|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
dwie pieczenie na jednym ogniu upieczesz ![]() nie dam sie, dzięki mam Was, jestescie ogromnym wsparciem, doradzicie, podpowiecie, odtrzymacie na duchu- KOCHAM WAS wezcie pogoncie mnie do spania
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, miałam to samo napisać - rozmawiałam z Djerbą i od czasu do czasu może nas odwiedzi, ale raczej już do nas nie wróci. Szkoda.
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylwia na śpiocha też nie da rady, bo od razu pobudka , ehh trudno będzie chodziła jak brudas z kozami w nosie
![]() Black Faktycznie fajne autko, i cena też super. Ezzo Kurczę, biedny maluch. Może to taki etap/skok nie wiem, ale z pewnością przejdzie, oby prędzej niż później .Buziaki Dziewczyny jak się gotuje dynie ??? Ona z tych długogotujących czy krótko? Kupiłam dziś Blance do zupy bo w słoikach bardzo jej smakuje i nie wiem jak ją zrobić bo nigdy nie robiłam .Help heelp |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
ezzo, a Ty kp? wybacz, ale nie pamietam....
jezeli tak - jakbys na noc meliske wypila? sama musze swoja droga sprobowac
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu Djerba nie wróci? |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Wstawiam zosie samosie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda....Deli, super że macie takie plany ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() Zostań jeszcze z nami
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam i dobranoc
![]() ![]() Bede jutro po grillu
|
|
#70 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
buyiacyki dla Niego |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
ah i zapomnialam, malz dojrzal do awansu!
) takze kciuki plis!black, to jak w poniedzialek tata podjedzie to moze bardziej wam sie bedzie to oplacalo my poki co rezygnujemy z poszukiwan, jak malz dostanie ten awans to bedzie mial sluzbowe auto, za niewielka oplata miesieczna mozna uzywac jak prywatne, wiec....ja sobie zrobie prawko i moze jakiegos fordzika dla mnie wtedy kupimy
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Myslalam ze mi serce wyskoczy naszcEscie nsrazie koniec bsdan
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Lady, trzyam kciuki
buziaki dla ciebie, nie męża, coby nie było
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Ezzo-
Od długiego czasu tak ma? Biedulek mały ![]() Mój Oskar też na nocne spanie/w nocy też odstawia różne histerie. Ale jak już uśnie-a potem urządza sceny to smoczek wszystko załatwia. Nooo albo mleczko Przeważnie tych jego nocnych pobudek wiem co jest przyczyną. A u was-oby lekarz wykrył co mu jest ![]() Nie pisałam wam-kupiłam dziś mleko (w końcu po 2 tygodniach). A dziś był dzień ostatniej szansy ![]() Mieli dużo szczęścia W ogóle nie pojmuje jak zmiana opakowania może zrobić taki zastój Nie mogli jakoś bardziej logistycznie tego rozegrać? ![]() A i jeszcze wam coś powiem: baba od której mieliśmy kupić krzesełko przestała odbierać telefony/nie reaguje na smsy i w ogóle udaje że nie żyje To trzeba mieć tupet żeby taki numer odstawić I co najgorsze-jak było full wypas krzesełek do kupienia tak teraz jest kilka na krzyż i albo kolory różowe albo daleko jechać (ceny też nie zbyt powalające).
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u Ciebie nie ma takiej opcji, i tego się trzymaj.![]() Kiedyś znalazłam na necie taki tekst, że "pierwsza dana przez nas szansa drugiemu człowiekowi jest wyrazem zaufania, druga - nadziei, kolejne, to już tylko naiwności." Mam pewność, że u Was już kolejnej nie będzie. ![]() -------------------------- Umyśleliśmy sobie z tż bungację, a tu w samym środku działań Pola się budzi.. Dałam jeść, wracam do łóżka. A skończyło się tak, że je.aliśmy śmiechem przez 5 minut, zrezygnowaliśmy, ja włączyłam lapka, a po mnie mężu skorzysta.
