Pomysł na upominek świąteczny 2013 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-18, 08:38   #61
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Dot.: Pomysł na upominek świąteczny 2013

Cytat:
Napisane przez copywood Pokaż wiadomość
Futrzane bombki! Najlepszy prezent gdy w domu ktoś ma małe dzieci. Miękkie i nietłukące! Na allegro takie widziałam.
Tylko że jak się daje prezenty, to każdy ma już ubraną choinkę raczej.
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 13:50   #62
alicjacz
Przyczajenie

Ja się zastanawiam, czy dla mego mężczyzny nie sprawić biletu lotniczego. Teraz jest pełno tanich łikendowych przelotów nawet w okolicach 100-150 zł w dwie strony. Tak sobie zawsze mówię że to nie jest dużo, że w ciagu miesiąca wydajemy na głupoty, a raz byśmy odłożyli a kiedy zaczać zwiedzać świat, tak nie teraz? wiem że wiąze się to z jakimiś dodatkowymi wydatkami, ale mysle ze jedzenie mzona wziac ze soba, jakies przekaski, bagaz wystarczy podreczny, nocleg tylko jeden dzien jedyne co wejsce do jakiegos muzemum/czegokolwiek + miejscowe jedzonko na sprobe co Wy na to?
alicjacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 14:12   #63
Ycd
Raczkowanie

Z lotem jak najbardziej fajny pomysł. Zawsze wspomnienia zostaną na pamiątkę.
Co bo kubka czy pościeli moim zdaniem to raczej odpada, kubków ma dużo. A pościel moim zdaniem odpada. Co myślicie o tej koszuli co podałam w odpowiedzi wcześniejszej ?
Ycd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 16:42   #64
alekaz1
Zakorzenienie

Ja juz mam dla tz prezet bedzie to tablet mozna znalesc fajne do 200 zl. Dla taty dobry alkohol. Problem mam z orzyszlymi tesciami a wsumie tesciowa. I jeszcze trzeba obdorowac 2 dziecki 6lat i prawie 2latka drugie.
Stary 2013-11-18, 16:49   #65
Falatia
Przyczajenie

Angry Dot.: Pomysł na upominek świąteczny 2013

Cytat:
Napisane przez alicjacz Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam, czy dla mego mężczyzny nie sprawić biletu lotniczego. Teraz jest pełno tanich łikendowych przelotów nawet w okolicach 100-150 zł w dwie strony. Tak sobie zawsze mówię że to nie jest dużo, że w ciagu miesiąca wydajemy na głupoty, a raz byśmy odłożyli a kiedy zaczać zwiedzać świat, tak nie teraz? wiem że wiąze się to z jakimiś dodatkowymi wydatkami, ale mysle ze jedzenie mzona wziac ze soba, jakies przekaski, bagaz wystarczy podreczny, nocleg tylko jeden dzien jedyne co wejsce do jakiegos muzemum/czegokolwiek + miejscowe jedzonko na sprobe co Wy na to?
Też tak myślałam, ALE tu się zaczynają schody. Tanie loty są zazwyczaj co kilka dni, np. na Ryanair'ze masz w środy i soboty, także jeden nocleg nie wystarczy. Są też loty "do"i z powrotem w jeden dzień, ale na dobrą sprawę wtedy w danym mieście musiałabyś być godzinę, bo zaraz zaczynałaby się odprawa na powrót do Polski... Z tego co się orientowałam, to np. w Paryżu, Oslo, najtańsze doboosoby za hotel to koszt 20 euro, także to wcale tak tanio nie wyjdzie

Ostatnio znalazłam jednak też coś fajnego i zastanawiam się nad tym lub dresikiem
http://www.youpibag.pl/creator/39/laptop-15-16-neopren

taki pokrowiec na laptopa, który może być równocześnie kolażem z Waszych wspólnie spędzonych chwil.. Co myślicie?

