![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z
Kamlisa
Lapi i gratuluję i współczuję ![]() ![]() ![]() Przyznam szczerze, ze mnie taka organizacja by przeraziła, nie bardzo bym wiedziała, od czego zacząc...Zwykłe imieniny na 6 osób - to cos w moim guście ![]() ......................... ......................... .. skąd wiesz ,że rzekł coś w tym stylu ? ![]() ![]() ![]() jutro mamy grill z karkówką , kiełbaskami , kaszankami ,bedę piersi z kurczaka też , domowy smalec ( 2 rodzaje ) i ogórki ( moja mama robiła ) ,wielkie okragłe chleby, ja zrobię kroje pomidorki z oliwą z oliwek i ziołami ....będzie pyszne ciasto z owocami i mini drożdżóweczki , mam też przygotowany wielki kosz pysznych jabłek ( 15kg) i kosz śliwek ....kosz słodkości dla dzieciaków , chipsy , popcorn, paluszki i te wszystkie pierdoły ... bedzie piwo lane z beczki ...soczek dla Pań też będzie ![]() ![]() cytryny do herbatki i śmietanki do kawy ![]() chyba pomyślałam wszystkim ![]() ![]() generalnie taka swojska impreza na przystani żeglarskiej nad jeziorem ....tylko ta liczba osób mnie przeraża bo ciągle się boje ,że czegoś zabraknie , choć wszystkiego zamówiłam dużoooo ![]() a za tydzien dokładnie kolejna , u nas na firmie , dla naszych najlepszych klientów , też na ok 50 - 60 os. ...no i to już będzie innego rodzaju impreza , bardziej oficjalna ...oczywiście wszystko również na mojej głowie ![]() a potem jadę do Spa ![]() ![]() będę musiała odreagować ![]() no to się wyżaliłam ....ale jestem padnięta ...normalnie nynu .... Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-09-20 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Lapi zuch dziewczyna jesteś
![]() ![]() ![]() ![]() Masz fb? jestem, są też zdjęcia maski mojej ![]() ![]() Ruskie ładne dziewoje poza tymi typowymi ruskimi baboszkami co to jedno oko na maroko drugie na kaukaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miszu ze spodni Lee będziesz zadowolona, tym bardziej że te czarne to uniwersalne bardziej na sportowo i bardziej wystrzałowo można je podrasować ![]() Aussie, fiu fiu nóźka faktycznie osiemnastka ![]() ![]() chipsy, niestety UWIELBIAM ![]() ![]() Piątek!!! tygodnia początek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Lapi gratulacje..i życzę udanej imprezy! Zobacz co wyszperałam-Najpopularniejszymi sposobami zintegrowania oraz zmotywowania pracowników są imprezy oraz pikniki firmowe. Organizowane w lokalach lub na świeżym powietrzu wyróżniają się tematyką oraz mnogością atrakcji. Korporacjom nie wystarczają już grille połączone z tańcami, dzisiejsze zabawy mają angażować pracowników do przygotowań oraz pobudzać ich kreatywność. Hitami ostatnich lat są imprezy w stylu hawajskim, podczas których obowiązują luźne stroje i motywy kwiatowe oraz zabawy w stylu lat ’70 i ’80. Każdy z zaproszonych ma za zadanie znaleźć odpowiednie ubranie „z epoki”, zaś sama zabawa przebiega w rytmach muzyki tamtych lat. Dużym powodzeniem cieszą się również motywy magiczne i zabawa w stylu Harrego Pottera oraz rozrywka godna Ala Capone, w trakcie której można zapalić prawdziwe cygara oraz popaść w wir hazardu.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja , przejrzalam stary watek i nowy troche ale raczej nikt nie tesknil
jakos w najblizszych dnaich was nadrobie bo mam mlyn w pracy i nie tylko Miszka gratuluje |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Jak mi miło
![]() ![]() A to Miszka ciekawe , impreza ala Al capone, styl Hawaii czy lata 70-80 .... kiedys byliśmy na imprezie a la lata 20-ste , świetnie było ![]() nasi pracownicy to swojskie chłopaki , bez udziwnień chcieli , ot piknik i piwko ....tylko didżej im się zamarzył to go będą mieli , natomiast nie wtrącam się jaka muza poleci ...mam tylko nadzieję ,że nie disco polo bo nie wydolę ![]() ![]() jeju , mam naseczkę Filorgi na twarzy ....jakoś muszę wyglądać dzisiaj , żony i dziewczyny przyjadą szefową obejrzeć nie ![]() chociaż mój mąż się rano śmiał ,że mam Mu przygotować białą koszulę , krawat i garnitur ![]() ![]() no to narazie bo mam dużo jeszcze do zrobienia .... nie pada i pokazuje się słońce ![]() jakoś to będzie mam nadzieję ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-09-21 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Irenka, myślałam o Tobie na długich spacerach - że Ty z chora nogą robisz tyle kilometrów dziennie, a mnie marne 2 km ( po plazy, w piachu, więc gorzej) już ciążą
![]() Lapi, na pewno będzie super. Nie wątpie, ze bycie na takiej imprezie jest łatwe i przyjemne, w przeciwieństwie do organizowania ![]() U nas słonce, mam nadzieję, że i u Ciebie tez będzie pięknie. I ciepło się robi, bo słonce przygrzewa...Jak dobrze, że ja takich imprez nie mam i nikt mnie nie integruje ![]() Miszka, buty super, dobrze, że mam full kozaków ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
dzieki Kam , wlasnie od tyg mnie noga boli i jakas gulka czewona wyszla ale boli tylko przy duzym prostowaniu albo skretach wiec spoko
mascia maruje i jade dalej z robota spacery to narazie w pracy a w dzien wolny osttnio zrobilam marne 4km x2 ( rano i wieczorem ) do tego kupilam buty do biegania ( asisc-a patrioty) i jest ogromna roznica coprawda z wiekszymi dyzstansami typu 7-10km na raz zrobilam sobie przerwe do czasu az mi z kolanem bedzie lepiej no i musze jeszcze sporo miesnia odbudowac bo jednak tyle mies bez ruchu w lozku to widac same kosci w okolicach kolana Kama cudne zdjecia , naprawde bardzo mlodo wygladasz |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
zawzięta jesteś, Irenka, z tym chodzeniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Konto usunięte
|
Zmieniałam dziś ciuchy, chowałam letnie i smutno mi się zrobiło... bo większość tych rzeczy noszę i chowam od nie wiem ilu lat....
![]() ![]() ![]() Pozbywam się też jednej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uwierzę, jak zobaczę. ![]() ![]() Mimo wszystko, całkiem sporo rzeczy uzbierało się do wykopania.Planuję do kontenera PCK wynieść, ale te cholerne plecy nadal mnie bolą, nie chce dźwigać... |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Re: 30,40 plus od A do Z
Aj tam zawzieta. Jedyny ruch w zasadzie. Na bieganie za szybko. Chce zobaczyc dwie szostki na wadze ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Irenka rozczuliłas mnie..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Kamlisa- Tak byliśmy we Włoszech- Wenecja Werona, jez Garda i niemieckie Chimsee. Irankaa- no co ty kobieto. Tękniłysmy. Tak czy siak na fb cie podglądam ![]() Fuerta- teatr Roma uwielbiam. Gdybym mieszkała w W-wie to chodziłabym na każde przedstawienie ![]() Lapiel- trzymam kciuki aby pogoda dopisała ![]() ![]() Beata- widzę że mamy dużo wspólnego. Też tak mam z garderobą. Niby chcę wywalic, ale zostawiam i obiecuję sobie że kolejny sezon będzie ostatni ![]() ![]() Pół godziny stałam dzisiaj w drogerii próbujac wybrać tu do rzęs. No i nic nie wybrałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Aussie, z tanich polecam nieustająco Wonder podstawowe z Oriflame
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Re: 30,40 plus od A do Z
Aussie planuje wypad moze pod koniec listopada. Chetna?
Ja Cie miszka rozczulilam? Czym? |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: 30,40 plus od A do Z
Irenko tym,jak napisałaś ,iż nikt nie myslał o Tobie..Aussie mój ulubiony,w dobrej cenie tusz- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra.html&next=1 Ponowiłam zakup,jestem z niego mega zadowolona.Nawet córka się spytała,czy zagęszczałam rzęsy..
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na raz , to na 100% wyzionełabym ducha .... ![]() ![]() Teatr Roma - też wielbię ... bywam na wszystkich musiacalach ... Darowałam sobie tylko Nędzników , bo moja Kaś była i nie polecała zdecydowanie ... A w temacie tuszy do rzęs ... Przetestowała mnóstwo ... Górnopólkowe głownie ... i kiedyśza namową koleżanki kupiłam Maybelline "100% Black" i wielbię go miłością wielką ... ![]() ![]() Z troszkę wyższej pólki polecam ten tusz : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1 Ale nigdy nie miałam pełnowymiarowego produktu , kupuję zawsze miniaturki na allegro ![]() Na zmianę więc teraz używam tych dwóch tuszy i przestałam szukać ... Bo zbyt dużo wydałam na testy ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
aussie mam brac buty do biegania do PL ?
