![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co Wy chcecie od Hypnose???
Cytat:
![]() ![]() ![]() A wracając do tematu wątku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Po raz kolejny pozostaje juz tylko współczuć i omijać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie piętnuję błędów. Wprost przeciwnie, po cichu poprawiam, co najwyżej mamrocząc pod nosem inwektywy. Ale na Zeusa, nie zrzucajmy rażącego językowego niechlujstwa z jakim mamy tu do czynienia na karb różnych dysfunkcji. Bo nie ma takiej dysfunkcji pod jaką możnaby to podciągnąć ![]() Będę takie zjawiska tępić i tyle. Mam się psychicznie na bana przygotować? ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
![]()
uhh.... Wyraźne czuję, Domestos, cytrusowa świeżość... Trochę kwiatków, trochę wanilii, mdły choć niezbyt słodki. Naparawdę nie mogę oprzeć się wrażeniu że wącham coś w rodzaju Domestosu, taka była moja pierwsza myśl na temat tego zapachu, i dalej tak uważam.
Czy on musi być aż tak wściekle popularny??! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam dwie uwagi, odnosnie zaistnialej sytuacji: 1) tekst bez znakow przestankowych to naprawde masakra dla oczu ![]() 2) cale to paranoiczne oburzenie z powodu rzekomej nagonki na osamotniona milosniczke Hypnose jest co najmniej dziwne - wystarczy spojrzec chocby na watek o Versace, gdzie wiekszosc dziewczyn nie zostawila na calej tej marce suchej nitki, a jakos zadna z uzytkowniczek i milosniczek perfum Versace (do ktorych zreszta sama naleze jako wlascicielka flakonu Red Jeans) nie zaczela sie awanturowac ani tez latac do wyzszej administracji na skarge ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Tak dziewczyny i ja Was popieram. Tekst bez znaków interpunkcyjnych daje po oczach i nie da się go czytać. Moja uwaga po elve była nie na serio, a tu się zaczęła dyskusja całkiem na serio i jeszcze bardziej mi się chce z tego śmiać. Świat pełen jest pieniaczy... cóż zrobić??? Tolerować, tolerować..
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Taaaaa, nie od dziś wiadomo, że za dość nieoczekiwane rzeczy dostaje się bana na Wizażu.
Swoją drogą to Hypnose pachnie moim zdaniem jak budyń waniliowy w butelce. No, może z dodatkiem banana. Czy to źle, czy dobrze, to kwestia dyskusyjna. Moim zdaniem źle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Naprawde nie powracam do tej dyskusji
1 usunelam zdanie prostactwo poprostu nie chcac uzywac wulgaryzmow i nie chcac doprowadzac do dalszej klotni ( do tego sluzy kochane moje funkja edytuj) ,, pozatym osoby te do ktorych zwrocilam uwage nie byly w tym momencie aktywne ( tylko pani hibris ) do ktorej tak owe slowo nie zostalo zwrocone (mysle ze zostalo wytlumaczone ze nie udaje ,,wieznia sumienia,,) "W bardzo zlym tonie jest zwracanie uwagi dyskutantom na literowki bledy gramatyczne i ortograficzne np.emoty a SZCZEGOLNIE ROBIENIE TEGO NA FORUM niestety ta funkcja zosala zastosowana do mojej osoby Jezeli ktoras z pan ma pretensje do mojej osoby moze zglosic to mnie osobiscie na PRIV a nie na forum . Jest wiele osob na tym forum ktore robia tak owe bledy ktore mnie zostaly zrocone uwage w sposob tak krytyczny jak mnie 3 .Klawiatura wloska niestety slodkie moje nie posiada wielu literowek (jezeli sa niedowiarki polecam slownik jezyka wloskiego) bo sa roznice w byc moze technologia wloska nie poszla tak baardzo do przodu 4 Pani smoczyca w sposob baardzo krytyczny zwracasz sie do mnie o bledy i niestety nie wszyscy sa asami w pisowni (troche luzu) Edytowane przez mosticchio Czas edycji: 2005-10-25 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikt się do Ciebie nie przyczepił. Tekst bez kropek, przecinków, czy wielkich liter trudno się czyta ![]() ![]() A swoje zdanie na temat perfum ma prawo wyrazić każda z nas - w końcu po to jest to forum ![]() ![]() A tak na marginesie - mnie Hypnose też się nie podoba ![]() Edytowane przez E Czas edycji: 2005-10-25 o 12:36 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Chodziło po prostu o używanie WILEKICH liter oraz znaków przestankowych, takie sa zapewne na każdej klawiaturze, niezależnie od kraju pisania
![]() Błędów nikt Ci nie wytykał, tak samo jak braku polskich znaków, co jest dość normalne przy "zagranicznych" wizażankach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Więc primo, nikt cię nie prosi o używanie ąęćżśńłó, bo nie jesteśmy na tyle zacofane, żeby nie wiedzieć, że system ze zdefiniowanym językiem włoskim tych znaków nie posiada. Ale może chcesz nam wmówić, że na włoskiej klawiaturze nie ma przecinka, kropki, shifta? ![]() Secundo - nie zauważyłam, żeby Smoczycy brakowało luzu, niemniej sądzę, że Twój post wyleci, jak tylko wyżej wymioniona pojawi się on line, z powodów, o których pisała już wcześniej. Mogę się nawet założyć ![]() Tertio - jeśli znasz włoski, to może i łacińskie określenie persona non grata nie jest Ci obce. Możesz wziąć to do siebie. Z mojej strony EOT.
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
"W bardzo zlym tonie jest zwracanie uwagi dyskutantom na literowki bledy gramatyczne i ortograficzne np.emoty a SZCZEGOLNIE ROBIENIE TEGo NA FORUM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikt nie zwraca uwagi na błędy, o których piszesz! Nie zauważyłaś??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak bronić sie do upadłego
![]() powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Mosticchio - mam takie pytanie, może głupie, ale co tam - po co pisze sie posty??? po to chyba, żeby ktoś je czytał, co?? Jeżeli nie zależy Ci na tym, by ktoś czytał to co napiszesz to nadal nie używaj znaków przestankowych, ani dużych liter (tak z innej beczki to wydaje mi się, że dużo większym nietaktem jest pisanie nicka czyjejś osoby z małej litery, niż zwrócenie komuś uwagi na jego sposób wypowiadania się) - ale w takim razie Twoja bytność na forum mija się z celem i proponuje raczej założyć pamiętnik - bo jak narazie ze znanych mi osobistości tylko Joyce zrobił furorę nieużywaniem interpunkcji....
![]() |
![]() |
#79 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Dobra, dziewczyny- chyba już wystarczy. Jak Mosticchio pisze (bez znaków interpunkcyjnych) każdy widzi. Ja osobiście jej wypowiedzi omijam, bo mnie zanadto męczą, natomiast recencje są po prostu w ogóle niezrozumiałe. Dajmy już jednak spokój tej dyskusji, przestaje mi się ona podobać. Odbiegłyśmy znacznie od tematu, a wycieczki personalne to nie jest to, o co nam tu chodzi. Powróćmy więc do meritum sprawy-> przypominam, że wątek dotyczy pefrum Hypnose.
![]() A jeśli już koniecznie nadal o przecinkach i innych znakach przestankowych, to proponuję w tym tonie: Zabawa w skojarzenia.Jak pachną? -przecinek: -kropka: -myślnik: ... ![]() ![]() A Mosticchio uprasza się o to, aby wzięła sobie do serca nasze rady odnośnie interpunkcji. I tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale nie odmówię sobie użycia opcji "ignoruj", moje oczy są zbyt cenne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Myślnik pachnie jak zielona Neonatura YR
![]()
![]() |
#84 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
![]()
Przecinek to Green Tea E.Arden,natomiast kropka to Poison Diora
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
![]()
A myślnik to bez wątpienia dla mnie coś waniliowego...np. Vanilla The Body Shop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Hmmm - myślnik to Halloween, przecinek - Noa, a kropka to Gucci EDP. dodam tylko jeszcze, w sumie bardzo oczywisty - Tumulte Lacroix jako wykrzyknik, kolejny zapach, który wywołał mój zachwyt
![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ech... monotematyczna się zrobiłam w kwestii prezentów ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2005-10-25 o 19:27 Powód: coś pokręciłam... ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Kochane moje, odejdźmy już od tematu przecinków, bardzo was proszę
![]() Co do Hypnose, przy pierwszym powąchaniu spodobało mi się i to bardzo, ujęła mnie nuta budyniu waniliowego i sama nie wiem co jeszcze ![]() ![]() Jednak opaczność nade mną czuwała i przy okazji ostatnich zakupów komsetyczno-perfumeryjnych, zażyczyłam sobie próbkę Hypnose. Po przetestowaniu dokładniejszym, już w domu na spokojnie, doszłam do wniosku że faktycznie pachnie na mnie jak budyń waniliowy, ale teki który przestał dwa tygodnie w ciepłym pomieszczeniu ![]() Więc suma summarum, rozumiem że zapach może się podobac, ale przed zakupem, radzę baaaaardzo dokładnie testować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Jestem już jestem i słowa dotrzymałam. Posty, które są bezładnym słowotokiem będą usuwane. Raz jeszcze przypominam, iż nie mam za złe braku polskich liter, ale shifta i kropki/przecinki posiada każda klawiatura.
I jeszcze jedno - per pani nie musisz się do mnie, droga Mosticchio zwracać, wszyscy mówimy sobie po imieniu. Za to, czysta grzeczność wymaga, by używając czyjegoś nicka (czy imienia) pisać wielką literą. I to tyle z mojej strony, EOT (ale usuwać będę posty bez znaków przestankowych, tyle że po cichu).
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.