|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak radzicie sobie z widokiem nowej dziewczyny waszego byłego?
Nie będę Ci tu truć...w pełni rozumiem Twoją sytuację. Odetnij się i od niego i od niej. Nie śledź tego co robią, nie interesuj się tym. Znajdź sobie jakieś ciekawe zajęcie, zacznij więcej wychodzić do znajomych i staraj się maksymalnie zapełnić wolny czas.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
Mijają prawie 4 miesiące po rozstaniu, a ja się boję zobaczyć mojego ex-a (bo nie wiem jak zareaguję, pewnie kilkudniowym płaczem..), a co dopiero z jakąś dziewczyną.. Mimo, że to ja zerwałam.. Po prostu się jeszcze nie pogodziłam z rozstaniem. Dlatego droga autorko, po części rozumiem Twój ból..
|
|
#63 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
a z tego, widać w podpisie tez kogoś masz (k?), więc chyba jednak się pogodziłaś. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
Chciałam się rozstać i nie żałuję, bo miałam powody, napisałam po prostu jak pewnie bym zareagowała - to moje przypuszczenie. Po spędzeniu z kimś 4 lat, nie może stać mi się tak po prostu obojętny. A opis zmieniłam, nieaktualny właśnie od 4 miesięcy.
"This is how an angel dies Blame it on my own sick pride" ... Edytowane przez asyoyo Czas edycji: 2013-11-26 o 23:23 |
|
|
|
|
#65 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.