30,40 plus od A do Z - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-20, 19:31   #61
LAPIEL
Zakorzenienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z

Kamlisa
Lapi i gratuluję i współczuję Kawał roboty odwaliłaś, w dodatku tz, jak każdy facet - z góry założył, że sobie poradzisz, tak? To inny sposób na powiedzenie : ja się zatem nie będę mieszał Znam to...
Przyznam szczerze, ze mnie taka organizacja by przeraziła, nie bardzo bym wiedziała, od czego zacząc...Zwykłe imieniny na 6 osób - to cos w moim guście
......................... ......................... ..
skąd wiesz ,że rzekł coś w tym stylu ?....taa ograniczył sie dziś do towarzyszenia mi w hurtowni owocowo- warzywnej i pojechał kupić 2 skrzynki oranżady ( taa tej czerownej , taką chciałam ...tyle się zaangażował w przygotowania ...( oczywiście zrobił to tylko dlatego ,że wczoraj wysiadłam psychicznie i zrobiłam Mu wieczorem jazdę )....

jutro mamy grill z karkówką , kiełbaskami , kaszankami ,bedę piersi z kurczaka też , domowy smalec ( 2 rodzaje ) i ogórki ( moja mama robiła ) ,wielkie okragłe chleby, ja zrobię kroje pomidorki z oliwą z oliwek i ziołami ....będzie pyszne ciasto z owocami i mini drożdżóweczki , mam też przygotowany wielki kosz pysznych jabłek ( 15kg) i kosz śliwek ....kosz słodkości dla dzieciaków , chipsy , popcorn, paluszki i te wszystkie pierdoły ...
bedzie piwo lane z beczki ...soczek dla Pań też będzie ....nawet słomki
cytryny do herbatki i śmietanki do kawy ....

chyba pomyślałam wszystkim , chyba

generalnie taka swojska impreza na przystani żeglarskiej nad jeziorem ....tylko ta liczba osób mnie przeraża bo ciągle się boje ,że czegoś zabraknie , choć wszystkiego zamówiłam dużoooo

a za tydzien dokładnie kolejna , u nas na firmie , dla naszych najlepszych klientów , też na ok 50 - 60 os. ...no i to już będzie innego rodzaju impreza , bardziej oficjalna ...oczywiście wszystko również na mojej głowie , zupełnie inny catering itp itd....

a potem jadę do Spa ,zaraz na drugi dzień po tej drugiej imprezie
będę musiała odreagować

no to się wyżaliłam ....ale jestem padnięta ...normalnie nynu ....

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-09-20 o 19:34
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 19:54   #62
fuertavertura
Rozeznanie

Lapi zuch dziewczyna jesteśwygląda na to, że pomyślałas o wszystkimteraz tylko życzę Ci ładnej pogody i udanej zabawy, postaraj się choć trochę zrelaksowac tym piwem z sokiem po tych wszystkich szykowaniacha mąż...chyba będzie Cie musiał po rękach i nie tylko całowaći w spa najlepszy pakiet zafundowac za te przygotowania!
Masz fb? jestem, są też zdjęcia maski mojej

Ruskie ładne dziewoje poza tymi typowymi ruskimi baboszkami co to jedno oko na maroko drugie na kaukaz młode mówisz Kama...hmmm prawie moje ruwieśniczki

Miszu ze spodni Lee będziesz zadowolona, tym bardziej że te czarne to uniwersalne bardziej na sportowo i bardziej wystrzałowo można je podrasować

Aussie, fiu fiu nóźka faktycznie osiemnastkai widoki w ogólnym słowa znaczeniu bardzo ładne

chipsy, niestety UWIELBIAMbardzo i takie to BARDZO niezdrowe, wszystko wszystkim ale chipsy to najgorszy syf, jaka szkoda, że tak dobrze smakują

Piątek!!! tygodnia początekżycze Waszystkim miłego i dużo odpoczynku, a tym Które balują udanych baletów ja dzisiaj też idę zaszaleć, ole!
fuertavertura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 20:16   #63
Michell72
Zakorzenienie

Lapi gratulacje..i życzę udanej imprezy! Zobacz co wyszperałam-Najpopularniejszymi sposobami zintegrowania oraz zmotywowania pracowników są imprezy oraz pikniki firmowe. Organizowane w lokalach lub na świeżym powietrzu wyróżniają się tematyką oraz mnogością atrakcji. Korporacjom nie wystarczają już grille połączone z tańcami, dzisiejsze zabawy mają angażować pracowników do przygotowań oraz pobudzać ich kreatywność. Hitami ostatnich lat są imprezy w stylu hawajskim, podczas których obowiązują luźne stroje i motywy kwiatowe oraz zabawy w stylu lat ’70 i ’80. Każdy z zaproszonych ma za zadanie znaleźć odpowiednie ubranie „z epoki”, zaś sama zabawa przebiega w rytmach muzyki tamtych lat. Dużym powodzeniem cieszą się również motywy magiczne i zabawa w stylu Harrego Pottera oraz rozrywka godna Ala Capone, w trakcie której można zapalić prawdziwe cygara oraz popaść w wir hazardu.....
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 00:26   #64
irenkaaa
Zakorzenienie

jestem i ja , przejrzalam stary watek i nowy troche ale raczej nikt nie tesknil
jakos w najblizszych dnaich was nadrobie bo mam mlyn w pracy i nie tylko

Miszka gratuluje
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 07:37   #65
LAPIEL
Zakorzenienie

Jak mi miło ...dziękuję Wam za słowa otuchy

A to Miszka ciekawe , impreza ala Al capone, styl Hawaii czy lata 70-80 ....
kiedys byliśmy na imprezie a la lata 20-ste , świetnie było ....

nasi pracownicy to swojskie chłopaki , bez udziwnień chcieli , ot piknik i piwko ....tylko didżej im się zamarzył to go będą mieli , natomiast nie wtrącam się jaka muza poleci ...mam tylko nadzieję ,że nie disco polo bo nie wydolę ....

jeju , mam naseczkę Filorgi na twarzy ....jakoś muszę wyglądać dzisiaj , żony i dziewczyny przyjadą szefową obejrzeć nie ....dobrze ,że impreza plenerowa , styl luźny i nie muszę się robić na wysoki połysk bo nie miałabym na to siły dziś ....
chociaż mój mąż się rano śmiał ,że mam Mu przygotować białą koszulę , krawat i garnitur ...taaa i do tego melonik ....

no to narazie bo mam dużo jeszcze do zrobienia ....

nie pada i pokazuje się słońce ....
jakoś to będzie mam nadzieję

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-09-21 o 07:48
Stary 2013-09-21, 09:33   #66
Kamlisa
Zakorzenienie

Irenka, myślałam o Tobie na długich spacerach - że Ty z chora nogą robisz tyle kilometrów dziennie, a mnie marne 2 km ( po plazy, w piachu, więc gorzej) już ciążą
Lapi, na pewno będzie super. Nie wątpie, ze bycie na takiej imprezie jest łatwe i przyjemne, w przeciwieństwie do organizowania A potem Twoje ulubione SPA...
U nas słonce, mam nadzieję, że i u Ciebie tez będzie pięknie. I ciepło się robi, bo słonce przygrzewa...Jak dobrze, że ja takich imprez nie mam i nikt mnie nie integruje
Miszka, buty super, dobrze, że mam full kozaków Spodnie łądne, ale nie dla mnie, nie lubię takich typu druga skóra ( mówie o kroju, nie materiale ). Rzadko na kim wygladaja dobrze, musze być świetne nogio - nie za chude, nie za grube, długie...Czyli pewnie na Tobie będą dobrze leżały
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 10:14   #67
irenkaaa
Zakorzenienie

dzieki Kam , wlasnie od tyg mnie noga boli i jakas gulka czewona wyszla ale boli tylko przy duzym prostowaniu albo skretach wiec spoko

mascia maruje i jade dalej z robota

spacery to narazie w pracy a w dzien wolny osttnio zrobilam marne 4km x2 ( rano i wieczorem )
do tego kupilam buty do biegania ( asisc-a patrioty) i jest ogromna roznica

coprawda z wiekszymi dyzstansami typu 7-10km na raz zrobilam sobie przerwe do czasu az mi z kolanem bedzie lepiej no i musze jeszcze sporo miesnia odbudowac bo jednak tyle mies bez ruchu w lozku to widac same kosci w okolicach kolana

Kama cudne zdjecia , naprawde bardzo mlodo wygladasz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-21, 11:50   #68
Kamlisa
Zakorzenienie

zawzięta jesteś, Irenka, z tym chodzeniem Ja spróbuję dziś nakłonić siebie do ćwiczeń
Stary 2013-09-21, 15:18   #69
201608151053
Konto usunięte

Zmieniałam dziś ciuchy, chowałam letnie i smutno mi się zrobiło... bo większość tych rzeczy noszę i chowam od nie wiem ilu lat....Ciuchy niespecjalnie mi się nudzą, mogę je nosić wiele sezonów, jak się dobrze czuję i nie są zniszczone, ale mimo wszystko...Przez chwilę miałam ochotę większość wywalić, ale tego nie zrobiłam, oczywiście. Ale obiecałam sobie, że przyszły sezon będzie ich ostatnim
Pozbywam się też jednej torebki, do części butów nadal nie mam śmiałościAle obiecałam sobie, że przyszły sezon będzie ich ostatnim
Uwierzę, jak zobaczę.: hahaha:
Mimo wszystko, całkiem sporo rzeczy uzbierało się do wykopania.Planuję do kontenera PCK wynieść, ale te cholerne plecy nadal mnie bolą, nie chce dźwigać...
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 15:41   #70
irenkaaa
Zakorzenienie

Re: 30,40 plus od A do Z

Aj tam zawzieta. Jedyny ruch w zasadzie. Na bieganie za szybko. Chce zobaczyc dwie szostki na wadze ;-)
Stary 2013-09-21, 15:43   #71
Michell72
Zakorzenienie

Irenka rozczuliłas mnie..Kama wahałam się z butami,bo ten fason to raczej nie jest sexi..od wygoda do latania..a zdecydowanie wole sexitylko tu połączenie z wygodą -jakos u mnie sie nie sprawdza...Albo te moje stopy na starość zrobiły się bardziej wymagajace

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-21, 15:51   #72
aussiewoman
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny co prawda do szczupłości to mi wiele brakuje, ale staram się Dzisiaj kolejne 18km nordic walkim zaliczone
Kamlisa- Tak byliśmy we Włoszech- Wenecja Werona, jez Garda i niemieckie Chimsee.
Irankaa- no co ty kobieto. Tękniłysmy. Tak czy siak na fb cie podglądam
Fuerta- teatr Roma uwielbiam. Gdybym mieszkała w W-wie to chodziłabym na każde przedstawienie
Lapiel- trzymam kciuki aby pogoda dopisała No i brawa że sama wszystko zorganizowałaś
Beata- widzę że mamy dużo wspólnego. Też tak mam z garderobą. Niby chcę wywalic, ale zostawiam i obiecuję sobie że kolejny sezon będzie ostatni No i plecy mnie tez pobolewają

Pół godziny stałam dzisiaj w drogerii próbujac wybrać tu do rzęs. No i nic nie wybrałam Nie wim co wybrać. Chciałabym takie rzęsy jak na reklamach- długie podkręcone i gęste Jak to zrobić? Jaki tusz polecacie?
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 16:57   #73
Kamlisa
Zakorzenienie

Aussie, z tanich polecam nieustająco Wonder podstawowe z Oriflame Reszta to wysokopółkowe - Volume Chanel, Noir Couture Givenchy, Surrealist Rubinstein...
Stary 2013-09-21, 17:37   #74
irenkaaa
Zakorzenienie

Re: 30,40 plus od A do Z

Aussie planuje wypad moze pod koniec listopada. Chetna?

Ja Cie miszka rozczulilam? Czym?
Stary 2013-09-21, 21:26   #75
Michell72
Zakorzenienie

Dot.: Re: 30,40 plus od A do Z

Irenko tym,jak napisałaś ,iż nikt nie myslał o Tobie..Aussie mój ulubiony,w dobrej cenie tusz- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra.html&next=1 Ponowiłam zakup,jestem z niego mega zadowolona.Nawet córka się spytała,czy zagęszczałam rzęsy..
Stary 2013-09-21, 21:30   #76
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny co prawda do szczupłości to mi wiele brakuje, ale staram się Dzisiaj kolejne 18km nordic walkim zaliczone
Kamlisa- Tak byliśmy we Włoszech- Wenecja Werona, jez Garda i niemieckie Chimsee.
Irankaa- no co ty kobieto. Tękniłysmy. Tak czy siak na fb cie podglądam
Fuerta- teatr Roma uwielbiam. Gdybym mieszkała w W-wie to chodziłabym na każde przedstawienie

Pół godziny stałam dzisiaj w drogerii próbujac wybrać tu do rzęs. No i nic nie wybrałam Nie wim co wybrać. Chciałabym takie rzęsy jak na reklamach- długie podkręcone i gęste Jak to zrobić? Jaki tusz polecacie?
Aussie ...18km !!!!!!!!!! Matko kochana .... Jakbym tyle przeszła
na raz , to na 100% wyzionełabym ducha ....

Teatr Roma - też wielbię ... bywam na wszystkich musiacalach ... Darowałam sobie tylko Nędzników , bo moja Kaś była i nie polecała zdecydowanie ...

A w temacie tuszy do rzęs ... Przetestowała mnóstwo ... Górnopólkowe głownie ... i kiedyśza namową koleżanki kupiłam Maybelline "100% Black" i wielbię go miłością wielką ... Wydłuża rzęsy i przede wszystkim nie skleja rzęs !
Z troszkę wyższej pólki polecam ten tusz :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1

Ale nigdy nie miałam pełnowymiarowego produktu , kupuję zawsze miniaturki na allegro
Na zmianę więc teraz używam tych dwóch tuszy i przestałam szukać ... Bo zbyt dużo wydałam na testy ...
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 21:45   #77
irenkaaa
Zakorzenienie

aussie mam brac buty do biegania do PL ? bede pewnie ulice od Ciebie sypiac

Kama niewiem czy Cie pociesze czy nie ale w czerwcu mialam operacje prawda , a na pocztaku lipca wybralam sie nad morze , spacerowalysmy ze znajoma jakies 2 godz ... ja o kulach i w piasku bylo w miare ale cos nas pognalo zeby do wody wejsc wiec brodzac po kolana tak chodzilysmy . oj jaki to byl opor ..
az sie czulo endorfiny hehe

nieno smiejcie sie , ja nigdy sportu nie uprawialam tak z wlasnej woli a teraz mnie nosi zeby biegac a wiem ze za wczesnie wiec narazie spacery i powiedzmy raz na 10 dluzszych spacerow bieganie

perfum narazie nie kupuje.. odkrylam 6 pelnych butelek ( no prawie pelnych ) wiec narazie odpuszczam , kosmetykow tez bede narazie unikac dokupywania bo tyle co wywloklam z szafy i przeroznych kosmetyczek to niewiem kiedy zuzyje , chociaz pewnie i tak sobie cos z Pl zwioze
tysze tez narazie odpuszczam bo oprucz 2 lancome mam jakies ze 2 inne typu loreala i cos jeszcze
kurcze ja niemam czasu na siebie to wszystko nakladac

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2013-09-21 o 21:46
Stary 2013-09-21, 21:57   #78
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Aniołek ..z anielską pomocą przeszłam -chrzest bojowy Moderatora....
Sama tego dokonałąś anielska pomoc nie była potrzebna

Pozdrawiam Wszystkich

aniolek
aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 00:42   #79
irenkaaa
Zakorzenienie

no to juz napewno musimy sie spotkac Aussie ... date Ci podam na fb bileciki sa

teraz tylko musze rozciagnac czas jak tam bede bo pewnie bedzie co zalatwiac i kogo odwiedzac

matko prawie 1 w nocy a nam sie wcale nie chce spac, moj w cos gra , ja siedze i czytam, jutro praca...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-22, 09:58   #80
Michell72
Zakorzenienie

Aniele TasmańskiSłon eczna niedziela...Syn mi się rozchorował,więc promieniście ,aż tak nie jest...Domowe sposoby przeziębieniu- nie dały rady,antybiotyk niestety jest wdrożony do leczenia...
Stary 2013-09-22, 11:54   #81
Anyzkowa
Zakorzenienie

Moje wybory tuszowe:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-mascara.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...sterpiece.html
mam te tusze zawsze, moje ideały. Często również testuję nowości ale to jako taka ciekawostka. Zawsze jednak wracam do wymienionych wyżej.

Pierwsza jesienna niedziela. Kocyk i gazetka.

Również wymieniłam ciuchy letnie na jesienne. I praktycznie nic nie wywaliłam, no może jeden większy worek i to ciuchów takich domowych, ogniskowych. Mi się wszystko zawsze przyda i do tego bardzo dbam o ciuchy i mam niektóre latami. Są co prawda takie modele które ubieram tylko 2, 3 razy w roku. Chyba nigdy ich nie zużyję, i do tego dokupuję. Szaf za mało się robi
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 12:05   #82
LAPIEL
Zakorzenienie

hello

Po Imprezie uffffff , myślę ,że udanej .....
pogoda dopisała ! pracownicy wyglądali na zadowolonych , dziękowali ...zobaczymy jakie jutro będą komentarze w pracy ....
w każdym razie mają jutro na śniadanie jeszcze dużo smakołyków z imprezy , zostało nam tyle ,że obdzieliliśmy rodzinę i jeszcze dla naszej załogi zostało sporo jedzonka
ależ jestem zmęczona ....

kawa !....i od jutra planuję kolejną imprezę firmową na piątek ...jeju ....
Stary 2013-09-22, 13:31   #83
Anyzkowa
Zakorzenienie

Super Lapi, że się wszystko udało
Teraz już będzie lżej, nabierasz już rutyny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-22, 14:00   #84
Michell72
Zakorzenienie

Co oko ,to inny faworytU mnie typy klasyfikują się nastepująco-..Loreal,Givenchy 4 w 1-w poj 4 gr i HR Glourius(juz niestety wycofana)..YSL efekt sztucznych rzęs, w bakłażenie,tez piękny..Oriflame Wonder..Ale zostaję wierna Loreal,to taki Wonder z tym efektem Wow..Anyżku podziwiam,mnie sie nudza ciuchy..Bez sentymentu je wywalam,zastepuję nowymi..I jak to baba-ubierając się stwierdzam,że nie mam co na siebie włożyć..Hot,Uroda- czekają na chwile przy kawie..Jesień,złota,słone czna -jest piękna..Bardzo lubię..Może w tym roku takowych dni ,bedzie więcej..I nie zrobi sie od razu zima..Lapi gratulacje
Stary 2013-09-22, 14:15   #85
JUKA73
Zadomowienie

Brawo Lapi
Napisz coś więcej, bo powyższa relacja nader oszczędna
Do której imprezowaliście ? tańce były ? w czym wystąpiłaś ?

Miszka, zapomniałam Ci napisać, że zgadłaś (chodzi o element muzyczny poprzedniego wątku), słuchałam tego na drugim roku studiów, był taki czas, że prawie non stop.

Fuerta, Duran Duran też kiedyś słuchałam, ale to było tak dawno, że o tym zupełnie zapomniałam, fajnie że mi przypomniałaś, muszę to "wpisać" na listę zespołów do zaprezentowania mojej córce.
JUKA73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:09   #86
LAPIEL
Zakorzenienie

JUKA73
Brawo Lapi
Napisz coś więcej, bo powyższa relacja nader oszczędna
Do której imprezowaliście ? tańce były ? w czym wystąpiłaś ?
......................... ......................... ......................... ....................

czekam do jutra , na komentarze w pracy ....mam nadzieję ,że nasza załoga będzie zadowolona ....muszę powiedzieć ,że mamy bardzo kulturalną ekipę , nie było żadnych "dziwnych" akcji ...jestem pod wrażeniem , duży pozytyw dla Nich ...

Juka tańce były , a jakże i to jeszcze jakie ....zwłaszcza jak już się dobrze ściemniło , osobiście zatańczyłam lambadę z bosmanem

mieliśmy wynajętą lódź i motorówkę , rejsy po naszym jeziorze były ...co jak się okazało było wielką atrakcją ...

ubrałam się na luzie , jeansy conversy , skóra ...miałam taką fajną bluzkę na naramkach , którą kupiłam w Hiszpanii, grafika oko z przodu , oko z tyłu , niczym wielki brat

zaczynaliśmy o 16 , koniec był ok 1 .00 ... myślałam ,że będą balety do rana , tak zapowiadała nasza młodzież no ale Oni najszybciej wymiękli ..... ....

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-09-22 o 15:10
Stary 2013-09-22, 15:09   #87
Kamlisa
Zakorzenienie

Ja, jak Anyżek i Beti - ciuchy trzymam, nie wyrzucam, nie niszczę, w związku z tym nie mam miejsca na nowe Nie mam parcia na nowości zresztą, cenię wygodę, klasykę...Niestety, to, co kupiłam kiedyś - zalega
Lapi, super, że było super, powtórka za tydzień
A ja zaczynam pierwszy normalny tydzień po urlopie...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-09-22 o 15:10
Stary 2013-09-22, 15:23   #88
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anyzkowa Pokaż wiadomość
Również wymieniłam ciuchy letnie na jesienne. I praktycznie nic nie wywaliłam, no może jeden większy worek i to ciuchów takich domowych, ogniskowych. Mi się wszystko zawsze przyda i do tego bardzo dbam o ciuchy i mam niektóre latami. Są co prawda takie modele które ubieram tylko 2, 3 razy w roku. Chyba nigdy ich nie zużyję, i do tego dokupuję. Szaf za mało się robi
No własnie, ale trzymanie czegoś, co nosi sie tak rzadko z praktycznego punktu widzenia jest bezsensowne...Chociaż mnie np. powstrzymuje przed kupowaniem nowych rzeczy. Jesienią i zima chodzę w kaszmirowych swetrach, niektóre mam od naprawdę wielu lat i czasami mam wrażenie, że są nie do zdarcia...W każdym razie jeszcze na parę sezonów na pewno..Jak się zeszmacą, to będą na "po domu" W każdym razie po głębokim namyśle doszlam do wniosku, ze na ten sezon potrzebuje jedynie dwóch par nowych spodni, brązowych i granatowych, i jakieś buty.
No, i torebkę
Ale tylko dlatego,ze dawno nie kupowałam...Ostatni raz, na początku roku. No i jednej się wczoraj pozbyłam
Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Ja, jak Anyżek i Beti - ciuchy trzymam, nie wyrzucam, nie niszczę, w związku z tym nie mam miejsca na nowe Nie mam parcia na nowości zresztą, cenię wygodę, klasykę...Niestety, to, co kupiłam kiedyś - zalega .
Uświadomiłam sobie, ze oba letnie miesiące niemal przechodzilam w spodniach od Miszki, kombinując z górą jedynie...No, przerwę na pranie robiłam, ale schły błyskawicznie
Stary 2013-09-22, 16:33   #89
Anyzkowa
Zakorzenienie

Beata ja mam właśnie tak ze swetrami. Mam piekny kaszmirowy w kolorze musztardy sweter, mega ciepły. Nakładam go zawsze raz, góra dwa jesienią. Nie nadaje się pod płaszcze, kurtki. Fason- ponadczasowy. Takich mam kilkanaście cymusików. Czyszczę te cuda tylko w pralni. Są nie do zdarcia bo tak "często" są zakładane.
Tylko, że ja dokupuję. Zawsze mi czegoś za mało. Zawsze.
Teraz w akcji "wrześniowe oszczędzanie" kupiłam 6 par rękawiczek Były cudne i wołałay do mnie- mamusi tu jesteśmy . Czarne z zamkami - skórkowe, reszta zamszowe. Różne kolory. Do czego założę? jeszcze nie wiem, coś przecież dokupię aaaaa no i ja mam wspólnika w postaci mojej córki, która pakując się coś zawsze sobie wybierze.
Stary 2013-09-22, 16:40   #90
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anyzkowa Pokaż wiadomość
Beata ja mam właśnie tak ze swetrami. Mam piekny kaszmirowy w kolorze musztardy sweter, mega ciepły. Nakładam go zawsze raz, góra dwa jesienią. Nie nadaje się pod płaszcze, kurtki. Fason- ponadczasowy. Takich mam kilkanaście cymusików. Czyszczę te cuda tylko w pralni. Są nie do zdarcia bo tak "często" są zakładane. .
Ja z tych,co jednak ręczne pranie Nawet żakiety wełniane zdarza mi się recznie prać, bo mam wrażenie, że w pralni źle czyszczą podszewkę Swetry też, zwariowałabym nosząc do pralni...Jakoś żyją...
Miło, że przypomniałaś o rękawiczkach, też jakieś nabyć musze, acz 6 par nie potrzebuję...Mam tylko JEDNĄ parę rąk
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości