Moja 3letnia tajemnica - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-01, 03:25   #61
grubella
BAN stały

Dot.: Moja 3letnia tajemnica

[QUOTE=niebieskie_oczko;42 567113]

Czasami się dziwię, jak dziewczyny mogą sobie coś wmawiać: 3 lata wzdychania za byłym, dorabianie dramaturgii, wielkiej love, a tak naprawdę było zwykłe zerwanie i już. Facet wszedł w nowy związek i hula, ma czas na karierę i na dziewczynę.
Najbardziej współczuję twojemu obecnemu partnerowi. 2 lata oszukiwania, masakra[/QUOTE]

Może autorka po przeczytaniu komentarzy się nawróci.
Przejrzy na oczy i inaczej spojrzy na obecnego chłopaka.
Doceni jaki skarb ma przy sobie i zakocha się w nim ponownie.
grubella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 11:33   #62
delfix10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _ema_;42561870[B
]Hehe, prawie jak Zmierzch tylko tam nieokrzesany chłopiec zrobił jej dziecko, które ją zabiło [/B]

Dziewczyno, może jestem przewrażliwiona, ale bije z Ciebie jakaś dziwna egzaltacja. A z doświadczenia wiem, że takie osoby na siłe szukają sobie problemów i komplikują poukładane życie. Coś jak Werter, tylko w realu.

Uświadom sobie, że życie to nie film. Facet nie odchodzi 'by Cię chronić przed samym sobą', a potem jego wielka miłosć nie wygrywa. Facet miał Cię gdzieś i pora iść naprzód.
no pięknie! ja właśnie czytam Zmierzch ale widzę że już nie muszę skoro i tak wiem jak się skończy po co wlazłam na ten wątek tylko sobie humor zepsułam
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 12:05   #63
maryanna3
Zakorzenienie

Też na Pikeja stawiam

W skrócie: walnęłaś pseudofilozoficzny elaborat rodem z harlekinu o tym, że facet puścił Cię kantem bo mu z kariera kolidowałaś i to nie jest jego wina, to takie romantyczne, i to była prawdziwa miłość.
Jesteś z kolejnym ale go nie kochasz tylko wzdychasz do artysty która już ma nową pannę która dziwnym trafem z karierą mu nie koliduje. No ale jesteś z braku laku.
I co Ty masz zrobić? Polecam zabrać się za pisanie romansów.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 14:06   #64
HealthOne
Zadomowienie

To jest bardzo, bardzo proste.
Jak mężczyzna kocha kobietę to góry przeniesie by z nią być, a jeśli fizycznie nie może- bo np powiedzmy -pracuje 100 km dalej , to ta kobieta jest przystanią do której chce wracać cały czas.

Twój dawny ukochany Cię zostawił bo nie było między wami nic poważnego, chociaż starał się przyzwoicie z tego układu wymiksować zostawiając ci te wyświechtane teksty że cie niby przed sobą chce chronić. Tak naprawdę chciał spokoju i skupienia się na swoich sprawach a nie na tobie.
Weź zejdź na ziemię a nie bujaj w chmurach z tymi górnolotnymi określeniami waszego zwyczajnie nieudanego związku. Miłość się okazuje czynami a nie słowami.
HealthOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 14:07   #65
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HealthOne Pokaż wiadomość
To jest bardzo, bardzo proste.
Jak mężczyzna kocha kobietę to góry przeniesie by z nią być, a jeśli fizycznie nie może- bo np powiedzmy -pracuje 100 km dalej , to ta kobieta jest przystanią do której chce wracać cały czas.

Twój dawny ukochany Cię zostawił bo nie było między wami nic poważnego, chociaż starał się przyzwoicie z tego układu wymiksować zostawiając ci te wyświechtane teksty że cie niby przed sobą chce chronić. Tak naprawdę chciał spokoju i skupienia się na swoich sprawach a nie na tobie.
Weź zejdź na ziemię a nie bujaj w chmurach z tymi górnolotnymi określeniami waszego zwyczajnie nieudanego związku. Miłość się okazuje czynami a nie słowami.
Bardzo ładnie napisane
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 14:21   #66
HealthOne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grubella Pokaż wiadomość
Pielęgnujesz w sobie jakieś sentymenty do niego, nadal grzejesz się w ogniu dawnych namiętności, które nigdy nie wrócą.
Przejrzyj na oczy, zrzuć wreszcie z piedestału typa , który cię zwyczajnie porzucił.
Te jego słowa, że robi to dla twojego dobra aby cię chronić to słodkie banały wypowiedziane dla otarcia twoich łez.
Zastanów się dlaczego naprawdę odszedł?
Moim zdaniem gdy zobaczył , że wkrótce będzie na świeczniku to uznał , ze nie pasujesz do niego.
Bo jesteś np. :
- za mało medialna,
- nieciekawa,
- za bardzo chwiejna emocjonalnie,
-za szara myszka,
-zbyt pretensjonalna,
- inne jego opinie o tobie.

Będą z nim robić wywiady, reportaże a tu u jego boku zupełnie nie pasująca do tak sławnego człowieka towarzyszka życiowa.
Albo przeciwnie zbyt ekscentryczna, górnolotnie się wyrażająca, której może od błysku fleszy uderzyć do głowy woda sodowa, która własnoręcznie będzie przeganiała jego 20 letnie fanki z garderoby po koncercie, która swoim talentem może przyćmić jego talent....
Jedyne wyjście to zerwać kontakt z taką dziewczyną tłumacząc to bzdurami o bezpieczeństwie i brakiem czasu.

A ty hołubisz dalej wspomnienie o nim, zatracasz się sama w tym i krzywdzisz oraz zdradzasz w myślach faceta, którego masz przy sobie obecnie.
Dokładnie.
Marzenia o bylym, idealizowanie waszej ''miłości'' rujnują twoją teraźniejszość możesz mieć kogoś dobrego przy swoim boku , dla kogo jesteś najważniejszą kobietą (a nawet już masz) a przez pseudo-artystę nie umiesz tego docenić i to Cię unieszczęśliwia. Gonisz nie wiadomo za czym. Spisz na kartce zalety jednego i drugiego, co dał Ci pierwszy, a co daje ten obecny, tylko realistycznie - bez bujania w obłokach. I przemyśl to wszystko.
HealthOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 14:23   #67
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Tylko ja myśle, że to kolejny wątek pewnej bardzo kojarzonej na forum osoby od Adiego? :/ Identyczny sposób pisania, odpowiadania po zdaniu, grafomania i problemy z tyłka (i jest to już chyba 3 wątek w identycznym stylu kilka różnych użytkowników). Jak jestem przewrażliwiona to spoko, ale jak nie tylko ja odniosłam takie wrażenie, to zgłośmy od razu zanim znowu zrobi się wyciąganie informacji, prywatne wiadomości, wzajemne szkalowanie i nakręcanie...
Nie ty jedna masz takie wrażenie...
Ale poczytamy - zobaczymy, jeśli autorka rozpocznie atak na wizażanki w wiadomym stylu - to zyskamy pewność
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-02, 14:14   #68
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

nie mam pojęcia, jak Ci pomóc,bo niewiele rozumiem, co jest tą granicą, która nie pozwala Wam być razem. Powinnaś z pewnością rzucić obecnego mężczyznę, bo to strata Waszego czasu
Stary 2013-09-02, 15:22   #69
Alexandra92x
Rozeznanie

Nie rozumiem. Mamy XXI wiek, a Autorka opisuje w pierwszym poście historię rodem ze średniowiecznych romansów. W dodatku takim właśnie średniowiecznym/werterowskim (wiem, że Wreter został napisany w romantyzmie, ale...) językiem. Gdyby kochał to by nie odszedł (w sumie tak bez powodu) moim zdaniem nie dla niego jest życie w związku. Koncerty, fanki, seks. Poza tym dlaczego JEST z tamtą dziewczyną, a z Tobą nie mógł być. Jest wiele ludzi, którzy mimo przeciwności losu są razem. Jak dla mnie facet wybrał najłatwiejsze wyjście, a Ty żyjesz złudzeniem o porywach miłości niczym Romeo i Julia. Chociaż ich historia jest mocno naciągana.

luty 2014 - początkująca włosomaniaczka

Edytowane przez Alexandra92x
Czas edycji: 2013-09-02 o 15:24
Alexandra92x jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-02, 16:25   #70
dddorotaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Uświadom sobie, że życie to nie film. Facet nie odchodzi 'by Cię chronić przed samym sobą', a potem jego wielka miłosć nie wygrywa. Facet miał Cię gdzieś i pora iść naprzód.
no lepiej nie można tego ująć. Zgadzam się w 100%. Podpisuje sie wszystkimi konczynami pod tym stwierdzeniem.
dddorotaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-02, 17:55   #71
Careful
Przyczajenie

Eh, żaden Pikej - swoją drogą nawet go nie znam.
Ktoś dobrze napisał, za mało konkretów - racja.
Napisałam tutaj by zobaczyć to z innej strony ten cały "bełkot"
więc dziękuję.
Careful jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-02, 21:34   #72
Margolcia23
w drodze do...Ciebie...

Cytat:
Napisane przez Careful Pokaż wiadomość
Eh, żaden Pikej - swoją drogą nawet go nie znam.
Ktoś dobrze napisał, za mało konkretów - racja.
Napisałam tutaj by zobaczyć to z innej strony ten cały "bełkot"
więc dziękuję.

jednym słowem troll trollom już podziękujemy
Margolcia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości