![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Cytat:
![]() a żebyś wiedziała ![]() Cytat:
![]() Tak ![]() U mnie na szczęście weekend bez większej tragedii, ogarnięcie chałupy po tygodniu zawalenia... i to dosłownie przez ten tydzień wszystko zostawało na środku dywanu, pod koniec tygodnia również po brzegach dywanu bo na środku się już nie mieściło ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Kliwia uff cieszę się, że z Zuzką ok
![]() India czekamy na fotki ![]() a co do egzaminu- nikomu się nie chce... ![]() ![]() okna pozamykałaś? ![]() super, zazdraszczam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Ana 5 to nie 12 12 dni to pełne 2 tygodnie i trochę. Więc no sorry. Zwykle zostawiliśmy 3 dni tak na wszelki wypadek ale teraz to przesada. Zwłaszcza ze będzie to wyglądało tak ze nie dostaniesz wolnego kiedy chcesz tylko nagle jak się okaże że jest mało dzieci to powiedzą od jutra 3 dni wolnego ni w 5 ni w 10
Leine mam otwarte okna włączony wentylator i tragedia. Maz jest w warsztacie. Denerwuje się.
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to nie jest tak, ze jak otwarte okna to wchodzi ciepło? ![]() ![]() Patrzę, a my mamy 34 stopni w cieniu... ale ja lubię ciepełko, zdecydowanie wolę to niż zimę ![]() Edit: Sprawdziłam, na dole w domu mamy 26 stopni ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-06-21 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A test z wiedzy mam już zaliczony. A więc w niedziele bardziej trzeba postawić na kreatywność i własny pomysł niż wiedzę. Tak przynajmniej mi się wydaje. Jedyne co to musze powtórzyc zasady tworzenia kampanii aby były zawrte wszystkie elementy orazx jak powienien wyglądać komunikact prasowy (bo to też jest istotne, są pewne wytyczne) Więc myśle, że bedzie luzik Cytat:
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2013-06-21 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
rosi zrob ciasto leguminkowe na bazie serka i galaretki. bez pieczenia
![]() ![]() ![]() ![]() ja sie wcxzoraj zastanawialam co na obiad a zapomnialam ze zupe robilam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
A ja to sobie zaraz piwko zimne otworze i jeszcze poskwiercze na tarasie
![]() Na obiad miałam penne z tuńczykiem i szynką ![]()
#70 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zakupy zrobione, kupiłam okonia morskiego, mam zamiar wrzucić go do piekarnika na grill. Pytanko - czym doprawiacie taką rybę? Sól, pieprz, cytryna? Koperek? Do tego kupiłam focaccię z oliwkami i oliwą, wzięłam urwałam mały kawałek na spróbowanie i teraz nie ma już ćwiartki ![]() ![]()
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-06-21 o 14:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Iwka, co prawda nie wiem czy jadłam okonia morskiego. Ale zazwyczaj rybkę w foli robie z masełkiem solą i pieprzem lub odrobinka wegety
(to wtedy bez soli juz) oczywiscie skropione cytryną. Czasem się skuszę się na czosnek i koperek również ![]()
#72 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli nie jadłaś, to gorąco polecam, chyba moja ulubiona ryba, ma białe mięsko i mało ości, Do tej pory jadłam ją albo na wakacjach albo na stołówce w pracy więc szukam przepisu
![]() Mamy fajny sklep z rybami w okolicy. Malutki, prowadzi je starsze małżeństwo, jest czynny kilka razy w tygodniu. Mają świeże dostawy za każdym razem jak otwierają, po kilka sztuk tylko, kupuje się całą rybę, mówi się co się z nią chce zrobić, a oni ją czyszczą, odcinają co chcesz, filetują jak nie chce się całej. Jak się kupuje łososia to się pokazuje ile a oni odcinają z całej ryby dzwonka i wyciągają ości. Świetne miejsce na zakupy ![]()
#73 |
Zakorzenienie
|
helo
![]() rozpuszczam sie w pracy taki gorąc że sie odechciewa:/ jeszcze po czarnemu więc tym bardziej masakra:/ przyszłam i odf razu w koszulke na ramiączkach i krótkie gacie.... Natula znów dupeczke cały dzien w wodzie moczyła, zazdroszcze jej ![]() Martuś i jak auto???? co do okien to Leine ma racje okien nie powinno sie otwierac bo gorąc wchodzi do pomieszczeń, ja dopiero teraz otworzyłam okno i drzwi - mam na przestrzał więc mam i przeciąg chyba moge sie pochwalić ![]() akcja pieluszka zakończona ![]() ![]() Piejuszki nei cieba!!!!!!! duzia juś jeśtem, majtusie mi daj!!!! a dzis po nocy pielucha sucha była ![]()
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Jedziemy do Pobierowa
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
1.mąż się spotkal niby ok ale jako dodatkowe zajęcie. Przynajmniej raz na jakiś czas kasa extra wpadnie.
2.napisałam maila ze rezygnuje. Dziwie się czemu się bałam. Przecież nikt mnie nie zabije. 3. Dzwoniłam do centrum terapii na moje przedstawienie się pani mi przerwała i powiedziała ze wszystko wie i w poniedziałek mam być ustalic warunki współpracy. Wow! 4. Auto miało kilka ukrytych wad tzn do roku czasu by się syplo orientacyjny koszt naprawy 4tys. Sprzedający tez był w szoku i wchodził do kanału sprawdzić. No nic szukamy dalej. Może do grudnia kupimy. dzieki za informacje dot okien ![]() ![]() goracooooo czekam na szwagra z piwem ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Anika gratulacje dla Natki
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście w upały lepiej nie otwierać okien. Najlepiej jeszcze mieć ciemne rolety, chociaż trochę opuszczone to nie wpuszczą gorąca. Ja mieszkam w starym budownictwie, więc mury są grube i izolują z zewnątrz, także w pokojach na dole mamy naprawdę przyjemny chłód.Gorzej na piętrze, bo przez sufit od strychu strasznie się nagrzewa, no ale inni mają gorzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Anika gratuluje odpieluchowania!
![]() Marta wow warunki współpracy! to co ruszasz z nową działką? tylko terapia czy przedszkole również? a jeszcze co do okien to najlepiej przewietrzyć wieczorem (pamiętamy o zgaszonym świetle albo moskitierze) no i wczesnym rankiem, tzn. bardzo wczesnym ![]() --- U nas dni miasta ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-06-21 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja miałam wysypkę jak zjadłam pomidory pierwsze Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kliwia zdrówka dla małej. Marta szkoda, że z samochodem się nie udało. Fajnie z tą terapią. Baja super, na długo jedziecie. Anika gratulacje. Leine powiedz, powiedz.... śliweńko już nie podkurcaz nózki przy chodzeniu (staje na całej stopie) tyle, ze czasami lekko jeszcze utyka. Ale widzę poprawę. Dziś myślałam, że się rozpuszczę. Zrobiłam przemeblowanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tobie już chyba można pogratulować ![]() a z autem... cóż... to nie takie proste trafic cos dobrego w korzystnej cenie Cytat:
Miłabym ochotę na jeszcze jedno, ale nie będę się alkoholizować w samotności ![]() Anika dla Natki ![]() Cytat:
Ja w pon biorę się za malowanie salonu ![]() w K. wrzuciłam foto
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
India sam fakt wyniesienia łóżeczka z naszej sypialni to wielka zmiana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() w poniedzialek sie dowiem ![]() Cytat:
a musimy teraz splacic rodzicow (auto) i zrobic szafy na przedpokoj.. a mi gratulowac bedziecie w poniedzialek bo nie wiem czy jest czego ;D wiem ze nie jest prosto ale mam juz tego dosc..
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja dziś na obiad miałam ryż z truskawkami i śmietaną
![]() ![]() Madzia napisałam napisałam... ukrytym tekstem ![]() Czekam na fotki po przemeblowaniu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mechanik pewnie i zawyży cenę i sobie dopowie co by tu zrobić, żeby zarobić a z pewnością 'naprawa' mogłaby poczekać ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
cześć
franca wyników nie dała byłam u lekarza, mam bardzo silne sterydy w maści i piguły na alergię... hydroksyzyna na noc i mocno smarować sterydami przez weekend baja my 5 sierpnia wracamy z wakacji w Cro |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie gratuluje ale trzymam mocno kciuki! ![]() Byliśmy na tym Eneju, fajnie było ![]() ![]() Miałam Was o coś jeszcze zapytać... Czy u Was też jest tyle komarów? u nas plaga jakaś... na nogach mam chyba ze 30 bąbli... i psikam się nawet takim środkiem, czego nigdy wcześniej nie robiłam... U nas nawet w sali w p-u latają ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-06-21 o 22:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
komary masakra! nic nie mowic!
rosi kompot bleeeeeee Mnie wczoraj tak glowa rozbowlala, ze az mi pol skory na glowie i twarzy zdretwialo. Jak macie migrenowe bole glowy tez tak macie?? niepokojace! zapoiwadali jakies gradibica, tymczasem u nas slonce! spalismy dzis z otwartym oknem ![]() ![]() ![]() Ale i tak duzo komarow wpada nam z klatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie tez nie ma komarów ;P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.