![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: ODCHUDZANIE czas zacząć.:)
Witam Was
![]() ![]() ![]() Ja dziś super 45 Mel B i spacer 60 minut ![]() Jadłospis: 1. kanapka z ciemnego pieczywa z serkiem twarogowym i zielonym ogórkiem 2. activia 3. filet z kurczaka z sałatką 4. sałatka z kurczaka , pekinki , czerwona papryka , kukurydza ZERO Słodyczy , napoji energetycznych Jutro rano siłownia i Mel B .. Ważę się dopiero 10.11.2013 ![]() ![]() Jak u Was wyniki?
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Hej Piękne
![]() jeżeli chodzi o ważenie to ja się ważyłam tydzień temu jak zaczynałam i miałam 64 kg dzisiaj się zważyłam i mam 63kg ![]() Ostatnio też się mierzyłam i miałam 3cm mniej, a dzisiaj jak się zmierzyłam kolejny 1cm odszedł ![]() Także idę jak burza ![]() a, że za trzy tyg wraca mój ukochany to mam jeszcze troszkę czasu ![]() od razu człowiekowi się humor poprawia ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
ja się zważę i zmierzę dopiero w środę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Troszkę mnie tu nie było... Jestem na siebie zła, piekielnie zła, bo w minionym tygodniu zaliczyłam upadek i skusiałam się na słodkości ;/ Ech. Dziś kolejna próba, kolejny początek. Nie mam łatwo (a może tylko tak mi się wydaje?), mam 5-miesięcznego Synka i nie mam czasu na ćwiczenia, o pójściu na siłownię nie wspomnę. Nie mam czasu na regularne posiłki, stąd bardzo często mając 2 minutki wolnego chwytałam ciasteczko, żeby zabić mały głodek ;/ I to mnie zgubiło, bo zamiast chudnąć po ciąży, waga ciągle stoi w miejcu. Plus jest taki, że w minionym tygodniu codziennie spacerowałam z wózkiem (a nawet maszerowałam szybszym tempem) po 2, 2-2,5h dziennie. Cieszę się, że jesteście na dobrej drodze, to mnie baaardzo motywuje ![]() Dziś na śniadanko zjadłam 2 małe kromki chleba razowego z chudą wędliną, do tego kawa z mlekiem i niestety z odrobiną cukru, a na drugie śniadanie jogurt (130kcal). Mam nadzieję, że wytrwam razem z Wami w dążeniu do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Masz rację
![]() Poszukam takich ćwiczeń i zacznę już dziś ![]() Fajnie mieć wsparcie innych ![]() A ze słodyczami to jest tak, że jak nie mam to nie jem w ogóle i nawet mnie nie ciagnie, ale mój mąż jest "ciasteczkowym potworkiem" i często je kupuje ;/ Je, je, je, a jest szczuplutki ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Heheh, nie no bez przesady ;p
Najtrudniejsze są pierwsze dni, potem zapominam o istnieniu słodyczy totalnie ;p I mogą dla mnie nie istnieć. No ale te pierwsze dni są najgorsze ;/ Poproszę Męża, żeby ich przy mnie nie jadł ;p Pierwsze ćwiczenia z Maluszkiem wykonane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Pogoda nieciekawa, wiejeee, więc nici ze spacerku ;/ Rozglądam się za ćwiczeniami Chodakowskiej, wieczorkiem wezmę się za konkretniejsze ćwiczenia. Chciałąbym się w nie wciągnąć. No i tak jak ze słodyczami, najgorsze są pierwsze dni... Trzymaj kciuki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
o matko... już się tak zbieram i zbieram i już, już prawie zaczynam się odchudzać, pół dnia odwracam wzrok od czekolady, chowam się przed ciastkami, zaczynam myśleć, że skoro już tyle wytrzymałam (3 godziny) to już będzie z górki
![]() ![]() Wiek:27 Waga: rzuciła mi dzisiaj w twarz 80 kg Wzrost: 159 cm Cel: 58 kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, chętnie do Was dołączę jeśli można
![]() Jestem młodą mamą i w ostatnim czasie strasznie zaniedbałam się w kwestii dietkowania... doprowadziłam się do wagi 65kg przy wzroście 168cm Od jutra zaczynam licząc na wasze wsparcie ![]()
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Witamy dziewczęta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny ja już po śniadanku
zjadłam jajecznicę i wypiłam pyszną zielona herbatę ![]() dzis mam dzień wolny od pracy więc zaczynam sprzątać, chciałabym od dzis zacząć treningi Ewy Chodakowskiej skalpel ![]() a żeby poprawić przemianę materii będę piła wodę z dodatkiem pieprzu cayenne pamiętam że dość dobrze na mnie kiedyś działał ![]() A jak tam u Was??
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Właśnie minęłam drugie śniadanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Sama zastanawiam się ,czy dam radę przejść cały trening bez przerwy.jednak dość długi czas nie ćwiczyłam w ogóle, więc z moją kondycją nie jest najlepiej
![]() Do sylwestra chciałabym zrzucić pierwsze 5 kg ![]() Do dzieła ![]()
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Jak tam dziewczyny?
Ja dziś po dwóch kromkach razowego chleba z ogórkiem, bo na śmierć zapomniałam kupić chudą szynkę z kurczaka Plus jabłko na drugie śniadanie i na obiad jogurt naturalny z dwoma kiwi. Do słodyczy mnie ciągnie ostatnio niemiłosiernie ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
ja dziś namiętnie pijam herbatkę
zaczęłam ćwiczyć Ewkę, ale moja córa nie pozwoliła mi dokończyć... zacznę od początku troszkę później ![]() na drugie śniadanie zjadłam serek wiejski z pomidorem i cebulką a teraz zastanawiam się co zjeść na obiad, bo cała rodzinka będzie jadła ziemniaki. mielone i buraczki (jak ja kocham śląskie zwyczaje) ![]() może jakiś ryż z kurczakiem?? ![]()
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Hej wzrost 165
waga 57 chcę mieć 52 kg ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- W sumie to powinnam zapytać czy mogę dołączyć do Was ? ![]() Ja jestem w trakcie odchudzanie. Przede mną tylko albo aż pozbycie się tłuszczyku z bioder ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Każdy, kto walczy ze zbędnymi kilogramami może dołączyć.
![]() Powodzenia w zrzuceniu tych 5 kg. Wydaje się niewiele, ale na pewno będzie na swój sposób ciężko. Wiem po sobie. Trzymam kciuki! ![]()
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Ja też się melduję
![]() Wzrost: 170 cm Waga: 64 kg Cel: 58 kg Razem raźniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Hej dziewczyny.
![]() Też się odchudzam, dzisiaj 5 dzień już. ![]() ![]() Mój jadłospis z dzisiaj. ![]() I śniadanie 200 ml mleka 2%, 4 łyżki z górą muesli z ziarnami zbóż i rodzynkami II śniadanie jajecznica z dwóch jajek na 1 łyżce oleju, kromka chleba ciemnego żytniego posmarowana cienko serkiem kanapkowym, 1 pomidor z cebulką Przekąska: pomarańcza, kiwi, jeden wafel ryżowy Obiad: pół piersi z kurczaka, 1/3 torebki kaszy gryczanej, jeden pomidor z łyżką jogurtu naturalnego, jeden ogórek kiszony Potem uległam i do kawy z dodatkiem pół łyżeczki cukru zjadłam czekoladę gorzką - dwie kostki (ok 44 kcal) Jeszcze w planach: dwie łyżki z górą tuńczyka, ogórek kiszony, pół cebuli z łyżką jogurtu naturalnego i kromką chleba ciemnego. Do picia:herbata zwykła, herbata owocowa, dwie kawy z odrobiną mleka - słodzę łyżeczką cukru, powoli się odzwyczajam, bo słodziłam wcześniej 2, a nawet 3 łyżeczki. Co myślicie? Wychodzi mi jakieś 1400-1500 kcal dziennie - mniej nie dam rady jeść, bo i tak ciągle jestem głodna. Do tego chodzę na siłownię, staram się jak najczęściej, nawet codziennie, chyba, że nie mam na to czasu. Wtedy spędzam na bieżni jakieś 60 min. Plus rowerek i na co tam mam jeszcze ochotę. ![]() ![]() A tak w ogóle, czy Wam też ciągle głód dokucza, czy tylko ja tak mam? Nawet pół godziny po obiedzie jestem głodna. ![]() Doczytałam, że mamy napisać wagę, wzrost i nasz cel. Ważę: 62 kg, 1,67 m, chcę: ok 55 kg (nie obrażę się jak będzie 53-54 kg ![]() ![]() Cytat:
Śniadanie zjedz porządne, na pierwsze np. jakieś 250 kcal, na drugie jakieś 200 kcal, bo jeśli chodzi o chleb razowy z ogórkiem - tym się na pewno na długo nie najesz.
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-10-31 o 16:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Syklamen jeśli ćwiczysz spokojnie możesz dobić do 1700
Na śniadanie dałabym coś bardziej białkowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Hej Piękne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Syklamen - ja glodu nie czuje, ale ja wciskam w siebie okolo 2000 (max 2200) kcal. Przy 1500 bym chodzila glodna :P poza tym przy cwiczeniach mozesz jesc wiecej.
No i mamy ta sama wage i wzrost xD no moze wage juz nie bo mi spadlo 0,5 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() Dzisiaj się ważyłam i poleciał mi już 1 kg. ![]() Mogłabyś wstawić swój przykładowy jadłospis? Chcę porównać, czy dużo więcej jesz, stosując dietę 2000 kcal. ![]() A poza tym, jak tam dziewczyny u Was? Są jakieś sukcesy? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.