Pieszczoty - wstydliwy problem - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-05, 21:37   #61
malinowa355
Przyczajenie

Dot.: Pieszczoty - wstydliwy problem

Jestescie razem w zwiazku czy tak sie spotykacie?

W koncu to biologia! Co zrobimy na to, czy wlosy na rekach czy co innego.. przeciwdzialamy temu albo z tym zyjemy

Jak pisze Ciotka Dobra Rada - powiedz ze tak na Ciebie dziala, ja na jej miejscu moze i bylabym lekko zawstydzona ta sytuacja ale z drugiej strony taki tekst przysporzyl by mnie o palpitacje serca
malinowa355 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-06, 08:42   #62
flyes
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
Koniecznie do urologa ,być może jesteś chory ,bo od kilkuminutowego pocałunku jądra nie bolą .
Skąd wiesz, że nie bolą? (Jeśli jesteś mężczyzną) Byłeś kiedykolwiek w abstynencji od seksu i masturbacji przez kilka miesięcy? Nie - spróbuj a po pierwszym zbliżeniu do partnerki ciebie również będą boleć (z powodu nadmiaru nasienia nagromadzonego przez ten czas, kiedy tego nie robiłeś)

Cytat:
"Masz problem, to dziewczyna ci poradziła. Zmniejsz napięcie i nie będziesz miał wytrysku przy całowaniu.

Mam wrażenie, że całe to gadanie w tym wątku to trolowanie. Bo ty nie chcesz rozwiązania, tylko myślisz co by tu ugrać jak się spuścisz w gacie. Może chcesz, żeby doszło do stosunku, albo żeby zrobiła ci dobrze? "
Gdyby Twój kolega miał w niedalekiej przeszłości problemy z alkoholem i załóżmy przyszedłby do Ciebie po pomoc w sercowej sprawie np. musi przeprowadzić poważną rozmowę ze swoją dziewczyną to czy usilnie radziłabyś mu wypicie alkoholu na odwagę? - Na takim poziomie są rady niektórych osób namawiających mnie do m~

Jeśli zajdzie sytuacja, kiedy będę pewny, że za chwile TO nastąpi to delikatnie szepnę mojej dziewczynie do ucha to i siamto. Skorzystam z Waszych rad i powiem jej, że było TO spowodowane tym, że bardzo mnie pociąga. Nie mam zamiaru wstydzić się własnej seksualności tylko dlatego,że kogoś to śmieszy. Naturalne zachowania organizmu są odbierane jako coś nienormalnego, odchylonego od normy - współczuję brak dojrzałości niektórym wizażankom na tym forum. Od jednej osoby aż kipi ignorancją

Dziękuję serdeczne za porady.

Edytowane przez flyes
Czas edycji: 2013-12-06 o 08:47
flyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-06, 10:15   #63
senna jesien
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez flyes Pokaż wiadomość
będą boleć (z powodu nadmiaru nasienia nagromadzonego przez ten czas, kiedy tego nie robiłeś)
Nadmiar nasienia jest usuwany z organizmu, bo idac tym tropem, miałbyś jaja jak balony (lotnicze).
senna jesien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-06, 13:05   #64
sandy_sugar_lips
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez senna jesien Pokaż wiadomość
Nadmiar nasienia jest usuwany z organizmu, bo idac tym tropem, miałbyś jaja jak balony (lotnicze).
Hahaha nie no co ty? A ja myślałam, że to się tak kumuluje bez końca?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tańczę z tobą w ręku z Jackiem Danielsem
Patrzę na Ciebie, myśli mam tylko grzeszne
Chciałbym Cię mieć, robić to nawet w piekle
W łazience obmywam twarz zimną wodą
I nie wiem już czy jesteś, zaczynam wariować
sandy_sugar_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-06, 17:03   #65
Mirrranda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lilth Pokaż wiadomość
Powtórze jeszcze raz bo widzę, że nie dociera, TAK mojemu facetowi staje od pocałunków ale NIE mamy krótkiego seksu, nie ma problemu, że zaraz wystryska itp, seks jest długi i mnie jak najbardziej zadowala.

A matko stanie facetowi publicznie.. no i co z tego? Zdarza się, naturalna reakcja, co za problem zakryć się kurtką/bluzą/torbą czy czym kolwiek, czy po prostu stanąć z boku i się "uspokoić". Mirranda szukam problemu tak gdzie go nie ma, wyśmiewasz faceta za jego NATURALNE odruchy, nie wiem czy się chwalisz czy żalisz, że Twojemu najlepszemu facetowi na świecie nie staje od razu i nie jest takim zboczeńcem, żeby czasem mieć erekcje publicznie..
Ależ ja wcale się nie czepiam tak tej erekcji. Może nie czytasz uważnie, ale Autor pisze, że może SKOŃCZYĆ w spodniach, już podczas pocałunku - to co będzie jak zaczną współżyć? A może w ogóle nie zaczną, bo on już skończy?

Edytowane przez Mirrranda
Czas edycji: 2013-12-06 o 17:05
Mirrranda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-08, 16:02   #66
maroma
Raczkowanie

To są naturalne sprawy i organizm sam je reguluje...
maroma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-10, 15:48   #67
Dziodzio
Raczkowanie

A co Was tak dziwi, że on da radę majtki ukryć gdzieś przy sobie? Może nosi spodnie bojówki? A Wasze chłopy noszą gacie wielkości spadochronów?
Eeee, dziwi mnie atak na bidaczka.
Serio Was dziwi, że on się podnieca pocałunkiem??? Mój do tej pory tak ma, że nie wspomnę już o tym co było 10 lat temu...
Dziodzio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 20:06   #68
senna jesien
Raczkowanie

Co nas dziwi zostało już napisane Nie śmiejemy się z niego.
senna jesien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-12, 11:24   #69
Katka1090
Przyczajenie

Uważam, że jeżeli dziewczyna jest dojrzała to nie zrobi z tego problemuMożesz ją zaskoczyć jedynie w przypadku gdy jest "zielona"w tym temacie.Mnie osobiście by to pochlebiało Kobiety lubią widzieć, że działają na faceta
Katka1090 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości