![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomysł na upominek świąteczny 2013
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Ja się zastanawiam, czy dla mego mężczyzny nie sprawić biletu lotniczego. Teraz jest pełno tanich łikendowych przelotów nawet w okolicach 100-150 zł w dwie strony. Tak sobie zawsze mówię że to nie jest dużo, że w ciagu miesiąca wydajemy na głupoty, a raz byśmy odłożyli a kiedy zaczać zwiedzać świat, tak nie teraz? wiem że wiąze się to z jakimiś dodatkowymi wydatkami, ale mysle ze jedzenie mzona wziac ze soba, jakies przekaski, bagaz wystarczy podreczny, nocleg tylko jeden dzien jedyne co wejsce do jakiegos muzemum/czegokolwiek + miejscowe jedzonko na sprobe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Z lotem jak najbardziej fajny pomysł. Zawsze wspomnienia zostaną na pamiątkę.
![]() Co bo kubka czy pościeli moim zdaniem to raczej odpada, kubków ma dużo. A pościel moim zdaniem odpada. Co myślicie o tej koszuli co podałam w odpowiedzi wcześniejszej ? |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ja juz mam dla tz prezet bedzie to tablet mozna znalesc fajne do 200 zl. Dla taty dobry alkohol. Problem mam z orzyszlymi tesciami a wsumie tesciowa. I jeszcze trzeba obdorowac 2 dziecki 6lat i prawie 2latka drugie.
#65 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio znalazłam jednak też coś fajnego i zastanawiam się nad tym lub dresikiem http://www.youpibag.pl/creator/39/laptop-15-16-neopren taki pokrowiec na laptopa, który może być równocześnie kolażem z Waszych wspólnie spędzonych chwil.. Co myślicie? ![]() ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
U mnie na razie pomysly są następujące:
- TŻ - dobry termos -Mama- skórzany portfel - Tata- nie mam pomysłu - Dziadek- coś polarowego np. spodnie lub bluza - Kumpela- książka lub kalendarz Co do prezentu dla TŻ i mamy to jestem na 99% przekonana, co do reszty to szukam jeszcze innych pomysłów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
też myślałam o termosie dla mojego TŻ, ale jednak od tego pomysłu odwiodło mnie jego męskie lenistwo co do robienia herbaty. Wydaje mi się, że to prezent praktyczniejszy bardziej dla kobiety. I u mnie stanęło na grubych melanżowych jednopalczastych rękawiczkach, na szczęście udało mi się je już kupić w rozsądnej cenie
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
A u mnie mama dostanie szlafrok i zapas grubych pończoch na zimę. Tacie co roku nie wiem co kupić. W tym roku dostanie portfel, bo jego już źle wygląda. W tamtym roku dostał ładne kieliszki do whisky, które niestety tylko się kurzą w szafce. A narzeczony najbardziej lubi alkohol więc tu problemu nie mam. Bateryjka malinóweczek własnej roboty już na niego czeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Zawsze dobra jest biżuteria, a żeby była nieszablonowa to jeszcze lepiej. Każdej kobiecie się spodoba. Na święta poleciłabym perły, są klasyczne i piękne i można je ubrać na ważne okazje. Zajrzyj na stronę
Reklama
<ciach_reklama> Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-11-19 o 06:05 Powód: nieopłacona reklama lub spam |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
A ja pereł nie lubię. Tak samo jak spamowania reklamą swojego sklepu:-/
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
![]()
Widzę że każdy ma problem z pomysłem dla taty, ja kupuje mojemu tacie taki zestaw:
http://www.mojawalizka.pl/dla-mezczy...i-256-330.html Moim zdanie to będzie trafiony prezent praktyczny, elegancki i ponad czasowy ![]() Edytowane przez Gda1990 Czas edycji: 2013-11-21 o 07:10 Powód: nieopłacona reklama lub spam |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Efektownie zapakowanie zestawy kosmetyków, których nie kupi się w żadnej drogerii; eleganckie, pięknie udekorowane vouchery na zabiegi i atrakcyjne pakiety - to tylko niektóre z propozycji prezentów świątecznych do nabycia w reklama
Bogato dekorowane zestawy kosmetyków ucieszą oko i ukoją każdy rodzaj skóry. Kosmetolodzy przygotowali pakiety dla cery suchej, tłustej trądzikowej, dojrzałej (50+), a także antycellulitowe. Vouchery w eleganckich złocistych kopertach, wzbogacone gratisami od firmy w kobiecych tiulowych torebkach, można nabyć już od 50 zł. Natomiast do tych, którzy postanowili wziąć sprawy w swoje ręce, kierujemy akcję "Zrób sobie prezent na święta". Do każdego pakietu depilacji laserowej dołączamy serię 3 zabiegów na małą partię ciała GRATIS (do wyboru: wąsik, broda, pachy, pośladki, baki, brodawki sutkowe). Pakiety są opisane na stronie reklama reklama Zapraszamy. Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-11-20 o 06:02 Powód: nieopłacona reklama lub spam |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Jako facet mogę powiedzieć, że zawsze fajnie dostać jakiś gadżet. Nie polecałbym jednak tableta za 200 zł. Cokolwiek to jest, tabletem nazwać tego nie można - może dwa/trzy modele telefonów na rynku kosztują mniej, ale nie są to smartfony, tylko urządzenia "dla trzeciego wieku". Stanowczo odradzam taki zakup.
Fajnym pomysłem pod choinkę jest podarowanie, kilku mniejszych prezentów ![]() Ja i tak jestem zwolennikiem drobiazgów, które możemy robić sami i dawać ukochanej/emu. Wiem, że na kobiety nie samowicie działa coś romantycznego z origami. Może macie podobnego haka na facetów?
Blog o relacjach damsko-męskich. Jak rozmawiać, co robić, aby w związku było lepiej ![]() Jeśli ktoś miałby pomysł na tekst w blogu lub potrzebował porady związkowej, prosiłbym o kontakt mailowy: laczyczydzieli@gmail.com laczyczydzieli.blogspot.c om |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
Jeżeli chodzi o prezenty to zawsze wychodzę z założenia, że prezent ma być dopasowany do osoby obdarowanej, a nie do mnie. Mam dużo prezentów, które leżą i się starzeją :-/
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny chcecie być zaskakiwane, a może tak same zaskoczycie czasem chłopaka. My też lubimy miłe niespodzianki
![]() Patrzcie co znalazłem na allegro: reklama Świetny pomysł, a nie obraziłbym się jak by mnie jakaś dziewczyna zabrała ze sobą ;p Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-11-20 o 06:03 Powód: nieopłacona reklama lub spam |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-11-20 o 06:04 Powód: usunięcie reklamy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny to jeszcze raz ja
![]() ![]() ![]() reklama ![]() Serdecznie polecam wam wszytskim bo to coś wyjątkowego na święta ![]() Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-11-20 o 13:00 Powód: nieopłacona reklama lub spam |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Owszem sporo, ale powiedzmy, że wybierzesz 4 prezenty, np. płyta, książka, kosmetyk i coś od siebie i zamykasz się w 100 złotych
![]() To już chyba lepiej, prawda ![]()
Blog o relacjach damsko-męskich. Jak rozmawiać, co robić, aby w związku było lepiej ![]() Jeśli ktoś miałby pomysł na tekst w blogu lub potrzebował porady związkowej, prosiłbym o kontakt mailowy: laczyczydzieli@gmail.com laczyczydzieli.blogspot.c om |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent pod choinkę
To i ja muszę zacząć myśleć na prezentami
![]() ![]()
#83 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;43803050]
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- [/COLOR] A mama lubi herbaty? Jeżeli mogę coś podpowiedzieć - nie wydawaj pieniędzy na tykwę, wg mnie jest niewygodna (nie ma uszka) i źle się ją trzyma, zwłaszcza kiedy jest gorąca. Bombilla i zwykły ładny kubek wystarczą w zupełności. ![]() Odkąd pamiętam moja mama pije tylko herbaty. Zielone, czerwone, białe.. wszystkie gatunki, liściaste. domu mamy pełno rodzajów każdej z nich. Tylko yerba mate nigdy nie próbowała ![]()
#85 |
BAN stały
|
Też mam problem z prezentem dla taty. Dotychczas najbardziej cieszył się z ... sterowanego helikoptera zabawki. Całe święta "latał", po świętach też, aż w końcu gdzieś ten helikopter uderzył i szlak go trafił.
Może w tym roku zatem kolejka???lol A tak poważnie, to nie mam żadnego pomysłu! |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
Chyba w pracy będzie musiał ją rozłożyć, bo w domu na pewno mu mama nie pozwoli
![]() Helikopterem połamał jej sporo kwiatków ![]() Przyznam szczerze, że kolejka i na mnie robi spore wrażenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Panie i Panowie
![]() ![]()
#90 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.