![]() |
#61 | ||
Przyczajenie
|
Dot.: bolesny seks.../ ciąża
Cytat:
![]() Cytat:
Na Twoim miejscu wyciągnęłabym też wnioski ze swoich braków. Ja forum traktuje jako świetne odstresowanie w czasie sesji, szczególnie patrząc na takie wątki ![]() Edytowane przez Grt Czas edycji: 2013-06-13 o 14:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
tak tylko podpowiem, ze to nie jest ani fajne, ani ironiczne.
a juz robienie z siebie 'taka jestem cool, spływa po mnie jak po kaczce', podczas gdy wczesniej walnelo się tyle głupot jest esencją żenady. aczkolwiek powodzenia w dalszym pogrążaniu się, którego zdajesz się nie widzieć. odmeldowuje się. bez buziaczków, niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Re: Dot.: bolesny seks.../ ciąża
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
maszyna, nie człowiek
|
Zejdźcie z dziewczyny, już lepiej będzie jak podrzucicie jakąś stronę gdzie jest wszystko wytłumaczone (swoją drogą - jest coś takiego?) niż jak będziecie ironizować i kpić - w efekcie niekoniecznie będzie tak, że się na waszych postach dokształci
![]()
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
Penis uderzający jajniki? o.O To chyba nie penis, a taran...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
and cigarettes
|
Tak na logikę...
Skoro wiesz, że za wcześnie na chemiczne zmiany w organizmie spowodowane ciążą - dlaczego nie uważasz, że jest za wcześnie na objawy zaawansowanej ciąży (np. ból kręgosłupa)? Co do plemników, preejakulatu i ocierania bez zabezpieczenia... Do zapłodnienia nie dochodzi poprzez ocieranie. I skoro wiesz, że są różne opinie np. preejakulatu - jeśli tutaj Ci parę osób napisze "NIE MA!" weźmiesz to za pewnik? Opanuj Trochę emocje, wiadomo, że na razie myślisz strachem i nerwami. Jak się trochę uspokoisz - zobaczysz, że jednak Twoje pytania mogą rozśmieszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
.
|
skoro masz braki wiedzy to radzę najpierw sobie doczytać w internecie (ew. tu na forum, ale nie trzeba od razu zakładać wątku), a później brać się za seks. nie będziesz wtedy się niepotrzebnie schizować. proste.
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Ból jajników może być spowodowany stanem zapalnym. Może to jest ból owulacyjny. Może masz takie wrażenie, bo to był pierwszy raz. Tu pewności nie ma.
Pewne jest jedno - nie masz żadnej wiedzy na temat seksu, ciązy i anatommii, a zabierasz się za takie zabawy. I to nie jest zabawne, bo dziennie jest sto pytań na ciążowym w tym temacie. Nikt Ci tutaj nie powie czy preejakulat Twojego faceta zawiera plemniki. Właśnie dlatego, że nikt tego mu nie zbadał. I wypowiedź Drabi w tym temacie Cię uświadomiła.
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
nIE WIEM co Ci poradzic,w ciazy nie jestes,ale bedziesz miala z tym facetem duzy klopot :/
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
takk, wiem ze bede miala z nim problem ;/
Ale prawdopodobnie znam odpowiedz na moje bóle.. zauważylam problem przy siusianiu, troche pobolewa i zalatwiam sie tak 'na raty', a ten bol kregoslupa to nic innego jak pewnie nerki, a jajniki moglam pomylic z moczowodami, bo ten ból nie byl mozliwy do dokladnej lokalizacji ... nie jestem lekarzem ale tak sadze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.