It's now or never

Falatia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 16:59   #66
Lynn
Zakorzenienie

U mnie na razie pomysly są następujące:

- TŻ - dobry termos
-Mama- skórzany portfel
- Tata- nie mam pomysłu
- Dziadek- coś polarowego np. spodnie lub bluza
- Kumpela- książka lub kalendarz

Co do prezentu dla TŻ i mamy to jestem na 99% przekonana, co do reszty to szukam jeszcze innych pomysłów
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 17:37   #67
Prefers the Floor
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
U mnie na razie pomysly są następujące:

- TŻ - dobry termos
też myślałam o termosie dla mojego TŻ, ale jednak od tego pomysłu odwiodło mnie jego męskie lenistwo co do robienia herbaty. Wydaje mi się, że to prezent praktyczniejszy bardziej dla kobiety. I u mnie stanęło na grubych melanżowych jednopalczastych rękawiczkach, na szczęście udało mi się je już kupić w rozsądnej cenie
Stary 2013-11-18, 18:46   #68
bieliznasensi
Raczkowanie

A u mnie mama dostanie szlafrok i zapas grubych pończoch na zimę. Tacie co roku nie wiem co kupić. W tym roku dostanie portfel, bo jego już źle wygląda. W tamtym roku dostał ładne kieliszki do whisky, które niestety tylko się kurzą w szafce. A narzeczony najbardziej lubi alkohol więc tu problemu nie mam. Bateryjka malinóweczek własnej roboty już na niego czeka
bieliznasensi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-18, 19:34   #69
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Prefers the Floor Pokaż wiadomość
też myślałam o termosie dla mojego TŻ, ale jednak od tego pomysłu odwiodło mnie jego męskie lenistwo co do robienia herbaty. Wydaje mi się, że to prezent praktyczniejszy bardziej dla kobiety. I u mnie stanęło na grubych melanżowych jednopalczastych rękawiczkach, na szczęście udało mi się je już kupić w rozsądnej cenie
Mój TŻ ostatnio w sklepie powiedział, że potrzebny mu termos na wycieczki, a w sumie wczesniej myślalam o rękawiczkach
Stary 2013-11-18, 20:57   #70
PanKos
Przyczajenie

Zawsze dobra jest biżuteria, a żeby była nieszablonowa to jeszcze lepiej. Każdej kobiecie się spodoba. Na święta poleciłabym perły, są klasyczne i piękne i można je ubrać na ważne okazje. Zajrzyj na stronę

Reklama

Edytowane przez jola2243
Czas edycji: 2013-11-19 o 06:05 Powód: nieopłacona reklama lub spam
PanKos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 05:21   #71
Lynn
Zakorzenienie

A ja pereł nie lubię. Tak samo jak spamowania reklamą swojego sklepu:-/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-19, 07:23   #72
Gda1990
Przyczajenie

Smile Dot.: Pomysł na upominek świąteczny 2013

Widzę że każdy ma problem z pomysłem dla taty, ja kupuje mojemu tacie taki zestaw:
http://www.mojawalizka.pl/dla-mezczy...i-256-330.html
Moim zdanie to będzie trafiony prezent praktyczny, elegancki i ponad czasowy

Edytowane przez Gda1990
Czas edycji: 2013-11-21 o 07:10 Powód: nieopłacona reklama lub spam
Gda1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 10:13   #73
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
Ja juz mam dla tz prezet bedzie to tablet mozna znalesc fajne do 200 zl. Dla taty dobry alkohol. Problem mam z orzyszlymi tesciami a wsumie tesciowa. I jeszcze trzeba obdorowac 2 dziecki 6lat i prawie 2latka drugie.

Fajny tablet do 200zł? Możesz podać markę?
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:31   #74
maklocka
Przyczajenie

Efektownie zapakowanie zestawy kosmetyków, których nie kupi się w żadnej drogerii; eleganckie, pięknie udekorowane vouchery na zabiegi i atrakcyjne pakiety - to tylko niektóre z propozycji prezentów świątecznych do nabycia w reklama

Bogato dekorowane zestawy kosmetyków ucieszą oko i ukoją każdy rodzaj skóry. Kosmetolodzy przygotowali pakiety dla cery suchej, tłustej trądzikowej, dojrzałej (50+), a także antycellulitowe.

Vouchery w eleganckich złocistych kopertach, wzbogacone gratisami od firmy w kobiecych tiulowych torebkach, można nabyć już od 50 zł.

Natomiast do tych, którzy postanowili wziąć sprawy w swoje ręce, kierujemy akcję "Zrób sobie prezent na święta". Do każdego pakietu depilacji laserowej dołączamy serię 3 zabiegów na małą partię ciała GRATIS (do wyboru: wąsik, broda, pachy, pośladki, baki, brodawki sutkowe).

Pakiety są opisane na stronie reklama

reklama

Zapraszamy.

Edytowane przez jola2243
Czas edycji: 2013-11-20 o 06:02 Powód: nieopłacona reklama lub spam
maklocka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 13:38   #75
laczyczydzieli
Przyczajenie

Jako facet mogę powiedzieć, że zawsze fajnie dostać jakiś gadżet. Nie polecałbym jednak tableta za 200 zł. Cokolwiek to jest, tabletem nazwać tego nie można - może dwa/trzy modele telefonów na rynku kosztują mniej, ale nie są to smartfony, tylko urządzenia "dla trzeciego wieku". Stanowczo odradzam taki zakup.

Fajnym pomysłem pod choinkę jest podarowanie, kilku mniejszych prezentów to będzie pierwsze zaskoczenie dla faceta - spodziewa się dwóch paczek, a dostaje 6-7! Można kupić książkę, krem do twarzy, krawat, płytę z muzyką, grę na komputer i zamknąć się ze wszystkim do 250 zł. Facet zadowolony, bo dużo odpakowywania (a my na prawdę to lubimy) i dużo nowości, a nie jedna rzecz! (no chyba, że będzie to jakieś spełnienie jego marzenia).

Ja i tak jestem zwolennikiem drobiazgów, które możemy robić sami i dawać ukochanej/emu. Wiem, że na kobiety nie samowicie działa coś romantycznego z origami. Może macie podobnego haka na facetów?

Jeśli ktoś miałby pomysł na tekst w blogu lub potrzebował porady związkowej, prosiłbym o kontakt mailowy: laczyczydzieli@gmail.com

laczyczydzieli.blogspot.c om
laczyczydzieli jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-19, 13:55   #76
xoxogirl
Przyczajenie

Jeżeli chodzi o prezenty to zawsze wychodzę z założenia, że prezent ma być dopasowany do osoby obdarowanej, a nie do mnie. Mam dużo prezentów, które leżą i się starzeją :-/
xoxogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 21:13   #77
roggix
Przyczajenie

Dziewczyny chcecie być zaskakiwane, a może tak same zaskoczycie czasem chłopaka. My też lubimy miłe niespodzianki

Patrzcie co znalazłem na allegro:
reklama

Świetny pomysł, a nie obraziłbym się jak by mnie jakaś dziewczyna zabrała ze sobą ;p

Edytowane przez jola2243
Czas edycji: 2013-11-20 o 06:03 Powód: nieopłacona reklama lub spam
roggix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 21:45   #78
stefka1608
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roggix Pokaż wiadomość
Dziewczyny chcecie być zaskakiwane, a może tak same zaskoczycie czasem chłopaka. My też lubimy miłe niespodzianki

Patrzcie co znalazłem na allegro:
reklama

Świetny pomysł, a nie obraziłbym się jak by mnie jakaś dziewczyna zabrała ze sobą ;p
Taaaa jasne..... Nachalność reklam przechodzi już wszelkie granice

Edytowane przez jola2243
Czas edycji: 2013-11-20 o 06:04 Powód: usunięcie reklamy
stefka1608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 22:31   #79
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laczyczydzieli Pokaż wiadomość
Jako facet mogę powiedzieć, że zawsze fajnie dostać jakiś gadżet. Nie polecałbym jednak tableta za 200 zł. Cokolwiek to jest, tabletem nazwać tego nie można - może dwa/trzy modele telefonów na rynku kosztują mniej, ale nie są to smartfony, tylko urządzenia "dla trzeciego wieku". Stanowczo odradzam taki zakup.