![]() ![]() Kama niewiem czy Cie pociesze czy nie ale w czerwcu mialam operacje prawda , a na pocztaku lipca wybralam sie nad morze , spacerowalysmy ze znajoma jakies 2 godz ... ja o kulach i w piasku bylo w miare ale cos nas pognalo zeby do wody wejsc wiec brodzac po kolana tak chodzilysmy . oj jaki to byl opor .. az sie czulo endorfiny hehe nieno smiejcie sie , ja nigdy sportu nie uprawialam tak z wlasnej woli a teraz mnie nosi zeby biegac a wiem ze za wczesnie wiec narazie spacery i powiedzmy raz na 10 dluzszych spacerow bieganie perfum narazie nie kupuje.. odkrylam 6 pelnych butelek ( no prawie pelnych ) wiec narazie odpuszczam , kosmetykow tez bede narazie unikac dokupywania bo tyle co wywloklam z szafy i przeroznych kosmetyczek to niewiem kiedy zuzyje , chociaz pewnie i tak sobie cos z Pl zwioze ![]() tysze tez narazie odpuszczam bo oprucz 2 lancome mam jakies ze 2 inne typu loreala i cos jeszcze kurcze ja niemam czasu na siebie to wszystko nakladac ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2013-09-21 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
no to juz napewno musimy sie spotkac Aussie ... date Ci podam na fb
![]() teraz tylko musze rozciagnac czas jak tam bede bo pewnie bedzie co zalatwiac i kogo odwiedzac matko prawie 1 w nocy a nam sie wcale nie chce spac, moj w cos gra , ja siedze i czytam, jutro praca... |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Aniele Tasmański
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Moje wybory tuszowe:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-mascara.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...sterpiece.html mam te tusze zawsze, moje ideały. Często również testuję nowości ale to jako taka ciekawostka. Zawsze jednak wracam do wymienionych wyżej. Pierwsza jesienna niedziela. Kocyk i gazetka. Również wymieniłam ciuchy letnie na jesienne. I praktycznie nic nie wywaliłam, no może jeden większy worek i to ciuchów takich domowych, ogniskowych. Mi się wszystko zawsze przyda i do tego bardzo dbam o ciuchy i mam niektóre latami. Są co prawda takie modele które ubieram tylko 2, 3 razy w roku. Chyba nigdy ich nie zużyję, i do tego dokupuję. Szaf za mało się robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
hello
Po Imprezie uffffff , myślę ,że udanej ..... pogoda dopisała ! pracownicy wyglądali na zadowolonych , dziękowali ...zobaczymy jakie jutro będą komentarze w pracy .... w każdym razie mają jutro na śniadanie jeszcze dużo smakołyków z imprezy , zostało nam tyle ,że obdzieliliśmy rodzinę i jeszcze dla naszej załogi zostało sporo jedzonka ![]() ależ jestem zmęczona .... kawa !....i od jutra planuję kolejną imprezę firmową na piątek ...jeju .... |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Super Lapi, że się wszystko udało
![]() Teraz już będzie lżej, nabierasz już rutyny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Co oko ,to inny faworyt
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Brawo Lapi
![]() Napisz coś więcej, bo powyższa relacja nader oszczędna ![]() Do której imprezowaliście ? tańce były ? w czym wystąpiłaś ? Miszka, zapomniałam Ci napisać, że zgadłaś (chodzi o element muzyczny poprzedniego wątku) ![]() ![]() Fuerta, Duran Duran też kiedyś słuchałam, ale to było tak dawno, że o tym zupełnie zapomniałam, fajnie że mi przypomniałaś, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
JUKA73
Brawo Lapi ![]() Napisz coś więcej, bo powyższa relacja nader oszczędna ![]() Do której imprezowaliście ? tańce były ? w czym wystąpiłaś ? ......................... ......................... ......................... .................... czekam do jutra , na komentarze w pracy ....mam nadzieję ,że nasza załoga będzie zadowolona ....muszę powiedzieć ,że mamy bardzo kulturalną ekipę , nie było żadnych "dziwnych" akcji ...jestem pod wrażeniem , duży pozytyw dla Nich ... Juka tańce były , a jakże ![]() ![]() ![]() ![]() mieliśmy wynajętą lódź i motorówkę , rejsy po naszym jeziorze były ...co jak się okazało było wielką atrakcją ... ubrałam się na luzie , jeansy conversy , skóra ...miałam taką fajną bluzkę na naramkach , którą kupiłam w Hiszpanii, grafika oko z przodu , oko z tyłu ![]() ![]() zaczynaliśmy o 16 , koniec był ok 1 .00 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-09-22 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Ja, jak Anyżek i Beti - ciuchy trzymam, nie wyrzucam, nie niszczę, w związku z tym nie mam miejsca na nowe
![]() ![]() Lapi, super, że było super, powtórka za tydzień ![]() A ja zaczynam pierwszy normalny tydzień po urlopie... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-09-22 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No, i torebkę ![]() Ale tylko dlatego,ze dawno nie kupowałam...Ostatni raz, na początku roku. No i jednej się wczoraj pozbyłam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Beata ja mam właśnie tak ze swetrami. Mam piekny kaszmirowy w kolorze musztardy sweter, mega ciepły. Nakładam go zawsze raz, góra dwa jesienią. Nie nadaje się pod płaszcze, kurtki. Fason- ponadczasowy. Takich mam kilkanaście cymusików. Czyszczę te cuda tylko w pralni. Są nie do zdarcia bo tak "często" są zakładane.
Tylko, że ja dokupuję. Zawsze mi czegoś za mało. Zawsze. Teraz w akcji "wrześniowe oszczędzanie" kupiłam 6 par rękawiczek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Miło, że przypomniałaś o rękawiczkach, też jakieś nabyć musze, acz 6 par nie potrzebuję...Mam tylko JEDNĄ parę rąk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.