Żonki 2009 cz. XXXVI - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 12:29   #61
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dziewczyny dziękuję za wsparcie
jutro mam wyniki
modlę się bym zdała, bo jak nie to się psychicznie wykończę...
do tego gdybym nie zdała w orzyszła sobotę miałąbym o 13 poprawkę na 15 idę na wesele...

jestem wykonczona psychicznie, rewolucje żołądkowe, w ostatnim tygodniu schudłam 3 kg
Trzymaj się, nie daj się!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ana nooo super ze zdalas, a ognisko w taki skwar to tortura!!
a żebyś wiedziała tortura jak nic!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

spoko spoko w przedszkolach w tychach pracuja caly miesiac albo lipiec albo sierpien.
a urlopy teoretycznie maja brac w ciagu roku szkolnego..
ale tez nie w ferie i w okresie miedzy swietami bo tez sie pracuje
Mi właśnie brakuje jakichś 5 dni wolnych na rok szkolny, w razie dziwnych sytuacji nie mam nawet dnia

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ana najważniejsze, że to przezyłaś
Tak

U mnie na szczęście weekend bez większej tragedii, ogarnięcie chałupy po tygodniu zawalenia... i to dosłownie przez ten tydzień wszystko zostawało na środku dywanu, pod koniec tygodnia również po brzegach dywanu bo na środku się już nie mieściło tragedia... muszę odkopać dywany haha Trzeba posprzątać, poodkurzać, wyszorować łazienki... no i może uda się coś przygotować pod obronę... jakąś prezentację...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:38   #62
Leine
Zakorzenienie

Kliwia uff cieszę się, że z Zuzką ok

India czekamy na fotki
a co do egzaminu- nikomu się nie chce... zaliczysz dobrze jak zawsze i będzie spokój a kiedy 'ten dzień' ?

Cytat:

mam w domu 30stopni...
tragedia.
okna pozamykałaś?
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Sa sa sa sa zaklepałam wczasy nad morzem
super, zazdraszczam
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:55   #63
martucha84
Zakorzenienie

Ana 5 to nie 12 12 dni to pełne 2 tygodnie i trochę. Więc no sorry. Zwykle zostawiliśmy 3 dni tak na wszelki wypadek ale teraz to przesada. Zwłaszcza ze będzie to wyglądało tak ze nie dostaniesz wolnego kiedy chcesz tylko nagle jak się okaże że jest mało dzieci to powiedzą od jutra 3 dni wolnego ni w 5 ni w 10

Leine mam otwarte okna włączony wentylator i tragedia.

Maz jest w warsztacie. Denerwuje się.
Stary 2013-06-21, 13:05   #64
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana 5 to nie 12 12 dni to pełne 2 tygodnie i trochę. Więc no sorry. Zwykle zostawiliśmy 3 dni tak na wszelki wypadek ale teraz to przesada. Zwłaszcza ze będzie to wyglądało tak ze nie dostaniesz wolnego kiedy chcesz tylko nagle jak się okaże że jest mało dzieci to powiedzą od jutra 3 dni wolnego ni w 5 ni w 10

No tak tak 2 tygodnie to przesada... U nas znowu przesada w drugą, nawet jednego dnia nie ma gdy coś wypadnie, od razu proś się o zwolnienie... albo zamieniaj się z kimś - w tym roku mam porąbane i ciężko się zamienić, bo koleżanka jest dochodząca do dwóch grup, więc nie ma takiej opcji...

