|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XII
no i poległam
![]() poleciało drugie zamówienie w tym miesiacu Id Nazwa produktu Ilość Wartość 34572 Głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy 1 29.00 zł 35539 Tonik głęboko oczyszczający 1 27.00 zł 51943 Woda toaletowa Ode a l'Amour 50 ml 1 49.90 zł 60087 Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet 1 24.00 zł 34572 Głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy 1 PREZENT 35539 Tonik głęboko oczyszczający 1 PREZENT 60087 Dwufazowy płyn do demakijażu oczu Pur Bleuet 1 PREZENT F13319 Woda toaletowa Nature Pour Homme 1 PREZENT F26495 Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc 1 PREZENT G60258 Perfumy Comme une Evidence 1 PREZENT Wartość produktów: 129.90 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "P500BK" / - % Wartość zamówienia: 129.90 zł ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- tak patrze co Wy tak wszytskie jako gratis niespodzianke bierzecie? Co jest niespodzianka w e-sklepie, bo się nie doszukałam
|
|
|
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
aiyyo do koszyka możesz wrzucić tylko 1 kod. Na produkty 2za1 nie ma kodu, po prostu wchodząc na stronę, obok danego produktu objętego promocją (np. nawilżający płyn micelarny) widnieje w różowym kwadracie "2 W CENIE 1".
I wtedy nie wpisujesz w koszyku DOUBLE tylko kod na PB
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
podczytuję Was cały czas, ale chyba chora jakaś jestem, bo ostatnio kosmetyki YR jakoś mnie nie powalają. Mam kilku ulubieńców, a reszta to tak jakoś.. Zamówiłam z nowości żel pistacjowy i zestaw malinowy i według mnie pistacja (albo raczej marcepan...) bardzo podobna do żelu BIO z miodem i muesli, a malina owszem - jak delicje, ale baardzo przesłodzona. Rozczarowałam się trochę. I jak widzę jak tu sobie z Waszymi paczkami i kodami pogrywają to jestem w szoku. Faktycznie jakaś wtyczka tu musi siedzieć, że kilka minut po jakimś "super newsie" wszystko znika i przestaje działać. A firma skutecznie zaczyna do siebie zniechęcać. ![]() A tak btw. to gdyby któraś dziewczyna miała jakieś zapasy kosmetyków YR i nie tylko (a także miniaturek) i chciała przygarnąć coś z nowej serii to zapraszam na mój wątek wymiankowy. |
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Jestem i ja
![]() Moje ostatnie zamówienie, które utknęło na poczcie 24538 Płyn po goleniu Transat 1 52.50 zł 49293 Krem do rąk Czekolada & Pomarańcza 2 23.80 zł 50691 Musujący żel pod prysznic z drobinkami Czekolada & Pomarańcza 2 39.80 zł S1893 Żel do kąpieli truskawka 50 ml + gąbka do kąpieli 1 6.90 zł S1998 Zestaw Czekolada & Pistacja 1 34.90 zł F13319 Woda toaletowa Nature Pour Homme 1 PREZENT F26495 Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc 1 PREZENT Wartość produktów: 157.90 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "MLM49H3G" / -35.00 % (Załapałam się jak kod z FB jeszcze działał )Wartość zamówienia: 102.63 zł Mam obstawiać kocyk zamiast wody?
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Hej Koleżanki i Kolego
też tu dotarłam w końcu... cały dzień na kąpie nie byłam i jakie zaległości 2 str na poprzednim wątku a tu już 3 ufff . Dziękuję uprzejmym Kol. za zakładanie wątków i pomagane takim mało zorientowanym jak ja .
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Witam w nowym wątku
Czy używałyście http://www.yves-rocher.pl/zel_pod_oc...acy_opuchlizne ? Dobry jest? |
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
tak patrze co Wy tak wszytskie jako gratis niespodzianke bierzecie? Co jest niespodzianka w e-sklepie, bo się nie doszukałam ?
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Również dołączam do nowego wątku
czekam z niecierpliwością do północy niech już wygaśnie kod payback i przestanie mnie kusić zgarnęłabym dla TŻ Ambre Noir i CUE Intense dla siebie ale czekam na zmianę prezentów na stronie zresztą gdy TŻ zaproponował mi zafundowanie paczki jakoś cała adrenalina zamówieniowa mi przeszła. Czekam na zaległą dam znać czy będzie NPH czy kocyk
|
|
|
|
#75 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli jednak nic co mnie interesuje, nie będę dzwonić i zmieniać gratisu a woda natur pour homme przyda się na jakiś prezent
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zamawiam naprawdę od dawna, jednak taki bajzel mają od pewnego czasu, że nie wiem... czy redukcja etatów ich dopadła w centrali czy co? Najpierw moje zamówienie z 7 października, wysłano 28 po 3 telefonach przy czym i tak zrezygnowałam z gratisowego mleczka, miało być inne mleczko, dano mini żel - ok dałam teściowej. W zasadzie olałabym to zamówienie, ale moje dziecko bardzo chciało ten nieszczęsny kocyk, a w ciągu miesiąca go wycofali z oferty prezentów. Jak myślałam, że dorzucą chociażby jakąś próbkę za to czekanie to się pomyliłam. Teraz zamówienie też długo było w toku, wysłano tuż przed długim weekendem, a 13 listopada idę na imieniny i zapach miał być prezentem. Kończąc moje marudzenie, to wywalenie kodów z FB jest nie do końca OK. Trzeba przewidywać skutki promocji, a nie wycofywać się rakiem. Ponadto byłam w stacjonarce po duplikat ulotki, bo nie doszła i okazało się, że nagle to taki problem dla pani... I powoli w ten sposób zakupy w YR przestają być przyjemnością, a potrafiłam zdecydowanie za dużo wydać u nich miesięcznie. I zgadzam się co do zapachów. Kupiłam MdB, bo kiedyś dawno temu miałam jakiś zapach YR i szczerze powiem, że bardzo mnie rozczarowało trwałością. Normalnie używam Kenzo Flower Tag i szukałam jakiejś odmiany. Ale to niebo a ziemia |
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#80 |
|
Konto usunięte
|
cieszę się, że neutralny tytułów jest ok, unikniemy przenosin na Społeczności i być może nowym osobom będzie łatwiej dołączać do wątku.
jeśli czegoś brakuje w postach, dajcie znać. wiem, że muszę dodać kilka rzeczy do FAQ, ale to już z czasem. |
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Optowałabym za ustaleniem godziny wrzucania super newsów i kodów promocyjnych, gdyż zbyt wiele zbiegów okoliczności z blokowaniem kodów i ZP po naszych postach.Proponuję 22, jak zarzucimy ich zamówieniami, nie zdążą blokować dobroczynnych kodzików
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
czy ktoś chciałby mi oddać kod z facebooka na -35%?
|
|
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
To ja jeszcze jedno pytanie mam, kiedy mam wybrać prezent za kod z Payback? Mam już wszystko w koszyku, kwota odpowiednia bez ZP. I spośród jakich produktów mogę wybrać, jest napisane, że dowolny z katalogu, jakiego katalogu?
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
Melduje się
|
|
|
|
#87 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Gratis dodajesz tak jak zwykły produkt do koszyka z tym, że nie klikasz "dodaj do koszyka" a "wybieram jako prezent" <- guzik pojawi przy każdym produkcie, gdy spełnisz warunki (kwota większa niż 129 bez ZP).
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
Fajnie ze tytuł wątku neutralny
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Wg. oficjalnego konta YR na facebooku - aplikacja wróci w ciągu kilku najbliższych dni - zmieniają regulamin aplikacji - najprawdopodobniej nowe kody nie będą obejmowały produktów oznaczonych zielonym punktem - stare kody bez zmian.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

nie wiem wpawdzie, jaki jest, ale jak z nutkami mięty, to raczej mocny ma być

Mam kilku ulubieńców, a reszta to tak jakoś.. Zamówiłam z nowości żel pistacjowy i zestaw malinowy i według mnie pistacja (albo raczej marcepan...) bardzo podobna do żelu BIO z miodem i muesli, a malina owszem - jak delicje, ale baardzo przesłodzona. Rozczarowałam się trochę.
A firma skutecznie zaczyna do siebie zniechęcać.
też tu dotarłam w końcu... cały dzień na kąpie nie byłam i jakie zaległości 2 str na poprzednim wątku a tu już 3 ufff . Dziękuję uprzejmym Kol. za zakładanie wątków i pomagane takim mało zorientowanym jak ja .