|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mobilizacja do ćwiczeń
A kolka może dlatego, że skaczesz po posiłku, lub w za krótkim odstępie od niego. Lub tez organizmowi brakuje tlenu, bo zaintensywnie skaczesz.[/QUOTE]
Kurczę, właśnie nie po posiłku, bo pojawia się zawsze. Może ja po prostu źle oddycham?
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam sie ! dzisiaj wytrzymalosc eh... moze jakos pójdzie pozdrofka
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Inch mam kilka pytań
![]() Zainteresowało mnie to, że listopad jest miesiącem regeneracji dla biegaczy i lepiej zacząć biegać w grudniu. Trenuję lekką a., raczej bez przerwy, czy w listopadzie mam przerwać treningi na powietrzu? Bo mnie właśnie teraz ostro bierze na bieganie ![]() Co do butów z amortyzacją - zamierzam na wiosnę sobie takie sprawić [zimę przecierpię w starych :/]. Ile muszą ok. kosztować, żebym miała pewność, że są dobre? Nie chcę w przyszłości nabawić się kontuzji stawów, a że jestem młoda to jeszcze po mnie nie widać.. I jeszcze jedno - są jakieś poważne skutki biegania w halówkach po asfalcie? Bo niestety terenów trawiastych w moich okolicach brak :/
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdr
|
|
|
|
|
|
#66 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam w swoich okolicach spokojne ulice [nie wiem czy kojarzysz, 10 minut spacerkiem od Cm. Rakowickiego, blizej Almy], Białuchę, kawałek żwirowanej drogi no i ta dróżka nad rzeką. Nie narzekam, ale to nie to co trawa :/ Cytat:
Wydaje mi sie ze nie sa zbyt odpowiednie do twardej drogi [czuje kazdy kamien] i wlasnie to powoduje ze chce kupic butki z amortyzacja ![]() Dzieki za odpowiedzi, rozejrze sie na gazetka Jogging. Jest w empiku?
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Jak na razie rozejrzałam się w necie, zorientowałam w cenach butów, które podaje Skarżyński na swojej stronie [już jest facet w ulubionych :P]. Spodobały mi sie jedne Reeboki [http://store.extremesport.pl/product...oducts_id=873]. Nie dość, że w niskiej cenie to jeszcze poleciłaś je w innym wątku. Są jeszcze w sklepach? Warto zainwestować?
Edytowane przez grudniowa-szatynka Czas edycji: 2005-11-13 o 12:15 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że ciagnę off topic, ale ostatnie pytanie
- czy bawełniany dres z wewnętrzną warstwą polaru będzie dobry do biegania?
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Cię wzieło
![]() Szatynko, jak dla mnie byłoby za mało. Moze Cie przewiac. Ja wkładam pod spodnie termoizolacyjne jeszcze jakies gacie.Na góre, tez bluzke z krótkim rekawem, długim, pózniej bluza termo a pozniej jakiegos wiatrołapka, czyli ortalion (koniecznie przeciwwietrzne!! Biegam nad wisłą, tam strasznie ciągnie). Wszystko zalezy od Twojego krążenia , pogody, godziny w której biegasz, stanu zdrowia i czasu biegu.Jogging jest w empiku, taki mały, niepozorny Zawsze żal mi kupowac, bo w sumie jest tylko 1 dział w nim, który mnie interesuje ![]() Te buty, które podałas to treningowe. Nie wiem czy takie Ci odpowiadają (skarzyński pisze o 3 rodzajach butów). Musisz sprawdzic. I przymierzyc I w sklepie pobiegac w nich (sic!). Amortyzacje mają |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą znalazłam jeszcze jeden - 65% poliestru i 35% bawełny? [rrany, jaka ze mnie pedantka ]U mnie to raczej nie bardzo wieje.. rzekłabym, że tylko ja tworzę wiatr podczas biegu A więc w następny sobotni poranek - zobaczę jak się biega. Jak niezbyt - odłożę do grudnia. Dzięki za rady
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

dzisiaj wytrzymalosc eh... moze jakos pójdzie
pozdrofka

i stanu pogody.