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda. Ale mam nadzieję, że u nich wszystko ok ??? Mówiła może czy potwierdziła się diagnoza u Sade ???? My zrobiliśmy dziś z Małą autem jakieś 140 km dziś ![]() Pojechaliśmy kupić dywany w końcu .Wrócilismy do domu, rozkładamy w salonie nasz piękny czerwony dywan, który miał tak fantastycznie pasowac i no to pojechaliśmy i wymieniliśmy na inny ciemny, czarno, biały, stalowy A Zuźka w aucie grzeczna, kaszkę wypiła, soczek wypiła. A po drodze do mamy na pierożki wstąpiliśmy ![]() ![]() Buziaki dla Was
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać.
![]() Trzeci dzień z rzędu Pola robi mi psikusa, i kiedy ja myślę, że o 19 zasypia na krótką drzemkę, to ona śpi już na noc. ![]() Do zobaczenie (raczej) po weekendzie!
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wieczór
Witam się w nowym wątku. Nie ma mnie chwilowo bo cały czas działam przed jutrzejszymi imieninami teściowej. Niby szwagierka miała przyjechać pomagać w sprzątaniu ale stwierdziłam że nie chcę żeby mi kąty przeglądała i wolę sama. Dzisiaj myłam okna których mam potworne ilości Z tym że mycie okien lubię, gorzej z prasowaniem którego cała sterta czeka A niestety będzie paru gości którzy jeszcze u nas nie byli więc pasuje wszystko ogarnąć, nie tylko dół. No ale niech się teściowa jara że jej syn z synową użyczyli chatę na imprezę, w końcu mi nie ubędzie Tylko że musiałam zrobić przymusową przerwę w oglądaniu serca Clarity
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Co jest z Djerbą?
![]() Ja nastawiam się psychicznie na jutrzejszy dzień ![]() Zobaczę swojego eks ![]() po roku czasu. Już widzę jego wytrzeszcz ślipiów jak zobaczy że mam dziecko ![]() Ostatnio mnie widział z średniozaawansowanym brzuszkiem i nawet zajarzył że w ciąży jestem ).
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w nowym wątku.
Hope, nie ma sprawy, służę pomocą. Gochaa_p, my już od jakiś 2 miesięcy jeździmy w spacerowce rozlozonej na płasko, bo w gondoli był jeden wielki krzyk. Ezzo, mój mąż za niemowlaka też wyl noc w noc, a jak skończył 7 miesięcy, to z dnia na dzień mu się odmienilo. I też nikt nie wyczail przyczyny. Życzę żeby i u Was jak najszybciej to minęło. Ala dzisiaj raczkowala po całym pokoju i wspinala się na wszystko, a jak ją zmęczenie odpadło, to przylazla do mnie, jak leżałam na podłodze, wlazla na mnie, odchylila koszulkę i zaczęła ssać skórę cycka. Jakie te ssaczki nasze są kochane. A potem w kuchni zarzuciła sobie doniczke ze szczypiorkiem na głowę. Na szczęście na nią spadła tylko plastikowa oslonka, ale tak, że wwlazla jej na głowę. Piękny kapelusik sobie sprawiła. |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Lady?Jak u Was z jedzeniem? U nas kicha totaln dalej, buzia zamknięta na 4 spusty kiedy łyżeczkę widzi.. T. dziś u mnie była i szook, no bo jakto przecież ona "musi jeść".
7 miesięcy będzie miała zaraz, no nie wiem już.. |
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie w nowej czesci
dziekuje za komplementy Lady trzymam mocno kciuki za meza ![]() ezzo wspolczuje nocek ![]() bokeh oby szybko naprawili aparat No i zeby naprawa strasznie droga nie byla. Dobrze faktycznie, ze chociaz zdjecia sa Sukienki tez szkoda, tym bardziej, ze mialam ja od Ciebie odkupic, pamietasz? Black trzymam kciuki, zeby przez weekend nikt Wam auta nie wykupil moze Twoj tato faktycznie cos jeszcze utarguje ![]() Sylwia skoro taka decyzje podjelas to trzymam kciuki, zeby sie wszystko ulozylo jak najlapiej dla Ciebie i dla Bartka. Swietna babka jestes i zaslugujesz na najlepsze, pamietaj o tym
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, moja Oliwka też jest jednym z niejadków, ale tak tylko nieśmiało się przypominam...
Bo zawsze rozmawiacie na ten temat tylko między sobą... A tu jeszcze ja przecież jestem z moim glucikiem. I też nie wiem, co robić z tym problemem dalej...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.

szalone!
wygladasz bosko, nie wiem, czego Ty od siebie chcesz
dwie pieczenie na jednym ogniu upieczesz

a mówiła dlaczego ?

Ale u Ciebie nie ma takiej opcji, i tego się trzymaj.
no to pojechaliśmy i wymieniliśmy na inny 
dziekuje za komplementy
No i zeby naprawa strasznie droga nie byla. Dobrze faktycznie, ze chociaz zdjecia sa