Poznałem ciekawą dziewczynę, ale jest mały problem. Wzrostowy - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-28, 11:54   #61
Lazurowewybrzeze
Zadomowienie

Dot.: Poznałem ciekawą dziewczynę, ale jest mały problem. Wzrostowy

Cytat:
Napisane przez Imperialista Pokaż wiadomość
Wprawdzie robię sobie problem z wzrostem, ale ogólnie boję się podejść jako do bardzo atrakcyjnej dziewczyny. W punktacji wyglądu fizycznego daje jej 9.5/10, a sobie w porywach 4/10 (wiem, że nieładnie tak oceniać czyjś wygląd, ale tak robimy na polibudzie). No i studiuje na kierunku takim bardziej prestiżowym. Tylko dobrze jej charakteru nie znam.

Poznaliśmy się, czasami komunikujemy się na fejsie, czasami się widzieliśmy. Dlatego chce ładnie taktycznie to rozegrać.
Coz, jak spora czesc facetow boisz sie podejsc do bardzo atrakcyjnej dziewczyny. Dopoki tego nie zrobisz, to nie mozesz wiedziec jaka bedzie jej reakcja. Tak jak ktos wczesniej pisal, zadna ankieta na babskim forum, ci tu nie pomoze i nie da na twoje pytanie odpowiedzi, bo osoby co tu pisza, nie sa ta dziewczyna, I bedzie ci jedna pisac, ze jej by to przeszkadzalo, a druga, ze nie, a jak to jest w przypadku tej konkretnej dziewczyny i tak sie tu nie dowiesz.
Lazurowewybrzeze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-28, 22:15   #62
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Niedawno poznałem kogoś, kto mnie bardzo zainteresował. Wprawdzie relacje są czysto koleżeńskie, ale mimo wszystko jakiś kontakt istnieje. Dziewczyna chociaż znam ją tak sobie, bardzo mi się podoba i już w głowie układam taktykę, jak ją poderwać. Wygląda na to, że charakter ma znośny (chociaż to dopiero potem wychodzi), a na pewno jest inteligentna. Problem jest jednak taki, że na moje oko ma 182-183 cm (ja niewiele, ale niestety mniej) i obawiam się, że moje starania mogą skończyć się na byciu fajnym kolegą. Wiem, że niby wzrost nie ma znaczenia, ale rzeczywistość jest inna.

Innymi słowy czy mam szanse do tej dziewczyny czy raczej powinienem zbierać na operację wydłużania w Chinach?

Ja mam około 185 i powiem ci tak. Bardzo wysoka kobieta, bo taka która ma 180 uchodzi za taką niekoniecznie musi patrzeć na wzrost faceta ponieważ patrząc tylko na wysokich pozbawia się wielu facetów.

Mi by nie przeszkadzała dziewczyna mojego wzrostu, nawet wyższa, mam to gdzieś chociaż za idealny u kobiet uważam wzrost około 170

Ja ci powiem tak. Próbuj, kto nie ryzykuje ten nie ma

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Ieka Pokaż wiadomość
dokładnie.. zauważyłam, że naprawdę wysocy faceci lubią niższe dziewczyny, gdy widzę jakiegoś takiego powyżej 190cm to zawsze obok niego jest jakaś niewysoka, bardzo rzadko zdarza mi się zobaczyć jakąś 180 cm babkę w szpilkach, a natomiast zauważyłam ,że niższym facetom podobają się wysokie dziewczyny( widzę to po sobie)
Bo fajnie jest mieć głowę w cyckach

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
No mam wzrost przeciętny - 180 cm. Naprawdę nie mam kompleksów jeśli mowa o wzroście, a z tą operacją to był niewinny żart. Jednak zaczynam mieć kompleksy gdy myślę o tej dziewczynie, bo jest jakieś 3 cm wyższa (strach pomyśleć jak założy wysokie obuwie). I nie wiem dokładnie jak mnie traktuje, a raczej nie powinienem bezpośrednio pytać się jej, czy podobam się jej.
180 cm jest akurat wzrostem powyżej przeciętnej, czyli jesteś statystycznie wysoki

Edytowane przez DopplegangerEddarda
Czas edycji: 2013-11-28 o 22:10
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-29, 11:24   #63
Imperialista
BAN stały

Też o tym myślałem, że wysoka kobieta (co ma ponad 180 cm) odpuszcza kwestię wzrostu partnera z jednej przyczyny - od większości i tak jest wyższa. Coś tam wymyślę, żeby ją z domu wyciągnąć.
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości