Moja dziewczyna mnie denerwuje i męczy - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-23, 16:13   #61
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

Dot.: Moja dziewczyna mnie denerwuje i męczy

oboże, a o czym to gadać tyle czasu?
Postaw się, powiedz, że nie masz teraz ochoty i tyle.
Stary 2013-08-23, 16:35   #62
linka_18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez allmode;42410094[B
]Jak pojedziesz do niej w październiku, to chyba nawet się nie bedziesz mógł wysikać spokojnie. Przecież ona żyć Ci nie da.[/B]
I też się zastanawiam, co takiego podoba Ci się w osobie, która w ogóle nie ma zainteresowań ani własnego życia, a na dodatek jest terrorystą.
hahah dobre

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

heheheh
linka_18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-23, 18:41   #63
xZuza
Przyczajenie

Zgodze sie z Kolezankami...
Wez sie chlopie ogarnij i zacznij wytyczac jakies " GRANICE " . Malo wazne , czy ten zwiazek przetrwa , czy tez nie . Asertywnosc jeszcze nikomu chyba nie zaszkodzila .
Osobiscie , zawsze nudzili mnie mezczyzni , ktorzy nie mieli wlasnego zdania , zycia .
Stary 2013-08-23, 19:09   #64
Figula94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Misugi Pokaż wiadomość
Kiedy mówię, że wieczorem idę do kolegi pograć sobie ona jest obrażona "wolisz grę i kolegę ode mnie"
Mimo, że cały czas z nią gadałem, to i tak ma pretensje.
Rób to co ona, kiedy gdzieś z kimś wychodzi, szczególnie, jeśli z koleżankami. Tak samo, jeśli idzie sobie robić coś innego.

Cytat:
Napisane przez Agata bloguje Pokaż wiadomość
Jeny, to takie problemy jeszcze istnieją? Ktoś używa jeszcze gg?
Ja używam, ale nie czuję się przez to gorsza, ale tlenu i AQQ też czasem używam, za to na facebooku nie rozmawiam z ludźmi, bo tam mi niewygodnie.

Edytowane przez Figula94
Czas edycji: 2013-08-23 o 19:13
Figula94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-23, 19:29   #65
7d5d1bdea3fbb18ab1155295525c8aaba14b73cc_5fbc4d44b3770
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maszToCoChcesz Pokaż wiadomość
oboże, a o czym to gadać tyle czasu?
Postaw się, powiedz, że nie masz teraz ochoty i tyle.
Ja z moim TZ mogłabym rozmawiać dniami i nocami, gdy jest daleko i w ogóle by mnie to nie znudziło

Chłopak chciał porady wizażanek, a większość już go wyśmiała. Często tak się dzieje tutaj, zauważyłam to na poprzednich wątkach. Niedługo ta część forum będzie pusta, bo ludzie będą bali się zadawać pytania Czy wy nie możecie NORMALNIE odpowiedzieć? Po co to wyśmiewanie? Czujecie się lepsze przez to? Dlaczego nie umiecie mu poradzić bez tych zbędnych wstawek? (pipa miesiąca etc.) Dlaczego takie wredne jesteście?

Moim zdaniem powinieneś najpierw porozmawiać z dziewczyną i powiedzieć jej to, co napisałeś w wątku, a jeśli ona dalej będzie się fochować, to zerwij z nią. Szkoda czasu na kogoś takiego
7d5d1bdea3fbb18ab1155295525c8aaba14b73cc_5fbc4d44b3770 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-23, 19:37   #66
Ninti88
Raczkowanie

[QUOTE=Misugi;42406763]Jestem ze swoją dziewczyną w związku na odległość. Gdzieś od początku października pojadę do miasta, w którym ona mieszka i wtedy będziemy spotykali się ile chcemy. Ale jak na razie jesteśmy na odległość - co jakiś czas przyjeżdżam.

Wybaczcie tego posta, lecz muszę się komuś wygadać, to mnie po prostu męczy.

Moja dziewczyna chce aby wszystko było jak ona chce, nie mogę niczego zrobić, tylko mam z nią non stop rozmawiać, tzn wtedy gdy ona ma na to ochotę.

Inaczej mówiąc, dzwoni do mnie o 9, mam wejść na gg i porozmawiać na gg. Do 13 pogadamy, ona idzie na spacer ze swoją kuzynką - 3 lata.
Potem za 1,5 godziny wraca i chce znowu pisać. Przerwa na obiad i znowu pisać od 18 do 22. Czasami chce abym wszedł o 12, potem wychodzi z mamą gdzieś lub koleżanką i za 2-3 godziny przychodzi.
Zmusza mnie abym cały czas z nią gadał.

Mam już dość siedzieć tyle przed komputerem i pisania z nią.
Chcę sobie pograć na playstation3, chcę sobie gdzieś wyjść, to ta dzwoni do mnie i pyta "czemu nie wejdę na gg, co robię".
Kiedy mówię, że wieczorem idę do kolegi pograć sobie ona jest obrażona "wolisz grę i kolegę ode mnie"

Mimo, że cały czas z nią gadałem, to i tak ma pretensje.

Denerwuje mnie bo niczego nie mogę zrobić. Wysyła smsa "wejdź na gg". Nie wchodzę to kolejne wysyła.

Lubię z nią pisać, tylko wolę sobie inne rzeczy porobić. Mam już dość siedzenia przed kompem i wiele godzin pisania.

Jak próbuję powiedzieć jej, że nie chcę tyle pisać, że chcę ograniczyć czas przed komputerem, ta pisze "chyba Cię coś porąbało, będziesz tyle pisał ile normalnie"

Czuję się zmuszany, ograniczany, nic nie robię tylko cały dzień przed kompem i z nią piszę.[/QU

Nie dziwi mnie to wcale ja lubię pisać smsy ze swoim facetem, ale nie będę go przecież męczyć co minutę... istnieje inne życie niż siedzenie przed kompem... Twoja dziewczyna najwyraźniej tego nie rozumie... nie jesteś jej własnością, a partnerem, jakaś niedojrzała jest
Ninti88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-24, 09:12   #67
Bothi
Rozeznanie

[1=7d5d1bdea3fbb18ab115529 5525c8aaba14b73cc_5fbc4d4 4b3770;42419548]Ja z moim TZ mogłabym rozmawiać dniami i nocami, gdy jest daleko i w ogóle by mnie to nie znudziło

Chłopak chciał porady wizażanek, a większość już go wyśmiała. Często tak się dzieje tutaj, zauważyłam to na poprzednich wątkach. Niedługo ta część forum będzie pusta, bo ludzie będą bali się zadawać pytania Czy wy nie możecie NORMALNIE odpowiedzieć? Po co to wyśmiewanie? Czujecie się lepsze przez to? Dlaczego nie umiecie mu poradzić bez tych zbędnych wstawek? (pipa miesiąca etc.) Dlaczego takie wredne jesteście?

Moim zdaniem powinieneś najpierw porozmawiać z dziewczyną i powiedzieć jej to, co napisałeś w wątku, a jeśli ona dalej będzie się fochować, to zerwij z nią. Szkoda czasu na kogoś takiego [/QUOTE]

Najmądrzejszy post w wątku.
Bothi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-24, 12:20   #68
SmutnaKwiatka
Raczkowanie

Witaj, mojemu chłopakowi po pewnym czasie też tak zaczęło odbijać, nawet założyłam o tym wątek. Mogłam wtedy uciekać, jednak z powodu kobiecej głupoty i opiekuńczości, zostałam. Ta relacja zaczyna zmieniać się w toksyczną, porozmawiaj z nią, jednak jeśli nie będzie żadnych skutków- zawijaj nogi i uciekaj gdzie pieprz rośnie, poznasz milion dziewczyn, które nie wejdą Ci na głowę.
SmutnaKwiatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-24, 12:30   #69
Heledore
Zakorzenienie

Momento... 23 lata i studenci w tym wieku już się jest po studiach
No chyba że oboje po drodze zgubili po roczku

Po prostu nie wierzę że to pisze osoba mająca 23 lata. Nie wierze

Edytowane przez Heledore
Czas edycji: 2013-08-24 o 12:32
Heledore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-24, 12:31   #70
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heledore Pokaż wiadomość
Momento... 23 lata i student w tym wieku już się jest po studiach
co?
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-24, 12:34   #71
Heledore
Zakorzenienie

Chwast no normalnie ja swoje 24 urodziny obchodziłam już w pracy mając mgr. I uprzedzając pytanie - nie poszłam wcześniej do szkoły

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-24, 12:39   #72
vouvray
Zadomowienie

Cytat:
No chyba że oboje po drodze zgubili po roczku
Studia dzienne zazwyczaj trwają 5 lat.... Jak ktoś się urodził na początku roku to może nawet nie obronić jeszcze inżyniera i mieć 23 lata.

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Chwast no normalnie ja swoje 24 urodziny obchodziłam już w pracy mając mgr. I uprzedzając pytanie - nie poszłam wcześniej do szkoły
urodziłaś się w drugiej połowie roku?

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
piszesz o 24 urodzinach, a chłopak ma 23.
vouvray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-24, 12:43   #73
Heledore
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vouvray Pokaż wiadomość
urodziłaś się w drugiej połowie roku?

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

piszesz o 24 urodzinach, a chłopak ma 23.
bo mając 23 lata skończyłam w czerwcu studia i nigdzie się od października nie wybierałam

Ale rzeczywiście, nie pomyślałam o tych urodzonych na początku roku oni rzeczywiście sa jakby "rok do przodu"

Stary 2013-08-24, 12:55   #74
charsi
Zadomowienie

Cytat:
U mnie na wydziale niektórzy w tym wieku zaczynali studia

Tymczasem autor wątku gdzieś się zapodział, może siedzi na gg...
charsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-24, 13:33   #75
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charsi Pokaż wiadomość
U mnie na wydziale niektórzy w tym wieku zaczynali studia

Tymczasem autor wątku gdzieś się zapodział, może siedzi na gg...
no właśnie.... o to mi chodziło, nie każdy idzie na studia w wieku 19 lat :P
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-24, 15:12   #76
karolina190891
Raczkowanie

GG do karolina190891

Nie potrafisz jej powiedziec, ze masz tez inne rzeczy do roboty niz ciagle pisanie z nia. Ja rozuemiem wszystko, ale ile mozna
karolina190891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-26, 08:47   #77
Psychosis Deviant
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Ja nie ogaraniam , co to w ogóle jest że w sumie dorosły człowiek, nie ma NIC do zrobienia, ani nawet żadnej koncepcji na siebie, tylko: bo by se chciał o 9 wstać, pograć, połazić, pograć, a czasami cały dzień popisać"
A ja nie ogarniam, dlaczego nie znając jego sytuacji oceniasz, ze nie ma koncepcji na siebie?
Moze ma wakacje, urlop, przerwe w pracy etc. A moze po prostu ma ochotę spędzić czas tak, a nie inaczej.

Watek śmieszny Ale tak mega
Ja bym sobie na cos takiego nie pozwoliła Od razu bym powiedziała, co o tym myślę i tyle.
Najlepsze rady dala marry_poppins
Powodzenia w czasie rozmowy
Psychosis Deviant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-26, 11:00   #78
GhostInTheFog
Zadomowienie

GG do GhostInTheFog

Znam prawie identyczny przypadek. Albo to mój znajomy napisał tego posta .

Chłopak 24, dziewczyna 23. On na ostatnim roku studiów typu- zajecia dwa razy w tygodniu i opierdaling (w tym momencie już skończył). Pracy nie szuka, bo się boi i nie wie jak. A ona nie robi nic poza chodzeniem codziennie do Kościoła (nie neguję oczywiście).

I dokładnie tak samo po nim jeździ, gadają po kilka godzin dziennie, on ma do niej przyjeżdżać wtedy, gdy mu każe, wszystko jest tak jak ona chce. On nie miał prawa spotkać się ze znajomymi ze studiów, bo po co, skoro ma ją? To mu powinno wystarczyć. Zabrania mu pracować, bo 'w zyciu się jeszcze napracują'.
Włamała mu się na pocztę i poczytała maile od koleżanek (m. i.n ode mnie i chciała mi zrobić awanturę ), po czym koleś wywalił wszystkich znajomych z fb i ma tylko ją. No parodia normalna. On nic z tym nie zrobi, bo 'boi się ją skrzywdzić'. Niedobrze mi się robi jak czytam takie rzeczy, nie wiem jak można być tak słabym.

A, jak on juz sie odważy jej napomknąć, ze coś mu się nie podoba to ona w ryk i 'jak ty mozesz mi to robić? krzywdzisz mnie!' i podobne rewelacje.

Edytowane przez GhostInTheFog
Czas edycji: 2013-08-26 o 11:01
GhostInTheFog jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-26, 12:04   #79
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Faceci dojrzewają później. Ma chłopak jeszcze czas żeby się wyrobić.

Rozkminy z pierwszego postu słyszałam nie raz od facetów jeszcze w okresie studiów, a teraz to są faceci z prawdziwego zdarzenia. Chłopak po prostu jeszcze świeży jest i wrażliwy, zależy mu na dziewczynie, szczególnie że ta okręciła go sobie wokół paluszka.

Misugi, jesteś pewny że warto tą dziewczyną się tak przejmować? Nie dość że paskudna szantażystka emocjonalna, to jeszcze niezbyt interesująca (serio ja jestem w stanie z moim TŻ przegadać cały dzień o zupełnych pierdołach... i nie czuć się ani zmęczonym ani znudzonym*).

Zdaj sobie sprawę, że ta dziewczyna stosuje bardzo gówniarskie zagrywki i potrzebny jej kubeł zimnej wody na głowę.

* pod warunkiem, że nie jest to dzień w dzień

Edytowane przez mikia20
Czas edycji: 2013-08-26 o 18:23
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-11, 16:52   #80
mrskali
Raczkowanie

sory, że to napiszę, ale to... załosne. Dziewczyna ewidentnie Tobą rządzi. "wejdz na gg, odpisz, nie wychodz". no to chyba nie na tym polega zwiazek? chcesz pojechać dla niej do tego miasta? czy dla siebie? bo jezeli dla Niej to raczej bym sobie odpusciła, tymbaardziej, że jak napisałeś laska Cię męczy i denerwuje. Ps. chcesz pograć na pleju? znajdz sobie laske, która bedzie grała z Tobą : ) ja trzaskam z moim facetem. a po drugie to.... jeżeli jesteś młody, to jeszcze cale zycie przed Toba i zwiazek ma byc przyjemnościa, a nie meczarnia.

Kocham <3
Ćwiczę.
Studiuję.

mrskali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości