![]() |
#61 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: niezaproszona na rodzinną imprezę
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez madzia1251 Czas edycji: 2013-10-10 o 21:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
takie stanowcze zdanie masz, okej, rozumiem, chociaż nie popieram, bo wszystko zależy od sytuacji i poglądów danych osób. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A kiedy dowiedzialas sie o prezencie i po co on Ci to opowiada? Jak Cie nie zaprosili to powinni byc konsekwetni. to moze byc konflikt miedzy bracmi, jakas rywalizacja. Np o kase i prezenty rodzicow by daleko nie szukac. W tle niedawne wesele, ktore kosztowalo tych bliskich pewnie niemalo, nie wiadomo ile zostalo kasy dla brata na jego ew. wesele, ktore jest realne o tyle, ze partnerka wieloletnia jest. Bardzo czesto kto pierwszy ten lepszy. I by ten fakt zataic, mozna postarac sie by brat zenil sie jak najpozniej. Jak niewiadomo o co chodzi to zazwyczaj o kase. Edytowane przez Rena Czas edycji: 2013-10-10 o 22:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
natomiast nie rozumiem, skąd wzięłaś tę rywalizację? ![]() między nimi na pewno niczego takiego nie ma, zresztą mój tż jest bardzo honorowy, jeśli chodzi o pieniądze, sam nigdy nie prosi, a i przyjmuje z oporami. ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie przesadzasz. Tzn zależy bo jak brata znasz dobrze, często macie kontakt, spotykacie się w trójkę itd no to masakra, ale jak nie... No to nie widzę nic niepokojącego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak swoją drogą, Damayanti urządzając swoje urodziny zaprosiłabyś brata TŻa? wychodzę z założenia, że możemy "wymagać" zaproszenia na np urodziny od osób, które sami zaprosilibyśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak np. jakaś dalsza kuzynka zaprosi mnie na swoje wesele, nie znaczy, że i ja muszę ją zaprosić. Mam prawo SAMA zdecydować, z kim chcę spędzić ten czy inny dzień. I nikt inny nie powinien mieć na to wpływu.
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.