![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Camp Leaders 2014 r.
hej
![]() Też mam zamiar leciec do USA z camp leaders ![]() Jestem przed rozmową z konsultantem jeszcze i wydaje mi się, że większość informacji już znalazłam, ale przeczytałam coś przed chwilą na temat nagrywania jakiegoś FILMIKU PROMUJĄCEGO i nie mam zielonego pojęcia o co chodzi. Na stronie camp leaders nic o tym nie znalazłam. Czy do pracy w kuchni to jest wymagane??? Jak wiecie coś na ten temat to podzielcie się ze mną wiedzą, proszę ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- O co chodzi z tym filmikiem...? Każdy go musi nakręcić czy to może tylko do pracy z dziećmi...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Filmik składa sie na aplikacje. Niezależnie od tego czy chcesz byc sa czy kimś innym. Wejdź sobie na ytb wpisz campleaders introduction i dowies sie o co w tym chodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Filmikiem w ogóle się nie przejmuj
![]() Ja na początku chciałam zrobić taki, jakie są zamieszczone na youtube. Ale oczywiście to wcale nie było takie proste jak przejdzie się do realizacji. No ale pogadałam ze swoim konsultantem i zrobiłam go po najmniejszej linii oporu. Filmik trwa niecałą minutę, opowiadam o sobie, o tym czym się zajmuję, dlaczego chcę jechać i już ![]() Został zaakceptowany, a ja czekam na pracodawcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Hej, przymierzam sie i ja do aplikowania. Chciałabym jechać w formie wychowawcy dzieci niepełnosprawnych. Czy ktoś może był? Czy bardzo ciężko jest? Jak to wygląda?
Mam jeszcze kilka pytań odnośnie wyjazdu: - jeśli polecę w polowie czerwca, dajmy na to 15 to będę pracować do 15 sierpnia, a potem mogę jechać zwiedzać? Czy gdybym ewentualnie nie znalazla nikogo na wspolne zwiedzanie, to mogę zostać na kampie? - czy bilet powrotny jest kupowany od razu? - czy większość osób po 2 miesiącach dalej podróżuje w grupach czy raczej nie? Bardzo bym chciała pozwiedzać potem, ale boję się, że nie znajdę kompanów, a sama nie chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Lukrecja2222 ja bardzo chętnie z Tobą pozwiedzam jeżeli oczywiście byłybyśmy na tym samy Campie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Hej! Właśnie założyłam konto na camp leaders, zaczęłam wypełniać application form i natknęłam się na pytanie:"Do you need Camp Leaders to find you a summer job in the USA?" Chodzi o dodatkową pracę po zakończeniu obozu? Bo przecież praca na campie jest z założenia celem tego programu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Musilaas gdzies po drodze kliknac ze jestes returners powracajacy. W tej aplikacji returnersa jest takie pytanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Ja mam już swój placement na Taconic między NY a Bostonem, połowa czerwca - połowa sierpnia. Na camp jadę sama, więc też liczę na znajomości, bo nie wiem, czy moja nadzieja na dojazd do mnie kogoś znajomego w celach turystycznych wypali ![]() ![]() Główne punkty mojej podróży wyglądałyby tak: NY (centrum świata ![]() ![]() https://maps.google.pl/maps?saddr=Ca...&via=7&t=m&z=4 Na wynajem auta i benzynę pójdzie dużo pieniążków, więc trzeba by oszczędzać na innych sprawach, ale uznaję to za adventure of my lifetime i nie wiem, czy się kiedykolwiek powtórzy, a skoro tak, to trzeba zobaczyć jak najwięcej ![]() ![]() Lukrecja2222, na pewno kogoś znajdziesz, głowa do góry ![]() Kaatee, nie musicie nawet być na tym samym obozie. Wystarczyłoby jakieś miasto, w którym mogłybyście się spotkać i żebyście kończyły w podobnym terminie ![]() ala250391, ja też ze Szczecina, więc jakby co, to odzywaj się, a nuż pogadać o Stanach wyskoczymy na jakąś kawę ![]() Rozpisałam się okrutnie, ale jakoś mnie wzięło ostatnio na myślenie o tych Stanach... niby nastawiam się, że do końca coś może pójść