bolesny seks.../ ciąża - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-13, 14:00   #61
Grt
Przyczajenie

Dot.: bolesny seks.../ ciąża

Cytat:
Napisane przez M917 Pokaż wiadomość
będą bliźniaki, gratuluję!

Serio autorko, Mark Twain powiedział, że "czasem lepiej milczeć i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości".

Zadajesz tak bzdurne pytania, że nie dziw się reakcji dziewczyn. Mam nadzieję, że to jakiś nie wiem troll, albo prowokacja, bo nie wiem jak można być tak niedouczonym. I to nie jest żadna wiedza tajemna, dostępna tylko starszym i bardziej doświadczonym wizażankom, ale najzwyklejsze szkolne wiadomości, łatwe do znalezienia chociażby w googlach.
Dokładnie, to są naprawdę podstawy, nie wiem Autorko czy w gimnazjum byś z rozmnażania test zdała.

Cytat:
Napisane przez zielonomio0 Pokaż wiadomość
Ale od czego jest forum? Forum traktuje jako miejsce wirtualnych rozmów, możliwość zasięgnięcia rady od rówieśniczek, czy może starszych, bardziej doświadczonych kobiet. Niestety taką mamy mentalność, nastawioną na dobicie leżącego, nie szufladkuje ale takie wyciągnęłam wnioski
I nie chodzi tu o dobijanie. Wpisz w wyszukiwarce i poczytaj sobie, bo to wygląda jakby Ci się nie chciało, naprawdę.
Na Twoim miejscu wyciągnęłabym też wnioski ze swoich braków.

Ja forum traktuje jako świetne odstresowanie w czasie sesji, szczególnie patrząc na takie wątki

Edytowane przez Grt
Czas edycji: 2013-06-13 o 14:02
Grt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-13, 14:23   #62
201605091007
Konto usunięte

Cytat:
UP UP!
czekam na więcej
tak tylko podpowiem, ze to nie jest ani fajne, ani ironiczne.
a juz robienie z siebie 'taka jestem cool, spływa po mnie jak po kaczce', podczas gdy wczesniej walnelo się tyle głupot jest esencją żenady.

aczkolwiek powodzenia w dalszym pogrążaniu się, którego zdajesz się nie widzieć.
odmeldowuje się. bez buziaczków, niestety
201605091007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-13, 14:29   #63
201605300922
Konto usunięte

Dot.: Re: Dot.: bolesny seks.../ ciąża

Cytat:
Napisane przez onangelicwings Pokaż wiadomość
Kurczę dziewczyny, czasem straszne z nas suki co nie? Dajcie spokoj dziewczynie! Pamietam, ze po pierwszym razie, mimo zelaznego zabezpieczenia (czyt. ostrozna gra wstepna, prezerwatywa +stosunek przerywany, razem oczywiscie) tez mialam schizy ciążowe, mimo ze jakąs gówniarą nie byłam. Wiec nie dziwie sie autorce ze pyta o preejakulat (sama do dzis o nim czytam), bo kurcze glupie rzeczy pisza w internecie a my wierzymy jak idiotki i potem sie martwimy.

AUTORKO ja cię rozumiem, wiedz to. Tez mialam tak jak ty, moze plecy mnie nie bolaly ale po stosunku troche pobolewalo mnie podbrzusze, tez sporo czasu. Chwile po tym bylam u ginekologa, stwierdzil ze jestem zdrowa jak ryba i nic mi nie jest. Czasami tak sie zdarza, takie są poczatki dopoki sie, mowiac wprost, nie rozciągniesz. Taka nasza natura i są kobiety ktore mają tak jak Ty, a są tez takie ktorym pierwszy raz przychodzi z latwoscia.
Ciąze wyklucz. Bzdura. Na pewno od razu nie zaszlas przy paru ruchach. Tak łatwo to nie jest STETY idź naprawde do lekarza, moze on cos poradzi, ale mi sie wydaje ze to albo stres, albo taka budowa. popracuj trochę w lozku z partnerem nad pozycjami i sie dopasujcie krotko mowiac a dacie rade, pare razy i bedzie okej

Nie hejtujcie proszę, nie chce mi sie nawet na to reaagowac.
Jak ja mam schizy, i wiem że to schizy, to nie zadaję głupich pytań na forum tylko idę do apteki, kupuję test za 10 zł i mam święty spokój. Ja zdaję sobie sprawę, że jak się okres spóźnia dwa tygodnie, to nawet w niepokalane poczęcie człowiek zaczyna wierzyć
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-13, 15:05   #64
zielonomio0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
Jak ja mam schizy, i wiem że to schizy, to nie zadaję głupich pytań na forum tylko idę do apteki, kupuję test za 10 zł i mam święty spokój. Ja zdaję sobie sprawę, że jak się okres spóźnia dwa tygodnie, to nawet w niepokalane poczęcie człowiek zaczyna wierzyć
napisałam, że nie mogę kupić testu bo jest jeszcze za wcześnie
Stary 2013-06-13, 15:08   #65
nicRu
maszyna, nie człowiek

Zejdźcie z dziewczyny, już lepiej będzie jak podrzucicie jakąś stronę gdzie jest wszystko wytłumaczone (swoją drogą - jest coś takiego?) niż jak będziecie ironizować i kpić - w efekcie niekoniecznie będzie tak, że się na waszych postach dokształci
Stary 2013-06-13, 15:20   #66
201607231707
Konto usunięte

Penis uderzający jajniki? o.O To chyba nie penis, a taran...
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-13, 16:06   #67
coffee
and cigarettes

Cytat:
napisałam, że nie mogę kupić testu bo jest jeszcze za wcześnie
Tak na logikę...
Skoro wiesz, że za wcześnie na chemiczne zmiany w organizmie spowodowane ciążą - dlaczego nie uważasz, że jest za wcześnie na objawy zaawansowanej ciąży (np. ból kręgosłupa)?

Co do plemników, preejakulatu i ocierania bez zabezpieczenia... Do zapłodnienia nie dochodzi poprzez ocieranie.
I skoro wiesz, że są różne opinie np. preejakulatu - jeśli tutaj Ci parę osób napisze "NIE MA!" weźmiesz to za pewnik?

Opanuj Trochę emocje, wiadomo, że na razie myślisz strachem i nerwami. Jak się trochę uspokoisz - zobaczysz, że jednak Twoje pytania mogą rozśmieszyć.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-13, 16:32   #68
skazana_na_bluesa
.

skoro masz braki wiedzy to radzę najpierw sobie doczytać w internecie (ew. tu na forum, ale nie trzeba od razu zakładać wątku), a później brać się za seks. nie będziesz wtedy się niepotrzebnie schizować. proste.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-13, 21:09   #69
panna mati_
Zakorzenienie

Ból jajników może być spowodowany stanem zapalnym. Może to jest ból owulacyjny. Może masz takie wrażenie, bo to był pierwszy raz. Tu pewności nie ma.
Pewne jest jedno - nie masz żadnej wiedzy na temat seksu, ciązy i anatommii, a zabierasz się za takie zabawy. I to nie jest zabawne, bo dziennie jest sto pytań na ciążowym w tym temacie.
Nikt Ci tutaj nie powie czy preejakulat Twojego faceta zawiera plemniki. Właśnie dlatego, że nikt tego mu nie zbadał. I wypowiedź Drabi w tym temacie Cię uświadomiła.
Stary 2013-06-13, 21:46   #70
kapagonia
Raczkowanie

Cytat:
Przykre jest jedynie że wile dziewczyn urządziło tu sobie prześmiewczą zabawę zamiast pomóc czy doradzić... straszna znieczulica, żeby to wam się nigdy nie przytrafiło to czy cokolwiek innego...
zgadzam się, brak podstawowej wiedzy o swoim ciele to dramat i również nie życzę nikomu być do tego stopnia nieświadomym
kapagonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-13, 22:36   #71
Clemence
Zakorzenienie

nIE WIEM co Ci poradzic,w ciazy nie jestes,ale bedziesz miala z tym facetem duzy klopot :/

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 19:44   #72
zielonomio0
Raczkowanie

takk, wiem ze bede miala z nim problem ;/

Ale prawdopodobnie znam odpowiedz na moje bóle.. zauważylam problem przy siusianiu, troche pobolewa i zalatwiam sie tak 'na raty', a ten bol kregoslupa to nic innego jak pewnie nerki, a jajniki moglam pomylic z moczowodami, bo ten ból nie byl mozliwy do dokladnej lokalizacji ... nie jestem lekarzem ale tak sadze

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości