![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja dziewczyna mnie denerwuje i męczy
oboże, a o czym to gadać tyle czasu?
Postaw się, powiedz, że nie masz teraz ochoty i tyle.
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- heheheh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Zgodze sie z Kolezankami...
Wez sie chlopie ogarnij i zacznij wytyczac jakies " GRANICE " . Malo wazne , czy ten zwiazek przetrwa , czy tez nie . Asertywnosc jeszcze nikomu chyba nie zaszkodzila . Osobiscie , zawsze nudzili mnie mezczyzni , ktorzy nie mieli wlasnego zdania , zycia .
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja używam, ale nie czuję się przez to gorsza, ale tlenu i AQQ też czasem używam, za to na facebooku nie rozmawiam z ludźmi, bo tam mi niewygodnie. Edytowane przez Figula94 Czas edycji: 2013-08-23 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chłopak chciał porady wizażanek, a większość już go wyśmiała. Często tak się dzieje tutaj, zauważyłam to na poprzednich wątkach. Niedługo ta część forum będzie pusta, bo ludzie będą bali się zadawać pytania ![]() ![]() Moim zdaniem powinieneś najpierw porozmawiać z dziewczyną i powiedzieć jej to, co napisałeś w wątku, a jeśli ona dalej będzie się fochować, to zerwij z nią. Szkoda czasu na kogoś takiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Misugi;42406763]Jestem ze swoją dziewczyną w związku na odległość. Gdzieś od początku października pojadę do miasta, w którym ona mieszka i wtedy będziemy spotykali się ile chcemy. Ale jak na razie jesteśmy na odległość - co jakiś czas przyjeżdżam.
Wybaczcie tego posta, lecz muszę się komuś wygadać, to mnie po prostu męczy. Moja dziewczyna chce aby wszystko było jak ona chce, nie mogę niczego zrobić, tylko mam z nią non stop rozmawiać, tzn wtedy gdy ona ma na to ochotę. Inaczej mówiąc, dzwoni do mnie o 9, mam wejść na gg i porozmawiać na gg. Do 13 pogadamy, ona idzie na spacer ze swoją kuzynką - 3 lata. Potem za 1,5 godziny wraca i chce znowu pisać. Przerwa na obiad i znowu pisać od 18 do 22. Czasami chce abym wszedł o 12, potem wychodzi z mamą gdzieś lub koleżanką i za 2-3 godziny przychodzi. Zmusza mnie abym cały czas z nią gadał. Mam już dość siedzieć tyle przed komputerem i pisania z nią. Chcę sobie pograć na playstation3, chcę sobie gdzieś wyjść, to ta dzwoni do mnie i pyta "czemu nie wejdę na gg, co robię". Kiedy mówię, że wieczorem idę do kolegi pograć sobie ona jest obrażona "wolisz grę i kolegę ode mnie" Mimo, że cały czas z nią gadałem, to i tak ma pretensje. Denerwuje mnie bo niczego nie mogę zrobić. Wysyła smsa "wejdź na gg". Nie wchodzę to kolejne wysyła. Lubię z nią pisać, tylko wolę sobie inne rzeczy porobić. Mam już dość siedzenia przed kompem i wiele godzin pisania. Jak próbuję powiedzieć jej, że nie chcę tyle pisać, że chcę ograniczyć czas przed komputerem, ta pisze "chyba Cię coś porąbało, będziesz tyle pisał ile normalnie" Czuję się zmuszany, ograniczany, nic nie robię tylko cały dzień przed kompem i z nią piszę.[/QU Nie dziwi mnie to wcale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
[1=7d5d1bdea3fbb18ab115529 5525c8aaba14b73cc_5fbc4d4 4b3770;42419548]Ja z moim TZ mogłabym rozmawiać dniami i nocami, gdy jest daleko i w ogóle by mnie to nie znudziło
![]() Chłopak chciał porady wizażanek, a większość już go wyśmiała. Często tak się dzieje tutaj, zauważyłam to na poprzednich wątkach. Niedługo ta część forum będzie pusta, bo ludzie będą bali się zadawać pytania ![]() ![]() Moim zdaniem powinieneś najpierw porozmawiać z dziewczyną i powiedzieć jej to, co napisałeś w wątku, a jeśli ona dalej będzie się fochować, to zerwij z nią. Szkoda czasu na kogoś takiego ![]() Najmądrzejszy post w wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Witaj, mojemu chłopakowi po pewnym czasie też tak zaczęło odbijać, nawet założyłam o tym wątek. Mogłam wtedy uciekać, jednak z powodu kobiecej głupoty i opiekuńczości, zostałam. Ta relacja zaczyna zmieniać się w toksyczną, porozmawiaj z nią, jednak jeśli nie będzie żadnych skutków- zawijaj nogi i uciekaj gdzie pieprz rośnie, poznasz milion dziewczyn, które nie wejdą Ci na głowę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Momento... 23 lata i studenci
