|
|
#61 |
|
BAN stały
|
Dot.: Moja 3letnia tajemnica
[QUOTE=niebieskie_oczko;42 567113]
![]() Czasami się dziwię, jak dziewczyny mogą sobie coś wmawiać: 3 lata wzdychania za byłym, dorabianie dramaturgii, wielkiej love, a tak naprawdę było zwykłe zerwanie i już. Facet wszedł w nowy związek i hula, ma czas na karierę i na dziewczynę. Najbardziej współczuję twojemu obecnemu partnerowi. 2 lata oszukiwania, masakra[/QUOTE] Może autorka po przeczytaniu komentarzy się nawróci. Przejrzy na oczy i inaczej spojrzy na obecnego chłopaka. Doceni jaki skarb ma przy sobie i zakocha się w nim ponownie. |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Też na Pikeja stawiam
![]() W skrócie: walnęłaś pseudofilozoficzny elaborat rodem z harlekinu o tym, że facet puścił Cię kantem bo mu z kariera kolidowałaś i to nie jest jego wina, to takie romantyczne, i to była prawdziwa miłość. Jesteś z kolejnym ale go nie kochasz tylko wzdychasz do artysty która już ma nową pannę która dziwnym trafem z karierą mu nie koliduje. No ale jesteś z braku laku. I co Ty masz zrobić? Polecam zabrać się za pisanie romansów. |
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
To jest bardzo, bardzo proste.
Jak mężczyzna kocha kobietę to góry przeniesie by z nią być, a jeśli fizycznie nie może- bo np powiedzmy -pracuje 100 km dalej , to ta kobieta jest przystanią do której chce wracać cały czas. Twój dawny ukochany Cię zostawił bo nie było między wami nic poważnego, chociaż starał się przyzwoicie z tego układu wymiksować zostawiając ci te wyświechtane teksty że cie niby przed sobą chce chronić. Tak naprawdę chciał spokoju i skupienia się na swoich sprawach a nie na tobie. Weź zejdź na ziemię a nie bujaj w chmurach z tymi górnolotnymi określeniami waszego zwyczajnie nieudanego związku. Miłość się okazuje czynami a nie słowami. |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marzenia o bylym, idealizowanie waszej ''miłości'' rujnują twoją teraźniejszość możesz mieć kogoś dobrego przy swoim boku , dla kogo jesteś najważniejszą kobietą (a nawet już masz) a przez pseudo-artystę nie umiesz tego docenić i to Cię unieszczęśliwia. Gonisz nie wiadomo za czym. Spisz na kartce zalety jednego i drugiego, co dał Ci pierwszy, a co daje ten obecny, tylko realistycznie - bez bujania w obłokach. I przemyśl to wszystko.
|
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale poczytamy - zobaczymy, jeśli autorka rozpocznie atak na wizażanki w wiadomym stylu - to zyskamy pewność
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia, jak Ci pomóc,bo niewiele rozumiem, co jest tą granicą, która nie pozwala Wam być razem. Powinnaś z pewnością rzucić obecnego mężczyznę, bo to strata Waszego czasu
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Nie rozumiem. Mamy XXI wiek, a Autorka opisuje w pierwszym poście historię rodem ze średniowiecznych romansów. W dodatku takim właśnie średniowiecznym/werterowskim (wiem, że Wreter został napisany w romantyzmie, ale...) językiem. Gdyby kochał to by nie odszedł (w sumie tak bez powodu) moim zdaniem nie dla niego jest życie w związku. Koncerty, fanki, seks. Poza tym dlaczego JEST z tamtą dziewczyną, a z Tobą nie mógł być. Jest wiele ludzi, którzy mimo przeciwności losu są razem. Jak dla mnie facet wybrał najłatwiejsze wyjście, a Ty żyjesz złudzeniem o porywach miłości niczym Romeo i Julia. Chociaż ich historia jest mocno naciągana.
luty 2014 - początkująca włosomaniaczka ![]() Edytowane przez Alexandra92x Czas edycji: 2013-09-02 o 15:24 |
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
no lepiej nie można tego ująć. Zgadzam się w 100%. Podpisuje sie wszystkimi konczynami pod tym stwierdzeniem.
|
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Eh, żaden Pikej - swoją drogą nawet go nie znam.
Ktoś dobrze napisał, za mało konkretów - racja. Napisałam tutaj by zobaczyć to z innej strony ten cały "bełkot" więc dziękuję. |
|
|
|
|
#72 |
|
w drodze do...Ciebie...
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

[/B]