|
|
#61 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent ślubny do 2000 zł
Cytat:
Po drugie - jak nie słyszałaś, żeby ktoś w domu robił, to ja nie wiem, gdzie Ty mieszkasz Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja gotuję dobrze, czy w garnkach, czy w thermo. Faktycznie, strasznym faktem jest, że lubię jeść zdrowo, robić wiele rzeczy sama, a przy tym zaoszczędzić czas. Knajpy, o których wiem, że mają thermo, to knajpy z bardzo dobrą renomą. Cukiernia, która go ma, to jedna z najlepszych cukierni w naszym mieście. Ot, po prostu wolą zaoszczędzić w knajpie czas i robić więcej dań, a nie np. stać 10 minut nad białkami, które trzeba ubić. |
||||
|
|
|
|
#62 |
|
.
|
w sumie nie wiem, czemu tak zaciekle tego bronisz. sama korzystałam z tego urządzenia setki razy i jakoś nie dostałam orgazmu. sprzęt nie jest wart swojej ceny i tyle - można kupić robota kuchennego, który będzie sporo tańszy i będzie miał te same funkcje. z racji, że ten sprzęt w mojej rodzinie jest w użytku od xx lat - naprawy wcale nie są takie tanie.
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Zaciekle? wyrażam swoje zdanie.
Ja też nie dostałam orgazmu, nie dajmy się zwariować, to tylko sprzęt, a nie ósmy cud świata. Zwyczajnie jest dla mnie jednym z najlepszych zakupów do domu, bo mi ułatwia życie i ma wiele funkcji, dzięki którym gotuje się szybciej, łatwiej i nie trzeba stać przy garach. A że ktoś mi mówi, że to samo można zrobić w zwykłym garnku, albo że powidła to można sobie kupić i nie zna nikogo, kto je robi, no to eeee
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym tam brała jako prezent ślubny
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, podrzucam Wam ciekawe pomysły na prezenty ślubne, znajdą się też takie do 2000 złotych. xxx Ostatnio przyjaciółce i jej już-mężowi kupiliśmy z chłopakiem voucher na sesję dla maluszka (wiedziałam, że spodziewają się dziecka) i byli mega zadowoleni, zwłaszcza przyjaciółka. ;]
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-02-15 o 00:02 Powód: Link. |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Najlepiej to chyba zapytać co by chcieli dostać.
|
|
|
|
|
#67 |
|
Przyczajenie
|
Racja, popieram! Nas zapytano(wiele osób się na to zdecydowało) i dzięki temu dostaliśmy dokładnie to, czego potrzebowaliśmy. Jedyny prezent kupiony w ciemno, który okazął się i tak HITEM to były pufy sako - zanim na nich nie usiadłam, nie wiedziałam jakie sa wygodne. I teraz kilku parom juz takie kupiliśmy jako prezent ślubny, wszyscy byli zadowoleni. xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2017-08-21 o 11:17 Powód: reklama |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.