![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mugler,Cacharel,Hugo Boss,baza Revitalash, Bourjois, Max Factor, Pixie (sierpie
witaj,
za flachę niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam, ale mogę się wymienić za odlewkę DKNY Be Delicious Juiced |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mugler,Cacharel,Hugo Boss,baza Revitalash, Bourjois, Max Factor, Pixie (sierpie
Hej, może Ajmala za Rici Rici?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
chciałabyś Crystal Noir za PR ultrared?
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Alienki to posłałam już w świat
![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Mogę odlać dla Ciebie 5tkę Aliena EA na zachętę i zapewniam Cię, że Ajmal jest jak Alien edp, tylko trwałość ma nie 2 dniową tylko nieco mniejszą, która i tak jest świetna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
* Decubal intensive cream intensywnie odżywczy i regenerujący krem do skóry suchej i atopowej 100 ml , nowy w kartoniku
* Decubal Anti-itch żel - łagodzący żel do suchej, podrażnionej skóry, mam 2 szt., nowe * Decubal Intensive Cream, krem SOS do bardzo suchej skóry, mam 2 szt. nowe * Decubal - olejek pod prysznic, nowy * Decubal Clinic Cream - balsamy do bardzo suchej skóry, mam 2 szt., nowe * Decubal Body Cream - balsamy, mam 2 szt. nowe * Decubal - krem do rąk, nowy * Fuss Wohl - lotion rozświetlający do nóg, nowy, 125ml * Evoluderm, Masło do ciała - kokosowe, nowe, ważne do 05.2014 B. Spears - Fantasy Midnight 50-55/100ml - tylko za wish, nie muszę wymieniać * Orilame Chiffon edt, 50ml w kartoniku, tylko testowane * Avril Lavigne Wild Rose - 50ml w kartoniku (ubytek 4 psików, nie większy niż 0.5ml) * Yves Rocher - Vanille Noir - 15ml flakon + miniaturka 5 ml - w obydwóch testowy ubytek tylko, niewidoczny * L'Occitane Pivoine Flora - miniaturka 5ml, tylko przetestowana * Loreal - Revitalift Laser 3D - serum do twarzy, 30ml, nowe, zafoliowane, nowość!! * Decubal Face cream - krem do twarzy, nowy * Decubal Face Vital Cream, krem do twarzy, nowy * Anatomicals - Krem na dzień do twarzy - Wyznawca idei idealnej cery cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.