![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne wesele w niskiej cenie PM 2015 ŚLĄSK
macie już jakieś miejsca na plener wybrane?
![]()
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Mnie się bardzo podobają zdjecia w różnego rodzaju ruinach lub starych budynkach wiec na pewno będziemy sugerować forografowi zeby kilka takich zdjęć znalazlo się w naszym albumie a reszta juz w rekach fotografa. Macie juz wybranego fotografa? Mozecie cos polecic??
![]()
![]() |
#63 |
Żona Gargamel
|
Tu macie inspirację jeśli chodzi o plenery:
![]() http://zaczarowanachwila.pl/plenery/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Super miejsce na zdjęcie to pałac w Krowiarkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
My sie zastanawiamy nad Żabimi Dołami lub Sądem Rejonowym w Bytomiu - jedno i drugie poleciła Pani fotograf
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Mi się podobają sesje miejskie
![]() Albo na tle ruin. Kiedyś widziałam piękną sesją w budynku poprzemysłowym przeznaczonym do rozbiórki. Genialne. Ze swojej strony mogę polecić http://www.augustynowicztomasz.pl/blog/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
no ja będę mieć na stadionie żużlowym i chciałabym albo w ruinach albo jesienną jakąś sesje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
my chcielismy zeby nasza sesja miala cos z nami wspolnego. bo mnie np strasznie bawia sesje np na motorach, koniach itp a nic wspolnego z tym pm nigdy nie mieli :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
dlatego ja chcę na stadionie żużlowy bo żużel właśnie nas połączył
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
noo takie cos jest wlasnie super
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Nasza fotografka: http://jagodaowczarek.pl/ Cudowna kobietka, bardzo kreatywna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Work, work, work
|
Dla mnie właśnie oklepane, bo gdzie się nie spojrzy, to 3/4 fotografów ze śląska lub okolic robiło tam zdjęcia co najmniej kilka razy. Zdzierżę już cokolwiek innego, ale Krowiarki działają na mnie jak płachta na byka
![]() Tak samo, jak wszystkie zamki, zameczki, albo walizka i łapanie stopa na drodze ![]() Ciekawą inspiracją może być fanpage na facebooku, gdzie prezentowane są różne propozycje z okolic śląska. https://www.facebook.com/tysiacmiejscslask?fref=ts Cytat:
![]() Coś innego, oryginalnego i do tego to jeszcze jakieś wspomnienia z tym związane ![]()
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
my sie smialismy ze na kopalni zrobimy sobie sesje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#74 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Work, work, work
|
Widziałam zdjęcia plenerowe z Guido w Zabrzu. Plener kosztował tam kilka stówek, bo znajomi się pytali. Zaś jestem ciekawa, ile kosztują tam śluby, bo też można tam wziąć ślub pod ziemią.
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
kamera
Fotografów jest mnustwo świetnych, dzięki za link do różnych miejsc na sesję, na pewno się przydadzą przy wyborze miejsca.
Jeśli nie macie kamerzyty a szukacie czegoś oryginalnego to polecam: http://synergiahd.pl/produkcje/ Ja jak na razie jestem zachwycona ich filmikami, mam nadzieję, że po zobaczeniu filmu z własnego wesela nadal tak zostanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kamera
Cytat:
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Miałam na myśli to, że dziewczyny tutaj dużo wymieniły.
Wśród znajomych, którzy juz sa PO też widziałam dużo fajnych, oryginalnych sesji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
A mnie właśnie urzekł Pałac w Krowiarkach i muszę tam mieć sesje! Długo się naszukałam żeby znaleźć jak się ten uroczy pałacyk nazywa, bo fotografowie nie zawsze podają gdzie zdjęcia zostały zrobione. Z moich znajomych dotychczas nikt nie miał tam zdjęć więc na pewno zrobią furorę. Bardziej oklepanym miejscem wydaje mi się Zamek w Mosznej tam co 3 para młoda ma sesje....
My jeszcze oprócz tego pałacu planujemy zrobić sobie kilka fotek na Stadionie naszej ulubionej drużyny piłkarskiej w Chorzowie chociaż stadion Ruchu nie powala ale kiedyś byłam bardzo z tym klubem związana a z narzeczonym można powiedzieć kibicowanie jest naszą wspólną pasją (oczywiście w granicach zdrowego rozsądku ![]() Alee jak narazie fotograf nadal nie wybrany ![]() Jeśli potrzebujecie transportu dla gości busiki, autobusy gorąco polecam Transport Osobowy Andrzej Kostrz z Chudowa! Tanio, solidnie! Właścicieli znam osobiście są naprawdę prze sympatyczni! Ale wiadomo na to jeszcze czas. ![]()
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Hej myslalyscie juz gdzie bedziecie zamawiac tort i ciasta?
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
ja mam w cenie sali
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Czy ktoras z Was slyszala opinie o warowni pszczynskich rycerzy?
Ja sie zastanawiam nad czyms wlasnie w stylu karczmy ![]() ![]() Mozecie cos polecic? Ewentualnie restauracja Wenecja w Zorach - kolezanka miala tam wesele i goraco poleca
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Moi jedni znajomi mieli w Warowni wesele i byli zachwyceni
![]() A kolejny znajomy jest tam kelnerem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
super!!! bardzo mnie to cieszy
![]() ![]() osobiscie jeszcze posmakuje i posprawdzam juz za 9 dni ![]()
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam tylko ciasto w cenie sali, tort we własnym zakresie. Będe zamawiać z tej samej cukierni, z której właścicielka sali zamawia ciasto na wesele. Robią piękne torty, sama moge naszkicować jak ma wyglądać i całość wykonają według mojego projektu. Z tego co ludzie mówią smak tortu dorównuje wyglądowi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Crazy turtle lady
|
Witam
![]() Ja wprawdzie jestem na etapie wybierania pierścionka zaręczynowego,ale już podczytuje wątek bo chcielibyśmy wziąć ślub w przyszłym roku,ale raczej okolice września, wesele chcemy małe i w miarę skromne,ale jak czytam wątek na temat kosztów wesela to czuje jak siwieje ![]() Co do miejscówek: Dwie pary które znam miały w Paniówkach wesele i bardzo sobie chwaliły. Szczegółów nie znam,ale wiem że polecają innym. Ostatnie wesele na jakim ja byłam,było w Chacie Polaka : http://chatapolaka.pl/ Jeżeli ktoś lubi góralskie klimaty i cepelie to jest tam naprawdę ładnie,byłam tam ze 3 lata temu chyba ![]() Mnie się podobało ,bardzo dobre jedzenie różnorodne (powiedzmy ze nie tyko kluski i ziemniaki,ale jakieś frytki,talarki,kuleczki etc.) , minusem jednak były sale tzn. w ciągu dnia było kilka przyjęć weselnych i co bardziej pijani migrowali ze "swojej" imprezy na inną i co głośniejszy DJ zagłuszał inną imprezę. Wcześniej mój kuzyn robił wesele na zamku w Toszku, nie polecam mimo że miejscówka super - brak klimy (a był to bardzo upalny lipcowy dzień) i kuchni więc był catering - żarcie prawie zimne, a lody roztopione na shake'y. My jeszcze nie wiemy gdzie itp, tak myśleliśmy o Łani w Parku Chorzowskim, ale to tak na zasadzie fajnie było, bo będąc w parku widziałam tam wesela i wyglądały całkiem całkiem, malutka sadzawka i środek lasu robi swoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
MerDer 4ever
|
Hej
![]() ![]() powoli zaczynam szukać sali na wesele i jest tego tak dużo, że głowa mała. Wesele będzie na ok 110-120 osób, jestem dokładniej z okolic Katowic, Piekar, Bytomia, Rudy Śl i całej reszty na terenie aglomeracji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.