|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Listopad perfumy,pielęgnacja,kolor ówka i akcesoria !
Ok, niech tak będzie
.A mam jeszcze pytanie. Czy potrafisz procentowo określić zużycie cieni? Zdjęcie to zdjęcie, nie wiem jak od nowości był słoiczek zapełniony itd. Nie chciałabym się rozczarować po otrzymaniu
|
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
no sporo faktycznie
wszystkiego ci oddać nie mogę. Sprawdź sobie te spodnie:jeansy czarne NEXT: w pasie 102cm, od pasa do kroku 21 cm, długość nogawki po wewnętrznej stronie 77cm, długość całkowita 101cm. Przy mierzeniu zauważyłam, że jedna szlufka jest wyrwana ![]() jeansy Fabric: w pasie bez rozciągania 98cm, w pasie po maksymalnym rozciągnięciu 105cm, od pasa do kroku 28cm, długośc nogawki po wewnętrznej stronie 76cm, długość całkowita 103cm
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie 2 pierwsze lub wszystko:
- Nowy szampon Equilibra do włosów farbowanych - nowy balsam do rak zurawinowy PatRub - Masło do ciała OTULACJĄCE Pat Rub |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Może coś u mnie za Jimmy Choo edp? Bardzo mi zależy więc uprzejmie prosze o odp
Pozdrawiam!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie widzę
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, u ciebie interesuje mnie Rosyjska odżywka do włosów wypadających NOWA.
Cenowo jest blisko do tego, co dałam za słuchawki (jakieś 20-kilka zł), więc jeśli jesteś zainteresowana taką wymianką daj proszę znać ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Mogłabyś powiedzieć jakiej firmy jest masażer oraz czy jesteś zainteresowana wymianą ze mną?
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
wszystkie rzeczy które proponowałaś z mojego wątku (Veet, Bourjois, Tołpa, Crystal, Vichy) za: - masło karmel&wanilia Pat&Rub - płyn miceralny deredic hydrain3 skóra sucha - maseczka Queen Helene miętowa - peeling do stóp oliwkowy - mydło aloesowe hmm? ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- mucia18, szkoda to masełko karmelowe miałam na pierwszym miejscu... a zamiast niego bbw wanilia&sugar? <przepraszam nie wiem gdzie teraz odpowiadać najlepiej> |
|
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, że tak mieszkam. Jakimś cudem nie zauważyłam wcześniej "4.Angel la Rose tester wg mnie ok 30 ze 100ml". Znalazłabyś coś za niego?
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, mogłabyś mi odpowiedzieć, bo nie wiem, czy przeoczyłaś mój post, czy nie interesuje cię wymianka ze mną
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie czy pasuje Ci wymiana Black XS na różowego Aniołka?
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
hej, niestety ponownie nic nie znalazłam, ale jeśli miałabyś coś poza wątkiem z mojej wish, to byłabym chętna na wymiankę
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej,
dobijam się do Ciebie, ale średnio mi idzie ![]() Dałabyś proszę znać czy jesteś zainteresowana jeszcze tą wymianą ze mną? "wszystkie rzeczy które proponowałaś z mojego wątku (Veet, Bourjois, Tołpa, Crystal, Vichy) za: - masło karmel&wanilia Pat&Rub -->skoro zarezerwowane to może zamiast niego bbw wanilia&sugar? - płyn miceralny deredic hydrain3 skóra sucha - maseczka Queen Helene miętowa - peeling do stóp oliwkowy - mydło aloesowe" Będę wdzięczna za odpowiedź |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#86 |
|
perfumove love
|
A co wpadło Ci w oko w moim wątku? I czy ewentualnie mogłabyś podać mi skład kremu? (może być zdjęcie, jeśli wyraźne).
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
nic
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli mogłabym to poproszę o zapachy tych olejków, które można stosować na ciało, nazwę wysuszacza do lakierów z SH i coś więcej o szmince z Pierre Rene (szukam czerwieni, ale takiej klasycznej, bez żadnych drobinek i ta wydaje się pasować najlepiej ze wszystkich na zdjęciu, ewentualnie może być jeszcze numerek, może uda mi się gdzieś dorwać szafę PR i ją zmacać
)Dziękuję Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2013-11-15 o 12:14 |
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
wracam jeszcze raz do Ciebie ![]() Przejrzałam trochę wątków i okazało się, że kosmetyki u Ciebie najbardziej mi odpowiadają, pomyślałam że może w jakiejś innej konfiguracji coś udałoby się wymienić? Czy chciałabyś coś ode mnie za: bbw wanilia+maska queen helene+dermedic hydrain3 ? Albo któreś z tych rzeczy? Ewentualnie jeszcze ten peeling do stóp oliwkowy? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

.

wszystkiego ci oddać nie mogę. Sprawdź sobie te spodnie: