![]() |
#61 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Doby wieczór.
Zaliczyliśmy dziś odpust góralski i imprezkę w Poroninie. Jutro niewiem co, wszystko zależy do której nam zrobią samochód. Marta tak myślalam nawet aby do Bielska zajechać i się z Tobą spotkać.No ale zobaczymy jak z czasem będzie. Mam nadzieję że mi się uda. Cytat:
A bratowej współczuję. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A teraz idę spać ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Weronika gratulacje.
Lewej wszystkiego najlepszego! Iwoncia mam nadzieje,ze zma.a bedzie lepiej,ze.odzyska sluch. Katiaska super,ze chrzciny udane ![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- bagHeera kciuki zacisniege ![]() Gda masz naprawde kochanego meza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Witam sie i ja
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Dzień dobry kobitki
![]() Ja niewyspana dziś bo nogi palą mi sie ![]() ![]() Słuchajcie co Wy podajecie jeszcze dzieciom na kanapki oprócz wędlinki lub serka naturalnego? Nie wiem co mu moge dać innego bo już nudne to jedzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cześć.
Lidka bardzo mi przykro z powodu babci ![]() Gda Twój mąż to skarb! Chociaż na mojego nie mogę narzekać, bo jak jestem całą noc na dyżurze, to zajmuje się Jasiem. Mąz mojej koleżanki z pracy jak ona ma dyżur to oddaje dziecko do babci ![]()
#66 | ||||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() My od 6:10 na nogach ![]() Dzisiaj mamy pierożki na obiadek i na deserek tarte jabłuszko z twarożkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak wyjdą to oby noce wróciły do normy ![]() Cytat:
To może na spacerki jakieś bluzeczki na ramiączkach cieniutkich? albo takie bez ramiączek, wiele mamuś tak chodzi i ładnie opalone ![]() właśnie, jak do roku nie ma robi się badania sprawdza poziom wapnia w organizmie i inne związki, wyklucza pewne zespołowe zaburzenia, stomatologia robi prześwietlenie szczęki ... mam nadzieje że jednak coś się pojawi bo dolne dziąsełko ma takie jakby jej się rozchodziło nie takie zbite jak kiedyś i ja widzę że dołem dziąsła jest takie białe jakby ząbek ale nie nakręcam się póki co ... Wiem, że mój brat miał przecinane dziąsełka, ząbki same mu się nie przebiły ![]() Cytat:
uff jak dobrze, że mnie na tej liście nie ma ![]() Słońce, my roczek robimy w domu - mamy tylko 11 osób z nami więc spokojnie się zmieścimy, plan następujący - 15 - obiadek, później wejdzie torcik i kawa + owoce ![]() ![]() ![]() Cytat:
Katee, tak masz racje początki nie były łatwe ale ja już tego nie pamiętam, to nie wina Dusieńki że miałyśmy trudne dni, najważniejsze jest że udało nam się to przetrwać, że księżniczka nasza wynagradza nam te ciężki chwile .... dla mnie wszystko jest do przetrwania byle na jej buzi gościł uśmiech ![]() ehh rok temu to wyprawka była już kompletowana, pranie,prasowanie i oczekiwanie i wiem że dobrze że wcześniej do tego się zabrałam i nawet dobrze że mój dziad złożył to łóżeczko tak wcześnie bo właśnie mija rok .. pamiętam jak ja na niego psioczyłam ehhh ![]() 10,800 to ładnie widzę że nie tylko u nas tak atrakcyjnie ![]() Cytat:
![]() oo do 13 to jeszcze fajniej, a wiek też od 2,5 ? Wyżywienie z czego się składa bo nie mam obeznania w tej kwestio- śniadanko + obiadek + owoc ??? Jestem jak najbardziej za językiem już od początku Cytat:
ja podaję np z masełkiem i dżemem domowym znaczy się z minimum cukru, podaję z jajecznicą, z pomidorkiem, z twarożkiem takim z jogurtem i wprowadzamy żółty serek
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Dziecko mi zwariowało! Wstał dzisiaj w nocy o 3,zjadł mleko i do tej pory się bawi ![]() ![]() I melduje,że w końcu pięknie wyrżnął się Fabisiwi pierwszy ząbek! ![]() Jest już na wierzchu ![]() ![]() Dziewczyny zdjęcia będą oczywiście! Ale to jeszcze nie koniec remontu ![]() tynki wszystkie już położone więc ogarnęłam podłogi bo to była masakra ![]() Jutro Teść będzie przerabiał centralne tak jak bym chciała a po jutrze będzie malowanie już chyba ![]() ![]() Już nie mogę się doczekać ![]() U Nas dzisiaj słonecznie,mąż śpi po nocce a chłopcy się bawią ![]() Co do wstawania do dzieci rano to mój mąż nie wstaje z Fabiankiem ale wstaje do niego w nocy ![]() ![]() A rano wstajemy wszyscy razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też czekam na Wasze foty, napracujecie się ale wiecie że to dla Was więc jeszcze troszeczkę ![]() ehh nie zazdroszczę tej pobudki, fajnie że chłopcy bawią się razem nam brakuje takiego towarzysza dla Dusi ![]()
![]() |
#69 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() U nas dzisiaj kiepska nocka ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A na spacerki muszę tak zacząć chodzić bo strasznie to wygląda ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() ![]() A z czym macie pierożki???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
potworkowa
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() a powiedz mi kochana czy mówiła pediatra cos wiecej na temat zębów? co stomatolog poradzi? Bo Jagoda tez nadal ani jednego nie ma i co jeśli do roku się żaden nie pojawi? ![]()
![]() |
#74 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy jak będzie dalej, póki co staram się nie schizować bo jak wiecie jestem w tym niestety dobra .. nadgorliwa i nadopiekuńcza ale chyba lepiej raz więcej pobiec do pediatry niż raz nie iść czyż nie ? ![]() Cytat:
pierożki ruskie mamy ![]() Cytat:
My nie wysyłamy zaproszeń dziadkowie i chrzestni już zaproszeni przez Dusie jeszcze tylko przyjaciele i wsio ![]() jaki tort macie? ja myślałam nad Myszką bądź nad okrągłym z foteczką Dusi ![]()
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ja w nocy zawsze wstaje sama, nad ranem Jagoda cosdziennie ląduje u nas w łóżku i tym sposobem wstajemy wszyscy razem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jagódka ma jeszcze czas, spokojnie, najpierw badania czy wszystko dobrze się wchłania w organizm, później stomatologia prześwietlenie i wtedy zdecydują czy ząbki są a nie przebijają się czy ich nie ma ... powiedziała, że póki co nie poruszamy bardziej tematu bo na wszystko pora w necie nie czytam bo pełno chorób wyszukałam .. więc spokojnie ![]()
![]() |
#77 | ||
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kasiam no to tak jak u nas, na buźce już na szczęście nie wychodzi ... u nas najgorzej jest z szyjką ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za odp. w sprawie kanapek
![]() ![]() Co do roczku to ja zaproszen tez nie wysylam, wystarczy fon ![]() ![]() Jakoś nie lubie imprez dużych od dluzszego czasu. Co do tortu to identiko jak u Konczitki - albo focia od Alanka na górze albo jakaś postać z bajki tylko jeszcze myśle jaka ![]() Mszy nie będzie bo nam to nie potrzebne nic a nic, więc tylko impra w domku ![]() Kurcze a ja myślałam że moje małe ufo bedzie ząbkować na końcu, a jednak nie ![]() Za to całą reszte opanowuje z dwumiesięcznym opóźnieniem ![]() Alanek śpi, obiadek sie dla niego robi, a ja chwile odpoczywam - uffff ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry dzień!My dziś sami,mężul pojechał do pracy na 2 dni ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak ![]() ![]() Jestem wściekła. Jak dobrze pójdzie to dzisiaj jeszcze napiszę na klubie, bo teraz to do pracy spadam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
witamy się i my
![]() lidka współczuję ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
Trochę mnie nie było. Nowy wątek leci. ![]() Melduję, że Alusi wreszcie przebił się pierwszy ząbek! ![]() Dziewczyny, nie martwcie się jeżeli Wasze dzieci nie mają jeszcze zębów. Na pewno znajdzie się w Waszej rodzinie osoba której wyszły ząbki po roku. Kanapki dajecie dzieciom ![]() Z tego co czytam to powinno się podawać obiad z 2 dań. Czy Wy podajecie 2 dania? Mnie taki obiad jakoś nie pasuje. Sama jadam tylko 1 danie. Strasznie zapychający jest obiad z 2 dań. A żółtko dajecie codziennie? Ja się przyznam, że nie... często zapominam. Moja niuńka się jeszcze budzi w nocy, ale na szczęście później, zwykle ok. 4, a czasami nawet dopiero o 6. Moje dziecko zasypia o 22... Planujemy podzielić kawalerkę na 2 pokoje. Jak będzie osobna sypialnia to może uda się ją wcześniej usypiać. ![]() Co do roczku, my planujemy zrobić na działce. Będzie grill, tort się przywiezie. Przynajmniej się wszyscy pomieszczą ![]() ![]() Na zdjęciu razem na łonie natury ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja daje jedno danie, bo jak dam Jagodzie dwa to nie zje deseru,a i z mlekiem na noc jest wtedy ciezko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- a i co do żółtka to ja daje raz na jakis czas, by sprawdzic czy wysypie i niestety nadal uczula ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() ja wyczytałam tylko,że nie które dzieci nawet po roczku dostają dopiero perwzsego ząbka także niby jest czas jeszcze ale martwi mnie to,bo pediatra 5lipca powiedziała,że do końca mc powinien się już któryś przebić i ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Brawa za ząbka dla Alusi
![]() Focia śliczna ![]() Co do żółtka to mam w każdej zupce troche z tym że je te zupki co drugi dzień. No czasem codziennie ![]() Coś to ja miałam napisać jeszcze i znowu zapomniałam. Chyba przez to słońce bo sie smaże a kuźwa 4 kosiarki zapierdzielają pod oknem i sąsiad wierci i jest tak głośno że mnie tu bierze coś!! Ide sprawdzić czy mały spi... Kurde ale skwar!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A zaraz szczepienie MMR i kurcze mam pietra ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Monarika
![]() ![]() Ale gorąco masakra. Uprawian smazing nóg na balkonie hehe Iwoncia odgapilam od Ciebie:p cały tydzień taki gorący ma być, a w weekend 33st i 35st ![]() ![]()
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co u Was takie upały? u nas niecała 20 stopni i wiatrzysko wieje takie zimne, że mała była dziś na spacerze w bodach z długim rękawem i bluzie a ja w swetrze ![]() Dziewczyny kupiłam sobie taką sukienkę i nie wiem jakie dodatki dobrać ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-07-23 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- O juz maly wstal i po opalaniu ![]() Szybki prysznic i z dzidziem do zabawy marsz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.