czy na studiach....? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-09-24, 15:28   #61
lulina
Wtajemniczenie

Dot.: czy na studiach....?

Cytat:
Napisane przez Mroofcia
lulina miałam w tym roku wybór: administracja i pedegogika wybrałam to drugie ale to chyba z powołania, a administracje z rozsądku gdyż jestem po ekonomiku, mami tak w sumie rok poślizgu bo w zeszłym roku byłam na Informacji Naukowej i Bibliotekoznastwie na UWr ale cholernie misie nudziło(chociaż wtedy mogłam wybrac pomiedzy fil.polska ale licencatem a INiB były mgr-fajnie zachęcano do podjęcia tych studiów, jednak jak dla mnie za nudne:|). Ehh moja historia z wyborem była zagmatfana w ogoole. Zawsze chcialam zdawac na pedagogike do Wrocka, ale mialam faceta w ZG i kiedy on poszedł tam na studia to stwierdziłąm że też pójde do Zielonej Góry, bylismy ponad 3 lata razem a 5 dni przed tym jak miałam składać papiery na pedagogike w ZG rozstaliśmy się...masakra miałam 5 dni na wybór uczelni z tym że od razu wykluczyłam Zieloną góre, a okazało się że tu we Wrocku był egz. i rozmowa i trzeba było zapoznać sie z lekturami, których nie mogłam nigdzie dostać...masakra. No ale w tym roku wszystko na spokojnie zaplanowałam i się udało. Kurcze mam 21 lat i dopiero na I roku(5 lat ekonomika i rok poślizgoo), z drugiej strony nie żałuję bo będe studiować to co zawsze chciałam i jestem happy. Hmmm może się gdzieś spotkamy ;d. Mam za to kilku znajomych na admie.
Wiesz że też chciałam zdawać na INiB, ale zrezygnowałam, bo bałam się ze się nie dostanę. I na pedagogikę miałam iść, ale mama mnie od tego odwiodła, bo ona jest nauczycielką
i jakoś tak zdecydowałam się na administracje. Może sie spotkamy...

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-24, 15:30   #62
śliweńka
Zakorzenienie

u mnie na uczelnii jak jakaś jakaś przejdzie fajnie ubrana to wszystkie się obejżą za nią co siedzą na korytarzu i zmierzą pięć razy i obgadają, znam nawet takie osóbki które spózniają się na zajęcia po zajęciach na basenie bo one nie wyjdą bez makijażu, a jak miałyśmy zajęcia po drugiej stronie miasta to po drodze na uczelnie zwiedzały wszystkie sklepy
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-24, 19:29   #63
Mroofcia
Rozeznanie

Smile Dot.: czy na studiach....?

.

Edytowane przez Mroofcia
Czas edycji: 2009-01-30 o 12:55
Mroofcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-24, 20:45   #64
olafjensen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czekoladka
Podobala mi się jedna akcja w dziekanacie (a panie z dziekanatu są ....szkoda slow....). Poszlam tam zalatwić pewną sprawę i baba oczywiscie byla baaaaaaaaaaaaaardzo wredna. Za jej plecami chodzil sobie jakiś starszy pan - nie wiedzialam kto to... I nagle ten pan powiedzial, abym na niego spojrzala. ja spojrzalam a on - "ale pani jest piękna!!!" - ja bylam w szoku a baba z dziekanatu w jeszcze wiekszym, bo jak sie okazalo, byl to dziekan... Po tym jego tekscie baba zrobila sie potulna jak baranek (najwyraźniej wyczuł jej slaby punkt, hehhe) ....
Wprawdzie już troche czasu minęło jak skończyłam studia ale... jako starsza koleżanka twierdzę, że jednak wygląd zewnetrzny jest bardzo ważny... chodzi mi głównie o dyskretne podkreślanie kobiecości i urody...
Miałam podobną sytuację, jak ta opisana przez Czekoladkę ... kiedyś na jednym z egzaminów (do którego nie ukrywam nie byłam extra przygotowana i baaaaardzo "pływałam") profesor patrząc na mnie bardzo uważnie stwierdził: "Tak mnie Pani zachwyciła...." i po prostu zaliczył mi...
Myślę, że dziewczynom wyróżniając się wyglądem in plus może być na studiach (i nie tylko ) trochę łatwiej ...
Stary 2005-09-25, 12:38   #65
lulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mroofcia
Na INiB w zeszłym roku było sie niby cieżko dostać, średnia na świadectwie powyżej 5,0, także świadectwo musiało być niczego sobie. Ale mimo to stwierdzam że nie warto tam studiować, chyba że osoba jest na maksa spokojna i lubi się strasznie nudzić i wkuwać tomy niepotrzebnych nieprzydatnych rzeczy
Świadectwo szkolne miałam dobre-nawet bardzo, tylko w tym roku już go pod uwagę nie brali. No i też się bałam że teraz mi się podoba a jak przyjdzie do czytania tej masy ksiązek, które potem i tak pewnie się niczemu nie przydadzą to zwątpiłam.

Cytat:
Napisane przez Mroofcia
pamietam te konsultacje jak czekało się od 4 rano żeby się dostać na godzinę 10.00-masakra po prostu.
po co tak wcześnie???

Cytat:
Napisane przez Mroofcia
Dobry kierunek wybrałaś, ja ostatecznie wybrałam pedagogikę ponieważ chciałam od zawsze tam studiować i to na tej uczelni a nie innej.
Fajnie CI ze od dawna wiedziałaś co chcesz robić. Mi się to ciągle zmieniało...

Cytat:
Napisane przez Mroofcia
Nioo może rzeczywiście się kiedyś umówimy -spotkamy i zorganizujemy jakies spotkanie innych wizażanek-studentek z Wro Buźka
Jestem za i to bardzo za

lulinka- Paulinka

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
Stary 2005-09-26, 14:00   #66
elly2
Wtajemniczenie

Talking Dot.: czy na studiach....?

hahaah dobry watek u mnie na uczelni to nawet bez bluzki mozna przyjsc dziewczyny chodza jak chca, z dekoldami po pas, z kolczykami gdzie sie da, odkrytymi brzuchami itd. szczerze mowiac mi osobiscie to nie przeszkadza ale wszystko ma swoje granice ;-)

elly2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-26, 14:24   #67
Mroofcia
Rozeznanie

Smile Dot.: czy na studiach....?

.

Edytowane przez Mroofcia
Czas edycji: 2009-01-30 o 12:54
Mroofcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-27, 08:29   #68
lulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mroofcia
ja też, jak coś jesli bedziesz już we Wro napisz do mnie na gygy, możemy się umówić pozdro
ok

lulinka- Paulinka

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości