![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Nie mam już pomysłów...
No na litość, niech ktoś bana da tej dziewczynie.
Zadać jej całkiem neutralne pytanie, a ta jak szalona gryzie po kostkach! Wynocha, trolu. I melisę pij może. Edytowane przez groza Czas edycji: 2013-07-02 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Nie mam już pomysłów...
Cytat:
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- dziękuje, że to wyjaśniłaś, ja też jestem przerażona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ważne jaki jest ważne ,że go ma. ty jak żona ferdka kiepskiego do roboty pędź,bo przecież taka rola jest kobiety. facet powinien być męski i rządzić,a kobieta na niego robić,a jeśli baba podskakuje to w morde ją trzeba lać
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Próbowałam rozmawiać. Kwestia konta też była, ale ma nieaktualny dowód...i w banku to nie przeszło, twierdzi, że dowód nie jest mu do niczego potrzebny. ![]() czyli nawet jak coś się mi stanie to nie wyjmie kasy z mojego konta, bo nie ma upoważnienia. ja na prawdę próbowałam to rozwiązać.... Edytowane przez Skodzinka Czas edycji: 2013-07-02 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Jak taka pyskata i wygadana jesteś, to co stoi ci na przeszkodzie pogonić cwaniaka do roboty? Za nic nie płaci niemal - a ty jak trusia siedzisz. Za to na wizazu prawdziwa lwica, do gardła się rzuca, jak ktoś jej fakty stwierdzi.
Śmiech człowieka bierze! Jemu tak pyskuj, jak pyskujesz odpowiadającym w twoim wątku ![]() TO zarazem będzie najlepsze rozwiązanie twego problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Jesteś zmęczona i sfrustrowana, ale szczęśliwa - hmm, brzmi logicznie. Prawdziwa Matka Polka.
Powiedz swojemu facetowi, że albo dzielicie wasze pieniądze na was troje (bo nie wiem, czy on sobie zdaje sprawę, ale za chwile będziecie rodziną), i opracowujecie wspólny nowy budżet na kartce, albo wypad z domu i poprosisz go o alimenty. Bo chyba nie będziesz miała dwojga dzieci, w tym jednego dorosłego, tylko jedno. Nie ogarniam jak można ze sobą żyć, być niby blisko i nie przegadać tak ważnej sprawy w związku z takim stażem.
![]() |
#68 | |
sissy that walk
|
Fakt, najwazniejsza jest milosc, ale to nie wystarczy i wcale dziecku jako jedyne do szczescia potrzebne nie jest. To wydatki - wyprawka, jedzenie, potem przeciez zlobek i przedszkole co miesiac (na wychowawczy jak mniemam nie pojdziesz, bo zostaniecie z jedna pensja i bedziecie bez jedzenia, rachunkow i samochodu), ksiazki do szkoly, bilety, wycieczki, ubrania, zajecia pozalekcyjne... Moze to jest wybieganie w przod, ale skoro od 15 (!) lat NIC sie w tym wzgledzie nie zmienilo w Waszym podziale kosztow, to teraz tez sie nie zmieni samo z siebie. Btw, mnie to podchodzi pod przemoc ekonomiczna, bo nie glodujecie a mimo to Ty wybierasz - rachunki albo lekarz... Gdzie te dwie stowy co mezowi zostaja? Za to spokojnie bys poszla do tego lekarza. Nie zalezy mu na Twoim zdrowiu? To naprawde taki super maz jak sadzisz?
Bardzo dobry pomysl to ten ze wspolnym kontem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
grozo, wierz mi, że pyskuje, tylko widzisz pyskowanie nie przynosi efektów- poza tym zamiast ciągle mnie za coś negować może zaproponowałabyś coś konstruktywnego jesli umiesz oczywiście- będę wdzięczna- bo ja na razie słabo.
on pracuje, robi nadgodziny- jednak płaci za to mieszkanie. to idzie na wynajem i na dojazdy. pomysł z kontem też uważam za dobry, próbowałam... macie rację dziewczyny. mieszkamy razem jakieś 3 lata, wcześniej nie mieszkaliśmy. ja rachunków- nie zapłaciłam po złości, choć na nie miałam. Dziękuje Wam za wszystkie posty, uciekam... Edytowane przez Skodzinka Czas edycji: 2013-07-02 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Zadaj sobie dobra kobieto takie pytanie: czego ja chcę od tego związku? Czy takiego życia chcę, takie coś sobie wymarzyłam, tego dla siebie chciałam? Czy z takim człowiekiem chcę resztę życia spędzić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz piszesz, że facet pracuje. Opłaca całość za wynajem mieszkania. Ty opłacasz rachunki i jedzenie. To według mnie brzmi sprawiedliwie. Oskarżasz go o niedorzucanie się do rachunków. Ale on opłaca wynajem, tak ustaliliście, to według mnie jest fair. Ty zarabiasz więcej, więc nie można w takim wypadku według mnie, oczywiście, żądać, aby dzielić koszty utrzymania po połowie, a każdy tyle ile może. Jeśli mu zostaje 1000 zł, a raczej nie zostaje, bo nie przewala tego na swoje zachcianki, a na dojazdy do pracy, co ja uważam za wydatki na równi z rachunkami, no to co on ma zrobić jeszcze, żeby Cię zadowolić? Bo teraz już zgłupiałam i nie wiem co jest nie tak? Może usiądźcie i razem przeanalizujcie wydatki. Spiszcie, na co Wam idzie najwięcej i spróbujcie ograniczyć odpływ gotówki tak, aby było zawsze na lekarza i na rzeczy pierwszej potrzeby. Czyli np. pociąg zamiast auta, itp. Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2013-07-02 o 15:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Twój tekst do jednej z wizażanek o pasożytach w du*** przebił wszystko.
![]() Fajnie sobie popyskować do obcych bab na forum, ale mężowi to już nie umiesz powiedzieć dosadnie o co chodzi. Ale jak sobie pościelesz tak się wyśpisz. ![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-07-02 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4160462 9]dziecku pieniądze niepotrzebne, dziecko przecież utrzymacie z miłości
![]() i problem głodu na świecie rozwiązany.kochajmy się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.