nie tak i z wyjazdu nici, jednak jakoś moje reasonable nastawienie poszło ostatnio się bujać ![]() Pozdrawiam, Ola/Ali P.S. Jeśli ktoś się jeszcze przejmuje filmikiem, to ja zrobiłam bez fajerwerków. Te są pewnie potrzebniejsze tym, którzy jadą jako opiekunowie. Ja aplikowałam na support staff i dostałam pracę w biurze. Mój filmik to było moje gadanie (maksymalnie wykorzystałam czas dopuszczalny ![]() Edytowane przez smokota Czas edycji: 2014-01-06 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Smokota: w jaki sposób znalazłaś pracodawcę? Na targach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
nodro: Nie, na targi się nie wybierałam. Po prostu najpierw camp zaklepał mój profil, potem dostałam od nich maila i umówiłam się na interview przez Skype'a. Po15 min rozmowy usłyszałam, że pani musi się jeszcze skonsultować z szefową, ale jak dla niej to jak najbardziej się nadaję
![]() Czekałam na to trochę, 2-4 tygodnie, nie pamiętam. Był to w ogóle pierwszy camp, który się mną zainteresował. Podejrzewam, że większe wzięcie mają opiekunowie, bo to oni muszą być najfajniejsi. ![]() Edytowane przez smokota Czas edycji: 2014-01-07 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Na pewno nie kliknęłam returners, nawet w mojej aplikacji jest napisane, że jadę pierwszy raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Luna155 Ja też miałam takie pytanie. Odpowiadasz tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, tak orientacyjnie pytam: ile z Was ma już zatrudnienie?
Ja wczoraj zrezygnowałam z udziału w targach we Wrocławiu, bo warunki mi nie odpowiadały. No i teraz się boję, że to mogła być szansa na zatrudnienie, a ja ją odrzuciłam. Wiem, że jest jeszcze trochę czasu zostało, ale chcę jechać z koleżanką i obawiam się teraz o swój wyjazd... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Oj to jak we dwie chcecie to slabo ze zrezygnowalyscie. To najlepsza opcja dla 2 osob. A czemu nie chcecie jechac? Jasne ze zawaze jest szansa ale lepiej miec prace juz pewna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
zrezygnowałam ze spotkanie ponieważ kontrakt trwał do 15 września... Trochę za długo. Jestem nastawiona głownie na zwiedzanie, a 12 tygodni to trochę za długo.
Teraz jestem już skłonna pojechać sama, byleby mieć już zatrudnienie ![]() Edytowane przez nodro Czas edycji: 2014-01-13 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
ja byłam na targach z koleżanką, ona się dostała, a ja nie, choć obie usłyszałyśmy, że na bank
![]() ja ciągle też czekam na jakieś zatrudnienie i się lekko martwię |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
I jak tam Wam idzie szukanie pracy? Są jakieś sukcesy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() smokota: Widzę, że Twój camp jest blisko campu Greylock ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
po jakim czasie jakis kamp sie zainteresowal Twoja aplikacja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
moj profil zostal udostepniony kilka dni temu i troche sie martwie, ze nikt mnie nie zechce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
lukrecjo, interesowałaś się tym ogłoszeniem o campie, co jest na facebooku CL? Czy termin Ci nie pasuje? Jak się martwisz, to zawsze jest to jakaś opcja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Katarzynakota moja aplikacja też jest dostępna dla pracodawców od wczoraj i już dziś jestem on review czyli coś się ruszyło ktoś przegląda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Jakis camp Waldemar z Teksasu. Sprawdziłam tylko gdzie się znajduje na mapie, i wiem też, że to jakiś żenski camp. Moje daty to 26 maja - 17 sierpnia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
u mnie cały czas cisza, trochę się boję, że nie znajde pracodawcy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.