![]() ![]() No chyba że oboje po drodze zgubili po roczku ![]() Po prostu nie wierzę że to pisze osoba mająca 23 lata. Nie wierze ![]()
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2013-08-24 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Chwast no normalnie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#72 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- piszesz o 24 urodzinach, a chłopak ma 23. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale rzeczywiście, nie pomyślałam o tych urodzonych na początku roku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Nie potrafisz jej powiedziec, ze masz tez inne rzeczy do roboty niz ciagle pisanie z nia. Ja rozuemiem wszystko, ale ile mozna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze ma wakacje, urlop, przerwe w pracy etc. A moze po prostu ma ochotę spędzić czas tak, a nie inaczej. Watek śmieszny ![]() ![]() Ja bym sobie na cos takiego nie pozwoliła ![]() Najlepsze rady dala marry_poppins Powodzenia w czasie rozmowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Znam prawie identyczny przypadek. Albo to mój znajomy napisał tego posta
![]() Chłopak 24, dziewczyna 23. On na ostatnim roku studiów typu- zajecia dwa razy w tygodniu i opierdaling (w tym momencie już skończył). Pracy nie szuka, bo się boi i nie wie jak. A ona nie robi nic poza chodzeniem codziennie do Kościoła (nie neguję oczywiście). I dokładnie tak samo po nim jeździ, gadają po kilka godzin dziennie, on ma do niej przyjeżdżać wtedy, gdy mu każe, wszystko jest tak jak ona chce. On nie miał prawa spotkać się ze znajomymi ze studiów, bo po co, skoro ma ją? To mu powinno wystarczyć. Zabrania mu pracować, bo 'w zyciu się jeszcze napracują'. Włamała mu się na pocztę i poczytała maile od koleżanek (m. i.n ode mnie i chciała mi zrobić awanturę ![]() A, jak on juz sie odważy jej napomknąć, ze coś mu się nie podoba to ona w ryk i 'jak ty mozesz mi to robić? krzywdzisz mnie!' i podobne rewelacje.
Daidai konjou ajisai... Edytowane przez GhostInTheFog Czas edycji: 2013-08-26 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Faceci dojrzewają później. Ma chłopak jeszcze czas żeby się wyrobić.
Rozkminy z pierwszego postu słyszałam nie raz od facetów jeszcze w okresie studiów, a teraz to są faceci z prawdziwego zdarzenia. Chłopak po prostu jeszcze świeży jest i wrażliwy, zależy mu na dziewczynie, szczególnie że ta okręciła go sobie wokół paluszka. Misugi, jesteś pewny że warto tą dziewczyną się tak przejmować? Nie dość że paskudna szantażystka emocjonalna, to jeszcze niezbyt interesująca (serio ja jestem w stanie z moim TŻ przegadać cały dzień o zupełnych pierdołach... i nie czuć się ani zmęczonym ani znudzonym*). Zdaj sobie sprawę, że ta dziewczyna stosuje bardzo gówniarskie zagrywki i potrzebny jej kubeł zimnej wody na głowę. * pod warunkiem, że nie jest to dzień w dzień ![]() Edytowane przez mikia20 Czas edycji: 2013-08-26 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
sory, że to napiszę, ale to... załosne. Dziewczyna ewidentnie Tobą rządzi. "wejdz na gg, odpisz, nie wychodz". no to chyba nie na tym polega zwiazek? chcesz pojechać dla niej do tego miasta? czy dla siebie? bo jezeli dla Niej to raczej bym sobie odpusciła, tymbaardziej, że jak napisałeś laska Cię męczy i denerwuje. Ps. chcesz pograć na pleju? znajdz sobie laske, która bedzie grała z Tobą : ) ja trzaskam z moim facetem. a po drugie to.... jeżeli jesteś młody, to jeszcze cale zycie przed Toba i zwiazek ma byc przyjemnościa, a nie meczarnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.