A to nie jest tak, ze jak otwarte okna to wchodzi ciepło? my mamy pozamykane i na dole jest chłodniej, gorzej na piętrze - tutaj już pod saunę podchodzi, ale i tak chłodniej niż na dworze

Patrzę, a my mamy 34 stopni w cieniu...
ale ja lubię ciepełko, zdecydowanie wolę to niż zimę

Edit: Sprawdziłam, na dole w domu mamy 26 stopni

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-06-21 o 13:09
Stary 2013-06-21, 13:42   #65
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

to zamknij okna, bo ciepło wpuszczasz Wiatraczek powinien wystarczyć, ja się bujam bez

kciuki kciuki za autko!!!
Stary 2013-06-21, 14:02   #66
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Kliwia uff cieszę się, że z Zuzką ok

India czekamy na fotki
a co do egzaminu- nikomu się nie chce... zaliczysz dobrze jak zawsze i będzie spokój a kiedy 'ten dzień' ?

okna pozamykałaś?

super, zazdraszczam
ten dzień jest w niedzielę Ale to dość specyficzny egzamin. W sumie będę musiała zorganizować kamapanie na jeden z podanych tematów (praca na 1,5h max. 4 str) oraz napoisac notatkę prasową na podany temat. I to bedzie na ocene.
A test z wiedzy mam już zaliczony.
A więc w niedziele bardziej trzeba postawić na kreatywność i własny pomysł niż wiedzę. Tak przynajmniej mi się wydaje. Jedyne co to musze powtórzyc zasady tworzenia kampanii aby były zawrte wszystkie elementy orazx jak powienien wyglądać komunikact prasowy (bo to też jest istotne, są pewne wytyczne)
Więc myśle, że bedzie luzik

Cytat:

bedzie dobrze. U mnie w domu też gorąco, ale nie to co na zewnatrz. Bo ja co chwile siedze na tarasie, a do domu wchodzę się schłodzić
Stary 2013-06-21, 14:11   #67
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2013-06-21 o 14:13
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-21, 14:22   #68
kliwia
Zakorzenienie

rosi zrob ciasto leguminkowe na bazie serka i galaretki. bez pieczenia
ja sie wcxzoraj zastanawialam co na obiad a zapomnialam ze zupe robilam dzis kalariorek, ziemniaczki i fasolka
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:36   #69
india83
Zakorzenienie

A ja to sobie zaraz piwko zimne otworze i jeszcze poskwiercze na tarasie

Na obiad miałam penne z tuńczykiem i szynką
Stary 2013-06-21, 14:38   #70
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
rosi zrob ciasto leguminkowe na bazie serka i galaretki. bez pieczenia
ja sie wcxzoraj zastanawialam co na obiad a zapomnialam ze zupe robilam dzis kalariorek, ziemniaczki i fasolka
Rosi - pomyślałam o tym samym co Kliwia, albo kup mnóstwo truskawek i serwuj z cukrem i kwaśną śmietaną (z bitą mi w ogóle nie smakują )

Cytat:
ten dzień jest w niedzielę Ale to dość specyficzny egzamin. W sumie będę musiała zorganizować kamapanie na jeden z podanych tematów (praca na 1,5h max. 4 str) oraz napoisac notatkę prasową na podany temat. I to bedzie na ocene.
A więc w niedziele bardziej trzeba postawić na kreatywność i własny pomysł niż wiedzę. Tak przynajmniej mi się wydaje. Jedyne co to musze powtórzyc zasady tworzenia kampanii aby były zawrte wszystkie elementy orazx jak powienien wyglądać komunikact prasowy (bo to też jest istotne, są pewne wytyczne)

bedzie dobrze. U mnie w domu też gorąco, ale nie to co na zewnatrz. Bo ja co chwile siedze na tarasie, a do domu wchodzę się schłodzić
Hahaha to ja weszłam do domu żeby się ogrzać.

Zakupy zrobione, kupiłam okonia morskiego, mam zamiar wrzucić go do piekarnika na grill. Pytanko - czym doprawiacie taką rybę? Sól, pieprz, cytryna? Koperek?
Do tego kupiłam focaccię z oliwkami i oliwą, wzięłam urwałam mały kawałek na spróbowanie i teraz nie ma już ćwiartki no co zrobię, że pyszna

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2013-06-21 o 14:43
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:59   #71
india83
Zakorzenienie

Iwka, co prawda nie wiem czy jadłam okonia morskiego. Ale zazwyczaj rybkę w foli robie z masełkiem solą i pieprzem lub odrobinka wegety
(to wtedy bez soli juz) oczywiscie skropione cytryną. Czasem się skuszę się na czosnek i koperek również

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-21, 15:13   #72
iwka28
Wtajemniczenie

Jeżeli nie jadłaś, to gorąco polecam, chyba moja ulubiona ryba, ma białe mięsko i mało ości, Do tej pory jadłam ją albo na wakacjach albo na stołówce w pracy więc szukam przepisu Wrzucę do środka pieprz i sól, troszku masełka, zawinę w folię i zobaczę co wyjdzie.
Mamy fajny sklep z rybami w okolicy. Malutki, prowadzi je starsze małżeństwo, jest czynny kilka razy w tygodniu. Mają świeże dostawy za każdym razem jak otwierają, po kilka sztuk tylko, kupuje się całą rybę, mówi się co się z nią chce zrobić, a oni ją czyszczą, odcinają co chcesz, filetują jak nie chce się całej. Jak się kupuje łososia to się pokazuje ile a oni odcinają z całej ryby dzwonka i wyciągają ości. Świetne miejsce na zakupy

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 16:20   #73
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

helo

rozpuszczam sie
w pracy taki gorąc że sie odechciewa:/
jeszcze po czarnemu więc tym bardziej masakra:/

przyszłam i odf razu w koszulke na ramiączkach i krótkie gacie....

Natula znów dupeczke cały dzien w wodzie moczyła, zazdroszcze jej

Martuś i jak auto????
co do okien to Leine ma racje okien nie powinno sie otwierac bo gorąc wchodzi do pomieszczeń, ja dopiero teraz otworzyłam okno i drzwi - mam na przestrzał więc mam i przeciąg

chyba moge sie pochwalić
akcja pieluszka zakończona od dłuższego czasu Natula lata bez pieluszki i wręcz afera jest jak jej chce ząłozyć bo nas zakup-y np. idziemy

Piejuszki nei cieba!!!!!!! duzia juś jeśtem, majtusie mi daj!!!!

a dzis po nocy pielucha sucha była

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 16:26   #74
baja_86
Zakorzenienie

Jedziemy do Pobierowa

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
helo

rozpuszczam sie
w pracy taki gorąc że sie odechciewa:/
jeszcze po czarnemu więc tym bardziej masakra:/

przyszłam i odf razu w koszulke na ramiączkach i krótkie gacie....

Natula znów dupeczke cały dzien w wodzie moczyła, zazdroszcze jej

Martuś i jak auto????
co do okien to Leine ma racje okien nie powinno sie otwierac bo gorąc wchodzi do pomieszczeń, ja dopiero teraz otworzyłam okno i drzwi - mam na przestrzał więc mam i przeciąg

chyba moge sie pochwalić
akcja pieluszka zakończona od dłuższego czasu Natula lata bez pieluszki i wręcz afera jest jak jej chce ząłozyć bo nas zakup-y np. idziemy

boska
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 16:34   #75
martucha84
Zakorzenienie

1.mąż się spotkal niby ok ale jako dodatkowe zajęcie. Przynajmniej raz na jakiś czas kasa extra wpadnie.
2.napisałam maila ze rezygnuje. Dziwie się czemu się bałam. Przecież nikt mnie nie zabije.
3. Dzwoniłam do centrum terapii na moje przedstawienie się pani mi przerwała i powiedziała ze wszystko wie i w poniedziałek mam być ustalic warunki współpracy. Wow!
4. Auto miało kilka ukrytych wad tzn do roku czasu by się syplo orientacyjny koszt naprawy 4tys. Sprzedający tez był w szoku i wchodził do kanału sprawdzić. No nic szukamy dalej. Może do grudnia kupimy.

dzieki za informacje dot okien bede zamykac

goracooooo
czekam na szwagra z piwem

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Anika gratulacje dla Natki
Stary 2013-06-21, 16:35   #76
baja_86
Zakorzenienie