Fajnym pomysłem pod choinkę jest podarowanie, kilku mniejszych prezentów to będzie pierwsze zaskoczenie dla faceta - spodziewa się dwóch paczek, a dostaje 6-7! Można kupić książkę, krem do twarzy, krawat, płytę z muzyką, grę na komputer i zamknąć się ze wszystkim do 250 zł. Facet zadowolony, bo dużo odpakowywania (a my na prawdę to lubimy) i dużo nowości, a nie jedna rzecz! (no chyba, że będzie to jakieś spełnienie jego marzenia).

Ja i tak jestem zwolennikiem drobiazgów, które możemy robić sami i dawać ukochanej/emu. Wiem, że na kobiety nie samowicie działa coś romantycznego z origami. Może macie podobnego haka na facetów?
Sporo trochę bacząc na to, że są jeszcze inni członkowie rodziny
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 09:09   #80
kasiulaka
Przyczajenie

Hej dziewczyny to jeszcze raz ja wiem, ze dopiero 20 listopada ale zamówiłam już wszytskie prezenty dla najbliższych! Dziękuje za wasze pomysły i wsparcie Pomógł mi bardzo sklep internetowy
reklama
Dla babci zamówiłam ręcznie malowaną filiżankę, dla mamy korkowe podkłądki a dla siostry plakat!

Serdecznie polecam wam wszytskim bo to coś wyjątkowego na święta

Edytowane przez jola2243
Czas edycji: 2013-11-20 o 13:00 Powód: nieopłacona reklama lub spam
kasiulaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 09:50   #81
laczyczydzieli
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Sporo trochę bacząc na to, że są jeszcze inni członkowie rodziny
Owszem sporo, ale powiedzmy, że wybierzesz 4 prezenty, np. płyta, książka, kosmetyk i coś od siebie i zamykasz się w 100 złotych

To już chyba lepiej, prawda

Jeśli ktoś miałby pomysł na tekst w blogu lub potrzebował porady związkowej, prosiłbym o kontakt mailowy: laczyczydzieli@gmail.com

laczyczydzieli.blogspot.c om
laczyczydzieli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 10:59   #82
megie
Zadomowienie

Dot.: Prezent pod choinkę

To i ja muszę zacząć myśleć na prezentami . Największym problem mam zawsze z TŻ, bo mam mnóstwo pomysłów i nie mogę się zdecydować, tym bardziej, ze strasznie mi zależy, aby prezent był udany. Dla mamy zastanawiam się nad zestawem yerba mate. Dla brata zupełnie jeszcze nie wiem. Tata ? hmm.. może jakaś dobra książka, może coś do ubrania. Podpytam, póki co jeszcze czas jest
Stary 2013-11-20, 13:02   #83
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xoxogirl Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o prezenty to zawsze wychodzę z założenia, że prezent ma być dopasowany do osoby obdarowanej, a nie do mnie. Mam dużo prezentów, które leżą i się starzeją :-/
Dokładnie. A wydaje się, obserwując rozmowy tutaj na forum, że większość osób kupuje rzeczy, które oni uważają za ładne/ciekawe/praktyczne itp., nie zastanawiając się nad potrzebami i życzenia osób obdarowywanych.

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Nie na każdą kobietę. Gdybym dostała origami to... nie wiedziałabym co z tym zrobić.

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Owszem sporo, ale powiedzmy, że wybierzesz 4 prezenty, np. płyta, książka, kosmetyk i coś od siebie i zamykasz się w 100 złotych

Koszt płyty to ok. 60zł, książki najtańsze ok. 35zł, kosmetyk powiedzmy 30zł, i coś od siebie powiedzmy 20zł, co razem daje 145zł.

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez megie Pokaż wiadomość
To i ja muszę zacząć myśleć na prezentami . Największym problem mam zawsze z TŻ, bo mam mnóstwo pomysłów i nie mogę się zdecydować, tym bardziej, ze strasznie mi zależy, aby prezent był udany. Dla mamy zastanawiam się nad zestawem yerba mate. Dla brata zupełnie jeszcze nie wiem. Tata ? hmm.. może jakaś dobra książka, może coś do ubrania. Podpytam, póki co jeszcze czas jest
A mama lubi herbaty? Jeżeli mogę coś podpowiedzieć - nie wydawaj pieniędzy na tykwę, wg mnie jest niewygodna (nie ma uszka) i źle się ją trzyma, zwłaszcza kiedy jest gorąca. Bombilla i zwykły ładny kubek wystarczą w zupełności.
Stary 2013-11-20, 13:35   #84
megie
Zadomowienie

[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;43803050]

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

[/COLOR]

A mama lubi herbaty? Jeżeli mogę coś podpowiedzieć - nie wydawaj pieniędzy na tykwę, wg mnie jest niewygodna (nie ma uszka) i źle się ją trzyma, zwłaszcza kiedy jest gorąca. Bombilla i zwykły ładny kubek wystarczą w zupełności. [/QUOTE]

Odkąd pamiętam moja mama pije tylko herbaty. Zielone, czerwone, białe.. wszystkie gatunki, liściaste. domu mamy pełno rodzajów każdej z nich. Tylko yerba mate nigdy nie próbowała I dlatego właśnie się zastanawiam nad takim zestawem, żeby w końcu mogła spróbować jakieś innej herbaty.
Stary 2013-11-20, 13:51   #85
Maj__ka
BAN stały

Też mam problem z prezentem dla taty. Dotychczas najbardziej cieszył się z ... sterowanego helikoptera zabawki. Całe święta "latał", po świętach też, aż w końcu gdzieś ten helikopter uderzył i szlak go trafił.

Może w tym roku zatem kolejka???lol

A tak poważnie, to nie mam żadnego pomysłu!
Maj__ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 14:05   #86
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maj__ka Pokaż wiadomość
Też mam problem z prezentem dla taty. Dotychczas najbardziej cieszył się z ... sterowanego helikoptera zabawki. Całe święta "latał", po świętach też, aż w końcu gdzieś ten helikopter uderzył i szlak go trafił.

Może w tym roku zatem kolejka???lol

A tak poważnie, to nie mam żadnego pomysłu!
A ja bym się poważnie zastanowiła nad kolejką, skoro helikopter sprawił mu taką radość. O to przecież chodzi w prezentach, co nie?
Stary 2013-11-20, 14:20   #87
Maj__ka
BAN stały

Chyba w pracy będzie musiał ją rozłożyć, bo w domu na pewno mu mama nie pozwoli
Helikopterem połamał jej sporo kwiatków

Przyznam szczerze, że kolejka i na mnie robi spore wrażenie
Maj__ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 15:10   #88
megie
Zadomowienie

Cytat:

Ja dostałam taki prezent od mojego TŻ na Gwiazdkę dwa lata temu, wszystko pięknie zapakowane i w środku mnóstwo rzeczy: książka, kosmettyki vichy, charms firmy Yes, tusz do rzęs, lakier do paznokci, perfumy Versace, piękną bieliznę. Przyznaję, że to był jeden z najlepszych prezentów, a jak radośc, że patrząc do kartona jeszcze ciągle coś do rozpakowania
Stary 2013-11-20, 19:36   #89
Cornelia86
Zadomowienie

Panie i Panowie piszemy tu o prezentach dla naszych najbliższych jaki im sprawić radość idt. co jest oczywiście super ale mi się tak wczoraj nasunęła myśl ( serfując po allegro) , że czemu by I SOBIE SAMEJ nie zrobić prezentu pod choinkę ( kupię to co chcę, zapakuję i poczekam do 24.12.2013r.). Robi tak któraś/któryś z Was? Co o tym myślicie?
Stary 2013-11-20, 20:30   #90
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cornelia86 Pokaż wiadomość
Panie i Panowie piszemy tu o prezentach dla naszych najbliższych jaki im sprawić radość idt. co jest oczywiście super ale mi się tak wczoraj nasunęła myśl ( serfując po allegro) , że czemu by I SOBIE SAMEJ nie zrobić prezentu pod choinkę ( kupię to co chcę, zapakuję i poczekam do 24.12.2013r.). Robi tak któraś/któryś z Was? Co o tym myślicie?
Ja tak robię z moim chłopakiem - chcemy kupić coś, co będzie dla nas obojga i zamierzamy kupić to przed samą gwiazdką, a czego normalnie nie kupilibyśmy, bo nie jest to przedmiot pierwszej potrzeby, tylko taki własnie prezentowy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości