
Zamierzam wybrać się na pierwszą wizytę do ginekologa, którą odkładam od...7 lat. Wybrałam już lekarza ale... w necie są tylko namiary na przychodzie prywatne ![]() ![]() Ewentualnie może polecacie jakąś miłą panią doktor, rozgadaną ale nie wścibską. Zależy mi na wypisaniu zastrzyków antykoncepcyjnych (jak jakoś tak najlepiej bez badania.Potrzebuję ginekologa na cito ![]() P.S. Szukam też dermatologa rzeczowego
Edytowane przez AdrianaPaulina Czas edycji: 2015-07-29 o 11:12 |
|
|
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
studiuje w poznaniu, i chcialabym sie wybrac do ginekologa, to bedzie moja pirwsza wizyta, chcialabym sie zaczac zabezpieczać pigułkami. Zalezy mi żeby byla to PANI ginekolog, i oczywiscie wizyta również płatna w granicach rozsądku, max 100zl, bo przeciez bede miala tylko pierwsze badanie + przepisanie pigulek . KTOŚ, COS?
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
ja chodzę od kilku miesięcy prywatnie do kliniki promienistej i jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie czy któraś z was chodziła może do dr Kuligowskiego w ciąży. Czy wystawia zwolnienia lekarskie.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo dobrym ginekologiem jest dr Joanna Krygowska-Zielińska. Chodzę do niej od wielu lat i jestem zadowolona. Prowadziła również moją ciążę, która od początku uznana była za ciężką. Dlatego też polecam każdemu, bo Szymonek jest już z nami cały i zdrowy
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętasz może koszt wizyty?
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
Również zaczęłam chodzić do Pani doktor Krygowskiej-Zielińskiej. Faktycznie bardzo dobry specjalista
Jeżeli chodzi o cenę wizyty to nie wiem, bo miałam robione też w trakcie różne badania. W każdym razie na pewno nie jest droga taka wizyta. Na stronie można bezpośrednio umówić się na wizytę
|
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
Cześć, odświeżam wątek, bo szukam dobrego, ale NAPRAWDĘ dobrego ginekologa w Poznaniu. Do tej pory odwiedziłam już trzech, z czego do jednego chodziłam dość regularnie. Problem polega na tym, że kiedy jest dobrze, to wszystko jest fajnie, ale w problemie nie bardzo potrafi pomóc. Od dłuższego czasu mam ten sam problem i wciąż dostaję skierowanie na te same badania i recepty na te same leki. Co z tego, że lekarz jest miły, jeśli nie szuka nowego rozwiązania mojego problemu, a mnie już to męczy
. Proszę o radę - do kogo mogę pójść, żeby szczerze i na poważnie się zainteresował tym, co może mi dolegać?
|
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Może, skoro problem skomplikowany, warto spróbować u profesora Krzysztofa Szymanowskiego? Doświadczenie i wiedza naukowa mogą zadziałać na Twoją korzyść.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, również poszukuje dobrego ginekologa, konkretnie, specjalisty w prowadzeniu trudnych ciąż i na którego można liczyć jeśli pojawiają się problemy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

najlepiej bez badania.