Rzeczywiście w upały lepiej nie otwierać okien. Najlepiej jeszcze mieć ciemne rolety, chociaż trochę opuszczone to nie wpuszczą gorąca. Ja mieszkam w starym budownictwie, więc mury są grube i izolują z zewnątrz, także w pokojach na dole mamy naprawdę przyjemny chłód.Gorzej na piętrze, bo przez sufit od strychu strasznie się nagrzewa, no ale inni mają gorzej
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 17:13   #77
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 18:29   #78
Ana***
Zakorzenienie

Anika gratuluje odpieluchowania!

Marta wow warunki współpracy! to co ruszasz z nową działką? tylko terapia czy przedszkole również?

a jeszcze co do okien to najlepiej przewietrzyć wieczorem (pamiętamy o zgaszonym świetle albo moskitierze) no i wczesnym rankiem, tzn. bardzo wczesnym

---

U nas dni miasta dzisiaj ma być Enej może się przejedziemy a przy okazji jakieś lody, hmmm

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-06-21 o 18:33
Stary 2013-06-21, 18:57   #79
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Witam się w nowym wątku

Leine jeszcze nie przenosiłam wszystkiego, bo muszę najpierw mega porządki zrobić, ale już jestem ku końcowi wiesz jak już sprzątać to na całego A jak bez męża? Spoko, dajemy radę. Nawet nie wiem kiedy te 2 tyg minęły w niedzielę już wraca

Maja wczoraj spadła teściowej z kanapy. Niby nie wysoko, ale jednak miała na główce małego siniaczka (dziś już go prawie nie widać). Niestety lekko mi na lewą nóżkę zaczęła utykać, wydać było, ze ją oszczędza. Nic nikomu nie mówiłam, stwierdziłam ze poczekam do rana, bo i tak już było dość poźno. Dziś rano niestety to samo. Przyjechała teściowa, jak to zobaczyła, to od razu za telefon i zadzwoniła do pediatry. Niestety dziś przyjmowała później bo od 11 więc teściowa się przedstawiła i poprosiła aby jej wypisali skierowanie do ortopedy, podała jakie rozpoznanie, te wszystkie kody medyczne itp. Panie nie robiły problemu Potem pojechała do szpitala do ortopedy. Na szczeście z nóżka wszystko dobrze, tylko ma coś naciągnęte. Mamy ją oszczędzać, aby za dużo nie chodziła i za 3 dni powinno być dobrze. uffff.
oby szybko jej przeszło, mój chrześniak jak spadł ze schodów, miał prześwietlenie w UK, po miesiącu mu dopiero przeszło

Cytat:
ja juz tez mam weekend, jutro nie ide do pracy, zadzownili z ze zlobka ze zuzka ma 39 temperatury po spaniu. I faktycznie miala, jak przyjechalysmy do domu to jej zmieryzlam, sama polozyla sie do siebie do lozeczka. Dalam ibufen i ladnie spadla do 37. teraz ma 37.5 kaszle, ale zjadla obiad, i teraz arbuza. wiec humorek wrocil. a byla lekko nieprzytomnawa. DO tego siedzac w lozeczku i mierzac temperature bez zadnego alarmu zrobila kupala w majty - lekko rzadki ale widac w nim bylo owocki ze zlobka, a jaki cuchnacy!! no wiec udalo mi sie ja wykapac. troche schlodzic pod prysznicem - bo ze mna sie wykapac nie chciala, jak przyszlysmy,a ja mialam mokre wszytsko, az mi po nogach cieklo pomijam.

No wiec, teraz sie bawi i biega po domu
a niby taka pogoda nie na choroby :/

Cytat:
Teraz mam czekać pół roku na nową część? Hihihi, spoko, nie ma problemu Byłam pewna, że te ostatnie 50 postów nie zostaną tak szybko napisane
jakoś tak wyszło

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja miałam wysypkę jak zjadłam pomidory pierwsze

Cytat:

Rosi to pewnie potówki Natula ma całe plecy i pod szyją szorstkie... sama nei wiem z czego bo ona od dwóch dni w samych majtach albo i bez lata.....

Karolina też porozbierana a na szyi potówki :/

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Anika gratuluje odpieluchowania!

Marta wow warunki współpracy! to co ruszasz z nową działką? tylko terapia czy przedszkole również?

a jeszcze co do okien to najlepiej przewietrzyć wieczorem (pamiętamy o zgaszonym świetle albo moskitierze) no i wczesnym rankiem, tzn. bardzo wczesnym

---

U nas dni miasta dzisiaj ma być Enej może się przejedziemy a przy okazji jakieś lody, hmmm
u mnie był Enej na Piastonaliach, 300m od mojego domu, na balkonie słyszałam a TŻ w delegacji był i nie miałam z kim Karo zostawić

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-21, 19:16   #80
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Kliwia zdrówka dla małej.
Marta szkoda, że z samochodem się nie udało. Fajnie z tą terapią.
Baja super, na długo jedziecie.
Anika gratulacje.
Leine powiedz, powiedz....
śliweńko już nie podkurcaz nózki przy chodzeniu (staje na całej stopie) tyle, ze czasami lekko jeszcze utyka. Ale widzę poprawę.

Dziś myślałam, że się rozpuszczę.

Zrobiłam przemeblowanie Wyniosłam Maję do jej pokoiku ale na weekend przeprowadzilam się do rodziców bo u nich chłodniej, więc dopiero w niedzielę zobaczę jak Maja tam śpi

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 19:44   #81
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Jeżeli nie jadłaś, to gorąco polecam, chyba moja ulubiona ryba, ma białe mięsko i mało ości, Do tej pory jadłam ją albo na wakacjach albo na stołówce w pracy więc szukam przepisu Wrzucę do środka pieprz i sól, troszku masełka, zawinę w folię i zobaczę co wyjdzie.
Mamy fajny sklep z rybami w okolicy. Malutki, prowadzi je starsze małżeństwo, jest czynny kilka razy w tygodniu. Mają świeże dostawy za każdym razem jak otwierają, po kilka sztuk tylko, kupuje się całą rybę, mówi się co się z nią chce zrobić, a oni ją czyszczą, odcinają co chcesz, filetują jak nie chce się całej. Jak się kupuje łososia to się pokazuje ile a oni odcinają z całej ryby dzwonka i wyciągają ości. Świetne miejsce na zakupy
no właśnie ja najlepiej lubię łososia w tej foli tylko z masłem i lekko przyprawic. ale z opisu widze, ze ten też by mi smakował. A taki sklepik to skarb i duza wygoda. jak samkował?

Cytat:
1.mąż się spotkal niby ok ale jako dodatkowe zajęcie. Przynajmniej raz na jakiś czas kasa extra wpadnie.
2.napisałam maila ze rezygnuje. Dziwie się czemu się bałam. Przecież nikt mnie nie zabije.
3. Dzwoniłam do centrum terapii na moje przedstawienie się pani mi przerwała i powiedziała ze wszystko wie i w poniedziałek mam być ustalic warunki współpracy. Wow!
4. Auto miało kilka ukrytych wad tzn do roku czasu by się syplo orientacyjny koszt naprawy 4tys. Sprzedający tez był w szoku i wchodził do kanału sprawdzić. No nic szukamy dalej. Może do grudnia kupimy.
[COLOR="Silver"]
i
Marta dla Wu chyba fajna opcja z czyms dodatkowym

Tobie już chyba można pogratulować

a z autem... cóż... to nie takie proste trafic cos dobrego w korzystnej cenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Rzeczywiście w upały lepiej nie otwierać okien. Najlepiej jeszcze mieć ciemne rolety, chociaż trochę opuszczone to nie wpuszczą gorąca. Ja mieszkam w starym budownictwie, więc mury są grube i izolują z zewnątrz, także w pokojach na dole mamy naprawdę przyjemny chłód.Gorzej na piętrze, bo przez sufit od strychu strasznie się nagrzewa, no ale inni mają gorzej
ja mam drewnniane wenge i faktycznie dobrze się sprawdzają

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Miłabym ochotę na jeszcze jedno, ale nie będę się alkoholizować w samotności jutro zorganizuje sobie towarzystwo

Anika dla Natki

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

[
Dziś myślałam, że się rozpuszczę.

Zrobiłam przemeblowanie Wyniosłam Maję do jej pokoiku ale na weekend przeprowadzilam się do rodziców bo u nich chłodniej, więc dopiero w niedzielę zobaczę jak Maja tam śpi
a dużo zmieniałaś?

Ja w pon biorę się za malowanie salonu

w K. wrzuciłam foto
Stary 2013-06-21, 19:48   #82
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India sam fakt wyniesienia łóżeczka z naszej sypialni to wielka zmiana Tak więc do naszej sypialni poszło jeszcze biurko i jeden regalik (jeden już był). A u Mai zostało łożeczko i jeden regalik + zabawki. Musze jej jeszcze dywan kupić i coś na ścianę powiesić bo tak goło jest.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 21:00   #83
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ruszam z terapia i terapia reki, chyba przedszkole bedzie normalnie z przedszkolem sie nie żegnam do czasu aż zrobie mianowanie.. a potem nie wiem a terapia bedzie popludniami. chyba
w poniedzialek sie dowiem

Cytat:
Marta dla Wu chyba fajna opcja z czyms dodatkowym

Tobie już chyba można pogratulować

a z autem... cóż... to nie takie proste trafic cos dobrego w korzystnej cenie
fajne, podratuje to nasz budżet..
a musimy teraz splacic rodzicow (auto) i zrobic szafy na przedpokoj..
a mi gratulowac bedziecie w poniedzialek bo nie wiem czy jest czego ;D
wiem ze nie jest prosto ale mam juz tego dosc..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-21, 21:02   #84
Leine
Zakorzenienie

Ja dziś na obiad miałam ryż z truskawkami i śmietaną Kaloryczny jak cholera, ale coś jeść trzeba

Madzia
napisałam napisałam... ukrytym tekstem
Czekam na fotki po przemeblowaniu

Cytat:
kochana jestes mądra i inteligenta, nie musisz się duzo uczyc, bo jestem pewna, że zdasz ludzie mądrzy tak mają
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Zakupy zrobione, kupiłam okonia morskiego, mam zamiar wrzucić go do piekarnika na grill. Pytanko - czym doprawiacie taką rybę? Sól, pieprz, cytryna? Koperek?
Do tego kupiłam focaccię z oliwkami i oliwą, wzięłam urwałam mały kawałek na spróbowanie i teraz nie ma już ćwiartki no co zrobię, że pyszna
wow, okoń? nigdy nie jadłam Ja doprawiam przyprawami z prymatu, są rewelacyjne
Cytat:

aparatka!!! brawo! Fajnie, trochę kasy zaoszczędzicie
Cytat:
a no to tak jest jak się pójdzie do mechanika, bo pewnie wymienić hamulce bo są zajechane, a to tarcze a to to tamto... w każdy samochód się ładuje. Gdybym swój podsumowała co wypadało by zrobić to tez by wyszło z 2 tysiące, bo rura pierdzi, a to linkę wymienić itp itd
Mechanik pewnie i zawyży cenę i sobie dopowie co by tu zrobić, żeby zarobić a z pewnością 'naprawa' mogłaby poczekać takie moje skromne zdanie
Stary 2013-06-21, 21:45   #85
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a no to tak jest jak się pójdzie do mechanika, bo pewnie wymienić hamulce bo są zajechane, a to tarcze a to to tamto... w każdy samochód się ładuje. Gdybym swój podsumowała co wypadało by zrobić to tez by wyszło z 2 tysiące, bo rura pierdzi, a to linkę wymienić itp itd
Mechanik pewnie i zawyży cenę i sobie dopowie co by tu zrobić, żeby zarobić a z pewnością 'naprawa' mogłaby poczekać takie moje skromne zdanie
ale mechanik to jest bardzo dobry kolega męża.. i wziął go do kanalu i wszystsko mu pokazal.
Stary 2013-06-21, 22:26   #86
agus87
Zakorzenienie

cześć
franca wyników nie dała
byłam u lekarza, mam bardzo silne sterydy w maści i piguły na alergię...
hydroksyzyna na noc i mocno smarować sterydami przez weekend

baja my 5 sierpnia wracamy z wakacji w Cro
Stary 2013-06-21, 22:50   #87
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

u mnie był Enej na Piastonaliach, 300m od mojego domu, na balkonie słyszałam a TŻ w delegacji był i nie miałam z kim Karo zostawić
fajnie grali

Cytat:
ruszam z terapia i terapia reki, chyba przedszkole bedzie normalnie z przedszkolem sie nie żegnam do czasu aż zrobie mianowanie.. a potem nie wiem a terapia bedzie popludniami. chyba
w poniedzialek sie dowiem

fajne, podratuje to nasz budżet..
a musimy teraz splacic rodzicow (auto) i zrobic szafy na przedpokoj..
a mi gratulowac bedziecie w poniedzialek bo nie wiem czy jest czego ;D
wiem ze nie jest prosto ale mam juz tego dosc..
Oby plany wypaliły też kiedyś bym coś chciała "dodatkowo" ale jeszcze nie wiem co no i jeszcze nie teraz, najpierw muszę odsapnąć od szkoły...
Ja nie gratuluje ale trzymam mocno kciuki!

Byliśmy na tym Eneju, fajnie było a ludu.... że ho ho! Nie spodziewałam się aż tylu

Miałam Was o coś jeszcze zapytać...

Czy u Was też jest tyle komarów? u nas plaga jakaś... na nogach mam chyba ze 30 bąbli... i psikam się nawet takim środkiem, czego nigdy wcześniej nie robiłam... U nas nawet w sali w p-u latają

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-06-21 o 22:54
Stary 2013-06-22, 06:19   #88
kliwia
Zakorzenienie

komary masakra! nic nie mowic!

rosi kompot bleeeeeee

Mnie wczoraj tak glowa rozbowlala, ze az mi pol skory na glowie i twarzy zdretwialo.
Jak macie migrenowe bole glowy tez tak macie??

niepokojace!

zapoiwadali jakies gradibica, tymczasem u nas slonce!
spalismy dzis z otwartym oknem nawet przyjemnie dobrze ze mamy moskitiery
Ale i tak duzo komarow wpada nam z klatki
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 06:55   #89
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
cześć
franca wyników nie dała
byłam u lekarza, mam bardzo silne sterydy w maści i piguły na alergię...
hydroksyzyna na noc i mocno smarować sterydami przez weekend

baja my 5 sierpnia wracamy z wakacji w Cro
w zeszłym roku chyba też tam jechaliście?
Cytat:
fajnie grali

Oby plany wypaliły też kiedyś bym coś chciała "dodatkowo" ale jeszcze nie wiem co no i jeszcze nie teraz, najpierw muszę odsapnąć od szkoły...
Ja nie gratuluje ale trzymam mocno kciuki!

Byliśmy na tym Eneju, fajnie było a ludu.... że ho ho! Nie spodziewałam się aż tylu

Miałam Was o coś jeszcze zapytać...

Czy u Was też jest tyle komarów? u nas plaga jakaś... na nogach mam chyba ze 30 bąbli... i psikam się nawet takim środkiem, czego nigdy wcześniej nie robiłam... U nas nawet w sali w p-u latają
u mnie komara nie uświadczycie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 08:44   #90
martucha84
Zakorzenienie

Hej

U mnie tez nie ma komarów ;P

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości