|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Cristobal Balenciaga
ja tez mam juz od pewnego czasu EDT, ale strasznie żałuję, ze nie udało mi się zdobyć EDP, bo jednak bardziej mi się podoba....Ale nie tracę nadziei i wciaz szukam
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna milosniczka Cristobala
Wlasnie czekam na przesylke z dwoma flaszkami 100ml EdT ![]() Choc Cristobal towarzyszy mi od kilku lat, rowniez nie mialam okazji "skosztowac" go w wersji EdP- czego b. zaluje..... Cytat:
(24F, Slonik, teraz Cristobal)......:rolleyes :
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie sobie niuchnij Le Parfum Lalique |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety mieszkam na perfumeryjnej prowincji, gdzie nawet sklepy internetowe nie maja zbyt bogatej oferty i nie pozostaje mi nic innego, jak sporzadzenie listy, na nastepna wizyte w Polsce![]() ![]() A co do naszego gustu; pozwole sobie przesledzic Twoje oceny perfum w KWC i bede miala pelniejszy obraz, co jeszcze moge kupowac w ciemno ![]() |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Pradę edp lubisz? Bo ja wielbię, a ostatnio wręcz rozkoszuję się nią
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Ja i moja przyjaciolka powaznie przymierzamy sie do zakupu Cristobala, ale to pewnie w przyszlym miesiacu. Nie mozna miec wszystkiego naraz, prawda? Zapach cudowny, testowalam wczoraj.. Kojarzy mi sie z pieknymi, cieplymi wieczorami, z zapachem nagrzanych kamieni i erotyzmu wiszacego w powietrzu... I znowu wpadlam po uszy...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że jest tyle miłośniczek jednego z moich ukochanych zapachów
Jakby któraś z Was miała ochotę powąchać EDP to proszę pisać PW Kattarino Le Parfum Lalique powinno Ci się spodobać - przypomina trochę Cristobala (chociaż dla mnie ten jest o niego piękniejszy )
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
i kolejna miłośniczka Cristobala się zgłasza
mnie również, jak Doridee, bardziej się podoba Cristobal od Le Parfum Lalique .
|
|
#70 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak dla mnie najwazniejsze bedzie Twoje pierwsze wrazenie: czy dane perfumy mialy to "cos", czy nie Czesto miewam "gorace okazje" i musze podjac blyskawiczna decyzje dot. zakupu, bez mozliwosci niuchniecia- i sadze, ze tutaj zbieznosc gustow bedzie b.pomocna![]() Ha, ha! Wlasnie zobaczylam w KWC, ze obie uwielbiamy Black Cashmere ![]() Dopiero teraz zobaczylam dopisek dot. Prady- i musze wyznac, ze nie testowalam nigdy ![]() Cytat:
B. chetnie powachalabym EdP, jednak mysle, ze przesylka do Szwecji jest droga , z tego wlasnie powodu nie uczestnicze w wymianach na Targowisku, pomimo iz mam wiele kosmetykow- obawiam sie tych kosztow przesylek
|
||
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Zgłasza się kolejna wielbicielka Cristobala
.Gdy po raz pierwszy,całkiem niedawno,poznałam je,byłam oczarowana .Ponieważ miałam tylko próbeczkę,dawkowałam sobie ten zapach bardzo oszczędnie i żałowałam,iż nie mam więcej. Teraz jestem szczęśliwą posiadaczką flakonika tak trudno osiągalna,bo choć jej nie znam,to byłabym gotowa kupić w ciemno. |
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) evee i muszę powiedzieć , że jest cudny. Jakbym zobaczyła kliknęłabym bez zastanowienia ( ale tylko w okolicach pensji ) natomiast nie znam edt i nie wiem: kupować czy nie
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
50-100 gram = 9,30 zł ekonomiczna = 8,30 00-350 gram = 15,30 zł ekonomiczna = 12,40 350-500 gram = 20,60 zł ekonomiczna = 16,30
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O! Widze, ze z PL jest sporo taniej, niz ze Szwecji
|
|
|
|
|
|
#75 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie pięknie się rozwija. Co do targowiska to śmiało - nasza koleżanka Aneta z Holandii z powodzeniem się wymienia, ja sama do niej wysyłałam przesyłki i wszystko było ok. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
No i zlamalam wlasne embargo na perfumy
Mea culpa.....Jednak jak moglam sie oprzec, skoro znalazlam wczoraj w perfumerii ostatnia flaszke 50mlEdP ![]() Wlascicielka sklepu nie miala pojecia, co sprzedaje, byla przekonana, ze to EdT. EdP jest rzeczywiscie cieplejsza i bardziej przyprawowa niz EdT, co wcale nie oznacza, ze ta druga mniej mi sie teraz podoba - uwielbiam obie |
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kattarino, gratuluję Nie wąchałam edp ale nabyłabym w ciemno.
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Dlatego ja wahalam sie 10 sekund i tylko ze wzgledu na postanowienie, ze "do lata, nie kupie ani jednaj nowej flaszki perfum" . Po tych 10 sekundach puknelam sie w czolo, myslac: "no nie wyglupiaj sie, to jest Cristobal EdP"![]()
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powiem, zebym byla szczesliwa, ze to Tobie sie trafilo a nie mnie, ale coz... zazdrosc mnie zzera, do samiutkich kosciow
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Kattarino-szczerze gratuluję takiego łupu!
Oj sama bym chciała taki upolować,może kiedyś się uda? |
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. też bym się nie zastanawiała tylko kupiła
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka dni temu upolowalam 50 ml w.w. na allegro. Dolecial w tempie ekspresowym. Otwieram wacham i....
choc nigdy u niej nie widzialam tych perfum. Oprocz przepieknej wyraznej nuty figowej wyczuwanm w nim cos jak kawa lub herbata zaprawiona spora dawka slodyczy (melasa?). Pieknie sie rozwija i dluuugo trwa (mimo ze to edt). Bardzo podoba mi sie jego harmonijnosc - nuty naprawde pieknie sie lacza i wspolgraja, zadna nie wybuija sie i nie dusi innych. Bardzo wywazony i udany.Nat
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Dziewczyny
Cytat:
Nat, ja mialam podobnie Przeprowadzilam dochodzenie i okazalo sie, ze raczej uleglam zludzeniu-bo zadna ze znajomych, nawet tych, ktore tez kochaja perfumy, nigdy nie miala Cristobala i wiekszosc go nawet nie zna
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
Cristobal z" truskawki"
Dzisiaj przyleciał do mnie Cristobal kupiony na strawberrynet.com
Kupiłam "w ciemno" sugerując się recenzjami na wizażu i zapach rzeczywiście jest piękny ale butelka...no właśnie...ma strasznie tandentny, lekki, niestarannie wykonany, plastikowy "pozłacany" korek. Czy któraś z was ma butelkę cristobala kupioną w renomowanym sklepie i może mi powiedzieć czy korek też jest taki byle jaki jak "złota "broszka z odpustu? Zaczynam się zastanawiać, czy to na pewno jest oryginalny produkt. Spróbuję jeszcze poszukać po perfumeriach w Lublinie, może w któymś sklepie będą mieli cristobal to prównam, ale jest to zapach raczej trudno dostępny. |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cristobal z" truskawki"
Taki właśnie jest nierówny
|
|
|
|
|
#89 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Też mam Cristobala z Truskawki i również z plastikowym korkiem - fakt, nie każdemu może się on podobać, ale ten model po prostu tak ma
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Cristobala nigdzie w sklepie nie spotkasz, więc z porówania raczej nici. Ale ten typ tak ma.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

(24F, Slonik, teraz Cristobal)......:rolleyes :
i nie pozostaje mi nic innego, jak sporzadzenie listy, na nastepna wizyte w Polsce

Czesto miewam "gorace okazje" i musze podjac blyskawiczna decyzje dot. zakupu, bez mozliwosci niuchniecia- i sadze, ze tutaj zbieznosc gustow bedzie b.pomocna

choc nigdy u niej nie widzialam tych perfum. Oprocz przepieknej wyraznej nuty figowej wyczuwanm w nim cos jak kawa lub herbata zaprawiona spora dawka slodyczy (melasa?). Pieknie sie rozwija i dluuugo trwa (mimo ze to edt). Bardzo podoba mi sie jego harmonijnosc - nuty naprawde pieknie sie lacza i wspolgraja, zadna nie wybuija sie i nie dusi innych. Bardzo wywazony i udany.