|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ☂☂☂ Znowu wrzesień, znowu jesień... ☂☂☂
hej,
znajdziesz coś u mnie w wątkach za któryś z kosmetyków: - Clinique 3 kroki DDML, ok. 80/200 ml; - Etja Olej arganowy organiczny 50 ml z ubytkiem max 3 ml. Ważny do maja 2014 r; - The Body Shop Vanilla Bliss Shimmer Lotion 250 ml. Świeży, użyte ok. 5 ml, pompka. - Calvin Klein Euphoria Blossom, ok. 50/100 ml - tester bez korka; ?
|
|
|
|
|
#62 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Moze znalazlabys cos u mnie za Max Mare?
Moge oddac kilka rzeczy
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
to może za tbs wzielabym to:
- Żel pod prysznic Tesori d'Oriente Fiore del Dragone, nowy 250 ml (powyżej w perfumach zapach z tej samej serii - zbliżony do HP Diora); - Yves Rocher Cure Solutions Anti-Fatigue soin vitalite 24h (krem rewitalizujący 24h), 50 ml. Świeży, użyty raz, kartonik; - Yves Rocher Anti-Age Global Complete Anti-aging Care with botanical native cells (krem do twarzy na dzień), 50 ml. Świeży, użyty raz. Kartonik; nie wiem jak to cenowo... jeśli za dużo to może same kremy? albo krem i zel pod prysznic?
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
ok, Coben za żel i olej. a dobrałabyś soebie cos za:
Oriflame, HairX Styling Gloss Booster Spray (nabłyszczający lakier-spray do włosów), poj. 50 ml. Użyty raz (data ważności: 05.2014 r.); Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Style Milk with silk protein & neem oil (anti frizz, moisture, shine) - mleczko wygładzające i nawilżające, użyte raz na końcówki (237 ml) Shea Moisture Coconut & Hibiscus Hold & Shine Moisture Mist with silk protein & neem oil (moisture, body, shine) - nawilżająca mgiełka, pryśnięta max 3 razy (237 ml)
|
|
#67 | ||
|
perfumove love
|
Niestety, wolałabym jeden konkret z poszukiwanych
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
"słodka choroba" już poleciała. może jeszcze coś innego Ci się podoba? chetnie si ewymienie za spray bo akurat mi sie skonczyl i bedzie jak znalazł
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
ok
to przechodzimy na pw?
|
|
#71 |
|
perfumove love
|
Odpisałam u Ciebie
Jeśli jesteś zdecydowana to jak najbardziej |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
masz w swojej wishliście bielizne z rozmiarze S a ja mam dużo majtek w wątku ubraniowym
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się Podkład La Roche-Posay Toleriane Teint odcień 11
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
ten stanik jest w idealnym stanie, wysle Ci więcej zdjęć jutro albo w sobote, w związku z tym że stanik kosztował 60zł chciałabym sobie cos dobrać do tego sprayu. ZArezerwuj mi te rzeczy o których rozmawiałyśmy a ja jak znajde wolną chwile to porobie zdjęcia
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka! Wiesz co, daj mi proszę jeszcze chwilkę na zastanowienie się czy chce kolejny korektor w mojej kolekcji.
Musze przemyśleć tę wymiankę! Pozdrawiam,
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, niestety w wątku nic nie widzę. Pozdrawiam, M.
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
dokładne zdjęcia stanika
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2013-09-28 o 17:00 |
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie za: krem YR Anti-Age Global, olej arganowy Etja, balsam TBS Vanilla Blis oraz pacynkę do nakladania cieni TBS ; )
|
|
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę, bardzo bym chciała lrp toleriane, ale jednak muszę powiedzieć sobie dosyć i nie brać kolejnego podkładu/korektora. Może kiedyś uda nam się wymienić za coś innego. Będę zaglądać, pozdrawiam!!
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Style Milk with silk protein & neem oil (anti frizz, moisture, shine) - mleczko wygładzające i nawilżające, użyte raz na końcówki (237 ml)
Shea Moisture Coconut & Hibiscus Hold & Shine Moisture Mist with silk protein & neem oil (moisture, body, shine) - nawilżająca mgiełka, pryśnięta max 3 razy (237 ml)
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego z góry zakładasz że jestem oszustką która wystawia "zuzyty" stanik a twierdzi że jest nowy? stanik w stanie idealnym, nic nie jestes zmechacone, ani zużyte. mam 15 pozytywnych przekupek, wiec to świadczy o tym że jestem osobą uczciwą, co prawda te 15przekupek to nic w porównaniu z Twoimi 188, ale też wyśle pierwsza paczkę, prawda? zależy mi n auczciwych wymiankach i na tym żeby budować sobie opinię uczciwej osoby, a nie naciągacza.
widziałaś zdjęcia, wszystko jest ok, prawda? więc w czym problem? mogę jeszcze zmierzyć długość pasa i głębokość miseczki. wolałabym żebyś jednak się dogadały co do stanika bo chciałabym zrobić większą wymiankę a nie ciągle wysyłać po dwa,trzy kosmetyki. moja inna propozycja: - Ziaja odżywka do włosów w sprayu intensywne wygładzanie, zużyte kilka psiknięć; - Oriflame, HairX Styling Gloss Booster Spray (nabłyszczający lakier-spray do włosów), poj. 50 ml. Użyty raz (data ważności: 05.2014 r.); - Odlewka (czy raczej "odkładka" ) nawilżającej maski do włosów MATRIX, ilość do ustalenia; ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- ps. rzeczywiście, jak spojrzałam na zdjęcie to stanik wygląda jakby był troche zmechacony...
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
odnosze wrażenie że nie jestes do konca zainteresowana tym stanikiem dlatego nie bede się upierać. Proponuje Cobena za:
- Etja Olej arganowy organiczny 50 ml z ubytkiem max 3 ml. Ważny do maja 2014 r; - Green Pharmacy Żel do mycia twarzy: aloes, do suchej i wrażliwej skóry 270 ml, użyty dwa razy. Ważny do marca 2014 r. - nawilżającej maski do włosów MATRIX - 50ml odlewki (to ta? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...me-masque.html) może być?
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
najpierw dobierasz sobie stanik, potem twierdzisz żę jednak nie oddasz swoich cennych "prawie" nowych kosmetyków za mój używany stanik chociaż wyrażnie napisałam że był założony tylko raz, dostosowuje si edo siebie - wysyłam dodatkowe zdjęcia, proponuje dodatkowe zmierzenie a ty i tak rezygnujesz kiedy ja już odmówiłam kilka innym osobom wymianke za Cobena już nie mówiąc o tym żę straciłam szanse na wymiane za żel do twarzy z inną osobą (gdybyś nie zauważyła podpisu jest mi bardzo potrzebny). ŻAL!!!
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2013-10-01 o 14:27 |
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Hey, znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy?
- Etja Olej arganowy organiczny 50 ml z ubytkiem max 3 ml. Ważny do maja 2014 r; - Green Pharmacy Żel do mycia twarzy: aloes, do suchej i wrażliwej skóry 270 ml, użyty dwa razy. Ważny do marca 2014 r. Ziaja Pro, maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja 250 ml, użyta dwa razy w niewielkiej ilości. Otwarta dwa tygodnie temu temu. The Body Shop serum z wit. C, użyte raz w ilości małej kropli kilka dni temu Zestaw organicznych kosmetyków z masłem shea i olejkiem kokosowym Estee Lauder Eyeshadow Quad 07 Arctic Night Podkład La Roche-Posay Toleriane Teint odcień 11 (jasny, żółtawy) ? |
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Ojej, akurat te dwie rzeczy są już wstępnie zaklepane. ... Jeśli jednak się nie wymienię to tak by mi pasowało i dam znać wtedy ewentualnie w najbliższym czasie, ale raczej tamta wymiana dojdzie do skutku. Szkoda. Może następnym razem
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
coś za produkty TBS?
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za serum TBS?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post43087621 |
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Niestety tylko Idealia mnie zainteresowała , a to za mało..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

Moge oddac kilka rzeczy 

jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość