![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Drogie kosmetyki, które warto kupić
Dziewczyny, kliknęłam ostatnio kilka rzeczy z Pat&Rub i póki co jestem bardzo zadowolona. Z racji tego, że na razie wszystko jest u mnie od prawie 2 tygodni jeszcze nie napiszę nic więcej, ale zapachy te kosmetyki mają cudowne i uzależniają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, widzę że temat 'umarl', a według mnie jest b.ciekawy. może czas go odświeżyć?
![]() Ja osobiście nie mam wielu drogich kosmetyków, ale mam kilka hitów, które będę kupować i kupować, nawet jakby jeszcze podrozaly ![]() * 2 najlepsze róże - Dior rosy glow oraz TheBalm down boy (jednak z tym trzeba uważać, najlepiej tylko dotknąć pędzelkiem i strzepać nadmiar, bo można porobic sobie plamy - bardzo napigmentowany) * podklad Vichy dermablend, maskuje totalnie wszystkie niedoskonałości, jednak raz na jakiś czas polecam zrobić od niego odpoczynek ponieważ używany non stop przez długi okres czasu może wysuszyć skórę. Niestety jego minusem jest mały wybór kolorów, ja nie jestem wybitnie bladolica, a muszę używać najjaśniejszego koloru - 15, 25 latem jak jestem opalona zas pozostałe kolory nie wiem komu by pasowały...może latynoskiej dziewczynie jakieś :P * baza zmniejszająca zaczerwienienia, Clinique - to był mój 1szy droższy zakup i trafiony w 10! To jest CUD nie kosmetyk ![]() ![]() Mam jeszcze kilka hitów, ale nie wiem czy inne uzytkowniczki także zechcą kontynuować ten wątek? ![]()
14.05.2014 najważniejszy dzień w moim życiu Marzenia nie spełniają się ot tak... w tym cała ich magia, że są w-y-c-z-e-k-a-n-e... 23.09.2015 - PORÓD - jest jedyną randką w ciemno, podczas której masz totalną pewność, że spotkasz miłość swojego życia ![]() Edytowane przez Emilka020c Czas edycji: 2014-12-16 o 01:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
♪♫♪♪♫♪
|
Ja polecam konturówki MAC-a. Są miękkie i nawet z taką trzęsiączką ręczną jak moja da się je "obsługiwać" bez problemu.
![]() Pomadki Chanel z linii Rouge Allure i RA Velvet też są godne uwagi, podobnie jak chanelowe róże (choć zdarzają się słabiej napigmentowane, jak Star Dust - ale nie dla każdego musi to być wada). Pozamakijażowo - uważam, że zawsze warto zainwestować w dobre perfumy. ![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje ukochane mazidła: * pomadki Dior Addict i Dior Addict Extreme - uwielbiam za konsystencję, kolory i nawilżenie * błyszczyki Chanel Levres Scintillantes - ukochane ![]() * róże NARS, szczególnie super orgasm i sin * Bahama Mama z TheBalm * rozświetlacz Mary-Lou Manizer z TheBalm i MACowy Lightscapade
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio jestem oczarowana
3 podkładami : Clarins Skin Illusion Clarins True Radiance Dior Star wiadomo każdy ma inne preferencje dot. podkładów ze względu na rodzaj cery itp ![]() z pielęgnacji : Pat&Rub Ekoampułka nr 1 (cera sucha i wrażliwa) --> bardzo dobrze uspokaja moje podrażnienia
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Dla mnie nr 1 jest Take the day off cleansing balm Clinique:
http://www.clinique.com/media/export...Y4_402x464.png Wg mnie nie ma nic lepszego do zmywania makijażu, konsystencja, dizłanie - cud miód.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Nikt nie ma fajnych propozycji wartych zakupu ??
![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Maska rozjaśniająca Algenist- rozjaśnia, zamyka rozszerzone pory. Idealny kosmetyk.
Podkład Double Wear Estee Lauder- kryjący i bardzo trwały. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Dodaje podkład skin ilusion i czarną maskę GlamGlow.
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Tak właśnie myślę nad którąś Glamglow
![]() Ze swojej strony polecam kultowe meteoryty i bazy rouge bunny rouge ![]() Edytowane przez Pani Barokowa Czas edycji: 2015-01-03 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Można polecać,ale to lista subiektywna, wiadomo że jednemu może służyć a innemu nie.
Ja z kosmetyków tu wymienionych nie byłam zadowolona z eyelinerów żelowych Bobbi Brown ![]() Wychwalana na blogach paletka Naked 2 też mi nie przypadła do gustu- cienie strasznie sie osypują. ![]() To samo nie rozumiem zachytów nad cieniami z Maca. ![]() Z UD polecam za to bazę pod cienie. ![]() Róż Nars orgasm ok, ale odkąd mam róże Zoevy to Nars zszedł na dalszy plan. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Według mnie dobre są:
1.Podkłady ![]() 2.Puder sypki Les Violettes Guerlain, prasowaniec Double Wear EL, meteoryty Guerlain 3.Kremy Lancome Vissionaire, Shiseido Benefiance, Eisenberg anti age (cudo<3) 4. Serum Clarins ![]() 5. Demakijaż, mycie: płyn micelarny Vichy, kosmetyki Menard, Kanebo, Schiseido, żel Clinique też niezły, choć nie taki dobry jak poprzednio wymienione. 6.Korektor Helena Rubinstein Magic Concealer 7.Szminki Estee Lauder Pure color Crystal, Rouge volupte YSL, Chanel Allure/Rouge, Guerlain, Clarins. Szukam jeszcze najlepszego kremu pod oczy, ale póki co, nie mam faworyta. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Dodaje shiseido sun protection i błyszczyki Guerlain
![]()
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
1. Rozświetlacz Bobbi Brown Rose - na zimę i na lato super wybór!
2. Tusz Diorshow Iconic Overcurl 3. Mixa - płyn do demakjiażu (dwufazowy - jedyny któy mnei nie uczula) 4. Podkład Lancome Teint Miracle (dla suchej skóry - perfekcyjny wygląd przez cały dzień)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.