![]() |
#61 | |
astro-loszka
|
Dot.: Nagle praca-nagle zmiany
Cytat:
![]() Już pal sześć pracę i zazdrość o nią...tu widać, że gość ma czas na wszystko, oprócz Ciebie. Jesteś na ostatnim miejscu. Zastanów się, czy warto być w takim związku? Gdy jedno pisze, dzwoni, tęskni, inicjuje spotkania, a drugie tylko łaskawie przyjmuje awanse (lub odmawia, z braku czasu)? A gdybyś tak dla odmiany Ty olała jego, przestała się odzywać, zajęła sobą, spotkała z koleżankami, poszła na aerobik, cokolwiek? Sytuacja może się odwrócić. A jeśli nie? Rozstańcie się bez żalu. Nie warto tracić czasu z kimś, kto go nie ma, aby go spędzać z Tobą.
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do jego pasji: tak, nie podoba mi się. On o tym wie, temat jest zamknięty, ja pozostaje neutralna, interesuje mnie tylko kiedy wyjezdza, kiedy wraca etc. Oczywiście, że ja bym chciała o przyszłości z nim pogadać, ale on mi postawił sprawe prosto: - Jestes dla mnie najważniejsza, ale sa inne wazne rzeczy które musze robić -Zależy mi na tobie, ale jestem jeszcze młody, nie lubię planować, aczkolwiek nie mam nic przeciwko zeby być z toba sporo dłużej - Nie lubię się zachowywać dojrzale, ponieważ musze taki byc gdy jestem mediatorem pomiedzy moimi kłócacymi rodzicami i źle mi się to kojarzy. 3 stałe postulaty. Co do pierwszego punktu to jest on zrozumiały, ale nie usprawiedliwia jego olewania mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co raz czarniej widzę ten "związek". Te jego teksy to też jakiś absurd. Myślę, że chłopak traktuje Ciebie i ten związek niezbyt poważnie, nie wiąże z Tobą planów na przyszłość, a jak chcesz o tym pogadać to "rzuca coś" abyś się odczepiła. Jezu, co to za wyrażenie "jak chciał dodatkowy wolny czas, to go dostawał" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Nagle praca-nagle zmiany
Cytat:
Zawsze spędzał ze mną tyle czasu ile spędzał bo chciał i był wtedy bardzo zadowolony. Dodatkowo wiem ze miał w życiu mało kobiet bo chce być z kobieta na poważnie w związku albo wcale. Jeśli coś sie zmieniło mu w głowie w trakcie ostatnich tygodni to ja nic o tym nie wiem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Nagle praca-nagle zmiany
W coś muszę wierzyć, a staram sie mu ufać jak moge. Tyle.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Czytajac ten watek uswiadamiam sobie jaka już jestem stara
![]() Tez chcialabym miec takie problemy. A tu dupa. Praca na pelen etat to nie wymysl, tylko koniecznosc, bo rachunki trzeba oplacic. I jak znalezc czas dla TZ, dla swoich pasji, wyjscia ze znajomymi, zwyklego wypicia kawy z mama. Wez sie dziewczyno ogarnij. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
To sobie wierz, że traktuje Ciebie poważnie, weźmiecie ślub, będziecie mieli dzieci i zamieszkacie w małym domku z ogródkiem. A tymczasem zaciskaj zęby, przetrzymaj jego olewanie, ciągłe awantury, krzyki, jego brak ochoty na rozmowę o przyszłości i jego niedojrzałość. Nie narzekaj, bo sama sobie taki los wybrałaś.
Zaczynam myśleć, że ten problem z za małą ilością wspólnego czasu wymyśliłaś sobie po to aby nie widzieć prawdziwych problemów tego "związku" Edytowane przez Flashdance Czas edycji: 2013-09-17 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Nagle praca-nagle zmiany
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Jak to dobrze, że ja nie spotykałem takich dziewczyn na swojej drodze i miałem udany okres "dorastania" bez marudnej i wiecznie niezadowolonej dziewczyny...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- wziąć coś ciężkiego i ... wiadomo - znaleźć dobrego psychologa - i pracę, bo najwyraźniej Ci się nudzi... A potem... zmienić faceta. *** Tak dla Twojej wiadomości - ludzie którzy mieszkają ze sobą i pracują, często wracają do domu w okolicy godziny 18ej. W tzw. międzyczasie gotują, piorą, robią zakupy... Cały ich czas obok siebie to 4-6h, a czego zupełnie przy sobie spędzają pół godziny. Zejdź dziecko na ziemię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.