Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-28, 08:31   #61
little_zosh
Rozeznanie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Witam i ja w nowym wątku Najpierw odniosę się jeszcze do starego:

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie z innej beczki troche, wpadlam dzisiaj do rossmanna i widzialam, jakies serum do rzes i brwi za 80zl bodajze polskiej firmy oceanic, uzywala ktos ktoras tego ? nazywalo sie long 4 lashes czy jakos tak, bo wydac 80 zl na serum wydluzajace a 300 zl to jesto roznica, a bym chciala zeby mi troche urosly, bo mam chyba jakies krotkie
Kup sobie olejek rycynowy w aptece

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie o kolor butów dla TŻ......
Jeżeli wybierzemy grafitowy garnitur, to nie ma problemu - ale jeżeli granatowy to już nie wiem widziałam gdzieś w necie stylizację z butami w brązie, ale to do mnie nie przemawia.......
Wiem, że TŻ-ci niektórych z Was kupili garnitury w granacie, stąd moje pytanko
Czarne po prostu

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
A co ja mam powiedzieć jak w dniu ślubu będę miała 32 lata? Zdołowałam się jak przeczytałam niektóre wypowiedzi na temat wieku i możliwościach zajścia w ciąże.
My i tak zaraz po ślubie planujemy pracę nad dzidzią. Pewnie wiele z Was pomyśli, że w tym wieku to już nie ma na co czekać, jeśli chce się mieć dzieci Jestem tego świadoma i mam nadzieję, że szybko nam się uda Życzę też powodzenia wszystkim starającym się o dzidzie. Damy radę!!!
Nie martw się za bardzo. Co prawda z wiekiem jest trudniej zajść w ciążę, no i jest większe prawdopodobieństwo chorób genetycznych u dziecka, ale...
Moja mama pierwsze dziecko urodziła w wieku 32 lat a trzecie 40 i wszyscy zdrowi jesteśmy

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:32   #62
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
O! Nowy wątek

enzunio to jest to JEJ DZIECKO ?! śledzę jej bloga ale słabo mówię po norwesku i myślałam że ona wrzuciła poprostu czyjeś dziecko? Przez wcale nie miała brzucha takiego porodowego.

Co do butów ślubnych to chyba jednak pójdę w trampkach. Wczoraj już byłam umówiona, tylko Warszawiak do 21 siedział w pracy a to drugi koniec Warszawy jeszcze na remontowanej trasie. I dalej jestem bez butów;(
No jej Niezłe jaja nie? Ja mam ten blog w zakładkach już przez translator google więc jestem na bieżąco

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Enzunio masz jakąś upatrzoną poradnię w Gd? Szybko i sprawnie?
jak będę w domu to poszukam numeru do babki tej dziewczyny z trójmiasto.pl która pisala, że tak szybko załatwiła wszystko chyba, że już masz ten numer?

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
A kim jest ta pani? W sensie, widzę, że blogerką, ale to jest jakaś znana osobistość czy taka pani "z ulicy"? Ale ma piękny dom! *_*
Żona norweskiego piłkarza Wchodzę do niej od czasu jak planowała ślub Jak chcesz zobaczyć to wejdź w zakładkę bryllup

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:36   #63
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku

Co do dzieci to chcemy zaraz po ślubie się starać. W dniu ślubu będę miała 29,5 więc przed 30 urodzinami nie zdążę urodzić.
Ostatnio się zaczęłam zastanawiać czy nie jestem już za stara na dziecko, bo nie mam tyle cierpliwości co kiedyś

Co do butów zapinanych na pięcie to u mnie odpadają. Mam takie jedne i prawie w nich nie chodzę, bo po chwili pasek mi spada

Miałam kolejny koszmar.
Śniło mi się, że z Tż wpadliśmy na pomysł wyjazdu nad morze tak jak stoimy, bez pieniędzy ani niczego. Jak już dotarliśmy to łaziliśmy od domu do domu czy ktoś nas przenocuje. W końcu jedno małżeństwo się zgodziło.
Przy kolacji babka powiedziała, że jest właścicielką salonu z sukniami ślubnymi i pokazała mi suknię (moją wymarzoną), ze klientka zaraz po ślubie jej ją oddała, bo stwierdziła, że nie będzie miała gdzie jej trzymać Az mi się oczy zaświeciły jak ją zobaczyłam. Ustaliliśmy więc z Tż, ze on wstanie wcześniej i ukradnie tą suknię, a ja ich jakoś zagadam. No i jak się obudziłam i Ci właściciele też to Tż już nie było. Osioł zostawił im list, że pożyczył jedną rzecz i odda jak tylko będzie mógł. Od razu pomyśleli o sukni, pobiegli do salonu i z ulgą odetchnęli jak zobaczyli, że suknia jest, a ja w momencie się rozryczałam No i poszłam sobie, znalazłam Tż, zaczęłam go wyzywać, że co on zrobił i go zostawiłam
hahaha

Cytat:
Dziewczyny, mam pytanie o kolor butów dla TŻ......
Jeżeli wybierzemy grafitowy garnitur, to nie ma problemu - ale jeżeli granatowy to już nie wiem widziałam gdzieś w necie stylizację z butami w brązie, ale to do mnie nie przemawia.......
Wiem, że TŻ-ci niektórych z Was kupili garnitury w granacie, stąd moje pytanko
czarne

Cytat:
Napisane przez justyna_golota Pokaż wiadomość
Jestem z Wami też ja Czytam Was cały czas, ale kiepsko z czasem, żeby coś napisać U mnie z przygotowań to jeszcze w miejscu aczkolwiek cały czas coś przeglądam... Mierzyłam suknie chyba w 95% salonów w Wawie i podobają mi się 2 z załączników.. Co myślicie? Do tego chcę na pewno długi welonik Martwię się, bo czas mnie goni... muszę na dniach coś wybrać.. Pomóżcie
TŻ rozgląda się za alko, więc też się stara
Podobają mi się nowe zaproszenia: http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...744040152.html
i cenka przystępna
Zapisałam nas też na nauki do Dominikanów na Freta, podobno dosyć ciekawe i trwają ok. 8 h. przez 4 tygodnie w każdy wtorek po 2 godzinki
Jeśli chodzi o bobaska to mam nadzieję, że jeśli nic nie "wyskoczy" samo to jeszcze 2-3 lata będziemy sami cieszyć się życiem Mam 24 lata, a TŻ 26, więc przed 30stką pewnie oboje zdążymy i chcielibyśmy rok po roku mieć 2 bachorków i mam nadzieję, że po pierwszym nie zmienię zdania
Temat wątku super Zabieram się do roboty...
mnie się ta druga bardziej podoba ale to chyba Pronovias, więc i cena fajna

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:37   #64
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Przestań tak myśleć! Ja w dniu ślubu będę miała prawie 28 lat, TŻ 29. Mamy swoje mieszkanie, ja mam umowę o pracę ale TŻ ma bardzo niestabilne warunki w pracy. Chciałabym zajść w ciążę przed 30stką, ale nie wiem jak się wszystko ułoży. Poza tym chcemy dwójkę dzieci więc druga ciąża będzie na pewno po trzydziestce.
Moja mama urodziła moją siostrę mając 31 lat, mnie - 34. Jesteśmy zdrowe, nic się nie działo w ciąży. Jedyny mankament jest taki, że teraz rodzice mają ponad 60 lat i już zdrowie nie te, z wnukami nie poszaleją.
U mnie jest to samo Tylko, że mnie mama urodziła w wieku 36 lat, a brata 35. Choć ja mam nadzieję, że tak późno dzieci mieć nie będę miała (mama miała problemy z zajściem w ciąże, ponad 8 lat się starali).
Też najbardziej ubolewam nad tym, że wiek już nie ten. Mogliby być choćby z 10 lat młodsi, by dłużej cieszyć się zdrowiem.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:38   #65
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
jak będę w domu to poszukam numeru do babki tej dziewczyny z trójmiasto.pl która pisala, że tak szybko załatwiła wszystko chyba, że już masz ten numer?
Widziałam ten nr ale ta babka w Loyoli podobno nie przyjmuje i jest tylko w Gdyni. Czekam aż ktoś to potwierdzi, bo ostatnia osoba była u niej chyba w marcu czy kwietniu. Jak okaże się że ona jednak robi 3 spotkania to bez sensu mi jeździć aż do Gdyni, a przez tel przecież nie zapytam

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:38   #66
swiat_katarzyny
Zadomowienie

tylko sie przywitam i uciekam na uczelnie

Gdybym sie tu pojawiła o wygońcie mnie
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:39   #67
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

Żona norweskiego piłkarza Wchodzę do niej od czasu jak planowała ślub Jak chcesz zobaczyć to wejdź w zakładkę bryllup

Wysłane z telefonu
Moim zdaniem ona na swoim ślubie wyglądała beznadziejnie. A taka ładna dziewczyna

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-28, 08:41   #68
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Jestem z Wami też ja Czytam Was cały czas, ale kiepsko z czasem, żeby coś napisać U mnie z przygotowań to jeszcze w miejscu aczkolwiek cały czas coś przeglądam... Mierzyłam suknie chyba w 95% salonów w Wawie i podobają mi się 2 z załączników.. Co myślicie? Do tego chcę na pewno długi welonik Martwię się, bo czas mnie goni... muszę na dniach coś wybrać.. Pomóżcie
Podobają mi się nowe zaproszenia: http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...744040152.html
i cenka przystępna
Zapisałam nas też na nauki do Dominikanów na Freta, podobno dosyć ciekawe i trwają ok. 8 h. przez 4 tygodnie w każdy wtorek po 2 godzinki
Jeśli chodzi o bobaska to mam nadzieję, że jeśli nic nie "wyskoczy" samo to jeszcze 2-3 lata będziemy sami cieszyć się życiem Mam 24 lata, a TŻ 26, więc przed 30stką pewnie oboje zdążymy i chcielibyśmy rok po roku mieć 2 bachorków i mam nadzieję, że po pierwszym nie zmienię zdania
Temat wątku super Zabieram się do roboty...
Jestem bardziej za 2
Fajnie podkreśla sylwetkę, materiał ciekawie układa się na ciele i fajny tren

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:41   #69
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

my jesli swiadomie będziemy mieli zdecydowac się na dziecko to będzie ciężko chyba wolałabym wpaść

juz pisałam kiedyś, że mnie przeraża ciąza i wszystkie rzeczy z nią związane. Karmienie piersią tez mnie przeraża ja bardzo chciałabym adoptowac dziecko, ale TŻ powiedział, że to w gre by wchodziło tylko jeśli bysmy nie mogli miec swoich własnych dzieci

Teraz w "Na wspólnej" jest wątek o adopcji takiej dziewczynki i strasznie mnie to wzrusza, rycze na prawie każdym odcinku

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-11-28, 08:41   #70
Elrosa
Zadomowienie

Witam się w nowym wątku

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Brązowym butom mówię stanowcze NIE Nie wiem czemu, ale po prostu nie trawię tego koloru w eleganckim fasonie butów, trampki moga być. Ja chciałam żeby TŻ miał granatowy garnitur, ale stanowczo się sprzeciwił, bo nie cierpi tego koloru (tak jak ja brązowych butów). Wiec pewnie stanie na grafitowym i wtedy czarne buty. Zresztą do granatowych wg mnie też czarne
Ja też jestem za czarnymi butami.

Cytat:
Mierzyłam suknie chyba w 95% salonów w Wawie i podobają mi się 2 z załączników.. Co myślicie? Do tego chcę na pewno długi welonik Martwię się, bo czas mnie goni... muszę na dniach coś wybrać.. Pomóżcie
i cenka przystępna
Mnie bardziej podoba się ta pierwsza, kocham koronki i zaproszenia pasują

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Chodzi mi o to, że nie ma reguły. Moi rodzice późno brali ślub jak na tamte czasy i wyszło tak, że mama mnie i potem brata rodziła już po 30. A jej mama, czyli moja babcia trzecie dziecko urodziła w wieku 37 lat po 15 latach przerwy
Moja babcia urodziła trójkę dzieci po 30., choć wyszła za mąż jako osiemnastolatka
Stary 2013-11-28, 08:43   #71
kropka2904
Raczkowanie

Witam na nowym wątku
Mam pytanie, mogłybyście dopisać mnie do kalendarza?
Co do koszmarów ślubnych, to ja już tyle ich miałam, że szok! Np.że nie mamy DJ, że goście nie zaproszeni, że mam nieogolone nogi, że nei mam makijażystki, fryzjera, że sobie gdzieś wyjeżdżam przed ślubem i świadkowa mnie uświadamia, że dzisiaj mój ślub!
Wy tak pędzicie na tym forum, że jestem w szoku!
justyna_golota Też jestem za 1, piękna, zaproszenia też
Jestem zaskoczona, że już chodzicie za garniturami! Mój TŻ powiedział, że maksymalnie miesiąc przed ślubem zacznie się orientować!
Co do dzieciątka to my jeszcze nie planujemy, tzn. przychodzi czas kiedy o tym myślimy i byśmy bardzo chcieli, ale wygrywa błogie lenistwo i cieszenie się sobą :P Zresztą, nie mamy ustabilizowanej sytuacji mieszkalnej, dopiero po ślubie planujemy coś kupić.
Dziewczyny zastanawiam się jeszcze na butami, planowałam srebrne sandałki z cyrkoniami ale po przeczytaniu, jak to Młoda na swoim weselu pojechała na pogotowie to zrezygnowałam i teraz myślę o srebrnych pełnych, znalazłam coś a'la brokatowe czy klasyczne białe? Co myślicie? Nie będziemy mieć koloru przewodniego, a buty myślałam, żeby dobrać do biżuterii i cyrkonii na gorsecie :P
kropka2904 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-28, 08:43   #72
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
my jesli swiadomie będziemy mieli zdecydowac się na dziecko to będzie ciężko chyba wolałabym wpaść

juz pisałam kiedyś, że mnie przeraża ciąza i wszystkie rzeczy z nią związane. Karmienie piersią tez mnie przeraża ja bardzo chciałabym adoptowac dziecko, ale TŻ powiedział, że to w gre by wchodziło tylko jeśli bysmy nie mogli miec swoich własnych dzieci

Teraz w "Na wspólnej" jest wątek o adopcji takiej dziewczynki i strasznie mnie to wzrusza, rycze na prawie każdym odcinku
i poród
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:45   #73
moniczka_90
Zakorzenienie

melduje się w nowym wątku
tytuł cudowny

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
A co ja mam powiedzieć jak w dniu ślubu będę miała 32 lata? Zdołowałam się jak przeczytałam niektóre wypowiedzi na temat wieku i możliwościach zajścia w ciąże.
My i tak zaraz po ślubie planujemy pracę nad dzidzią. Pewnie wiele z Was pomyśli, że w tym wieku to już nie ma na co czekać, jeśli chce się mieć dzieci Jestem tego świadoma i mam nadzieję, że szybko nam się uda Życzę też powodzenia wszystkim starającym się o dzidzie. Damy radę!!!

Nie dołuj się Ja napisałam, zenie chce dzieci po 30 ale od razu się wytłumaczyłam, ze nie mam nic do tego żeby ktoś takowe miał po prostu ja nie chce i tyle, nie bierz tego do siebie Poza tym też jest róznica jak ja np. znam TŻa od 17go roku życia, więc wiadomo, ze ślub i dzieci będą w takim wieku a nie innym, natomiast jeśli Ty poznałaś swoją prawdziwą miłość w wieku np. 28 lat no to samo przez sie mówi, ze ślub i dzieci będą w okolicach 30ki
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:45   #74
niulka_1985
Zadomowienie

ParisParisienne Zaproszenia zamawiam z Amelia - Wedding
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:48   #75
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
i poród

dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z moimi lękami

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-11-28, 08:50   #76
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Witam się przy pięknym tytule wątku! Aż świąt się zachciewa

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:51   #77
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie:

ja wiem, ze ten temat byl juz walkowany kilka razy... ale ja mam pytanie o zaproszenia czy mozecie wrzucic linki, gdzie Wy zamawialyscie? Albo gdzie planujecie?

Moze by to w ogole podpiac na poczatek watku. Wydaje mi sie, ze jeszcze wiele z nas bedzie tego potrzebowac... A ja potrzebue w najblizszym czasie
www.studiobrzoza.pl
wybraliśmy z kalką z tulipanami czerwonymi ale lekko zmodyfikowałam projek, już mam je w domu. Jakoś dobra i wyszły bosko

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
melduje się w nowym wątku
tytuł cudowny

Nie dołuj się Ja napisałam, zenie chce dzieci po 30 ale od razu się wytłumaczyłam, ze nie mam nic do tego żeby ktoś takowe miał po prostu ja nie chce i tyle, nie bierz tego do siebie Poza tym też jest róznica jak ja np. znam TŻa od 17go roku życia, więc wiadomo, ze ślub i dzieci będą w takim wieku a nie innym, natomiast jeśli Ty poznałaś swoją prawdziwą miłość w wieku np. 28 lat no to samo przez sie mówi, ze ślub i dzieci będą w okolicach 30ki
dokładnie, to bardzo osobista sprawa

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:56   #78
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
i poród
i tu moje zdanie jest takie , że powinni zabronić kobietą oglądania filmów z porodu zanim same tego nie przejdą. Ja na ginekologii zostałam do tego przymuszona i mam traumę na samą myśl o tym :P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 08:57   #79
kasiula245
Raczkowanie

Dokładnie, ja również uważam, że decyzja o posiadaniu dzieci to indywidualna sprawa każdej z nas. My np. najpierw zdecydowaliśmy się na dziecko 3 lata temu a dopiero niedawno na ślub, ale co z tego skoro od tych 3 lat nadal nic.... Więc chcąc nie chcąc najpierw będzie ślub
kasiula245 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-28, 09:02   #80
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
ParisParisienne Zaproszenia zamawiam z Amelia - Wedding
no wlasnie ja tez o nich mysle a jakie masz na oku?
ale szukam jeszcze innnych firm, zeby porownac...

co do serum na rzesy, to mi olejek rycynowy nie pomagal niestety ale jakis specjalnych produktow nie chce uzywac... bo prawda jest taka, ze tz rzesy owszem super rosna, ale potem przeciez musza wypasc. Moja kosmetyczka mi odradzala i sie jej posluchalam. Ja na wesele sobie po prostu dokleje kilka kepek ... i z glowy. Kasa w kieszeni i rzesy piekne
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 09:02   #81
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
i tu moje zdanie jest takie , że powinni zabronić kobietą oglądania filmów z porodu zanim same tego nie przejdą. Ja na ginekologii zostałam do tego przymuszona i mam traumę na samą myśl o tym :P
Kuuuurde mnie przymusiła kiedyś znajoma położna do oglądania takiego filmu. Po projekcji doszłam do wniosku że nigdy w życiu nie urodzę nic, nawet ping-ponga. Ludzie za takie coś powinni być wysyłani do pracy w kamieniołomie.

Profil FB
Stary 2013-11-28, 09:06   #82
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
dla mnie 1

Witam w nowym wątku tytuł super

no_doubt nie martw się mnie mama urodziła jak miała 38lat a mojego brata 43. Jestśmy zdrowi i nic się nie działo

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2013-11-28 o 09:08
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 09:09   #83
cashmere
Zakorzenienie

Melduję się w nowym wątku!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 09:15   #84
21klaudyna
Zadomowienie

Ysia czytałam Twój ostatni wpis i patrze na te ćwiczenia ;d Pierwsze- myśle spoko uda mi się , 2 - moze nie zejde tak nisko no ale tragedii nie ma ;p Ale 3 mnie rozwaliło :P moja noga maks do kąta 90 stopni dojdzie a gdzie rozwarcie na 180 ?:P Szacun.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 09:16   #85
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Myślę że będzie zakup Co do gorsetu to myslę że nie będzie przesady, bo dół jest gładki, prawda? Ewnwtualnie będziesz musiała wybrać skromniejszą biżuterię
Tak, dół jest tiulowy, delikatny.Ma brokat, ale ja bym wzięła gładki
Biżu już mam: kryształki swarovskiego, różowe (pod buty), naszyjnika i bransoletki nie planuję.

no doubt, daj spokój,nie jesteś za stara!
Grunt to dbać o siebie, dobrze się odżywiać, chodzić regularnie na badania i wsio będzie ok!
Siostra TŻta urodziła 2 dziecko wwieku 36 lat, młody jest zdrowy, radosny i wszystko ok
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 09:17   #86
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku

ijaa wczoraj pisałaś o tuszu do rzęs za ok. 10-11 zł co to za specyfik?
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 09:18   #87
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Ysia czytałam Twój ostatni wpis i patrze na te ćwiczenia ;d Pierwsze- myśle spoko uda mi się , 2 - moze nie zejde tak nisko no ale tragedii nie ma ;p Ale 3 mnie rozwaliło :P moja noga maks do kąta 90 stopni dojdzie a gdzie rozwarcie na 180 ?:P Szacun.
To rób na 90! Ja też od 90stopni zaczynałam! Jak się codziennie coś robi to zawsze się osiągnie lepszy efekt niż jakby się nie robiło nic

Profil FB
Stary 2013-11-28, 09:19   #88
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie właśnie też myślałam podobnie jak ty

ysiu jesteś miszcz
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 09:19   #89
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Za godzine Mama do mnie przyjedzie ide ogarnąć trochę chatę

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-11-28, 09:21   #90
docik10
Zakorzenienie

witam w nowym wątku
Nie wiem o czym teraz mowa, muszę nadrobić ale nie wiem czy będę miała okazję bo czekam na szefową, ma mnie dziś odwiedzić
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości