![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Dot.: Listopad perfumy,pielęgnacja,kolor ówka i akcesoria !
Ok, niech tak będzie
![]() A mam jeszcze pytanie. Czy potrafisz procentowo określić zużycie cieni? Zdjęcie to zdjęcie, nie wiem jak od nowości był słoiczek zapełniony itd. Nie chciałabym się rozczarować po otrzymaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
no sporo faktycznie
![]() jeansy czarne NEXT: w pasie 102cm, od pasa do kroku 21 cm, długość nogawki po wewnętrznej stronie 77cm, długość całkowita 101cm. Przy mierzeniu zauważyłam, że jedna szlufka jest wyrwana ![]() jeansy Fabric: w pasie bez rozciągania 98cm, w pasie po maksymalnym rozciągnięciu 105cm, od pasa do kroku 28cm, długośc nogawki po wewnętrznej stronie 76cm, długość całkowita 103cm
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie 2 pierwsze lub wszystko:
- Nowy szampon Equilibra do włosów farbowanych - nowy balsam do rak zurawinowy PatRub - Masło do ciała OTULACJĄCE Pat Rub |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Może coś u mnie za Jimmy Choo edp? Bardzo mi zależy więc uprzejmie prosze o odp
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie widzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, u ciebie interesuje mnie Rosyjska odżywka do włosów wypadających NOWA.
Cenowo jest blisko do tego, co dałam za słuchawki (jakieś 20-kilka zł), więc jeśli jesteś zainteresowana taką wymianką daj proszę znać ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Witam. Mogłabyś powiedzieć jakiej firmy jest masażer oraz czy jesteś zainteresowana wymianą ze mną?
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Cześć,
wszystkie rzeczy które proponowałaś z mojego wątku (Veet, Bourjois, Tołpa, Crystal, Vichy) za: - masło karmel&wanilia Pat&Rub - płyn miceralny deredic hydrain3 skóra sucha - maseczka Queen Helene miętowa - peeling do stóp oliwkowy - mydło aloesowe hmm? ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- mucia18, szkoda to masełko karmelowe miałam na pierwszym miejscu... a zamiast niego bbw wanilia&sugar? <przepraszam nie wiem gdzie teraz odpowiadać najlepiej> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że tak mieszkam. Jakimś cudem nie zauważyłam wcześniej "4.Angel la Rose tester wg mnie ok 30 ze 100ml". Znalazłabyś coś za niego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, mogłabyś mi odpowiedzieć, bo nie wiem, czy przeoczyłaś mój post, czy nie interesuje cię wymianka ze mną
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
W takim razie czy pasuje Ci wymiana Black XS na różowego Aniołka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety ponownie nic nie znalazłam, ale jeśli miałabyś coś poza wątkiem z mojej wish, to byłabym chętna na wymiankę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Hej hej,
dobijam się do Ciebie, ale średnio mi idzie ![]() Dałabyś proszę znać czy jesteś zainteresowana jeszcze tą wymianą ze mną? "wszystkie rzeczy które proponowałaś z mojego wątku (Veet, Bourjois, Tołpa, Crystal, Vichy) za: - masło karmel&wanilia Pat&Rub -->skoro zarezerwowane to może zamiast niego bbw wanilia&sugar? - płyn miceralny deredic hydrain3 skóra sucha - maseczka Queen Helene miętowa - peeling do stóp oliwkowy - mydło aloesowe" Będę wdzięczna za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
perfumove love
|
A co wpadło Ci w oko w moim wątku? I czy ewentualnie mogłabyś podać mi skład kremu? (może być zdjęcie, jeśli wyraźne).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
nic
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mogłabym to poproszę o zapachy tych olejków, które można stosować na ciało, nazwę wysuszacza do lakierów z SH i coś więcej o szmince z Pierre Rene (szukam czerwieni, ale takiej klasycznej, bez żadnych drobinek i ta wydaje się pasować najlepiej ze wszystkich na zdjęciu, ewentualnie może być jeszcze numerek, może uda mi się gdzieś dorwać szafę PR i ją zmacać
![]() Dziękuję ![]() Edytowane przez zapaałka Czas edycji: 2013-11-15 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Cześć,
wracam jeszcze raz do Ciebie ![]() Przejrzałam trochę wątków i okazało się, że kosmetyki u Ciebie najbardziej mi odpowiadają, pomyślałam że może w jakiejś innej konfiguracji coś udałoby się wymienić? Czy chciałabyś coś ode mnie za: bbw wanilia+maska queen helene+dermedic hydrain3 ? Albo któreś z tych rzeczy? Ewentualnie jeszcze ten peeling do stóp oliwkowy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.