|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Reklamy perfum.
Nan - mam nadzieję, że mnie źle nie zrozumiałaś.... po prsotu jak byłam młodsza, to byłam sie w stanie psikać czymkolwiek byleby nazwa i stylistyka perfum była wystarczająco złowieszcza i demoniczna, obojętnie czy perfumy na mnie po prostu śmierdziały, czy w ogóle ich czuć nie było... Najważniejsza była idea
![]() Trochę mi glupio, że wywaliłam tym tekstem o dojrzałości ....
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
no wlasnie -np. czesto perfumy ktorych uzywam okazuja sie adresowane do 'radosnych i pelnych zycia kobiet' badz 'kobiet wytwornych '
i takoz sa ich reklamy a ja z urody i zachownia mam klimat akurat powiedzmy wybitnie dekadencki |
|
|
|
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Tym niemniej Poison moim zdaniem należy do zapachów do których się dojrzewa, czy dorasta jak kto woli. Nie wyobrażam sobie ich na nastolatce, podobnie zresztą jak Shalimara. Zawsze tak jakoś je odczuwałam, zresztą nie są chyba zbyt popularne wśród młodziutkich dziewczyn. Jako nastolatkę też fascynowały mnie zapachy, które kojarzyły mi się mrocznie lub superelegancko (wielka dama) i czasem ich używałam. Wyobraź sobie dwudziestolatkę w Shalimar a zdarzało mi się mamie podkradać, zdarzało...
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj tak.Moje pierwsze zetknięcie zarówno z Poison, jak i z Tendre Poison było traumatyczne, bo za młoda byłam.To były najgorsze smrody, jakie mój nos wówczas miał okazję wyczuć.A teraz...Poison bardzo doceniam i podoba mi się w gruncie rzeczy- ale bałabym się nosić, a Tendre Poison mam w planach kupić na wiosnę.
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I oprócz tego co czuje to widzę usta "nieco" krzywo, bo z rozmachem pomalowane karminową szminką + hiper elegancką kolię z pereł po babci załozona do letniej sukienki i ten triumfujacy usmiech ![]() Do shalimara powoli djrzewam - mimo, że pierwszy niuch wywołuje u mnie jakiś dziwny szok, to później po prostu ten zapach czuje wszędzie i jest cudowny... ale mimo wybitnej skłonności do prowokacyjnych zachowań nie poszłabym nim wypsikana np. na wykład (juz predzej zalożę półprzezroczystą bluzkę bez stanika - w sumie to akurat mi się zdarzało ), chyba potrafię go użyć tylko na noc. Dlatego z zakupem pełnowymiarowego flakonika jeszcze pcozekam....
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się szczerze mówiąc cieszę, że nareszcie mogę nosić to co mi się naprawdę podobało od zawsze - bo Poison mi się podobało, tylko że czułam się do nich za dziecinna po prostu. Od dziecka miałam inklinacje w kierunku zapachów starszej daty i takich raczej poważnych. Moja mama używała Mystere de Rochas i byłam tym zapachem zafascynowana, tak samo jak Magie Noire (do tej pory uwielbiam), starymi zapachami Niny Ricci - Farouche na przykład (kto to jeszcze pamięta!), nieszczęsnym Mitosuko, Le Dix Balenciagi. Teraz nareszcie mogę ich używać i to namiętnie...
|
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
wracajac do reklam i takze wieku ..
uzywalam Tresor Lancoma jako 17 latka (moje pierwsze perfumy ) oraz w podobnym klimacie Just Me Montany.. (tak swoja droga nie ma go wogole na KW )a teraz jak widze te reklamy (bo wtedy nie widzialam) zwlaszacza Tresora to .. smiech na sali bo ja generalnie bylam wtedy strasznie zbuntowanna , nieobliczalna pannica i osobnikiem zagrazjacym dobru sploecznemu (nie przesadzam ) a te zapachy mi sie ogromnie podobały a tu prosze ... to zapach dojrzalej kobiety coz.. lepiej chyba nie sugerowac sie reklama
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje ulubione
|
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
...
|
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
I od razu przyznaję sie że reklama bardzo na mnie działa
.Jestem łatwym łupem dla speców od marketingu
|
|
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
To i ja swoje zarzucam
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam powiem, ze uwielbiam wszystkie reklamy
Niemal kazda na mnie dziala i niestety czesto padam lupem marketingowcow
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Teraz kilka tych, które mnie rozsmieszyły
i jedna z ulubionych EDM
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Co do M7 bardzo wymowna reklama
Już ostatnie z tych co przykuły mą uwagę
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
O Boże!!! Jaka piekna strona!!!Od razu dodałam ją do ulubionych
![]() Moją ukochaną reklamą jest reklama Organzy...boska! Bardzo mi się też podobają reklamy: Lolity Lempickiej i zimowe, mroźne reklamy Angel, poprostu bajkowe cuda!!! Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2006-01-02 o 08:39 |
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Rzeczywiście przepiękne, a ta reklama z kobietą przy toaletce...wow!!!NIESAMOW ITA!!!
A ja oba Poisony uwielbiam i już
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Reklamy w postaci zdjęć muszą oddać w pełni klimat zapachu,zachęcić klientów,jest to w pewnym sensie dzieło sztuki.Dlatego do tychże bilboardów są zatrudniani najlepsi spece od marketingu,artyści.Tak samo jest w przypadku reklam filmowych,które kręcą światowi reżyserzy.Bardzo podoba mi się reklamówka Euphorii,Prady,Opium damskiego(jeśli ktokolwiek widział męską -natychmiast informować
),Gaultier2,Baldessarin i.To tyle jeśli chodzi o wideo...ktoś napisał wcześniej,że zdjęcia z opium się nie podobają... a to: http://perso.wanadoo.fr/imagesdeparf...Opium_2003.jpg Dla mnie bomba
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze kilka, bo nie mogę się oprzeć. To poprostu dziela sztuki, które obiecują nam spełnienie marzeń...
Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2006-01-02 o 10:37 |
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
A teraz na deser reklamy męskich perfum...z kobiecego punktu widzenia
O Boziuniu kochana!!!! No drogie Panie! Że już nie wspomnę reklamy M7 i wiadomego zdjęcia, hahahahhaaa
Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2006-01-02 o 14:36 |
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
I proszę bardzo, znalazłam jeszcze polski akcent na mojej ulubionej stronie: Małgosia Bela w reklamie perfum Oscar de La Renta
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Niektóre są fajne, postanowiłam wkleić.
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Reklamy Perfumek
kolejna porcyjka
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Reklamy Perfumek
Wyszukiwarka nie gryzie ani nie zaraża śmiertelnymi chorobami. Można do niej wpisać "reklamy perfum" i wtedy wyrzuci Ci link do obszernego wątku na ten temat, gdzie rozmawiałyśmy na ten temat.
Do tej pory forum perfumowe wolne było od "śmieci" w postaci podwójnych, potrójnych wątków. Nowicjuszki nie róbcie proszę pracy Demonikowi (musi to łączyć) i nie bójcie się wpisać interesującego Was temat do wyszukiwarki. Na tym forum rozmawiałyśmy już praktycznie na wszystkie tematy związane z perfumami w ogólności (flakony, reklamy, kolory, nazwy, kartoniki, allegro, etc.). Więc warto pokusić się o wpisanie hasła do wyszukiwarki i po otrzymaniu odpowiedniego wątku wpisać się do niego i włączyć do dyskusji. Chętnie pogadam z Tobą o reklamach perfum ale nie w tym wątku. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Reklamy perfum
Cytat:
Wątki łączę.
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Reklamy perfum
A ja właśnie obśliniłam klawiaturę, bo przeglądając wymienioną wcześniej stronę Images de Parfums trafiłam na takie cudo
Oto reklama, przez którą głupieję i jestem gotowa kupić perfumy w ciemno.
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Reklamy perfum
Rzeczywiście świetna strona
Mi bardzo się spodobała reklama "Obsession" CK. I "Flower by Kenzo" ![]() ...i (przepraszam nie mogę się powstrzymać) Aqua di Gio... Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-01-02 o 13:22 |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze takie:
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
I bardzo mnie zaintrygowały te perfumy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

. Tym niemniej Poison moim zdaniem należy do zapachów do których się dojrzewa, czy dorasta jak kto woli. Nie wyobrażam sobie ich na nastolatce, podobnie zresztą jak Shalimara. Zawsze tak jakoś je odczuwałam, zresztą nie są chyba zbyt popularne wśród młodziutkich dziewczyn. Jako nastolatkę też fascynowały mnie zapachy, które kojarzyły mi się mrocznie lub superelegancko (wielka dama) i czasem ich używałam. Wyobraź sobie dwudziestolatkę w Shalimar
), chyba potrafię go użyć tylko na noc. Dlatego z zakupem pełnowymiarowego flakonika jeszcze pcozekam....
)