ginekolog Poznań - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-21, 19:55   #61
nadrena
Przyczajenie

Smile Dot.: ginekolog Poznań

Polecam dr Marcina Michalaka, przyjmuje w Klinice pro-homini na Jackowskiego, to nie tylko bardzo dobry lekarz ale i człowiek. Prowadził dwie moje ciąże, nie wyobrażam sobie innego położnika.
nadrena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-24, 08:45   #62
Przytulanka88
Przyczajenie

Dot.: ginekolog Poznań

Ja z kolei polecam dr. Przemysława Szkudlińskiego przyjmuje prywatnie na Św. Wojciecha ( ale nie wiem ile kosztuje wizyta) oraz na NFZ w Kiekrzu i Rokietnicy. Chodzę do niego od lat i prowadził tez moja ciążę. Jestem bardzo zadowolona, USG miałam na kazdej wizycie robione.
Nasza córcia Hania 24.08.2014r

"Jeśli chcesz otrzymywać od innych coś wartościowego, dawaj najpierw innym szczerze to co masz w sobie najpiękniejszego."
Przytulanka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-29, 11:04   #63
AdrianaPaulina
Przyczajenie

Dziewczyny, czy któraś z Was wie może gdzie przyjmuje na NFZ lek. Inga Przybylska (Głów)?
Zamierzam wybrać się na pierwszą wizytę do ginekologa, którą odkładam od...7 lat. Wybrałam już lekarza ale... w necie są tylko namiary na przychodzie prywatne
Ewentualnie może polecacie jakąś miłą panią doktor, rozgadaną ale nie wścibską. Zależy mi na wypisaniu zastrzyków antykoncepcyjnych (jak jakoś tak najlepiej bez badania.

Potrzebuję ginekologa na cito
P.S. Szukam też dermatologa rzeczowego

Edytowane przez AdrianaPaulina
Czas edycji: 2015-07-29 o 11:12
AdrianaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-18, 21:25   #64
werkawerka15
Przyczajenie

studiuje w poznaniu, i chcialabym sie wybrac do ginekologa, to bedzie moja pirwsza wizyta, chcialabym sie zaczac zabezpieczać pigułkami. Zalezy mi żeby byla to PANI ginekolog, i oczywiscie wizyta również płatna w granicach rozsądku, max 100zl, bo przeciez bede miala tylko pierwsze badanie + przepisanie pigulek . KTOŚ, COS?
werkawerka15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-24, 13:37   #65
lojajola
Przyczajenie

ja chodzę od kilku miesięcy prywatnie do kliniki promienistej i jestem zadowolona
lojajola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-14, 19:09   #66
darietta
Zakorzenienie

dziewczyny mam pytanie czy któraś z was chodziła może do dr Kuligowskiego w ciąży. Czy wystawia zwolnienia lekarskie.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-02, 12:36   #67
Maga89
Przyczajenie

Bardzo dobrym ginekologiem jest dr Joanna Krygowska-Zielińska. Chodzę do niej od wielu lat i jestem zadowolona. Prowadziła również moją ciążę, która od początku uznana była za ciężką. Dlatego też polecam każdemu, bo Szymonek jest już z nami cały i zdrowy
Maga89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-31, 09:43   #68
ZawszeJestemSoba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga89 Pokaż wiadomość
Bardzo dobrym ginekologiem jest dr Joanna Krygowska-Zielińska. Chodzę do niej od wielu lat i jestem zadowolona. Prowadziła również moją ciążę, która od początku uznana była za ciężką. Dlatego też polecam każdemu, bo Szymonek jest już z nami cały i zdrowy

pamiętasz może koszt wizyty?

"A kiedy wredny los daje w kość,
ciągły pech, mamy dość,
pora by powiedzieć już STOP."
ZawszeJestemSoba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-02-23, 14:49   #69
lipsana
BAN stały

Również zaczęłam chodzić do Pani doktor Krygowskiej-Zielińskiej. Faktycznie bardzo dobry specjalista Jeżeli chodzi o cenę wizyty to nie wiem, bo miałam robione też w trakcie różne badania. W każdym razie na pewno nie jest droga taka wizyta. Na stronie można bezpośrednio umówić się na wizytę
lipsana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-26, 20:44   #70
polna_rozyczka
Rozeznanie

Cześć, odświeżam wątek, bo szukam dobrego, ale NAPRAWDĘ dobrego ginekologa w Poznaniu. Do tej pory odwiedziłam już trzech, z czego do jednego chodziłam dość regularnie. Problem polega na tym, że kiedy jest dobrze, to wszystko jest fajnie, ale w problemie nie bardzo potrafi pomóc. Od dłuższego czasu mam ten sam problem i wciąż dostaję skierowanie na te same badania i recepty na te same leki. Co z tego, że lekarz jest miły, jeśli nie szuka nowego rozwiązania mojego problemu, a mnie już to męczy . Proszę o radę - do kogo mogę pójść, żeby szczerze i na poważnie się zainteresował tym, co może mi dolegać?
polna_rozyczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-28, 14:54   #71
KaasiaaKa
Przyczajenie

Może, skoro problem skomplikowany, warto spróbować u profesora Krzysztofa Szymanowskiego? Doświadczenie i wiedza naukowa mogą zadziałać na Twoją korzyść.
KaasiaaKa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-09, 12:08   #72
saandrul
Raczkowanie

Cześć, również poszukuje dobrego ginekologa, konkretnie, specjalisty w prowadzeniu trudnych ciąż i na którego można liczyć jeśli pojawiają się problemy
saandrul jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości